Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:11 - 01/06/2012

ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια διαταγή του υπουργείου οικονομικών που πέρασε στα ψηλά, βάζει ταφόπλακα


σε εκατοντάδες οφειλέτες του δημοσίου. Με τον ν. 4038/2012, όποιος ρύθμιζε τα χρέη του και τηρούσε την ρύθμιση, αναστέλλονταν τα διοικητικά μέτρα αλλά και η ποινική δίωξη.

Ωστόσο με το κατωτερω έγγραφο, στο οποίο ερμηνευεται το αρθρο 8 του νόμου 4047/2012, παυει να ισχυει το “παγωμα” της ποινικής δίωξης ακόμα και σε όσους ρύθμισαν και πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους.
Δηλαδή η άσκηση ποινικής δίωξης για φορολογικές παραβάσεις δεν αναστέλλεται ακόμα και σε περιπτώσεις φορολογουμένων που έχουν ενταχθεί στο νέο πλαίσιο διακανονισμού των χρεών τους. Η ποινική δίωξη μπορεί να ασκηθεί κανονικά, η εκτέλεση της απόφασης όμως αναστέλλεται για όσο διάστημα ο οφειλέτης πληρώνει κανονικά τις δόσεις για τη ρύθμιση των χρεών του.
ΣΧΟΛΙΟ: τι άλλο θα κάνετε για να μας πεθάνετε;
Αφού ρε παιδιά ο κόσμος σπεύδει να πληρώσει και να ρυθμίσει, γιατί εξακολουθείτε να τον κυνηγάτε;

Τελικά αφού θα τον κυνηγάτε και μετά την πληρωμή, γιατί να πληρώσει;

Τελικά θέλετε χρήματα; Η το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η δίωξη;
Ιδού το έγγραφο φωτιά, που δεν έχει ιδιαιτέρως διαφημίσει το υπουργείο οικονομικών!!
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ…
Αρ.πρωτ.: ΔΝΥ Α 1082846 ΕΞ – 25/05/2012 – Κοινοποίηση διατάξεων της παρ. 9γ του άρθρ. 8 του ν.4047/2012
ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση διατάξεων της παρ. 9γ του άρθρ. 8 του ν.4047/2012 «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 και του Κρατικού Προϋπολογισμού έτους 2011» και της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Ρυθμίσεις κατεπειγόντων θεμάτων εφαρμογής του ν. 4024/2011 «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο – βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015» και των Υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών, Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015» και άλλες διατάξεις.» (ΦΕΚ 31Α/23.2.2012).
Σας κοινοποιούμε τις διατάξεις που περιέχονται στο ν.4047/2012 και συγκεκριμένα στο άρθρο 5 παρ. 9γ περί αναστολής εκτέλεσης της ποινής, σύμφωνα με το οποίο «ββ) Αναβάλλεται η εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε ή, εφόσον άρχισε η εκτέλεσή της, διακόπτεται».
Με την παραπάνω διάταξη, τροποποιήθηκε η αντίστοιχη διάταξη του αρ. 3 παρ. 8 υποπαρ. στ΄ περ. ββ΄ του ν.4038/2012 (ΦΕΚ 14Α΄/2.2.2012), η οποία προέβλεπε ότι: «Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης και εφόσον τηρούνται με συνέπεια οι όροι αυτής: (…) ββ) Αναστέλλεται η ποινική δίωξη σε βάρος των υπευθύνων κατά τις διατάξεις του άρθρου 25 του ν.1882/1990 (Α΄ 43), όπως ισχύει σήμερα και αναβάλλεται η εκτέλεση της ποινής που επιβλήθηκε ή εφόσον άρχισε η εκτέλεσή της διακόπτεται».
Με τις προϊσχύσασες διατάξεις, η υπαγωγή στη ρύθμιση του ν.4038/2012 είχε ως συνέπεια την αναστολή της ποινικής δίωξης εκ μέρους του αρμοδίου εισαγγελέα για όσο χρόνο διαρκούσε η ρύθμιση και ο οφειλέτης ήταν συνεπής με τους όρους αυτής. Μετά την αντικατάσταση του άρθρου 3 ν.4038/2012 από το άρθρο 5 του ν.4047/2012, η διάταξη περί αναστολής της ποινικής δίωξης απαλείφεται.
Εξακολουθεί, ωστόσο, να αναβάλλεται η εκτέλεση της καταγνωσθείσας ποινής ή διακόπτεται η εκτέλεση αυτής που ήδη άρχισε.
Τα ανωτέρω δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση τις οφειλές που έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής κατά τις διατάξεις των άρθρων 13-21 του ν.2648/1998 (ΦΕΚ Α΄ 238), καθώς και τις οφειλές που έχουν υπαχθεί σε άλλη ρύθμιση, των οποίων οι όροι τηρούνται. Για τις προαναφερθείσες οφειλές, εξακολουθεί να ισχύει η αναστολή της ποινικής δίωξης κατά τις σχετικές διατάξεις.
Σε κάθε περίπτωση, η υποχρέωση του Προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. για την υποβολή αίτησης ποινικής δίωξης παραμένει, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 25 ν.1882/1990.
  
Ακριβές Αντίγραφο 
Η Προϊσταμένη της Γραμματείας
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
απο τον έφορο

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1913:2012-06-01-08-45-29&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*