Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:39 - 29/04/2013

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το τσιγάρο…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι γιατροί όταν θέλουν να πείσουν κάποιον καπνιστή να κόψει το κάπνισμα του λένε πως κάθε τσιγάρο που καπνίζει, του κόβει 10 λεπτά από τη ζωή…
Είναι ένα επιχείρημα το οποίο εκείνη τη στιγμή ο θεριακλής καπνιστής δεν το καταλαβαίνει και δεν του δίνει σημασία, αλλά ισχύει πέρα για πέρα. Γνωρίζετε τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν αποφασίσουμε μια “Δευτέρα, να κόψουμε το κάπνισμα”;

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και ξανασκεφτείτε να ανάψετε το επόμενο τσιγαράκι. Σίγουρα δεν θα το ευχαριστηθείτε.

Όταν λοιπόν είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι και κάνουμε το μεγάλο βήμα, λέγοντας “δεν θα ξανακαπνίσω”, τότε στην κυριολεξία ο οργανισμός μας ξαναγεννιέται από τα δηλητήρια που του βάζαμε, τόσα χρόνια. Τα αποτελέσματα του να κόψει κάποιος το τσιγάρο είναι άμεσα

Χωρίς τσιγάρο λοιπόν τα πρώτα 20 λεπτά, η πίεση του αίματος αλλά και οι σφυγμοί, πέφτουν στο φυσιολογικό και το κυκλοφορικό “ανασαίνει”. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και η θερμοκρασία των άκρων μας (χέρια και πόδια) να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μέσα στις 8 πρώτες ώρες που δεν έχουμε καπνίσει το μονοξείδιο του άνθρακα στο αίμα μας, υποχωρεί αισθητά σε φυσιολογικά επίπεδα και ταυτόχρονα διαπιστώνεται μια αύξηση του οξυγόνου, στα επίπεδα που έχει κάποιος μη καπνιστής.

Μια ημέρα χωρίς τσιγάρο, και έχει μειωθεί στο μισό η πιθανότητα να πάθουμε καρδιακή προσβολή.

Σε 48 ώρες νιώθουμε την όσφρηση και τη γεύση μας διαφορετική. Αντιλαμβανόμαστε πιο έντονα αλλά και πιο φυσιολογικά τις μυρωδιές και τις γεύσεις. Απολαμβάνουμε το φαγητό και το ποτό σαν να τα έχουμε δοκιμάσει για πρώτη φορά. Είναι εντελώς διαφορετικά.

Ακόμη και το επιχείρημα των θεριακλήδων ότι “ένα τσιγαράκι μαζί με τον καφέ είναι απόλαυση”, καταρρίπτεται αφού χωρίς τσιγάρο βιώνουμε στο έπακρο την υπέροχη μυρωδιά του.

Αν συνεχίσουμε χωρίς να ανάψουμε τσιγάρο για 72 ώρες, τότε θα νιώσουμε πως αναπνέουμε διαφορετικά. Θα ρουφάμε κυριολεκτικά τον αέρα. Η αναπνοή λειτουργεί ομαλά, ενώ παρατηρείται αύξηση της χωρητικότητας των πνευμόνων μας.

15 ημέρες μέχρι 2 μήνες χωρίς τσιγάρο, σταματάμε να λαχανιάζουμε με το παραμικρό, περπατάμε πιο εύκολα και δεν κουραζόμαστε. Μέσα σε 3 μήνες η χωρητικότητα στα πνευμόνια μας τα οποία σιγά σιγά “καθαρίζουν”, έχει αυξηθεί κατά 30%.

Στους 9 μήνες, πριν καν δηλαδή συμπληρώσουμε χρόνο, οι πνεύμονες αναπλάθονται, για την ακρίβεια το ενδοθήλιο των βρόγχων. Επίσης έχει υποχωρήσει, σχεδόν έχει εξαφανιστεί, ο περίφημος “τσιγαρόβηχας”.

Εάν καταφέρουμε να μην καπνίσουμε για 5 χρόνια, τότε έχουμε ανεβάσει τις πιθανότητες μας να μην προσβληθούμε από καρκίνο του πνεύμονα. Συγκεκριμένα, κάποιος που έχει κόψει το τσιγάρο για 5 χρόνια, έχει μειώσει τις πιθανότητες από το 132 στο 72, ανά 100.000 καπνιστές.

Στα 10 χρόνια πια, είμαστε σχεδόν καθαροί. Οι προκαρκινικές κυψέλες έχουν εξαφανιστεί και οι πιθανότητες για καρκίνο του φάρυγγα, του στόματος και του οισοφάγου, σχεδόν έχουν εκμηδενιστεί.

Σκεφτείτε καλύτερα εάν θα συνεχίσετε να καπνίζετε. Η ζωή είναι υπέροχη δίχως τσιγάρο…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ 04/27/2013 @ 1:33 ΜΜ

    Αν και δεν είμαι καπνιστής, κάπνιζα επί πολά χρόνια αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια δεν καπνίζω, τα όσα αναφέρονται στο άρθρο είναι η συνήθης μπουρδολογία των γιατρών για τις υποτιθεμένες βλαβερές συνέπειες του καπνού.
    Και ασφαλώς οι όποιες βλαβερές συνάπειες δεν οφείλονται στον καπνό αλλά στην πίσσα και τα άλλα χημικά δηλητήρια που βάζουν στο χαρτί όπως και οι συμπληρωματικές ουσίες που βάζουν στον κανό των τσιγάρων.
    Αν βρει κάποιος καθαρό καπνό, το κάπνισμα μόνο βλαβερό δεν είναι.
    Οι γιατροί που υποτίθεται κόπτονται για την υγεία των προβάτων που τους αρμέγουν οι φαρμακοβιομηχανίες δεν έχουν ποτέ μιλήσει για τα χημικά δηλητήρια των φαρμάκων, για τις τοξικές τους παρενέργειες, για τους εκατομμύρια θανάτους που οφείλονται στην ιατρική και είναι ποσοτικά η πρώτη αιτία θανάτων σε σχέση με τις ασθένειες.
    Πολύ καλό το παραμύθι των τσιγάρων, αλλά ας το πει κανένας άλλος και όχι ο χώρος (ιατρική) που έχει εγκλωβίσει την ανθρωπότητα στα μεγαλύτερα θανάσιμα αδιέξοδα και αυτό γιατί οι γιατροί έχουν καταντήσει όμηροι των φαρμακοβιομηχανιών, της αληθινής πανούκλας της ανθρωπότητας…

  2. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 1:34 ΜΜ

    Αυτο το άρθρο είναι απο τη κυβέρνηση της Αυστραλίας που κάνει διαφήμιση/προπαγάνδα με τους φόρους που έχει επιβάλλει στο λαό.

  3. προς εμπεδωση τησ πληροφοριας ,ειμαι τωρα και 13 χρονια χωρις τσιγαρο και καπνιζα 2 πακετα ,(μια περιοδος επισκεψεων στο σωτηρια με επεισαν να το κοψω ) και οντως ετσι ειναι ολα οσα λεει το αρθρο, συν το κοστος των τσιγαρων ,9βαλε δυο τριευρα την ημερα ….εοσο και να μην το θες ,,ποναει !! ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ,ΣΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ!!

  4. προς εμπεδωση τησ πληροφοριας ,ειμαι τωρα και 13 χρονια χωρις τσιγαρο και καπνιζα 2 πακετα ,(μια περιοδος επισκεψεων στο σωτηρια με επεισαν να το κοψω ) και οντως ετσι ειναι ολα οσα λεει το αρθρο, συν το κοστος των τσιγαρων ,9βαλε δυο τριευρα την ημερα ….εοσο και να μην το θες ,,ποναει !! ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ,ΣΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ!!

  5. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 3:40 ΜΜ

    Ναι εντάξει…. τα ξέρουμε αυτά όσοι καπνίζουμε, καλά τα λέτε κι όσοι το κόψατε αλλά πριν σας πάνε στο νοσοκομείο δεν το κόβατε……. ε! άσε να το χαρούμε και εμείς μέχρι την ώρα του "Σωτηρία" και μετά το κόβουμε…….

    Εντωμεταξύ αυτή η υπερβολή και η επιμονή που έχει προκύψει εδώ και μια δεκαετία, δε βοηθάει καθόλου να πάρει κάποιος την απόφαση να το κόψει.
    Εγώ όσους γνωρίζω και από τις δυο πλευρές της οικογένειας μου έχουν πεθάνει γύρω στα 80 και βάλε και ήταν όλοι καπνιστές. Δηλαδή αν το είχανε κόψει πόσο θα ζούσανε (σύμφωνα με την εξίσωση 1 τσιγάρο=10 λεπτά) ενάμιση αιώνα; Έλεος δηλαδή και η υπερβολή και η υστερία να έχει κάποια όρια………..

    Μόλις ανακάλυψαν οι κυβερνήσεις και τα συμφέροντα ότι η συμμαχία και η κονόμα με τις φαρμακοβιομηχανίες είναι πιο συμφέρουσα από τη συμμαχία με τις καπνοβιομηχανίες, αρχίσανε να μας πρήζουν τα αρ………δια με το τσιγάρο.
    Μέχρι τότε μας είχε γίνει εμμονή ο Τζον Γουέην πάνω στο άλογο……… αφού, οι γυναίκες λέγαμε "άντρας" και κατευθείαν ο εγκέφαλος "έφερνε πλάνο" από Τζον Γουέην!!!!!
    Δε μας χέζετε τελικά…….

    Έπειτα, προσωπικά, δε με ενδιαφέρει να ζήσω πάνω από τα 75 (και πολύ λέω), και αυτό το λέω όλα μου τα χρόνια (κι έχω σκαντζάρει το ήμισυ). Η ζωή είναι ωραία άμα μπορείς να τη ζήσεις (και πάλι όχι πάντα), άμα είσαι με νοσοκόμα και χάπια ή με αλτσχάϊμερ ή πάρκινσον άστο να πάει στο διάολο…….

    Μ' αυτά και μ' αυτά δε που γίνονται γύρω και με όσα διαβάζουμε και στα Κατοχικά είναι αμφίβολο αν θα βγάλω την επόμενη 3 ετία ………..

    Ως εκ τούτου
    μας πρήζετε τα ούμπαλα ΚΑΙ με το τσιγάρο!!

    ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!! ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΠΟΤΕ PLEASE LEAVE US ALONE

  6. Ειμαι 37 ετων, καπνιζα απο τα 12 μου χρονια(μολις μπηκα στο γυμνασιο) και για 22 χρονια ημουν καπνιστης με 2 πακετα τη μερα. Εδω και 3 χρονια το σταματησα (δεν μου αρεσει ο ορος ''το εκοψα'') και εχω πραγματικα ξανανιωσει, κοιμαμαι ελαφρα, γευομαι ολες τις τροφες, κανω ασταματητο ποδηλατο, σταματησαν οι επιθεσεις βακτηριδιων στα δοντια μου και γενικως τα κανω ολα με απεριοριστη ορεξη. Το θεμα των χρηματων δεν το εχω βαλει καθολου στη λιστα γιατι πολυ απλα το τσιγαρο ειναι ενα φονικο αξεσουαρ του ανθρωπου, οποτε επιλεγεις να σκορπας τα χρηματα σου και δεν σου το επιβαλουν, ασχετα που το χρημα ποτε δεν ειχε καμια αξια πανω στον πλανητη παρα μονο η ΥΓΕΙΑ. Χωρις αυτην ειμαστε κοκκος σε μια παραλια. Αυτος που νομιζει οτι ''εκοψε'' το τσιγαρο λογω οικονομικων δυσκολιων , αυτος ειναι ο χειροτερος καπνιστης γιατι με μαθηματικη ακριβεια θα το ξανακαπνισει.

  7. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 4:24 ΜΜ

    ενω οταν περναει το λεωφορειο η το ταξι απο μπροστα σου και ιδιως οταν σε πετυχενει στην εισπνοη και ειναι σαν να εχεις ρουφιξει 10 εργοστασια παπαστρατος ταυτοχρονα δεν βλαπτει απο το τσιγαρο θα παμε ασε…ειχα να ερθω στην πολη 7 χρονια και μολις γυρησα 6 μηνες ειμουν αρρωστος στο χωριο ουτε λαχανιαζα ουτε τιποτα τωρα αστα να πανε

  8. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 4:26 ΜΜ

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΛΘΑ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΠΛΑΓΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΛΘΑ, ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΑΝ ΠΩΣ ΔΙΑΒΙΩ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ, ΤΟ ΟΤΙ ΓΥΜΝΑΖΟΜΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑ ΥΓΙΕΙΝΑ ΜΕ ΕΣΩΣΑΝ. ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΒΕΡΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΧΩΔΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΤΑ'Ι'ΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ, ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΙΚΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ;! ΠΡΟ 100 ΕΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΠΝΙΖΕ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.

  9. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 5:20 ΜΜ

    ας μας εξηγησουν οι ειδικοι ενα απλο ερωτημα!γιατι πριν τον δεκατοενατο αιωνα δεν υπηρχε καρκινος?οι ινδιανοι καπνιζουν χιλιαδες χρονια!επισης ποσο τις εκατο μας επηρεαζει για ολα αυτα που αναφερετε η μολυνση του περιβαλλοντος,αυτα που βαζουν στην διατροφη μας!στο νερο μας!τα φαρμακα!η καταθλιψη!η απογοητευση!και μετα να ασχοληθουν με το καπνισμα!επισης οι ψεκασμοι!οι χιλιαδες δοκιμες πυρηνικων!και μετα μιληστε!μημπως να κοψουμε τα φαρμακα διατροφη νερο για να σωθουμε!

  10. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 6:21 ΜΜ

    Χ@ρμανι, μόνο εκει λεει το άχυρο! .-
    υ.γ κομμενοι οι καπνοι ,το γυρναμε στο τσαϊ .-

  11. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 8:13 ΜΜ

    οι καπνιστές είναι αντικαπιταλιστές, δίνουν χρήματα μια ανάσα καπνού..

  12. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 10:38 ΠΜ

    ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ!ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ.

  13. Και το κακό είναι πως εμείς που δεν καπνίζπουμε είμαστε αναγκασμένοι να εισπνέουμε τις καρκινογόνες ουσίες των άλλων… εμείς δηλαδή τί φταίμε ρε παιδιά που είστε δούλοι του τσιγάρου? Δηλαδή αν για παράδειγμα εγώ γουστάρω να εισπνέω νέφτι θα ήταν δικαίωμα μου να παίρνω ένα μπιτόνι στην καφετέρια και να ντουμανιάζω τον κόσμο όλο?

  14. Ανώνυμος 07/29/2013 @ 10:39 ΜΜ

    Ελεος ρε παδια εσεις που σχολιαζετε, μας εχετε βαφτισει το τσιγαρο ως την καλυτερη ανθρωπινη ανακαλυψη! 25 χρονια καπνιστης κ δεν εχω καπνισει τρεις μηνες και ζω ενα ονειρο! Συνεχιζω ακαθεκτος , ΖΗΤΩ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ. Δε με νοιαζει απο τι θα πεθανω, το θεμα ειναι η ποιοτητα ζωης και με τσιγαρο δεν υπαρχει . .

  15. Ανώνυμος 11/15/2013 @ 9:31 ΜΜ

    χαλαρωστε. ωραιο ειναι το τσιγαρο. και πολυ μαλιστα. αλλα πολυ καλλιτερα χωρις. το εχω κοψει 40μερες, μου λειπει πολυ, σαν να εχασα εναν πολυ καλο φιλο, αλλα νοιωθω πολυ καλλίτερα.. οφειλω να το ομολογησω. ασχετα που ποτε δε με εκανε να λαχανιασω κλπ (10χρονια παντως το πακετο πακετο)

  16. Ανώνυμος 07/01/2014 @ 8:35 ΠΜ

    to tsigaro einai h xeiroteri anakalipsi tou anthrwpou…….telossssss

  17. Ανώνυμος 09/04/2014 @ 7:39 ΠΜ

    ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΛΠ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΕ…
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Π ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΓΤ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*