Διαφημίσεις

Τα παιδιά στο νηπιαγωγείο έχουν ευφυΐα που φτάνει στο 98%.

Με την συνεχή εκπαίδευση πάνω σε συγκεκριμένα πρότυπα, μειώνεται στο 50%

Άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα βασισμένο σε καταστροφική μεθοδολογία. Ο Σερ Κεν Ρόμπινσον κάνει μια διασκεδαστική και έντονα συγκινητική πρόταση για τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού συστήματος που να γαλουχεί (αντί να υπονομεύει) τη δημιουργικότητα….

Παρακολουθήστε το βίντεο:

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”
  1. Απόλυτα σωστό! Συγχαρητήρια! Το θέμα ειναι τι μπορούμε να κάνουμε; Ο κάθε γονιός μπορεί να βοηθήσει το παιδί του να γίνει διάνοια αν του δίνει γνώση από πολύ μικρό. Θυμηθείτε το παιδί που ονόμαζε τα ζώα στα αρχαία. Θεωρείτε πως ειναι διάνοια επειδή έτσι γεννήθηκε; Αν ναι αυταπαταστε. Κάθε φορά που γεννιέται ένας άνθρωπος γεννιέται μια διάνοια που με το ανάλογο περιβάλλον μπορεί είτε να γίνει ένας νέος Ντα Βίντσι ή ενα άβουλο ανθρωπακι. Υπάρχουν τεχνικές που μπορούμε εμείς οι γονείς να
    χρησιμοποιήσουμε για να μάθουμε στα πολύ μικρά παιδιά μας πως να διαβάζουν, να κάνουν μαθηματικά, να έχουν γενικές γνώσεις και να κάνουν οτιδήποτε καλύτερα από τον οποιοδήποτε μεγάλο. Ειναι απίστευτες οι ικανότητες μάθησης των μικρών παιδιών. Όσο μικρότερο το παιδί τόσο το καλύτερο για να του μεταδόσεις γνώση. Πραγματικά μας έχουν στον ύπνο όσον αφορά αυτό το θέμα. Ειναι λυπηρό!

  2. Aυτοί σπου κυβερνούν απο μικροί δεν μείωναν την ευφυία τους μα δές ειναι για γέλια…τι προκύπτει σε αυτά τα στάδια…μηπως αποκτουν όλοι μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους
    halcyon

  3. 12 Οκτωβρίου 2013 – 11:16 μ.μ.
    Πραγματικά μας έχουν στον ύπνο όσον αφορά αυτό το θέμα.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ;

  4. ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ "ΠΙΑΝΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΞΥΛΟΠΜΠΟΓΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΥΛΙΚΑ.ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.
    ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ?
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΣ: ΓΙΑΤΡΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΔΗΚΙΓΟΡΟΣ ΚΤΛ. (ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΕΡΓΟΣ)
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ (ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ) ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΧΟΟΣ- ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΤΛ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙ?
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, Ή ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΊ, Ή ΜΟΝΟ ΧΟΡΕΥΤΕΣ!!!!!!

    ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ …..

    αναστασία

  5. Ετσι ακριβως Αναστασια, εχεις δικιο 100%.
    Ειναι κατι αναλογο με τους γονεις που ενω το παιδακι αρχιζει να γραφει με το αριστερο χερι, αυτοι προσπαθουν να το κανουν να χρησιμοποιει το δεξι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *