ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατικό χτύπημα

· Κατοχικά Νέα

Οι πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ΜΜΕ ότι η Αλ Κάιντα σχεδιάζει επιθέσεις στις ΗΠΑ και την Ευρώπη είναι γνωστές στις αρχές, αλλά δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για επικείμενη επίθεση στη Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση, οποία διαβεβαίωσε ότι το επίπεδο συναγερμού στη χώρα παραμένει αμετάβλητο.

«Οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας γνωρίζουν τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία η Αλ-Κάιντα σχεδιάζει επιθέσεις μακροπρόθεσμα στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στη Γερμανία», τονίζει σε ανακοίνωσή του το αρμόδιο υπουργείο.

«Ανέλυσαν και θα συνεχίσουν να αναλύουν τις πληροφορίες που προέρχονται από τις υπηρεσίες πληροφοριών, σε συνεργασία με τους διεθνείς εταίρους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπογραμμίζεται τέλος ότι «παρόλα αυτά οι σημερινές ενδείξεις δε δικαιολογούν καμία αλλαγή στην αξιολόγηση της επικινδυνότητας της κατάστασης».
Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

FEATURED

Προς όλους τους συντάκτες του Κατοχικά Νέα: Μπορείτε ξανά να γράφετε άρθρα

KATOHIKA TV δωρεάν ζωντανή τηλεόρασηFEATURED

Νέος τομέας στα Κατοχικά Νέα: KATOHIKA TV – δωρεάν ζωντανή τηλεόραση μέσα από τη σελίδα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *