Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

03:02 - 24/04/2013

Γιατί μετακομίζουν αρον αρον οι Σταρ του Χόλιγουντ από το Λος Άντζελες ?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μου ήρθε ένα ωραίο μήνυμα σήμερα που μάλλον κρύβει πολλά !

Βέβαια δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω ακριβώς την πληροφορία για αυτό σας την δινω ώστε αν γνωρίζετε περισσότερα να με βοηθησετε!

Η πληροφορία έρχεται από έναν Αμερικανό μεσίτη που δηλώνει ότι ποτέ στην δεκαετή καριέρα του στα κτηματομεσιτικά δεν έχει ξαναδεί τέτοια έξοδο ..και μάλιστα έξοδο με τεράστιες απώλειες σε χρήματα μιας και πουλάνε όσο όσο για να φύγουν από το Λος Άντζελες!

Παρακάτω είναι μια ενδεικτική λίστα που ακόμα και οι Νεκροί (δηλΑΔΗ οι κληρονόμοι τους ) …πουλάνε με στόχο να φύγουν το γρηγοροτερο δυνατόν από την πόλη χωρίς να υπολογίζουν το κόστος !! Τι γνωρίζουν? Μήπως έκανα λάθος για την πόλη που θα δεχτεί πυρηνικό πλήγμα? !!

Here is the current list of the stars who are bugging out:

adam brody

america ferrera

amy smart

anna nicole smith(yes she’s gone already but the estate)

ARNOLD SCHWARNEGGER

ashlee simpson

ASTON KUTCHER

avril lavigne

BARRY MANILOW

bert lahr

beth grant

CANDY SPELLING

CHARLIE SHEEN

charlize theron

cher

dennis quaid

dick clark(estate)

the rock dwayne jonson

ELLEN DE GENERATE

elvis presley(estate)

frankie muniz

HARRISON FORD

heath ledger(estate)

heidi klum

hilary duff

hillary swank

howie mandel

JENNIFER ANDERSON

JENNIFER LOVE HEWITT

JIM CAREY

kd lang

kara dioguardi

kate walsh

katherine heigl

KATY PERRY

kelsey grammer

lauren conrad

LEONARDO DI CAPRIO

MARK WAHLBERG

mathew perry

MEG RYAN

megan mullully

MEL GIBSON

NEIL PATRICK HARRIS

nick lachey

P.DIDDY

penelope cruz

pierce brosnan

pink

reese witherspoon

RHIANNA

robin williams

sally feilds

SCARLETT JOHANSSON

SHARON STONE

SYVESTER STALLONE

tori spelling

USHER

wayne brady

zsa zsa gabor(estate)

Αυτά είναι ένα κομμάτι από την λίστα και δεν εμπεριέχουν μέσα όλους όσους ασχολούνται με την βιομηχανία του θεάματος ,όπως σκηνοθέτες παραγωγους κοκ! Τι μπορεί να γνωρίζουν τα παλικάρια?

Για να δούμε το δηλώνουν…ταινία 1981 …20 χρόνια μετά οι εικόνες αγγίζουν την σύμπτωση με τα γεγονότα , δίδυμοι πύργοι,αεροπλάνο ,ένα μάτι,πεφωτισμένοι κοκ

Επόμενη ταινία ,δεύτερο μέρος ,με αλλαγή τίτλου από Νεα Υορκη σε Λος Άντζελες …Κρίνε μόνος σου..

Τι κάνουν οι ΣΤΑΡ ? Δραπετεύουν = Escape ..από που ?… Αρα η δήλωση γίνεται και στο πανι!!

Stranger ….Xmmmmmmm!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (39)

  1. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 4:56 ΠΜ

    ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΎ; ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ; ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

  2. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 5:55 ΠΜ

    Το πρωι στον ΣΚΑΙ για σενα μιλουσανε..

  3. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 5:57 ΠΜ

    Καλημέρα Stranger, είσαι και πρωτοσέλιδο σήμερα στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ωρα"….

  4. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 6:54 ΠΜ

    Ότι κάτι γίνεται είνει προφανές, ΑΛΛΑ (πάντα το μεγάλο ΑΛΛΑ) ακόμα και μια πληροφορία να είναι σωστή χάνεται ανάμεσα στις παμπολες μπουρδολογίες που υπάρχουν στο ιντερνετ και που σκοπό έχουν μόνο να αποπροσανατολίσουν και στο τέλος να γίνουν όλα ένας αχταρμάς.
    Δέν ξέρω αν μετακομίζουν οι"σταρς" ή αν έχουν αγοράσει υπερπολυτελή λαγουμια στα απαλάχια όρη, μπορεί και να την κάνουν γιατί έμαθαν πως το μπόλυγουντ πληρώνει καλύτερα, ξέρω όμως σίγουρα πως ο κόσμος αλλάζει και μαζί του αλλάζουμε κι εμείς, και επειδή το ανθρώπινο ένστικτο ή διαίσθηση υπάρχουν μέσα μας, καλό θα ήταν να αρχίσουμε να τα εμπιστευόμαστε όσο είναι ακόμα καιρος και μαζί με την σωστή πληροφόρηση κάπου εκεί θα συναντήσουμε την πραγματική αλήθεια…

    Χριστίνα Κ

  5. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 7:15 ΠΜ

    Δεν ξέρω για όλους που είναι στη λίστα αλλά αποκαλύπτω πως η αγαπημένη μου Scarlett Johansson τα πουλά για να έρθει να μείνει μαζί μου εδώ στην Αθήνα. Αγάπη, τι να κάνεις…

  6. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 7:22 ΠΜ

    Ωωω !! τι διαβάζω; skai, εφημερίδες, άρχισες να γίνεσε "αστικός μύθος" σιγά σιγά

    Η αλήθεια είναι ότι θα βοηθούσε να ξέρουμε -όπως έγραψε ο πρώτος σχολιαστής- προς τα που πάνε όλοι αυτοί….. θα υποθέταμε και επιπλέον απαντήσεις αν το ξέραμε.
    Πάνε προς το ίδιο μέρος περίπου να μείνουν; Αυτοί και το καινούριο σπίτι σε μεσίτη θα το αναθέσουν να το βρει οπότε θα ξέρει προς τα που κατευθύνονται και κατευθύνονται όλοι μαζί προς κάπου; γιατί και αυτό έχει σημασία ή απλώς πουλάνε στο LA και μετά σκορπίζονται;

    Πάντως για πυρηνικά ούτε εγώ το νομίζω γιατί η αλήθεια μάγκες μου είναι πως αν αρχίσουν να πέφτουν πυρηνικά δεν έχεις που να κρυφτείς και δε σε σώζουν ούτε προμήθειες ούτε τίποτα, κι ο αέρας που αναπνέεις σε σκοτώνει, άσε που δεν έχουν ελπίδες ούτε οι επόμενες γενιές (αναλόγως και των ποσοτήτων που θα πέσουν) χώμα, νερό, αέρας όλα μολυσμένα για χρόνια μετά……

    Βασικά, έτσι όπως έχω δει τα πυρηνικά σε ντοκυμαντέρ και έργα, κ.λ.π. στην περίπτωση πολέμου με πυρηνικά εύχεσε να είσαι δίπλα στη βόμβα που θα σκάσει ώστε να εξαερωθείς κατευθείαν γιατί όσοι απομένουν ζουν σε εφιάλτη και αργό θάνατο

  7. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 7:23 ΠΜ

    στο elysium πάνε…

  8. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 7:26 ΠΜ

    Τσέκαρε και την καταγωγή των περισσότερων….

  9. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 7:34 ΠΜ

    Το LA δε χρειάζεται πυρηνικά για να καταστραφεί. Μην κολλάτε με μία μόνο εκδοχή και την αναμασάτε. Αρκεί ένας σεισμός εκεί ή καλύτερα μία ακολουθία σεισμών και όλη η Καλιφόρνια θα πάει στον πάτο.

  10. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 8:24 ΠΜ

    οι πιο πολλοι απο αυτους εχουν να δουλεψουν χρονια .. αρα και οικονομικοι οι λογοι

  11. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 8:26 ΠΜ

    οπως ακριβως γινεται και εδω στο κεντρο της Αθήνας.Το λος Αντζελες συγκροτείται πλεον κατα το ήμιση πληθυσμιακα απο άλλες φυλες πλην της λευκής.Οι λατίνοι αριθμούν κάπου στα 2 εκ.σε ενα πληθυσμό 4.000.000 .Οπότε ειναι πλέον ενα "μη πολιτικά ορθό" μερος να ζει κάποιος,παρολα τα ακριβα προάστεια βιλες και παραλίες…..Καλο το ακριβο σπιτι αλλα αμα δεν εχεις πουθενα να πας…Α και μιλαμε για το κεντρο του LA (κατι σαν την Αθηνα και οχι την Αττικη ας πουμε)γιατι στατιστικα μαζι με το σαν φερναντο και το αναχαιμ αριθμει περι τα 18 εκ κανοντας τη 2η μητροπολη στην αμερικη σε πληθυσμο…Ουτε πυρηνικα ουτε τιποτα.Στην αρχη ηταν οι αφροαμερικανοι και οταν ενσωματωθηκαν αυτοι ειναι οι λατινοι.Μετα θα ειναι οι αραβες κλπ κλπ.

  12. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 8:30 ΠΜ

    καποια απο τα ομοματα των ηθοποιων ειναι ανορθογραφα γραμμενα ,αλλα περα απο αυτο και επειδη το παρακολουθω το θεμα , οι σταρς αγοραζουν συχνα ακινητα με σκοπο να τα μεταπουλησουν αργοτερα σε μεγαλυτερη τιμη και να βγαλουν κερδος.Καποιοι αμερικανοι πολιτες αλλα και οχι μονο , μεγαλα ψωνια , αγοραζουν σπιτια επωνυμων μονο και μονο για τη φημη , οτι μενουν πχ, στο σπιτι της σαρλιζ θερον κλπ. Οι επωνυμοι ηθοποιοι , το κανουν πλεον και ως επενδυση . αγοραζουν και πουλανε με σταθερα κερδη απο την μεταπωληση.
    Μ.

  13. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 8:35 ΠΜ

    http://www.youtube.com/watch?v=TqLy2PAOISk

    Global Coastal Event on Track for 20-May-2013 +/- 3 Days

  14. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ Λ.Α??…………..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ!!ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ………..ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ………ΕΝΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ…………….ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ…..ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!…………………ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ……ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ……………ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ!!!

    STRAINGER…..ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ….ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ……….ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ!!!

  15. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΑΡΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ……ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΙΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!

  16. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 8:51 ΠΜ

    μήνυμα, ή διαβάζεις πολλά συνoμωσιολογικά sites όπως το GLP και το παρακάτω ; πονηρούλη….. :-))

    http://cybertribenetwork.blogspot.gr/2013/04/a-massive-list-of-hollywood-elite.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+BreakingNewsFromTheCybertribe+(Breaking+News+from+the+CyberTribe)

  17. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 9:10 ΠΜ

    "Το 2008 θα ταράξω όλα τα έθνη….. θα μαζέψω όλο τον πλούτο του κόσμου…. Σ'εμένα το ασήμι, σ'εμένα και ο χρυσός !!! " ………………………….ποιος το ειχε πει αυτο?……………….Ο ΜΕΤΡΕΓΙΑ σε μια επιστολη που ειχε στειλει πριν χρονια…….αρα ο τυπος ξερει τι λεει και τι κανει…..και νομιζω οτι αυτος κουμανταρει τις κυβερνησεις………οπως βλεπεις η νεα ταξη τωρα μαζευει ολο το χρημα τα ακινητα το χρυσο το ασημι…….ΤΑ ΠΑΝΤΑ……βαζω ενα προχειρο λινκ που βρηκα απο την επιστολη που ειχε στειλει ……………………………………………………………………………… https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&cad=rja&sqi=2&ved=0CGAQFjAI&url=http%3A%2F%2Fkarfoto.blogspot.com%2F2008_10_26_archive.html&ei=4Zx3UaatA8HYswaqroG4DA&usg=AFQjCNHbeqnxXyrQ9tcKg14WzDshCTQMjQ

  18. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 9:13 ΠΜ

    Ζεί ακόμα η Ζα Ζα Γκαμπορ…; και από τι τρέχει να σωθεί, αν την ήθελε ο χάρος θα την είχε πάρει…..

  19. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 9:23 ΠΜ

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο 12:10 ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  20. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 9:34 ΠΜ

    εγώ ξερω ασπο συγγενή που έχω στο Λας Βεγκας ότι μου είπε ότι στην αμερική συζητάνε ότι δυτικά της αμερικής καταλαβαίνετε………………. δεν έχει γίνει ακόμη χτυπημα και το θεωρούν δεδομενο ότι θα γίνει και φυσικά περιμενουν το L.A αλλά δεν ξέρουν τι χτυπημα. για να δούμε

  21. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 10:11 ΠΜ

    Χμ λοιπόν έχουμε και λέμε
    Μάλλον τα $ έχουν λιγοστέψει στην τσέπη πολλών εκεί και δεν φτάνουν για βίλες κτλ , ίσως να ετοιμάζεται και καμιά βαριά φορολογία,
    Παίζει βέβαια και ο μπάρμπα Αντρέας να ετοιμάζετε να τινάξει το σακάκι του η ίσως να έχουν πληροφορίες για τίποτα τύπου "μανιτάρι" η παρόμοιο δωράκι . Εκεί άλλωστε θα κάνει περισσότερο αίσθηση λόγο επωνύμων.
    Ε ! αν δεν είναι τίποτα από όλα αυτά τότε να δείτε που θα είπε πουθενά ο Μητσοτάκης ότι σκοπεύει να περάσει από τα μέρη τους για λίγες ημέρες διακοπών….

  22. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 10:34 ΠΜ

    Υπάρχει μέχρι και προφητεία του Νοστράδαμου για καταστροφικό σεισμό στο LA, εκτος από ένα ονειρο ενός πιτσιρικά απο το 1939 αν θυμάμαι καλά… Πάντως και οι δικές μου αναλύσεις εδω και μήνες δείχνουν ότι θα συμβεί κάτι μεγάλο εκει. Ξαναλέω όμως… καλύτερα να μην γίνει το μεγάλο ΜΠΑΜ, ουτε εκει ούτε πουθενά γιατι αυτό θα ειναι η αρχή της Αποκάλυψης… κάτι που σίγουρα δεν θέλουμε, αλλα από την άλλη και αυτή η κατάσταση δεν αντέχετε..
    Επίσης θεωρώ στο ότι ο μεγάλος πόλεμος θα είναι του χρόνου τέτοιο καιρό, ακόμα και με την Τουρκία αν δεν πάμε σε εκλογές μέσα στο καλοκαίρι. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που έχουν ορόσημο τον "πόλεμο" με τους Τούρκους. Απολύσεις δημοσιου, εκλογές, πτωση Εντοργαν, ΑΟΖ. Οπότε αυτά καθυστερούν όσο κοντά και αν ακούγονται.

    Ο ΘΕΟΣ να μας λυπηθεί και να μας βοηθήσει. Δοξα τον ΘΕΟ.

    Chris_

  23. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 10:54 ΠΜ

    Νομίζω ότι παρόμοια λίστα είχε κυκλοφορίσει πριν αρκετό καιρό. Επομένως χρειάζεται έρευνα για το αν είναι αλήθεια ή όχι

  24. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 11:28 ΠΜ

    Εεε ρε και να σφίξουν οι ζέστες…

  25. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 2:13 ΜΜ

    Τραβάτε να βρείτε καμιά γκόμενα να ξελαμπικάρετε και αφήστε τον κόσμο ήσυχο που έχετε τρελαθεί να τον καταστρέψετε με πυρηνικά και κάθε αλλου είδους καταστροφή.

  26. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 4:59 ΜΜ

    Ρε Γιαννόπουλε σου είναι τόσο δύσκολο να αλλάξεις το πληκτρολόγιό σου και να γράφεις ελληνικά?

  27. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 5:07 ΜΜ

    Ζεί ακόμα η Ζα Ζα Γκαμπορ…; και από τι τρέχει να σωθεί, αν την ήθελε ο χάρος θα την είχε πάρει…..
    24 Απριλίου 2013 – 12:13 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μεγάλε !!! Νά ' χεις την ευχή μου ….. κλαίω από τα γέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Εσύ πρέπει να έχεις την ηλικία του μπαμπά μου για να τη θυμάσαι και να την ξέρεις ή την ηλικία τη δικιά μου και τη θυμάσαι από το μπαμπά σου!!! (από ότι έχω καταλάβει σε όλους τους άντρες τότε άρεσε η Ζα Ζα Γκαμπόρ!!)

  28. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 6:35 ΜΜ

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ Λ.Α. ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ

  29. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 6:57 ΜΜ

    Σίγουρα πάντως δεν τους έβαλαν…χαράτσι! Επαναλαμβάνω το link του φίλου 8:07, γιατί από εκεί πράγματι αποδεικνύεται η ορθότητα της ανάρτησης Stranger (η συντριπτική πλειοψηφία των προς πώληση ακινήτων διασημοτήτων βρίσκονται σε LA -Malibu – California). http://www.frontdoor.com/photos/tour-arnold-schwarzeneggers-former-los-angeles-home-for-sale

    @5:13 Ευτυχώς και γκόμενες έχουμε βρει, και την αλήθεια εντοπίζουμε! Εσύ και οι όμοιοί σου μήπως χρειάζεστε κανένα ξελαμπικαρισματάκι, μήπως και αρχίσει να στροφάρει λίγο ο εγκέφαλος; Γιατί προς το παρόν δεν…

  30. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 7:50 ΜΜ

    stranger

    ΠΑΛΛΙ
    ΧΑΖΑ
    ΛΕΣ @

  31. Ανώνυμος 04/24/2013 @ 8:55 ΜΜ

    9:57 έχεις δίκιο! Η αλήθεια είναι οτι εσείς έχετε παραστροφάρει και χάθηκαν όλες οι βίδες εδώ κ εκεί…

    Α, η μεγάλη αλήθεια ότι πωλουν τα σπίτια τους είναι ότι φοβηθηκαν όλες αυτές τις μπούρδες που λέτε εδω και μέρες με τον stranger.

  32. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 11:42 ΜΜ

    KIBWTOS isws pane ekei

  33. Ανώνυμος 05/04/2013 @ 5:47 ΜΜ

    Αραγε έφυγαν για τη φωτιά που καίει εδώ και τρεις μέρες κοντά στο λος αντζελες;

  34. Ανώνυμος 05/20/2013 @ 11:35 ΠΜ

    Ρε τελικά γιατί έφυγαν;

  35. Ανώνυμος 07/07/2014 @ 7:10 ΜΜ

    ,,,,,,,,ΣΕΙΣΜΟΣ

    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*