Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:31 - 31/05/2011

ΔΕΗ και Καλλικράτης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού τι σημαίνει ? Σημαίνει κεντρικός έλεγχος της ενέργειας. Αντί να χρησιμοποιούμε συσκευές Ελεύθερης Ενεργείας, χάνουμε μερικά τρισεκατομμύρια Watt για κάθε ένα που παράγουμε. Έτσι παραμένουμε καλά και υπάκουο Ποίμνιο. Χρησιμοποιούμε τα μαύρα καρκινογόνα φίδια της ασφάλτου για να κινούμαστε με αρχαίες μηχανές εσωτερικής καύσεως με «πιστόνια» ΕΛΕΟΣ ! Όμως όλοι ασχολούνται με το που θα βρούνε 10 λεπτά το λίτρο πιο φθηνή βενζίνη, αντί να καίνε νερό. Επίσης ποιο μοντελάκι θα αγοράσουνε για να ικανοποιήσουν το υπέρμετρο εγώ τους και να μπούνε αν μπορούν στο μάτι του γείτονα. ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.


Τώρα γιατί κάθομαι εγώ και τα γράφω ? Τι μ@@@@ με δέρνει ακόμα ? Ας είναι. Δεν θύμισε ο Καλλικράτης το Γαλλικό σύστημα των Επαρχιών ? Μα τι λέω τώρα αφού περισσότερο σας ενδιαφέρει το πουλί του «Γάλλου» Στρός Κάν ! ..και τα ‘σεξουαλικά σκάνδαλα’ των λογής λογής επικυρίαρχων. Έτσι θα ακολουθήσει άνετα ο κατακερματισμός της ΔΕΗ σε Ιδιωτικά Εργοστάσια ανά επαρχία.
..και αυτή ή μοιρασιά ήδη γινότανε πριν 15 χρόνια με επισκέψεις σε κότερα και κρουαζιέρες εδώ των «υπεύθυνων» των αντιστοίχων ΔΕΗ του εξωτερικού. Φυσικά όλα αυτά γίνονται για το καλό μας. Ώστε να πληρώσουμε το ρεύμα (το σύγχρονο αγαθό του πολιτισμού !!! και το απόλυτο όπλο ελέγχου της μάζας) σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή. Υπερβάλλω ? ε περιμένετε τότε.

Την KFW την ξέρετε? Όχι φαντάζομαι … είναι αυτή που υπογράφει αντί της Γερμανικής κυβέρνησης στο μνημόνιο! . Τον ισολογισμό του 2010 της KFW τον έχετε δει? Όχι ε ?
κατεβάστε και διαβάστε
mnimoniosymvasi-474x532
Εκεί στην σελίδα 10 εμφανίζεται και το δάνειο της Ελλάδος. Πως αναφέρεται αυτό ?

‘special business related to the loan granted to the Republic of Greece in 2010’ και ‘International business increased to EUR 92.3 billion and accounts for 22 % of the total lending volume, including the loans to the Republic of Greece (EUR 22.3 billion).’

Special Business ήμαστε λοιπόν! Για δείτε με τι ασχολείται κυρίως η KFW? Με επενδύσεις στους τομείς της Ενέργειας. Δες ΕΔΩ
Σας λέει τίποτα η λέξη ΔΕΗ? Χαχαχα περιμένετε σαν καλό ποίμνιο μέχρι το Πάσχα κάποιων άλλων.

Ion Maggos  

http://miastala.blogspot.com/Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*