Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:49 - 17/07/2013

Ας μιλήσουμε για κάτι που δεν σου πρότεινε κανείς να κάνεις μέχρι σήμερα…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παρατηρώ καθημερινά την εξέλιξη μας για να αντιληφθώ πότε πλησιάζουμε στην κρισιμη μάζα αφύπνισης ως λαός!

Κοιτάζω επισταμένα τη επιλέγουν να δημοσιεύουν μπλοκ που ανήκουν σε δημοσιογράφους (Συστημικους), μπλοκ που ανήκουν σε ελευθέρους μπλοκερς, κοιτάζω τα γκρουπ στο face , είτε τα αφυπνιστικά Ειτε αυτά που ανήκουν στην κλασική γωνία αντίληψης ….τα συστημικα όπως τα ονομάζω και αυτα.

Κοιτάζω τους ανθρώπους χρήστες και αναλύω μέσα από τα σχόλια τους αν υπάρχει κάποιο ψήγμα αντιληψεις της πραγματικότητας …όχι αυτής που έχουν ενορχηστρώσει οι μαέστροι του σύμπαντος άλλα ..την πραγματική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Είναι απίστευτα τα συμπεράσματα που βγαίνουν από κάποιες ειδήσεις και σχόλια …για παράδειγμα θα αναφέρω μια που είχα διαβάσει πριν καιρό …Οι καραμπίνες …έλεγε το άρθρο έχουν μεγάλη ζήτηση ..και δεν θυμάμαι το νούμερο άλλα ήταν 100δες χιλιάδες οι αγορές..!!

Αν με ρωτήσεις πως το είδα εγώ αυτό ,αν δηλαδή είδα σε αυτή την είδηση μια κίνηση μαζική αφύπνισης θα σου απαντήσω ΟΧΙ με κεφαλαία !

Θα μπορούσα να αρχίζω να έχω μια αισιοδοξία αν άκουγα από αύριο ότι η υιοθεσία αδέσποτων σκύλων ξεκίνησε να έχει μεγάλη ζήτηση!!!!

Ας το αναλύσουμε λίγο το θέμα…έχεις μέσα στην πόλη σου 400.000 όπλα που ανήκουν σε αλλοδαπούς ..παράνομα όπλα !!

Έχεις μια αύξηση εγκληματικότητας κατά δεν θυμάμαι και εγώ πόσες μονάδες εξαιτίας των αλλοδαπών!!

Έχεις μια παγκόσμια νέα τάξη που θέλει να σε κυριαρχήσει απόλυτα ..όχι οικονομικά ,όχι κρατικά ,όχι από τον ορυκτό πλούτο (όλα αυτά είναι τα απλά σεναριακια).!!…Θέλει την Υποταγή σου…την απόλυτη Υποταγή σου!

Έχεις τις τράπεζες που ανα πάσα στιγμή θα σου κλέψουν και το παντελόνι και συνάμα έχεις την δικαιολογία που να τα πάρω τα λεφτά …να με ληστέψουν στο σπίτι? (Για αυτό και ίσως τα περισσότερα αστυνομικά δελτία στην σημερινή εποχή μπορεί να είναι και κρυφών και άγνωστων υπηρεσιών αποστολές)

Άκουσε με λίγο , ο Σκύλος είναι ένα είδος φυλής που εδώ και 100αδες χιλιάδες χρόνια επέλεξε να είναι σύμμαχος σου !

Δεν θέλω να το πάω στην άλλη μυστική ιστορία της ανθρωπότητας και να σου μιλήσω για κυνοκέφαλους συμμάχους , ούτε να ξεκινήσω τώρα να σε πείσω για τον συμπαντικο πόλεμο ..που οι μόνοι που είναι πιο κοντά μας για συμμαχία αυτή την στιγμή είναι η φυλή τον κυνοκέφαλων!! Ούτε να αναφέρω το δώρο τους για προστασία…όλα αυτά μπορεί να σε κάνουν να μην αποδεχθείς την πληροφορία που θέλω να σου δώσω !

Ο Σκύλος είναι ένα ον ίσως το μοναδικό ον στο ζωικό βασίλειο που μπορεί να θυσιαστεί για να σε προστατέψει !!

Έτσι δημιουργήθηκε , με αυτή την εντολή!!

Ο Σκύλος είναι ένα ον που έχει ιδιαίτερη ικανότητα να αντιλαμβάνεται από μεγάλη απόσταση τους άψυχους!! αυτούς που έχουν μόνο κουφάρι,κέλυφος!!

Μην με κάνεις να ακουστω ρατσιστής με το να σου θυμίσω τι κάνουν τα σκυλιά σε μερικούς αλλοδαπούς!!

Ούτε να σου θυμίσω ποιοι λαοί τρώνε τα σκυλιά ,ούτε να σου εξηγήσω γιατί η νέα τάξη πραγμάτων μέρα με την μέρα θα κάνει το θέμα κατοικίδιου να είναι όλο και ποιο δύσκολο!

Πάμε πάλι στον φίλιο και σύμμαχο μας που σε αυτή την πραγματικότητα έχει υπάρξει για να μας προστατεύει…ένας Σκύλος μέσου βάρους 22-27 κιλά είναι πολύ ποιο επικίνδυνος από μια καραμπίνα ..μιας και έχει αλάνθαστο ένστικτο και δεν σου αποφέρει νομικές ευθύνες …τουλάχιστον όχι τέτοιες ώστε να σου στερηθεί η Ελευθερία ..όπως πχ με μια καραμπίνα!

Ένα αδέσποτο που θα το σώσεις από την ευθανασία και θα τους δώσεις αγάπη θα είναι ένα από τα καλύτερα όπλα Άμυνας σου σε περίπτωση πτώσης του κοινωνικού ιστού και πλιάτσικου!

Είναι τσάμπα να πάρεις ένα αδέσποτο …ενώ μια καραμπίνα κοστίζει από 400-1000 !! Το δηλώνεις και το αδέσποτο αλλα δεν σταμπάρεσαι και ελέγχεσαι όπως να δηλώσεις μια καραμπίνα !!

Μπορείς να το ταΐσεις με αποφάγια σου δεν σου κοστίζει …μπορείς να έχεις φαγητό από αυτά που πετάνε τα μαγαζιά …δεν κοστίζει!!

Σε μια περίπτωση γενικής εξέγερσης από αλλοδαπούς οπλοφόρους κάνεις δεν στερεί το δικαίωμα στον Αθηναίο πολίτη να αμολησει για “βόλτα” 500.000 σκυλιά….!!!

Κοίτα …ΑΚΟΥ ΜΕ ΚΑΛΑ …είναι ένας πόλεμος …διαφορετικός …πολύ ποιο διαφορετικός από ότι μπορείς να φανταστείς …. Είναι μια μάχη να εκδικηθούν τον Οδυσσέα …ΕΣΕΝΑ ! Οι αντινοοι είναι πολλοί , είναι άνευ θείας φλόγας , είναι …άψυχα κουφάρια συγχρονισμένα και με εντολή να ανοίξουν την πύλη ….

Εσύ ανάμεσα σε ένα πολιτισμό που ξέφτισε και σε ένα πολιτισμό που είναι καθήκον σου να φτιάξεις έχεις να δώσεις μια μάχη …που δυστυχώς έχει κανόνες …για πρώτη φορά!! Είσαι εγκλωβισμένος ανάμεσα στο παλιό και στην δημιουργία του νέου…οι παλιοί νόμοι δεν θα σε αφήσουν ποτέ να αμυνθεις ….σκέψου λοιπόν τρόπο να τους παρακαμπτεις να τους κάνεις να λυγίζουν!!

Μην με κάνεις να μιλήσω για χάλκινα περιλαίμια στον φύλακα σκύλο σου …είμαι σίγουρος ότι με πιάνεις …. Όταν λοιπόν δω ότι στην Αθήνα υιοθετήθηκαν 1.000.000 αδέσποτα …θα αρχίσω να γελάω με ευχαρίστηση ….. και θα ετοιμάζομαι …για μεγάλα πολύ μεγάλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ!!

Stranger ….Θα θυμώσεις λιγάκι το ξέρω ..άλλα ρε Βάαλ τι να κάνω σε τρώει και σένα ο κώλος σου!!

…Αφού το ξέρεις η Ελληνική αντίσταση…Πεπρωμενον Φυγείν Αδύνατον….!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (62)

  1. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:09 ΜΜ

    ρε στρειντζερ αν εχουμε αγαπη και πιστη στο Θεο ..νομιζεις οτι θα εχεις αναγκη σκυλια το σκυλι ειναι ζωο ή καραμπινες..οι κυνοκεφαλοι που λες ειναι ανθροποειδες το οποιο αυτη τη στιγμη συντελει την καταστροφη μας προς οφελος του..μια στιγμη θα μας λειψουν ολα..ο Θεος ομως δεν θα λειψει ποτε..με οτι ταμπελα βαζεις και οτι βαζουμε προς τις ανωτερες δυναμεις..δεν εχει σημασια..

  2. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:09 ΜΜ

    Περίμενα εδω και καιρό ενα τέτοιο "άρθρο" σου….
    Ο χρόνος είναι ακόμα με το μέρος μας…..
    Αλλά…ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ

  3. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:19 ΜΜ

    Όλα στο μίξερ..ρίξε πράμα..πεινάει ο κόσμος..

  4. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:36 ΜΜ

    Δε θυμαμαι τωρα αν ο Μ.Α. εκλεισε κυνοκεφαλους στο μπουντρουμι.
    Παντως ωραιο το αρθρο.Τρεχω για το δραπανο,να τρυπησω δυο μικρα τερατουργηματα απο χαλκοσυρμα κ πολυεστερα.Κριμα χαλκινο περιλαιμιο τα σκυλια

  5. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:42 ΜΜ

    (georgrmandra) Σωστος…..

  6. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:44 ΜΜ

    Εγω παλι θα ησυχαζα αν εβλεπα οχι 500.000 αλλα 5.000 Ελληνες με καραμπινες να κανουν γιουρουσι.

  7. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:45 ΜΜ

    ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΛΕΞΗ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ !
    ΛΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ !!-ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΙΣΩΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ
    ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ
    ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΧΑΛΚΟ -ΤΟΝ ΘΕΛΟΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ
    ΗΛΙ ΗΛΙ ΛΑΜΑΧ ΣΑΒΑΧΑΘΝΙ (ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ''ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ"

  8. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:51 ΜΜ

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ !!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ . Υ.Γ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΚΛΠ . ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΘΑ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ;

  9. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:01 ΜΜ

    Δεν θεωρω εαυτον αφυπνισμενο αλλα οταν ακουω 63217 φορες τη μερα ξυπνηστε γιδοπροβατα κτλ. διατηρω καποιες επιφυλαξεις να ουμ.
    Αντε,σουβλακι πολλα,στη μαμα στο μπαμπα

  10. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:07 ΜΜ

    stainger den xreiazontai ta skulia xalkina perilaimia………………einai toksuko to salio tous gia ta nefelimia…………………sto upenthumizw giati pane polloi aiwnes apo tote……..hsoun mikros ………g auto den thumasai kala 🙂

  11. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:19 ΜΜ

    Πολυ μου αρεσει αυτο το αρθρο! Ισως απ 'ολα το πιο αισιοδοξο αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι τα εχω διαβασει ολα. Και τον κυνοκεφαλο αγιο ποσο παρεξηγημενο τον ειχα. Ευκαιρια να δουμε τα ιδια πραγματα με αλλη ματια, καινουργια.
    Απορια, οσοι τούς εχουν επιτεθει σκυλια, οχι κατ'επαναληψη, μεμονωμενα, σημαινει κατι για την απουσια ή οχι ψυχης ή αποτελουν τυχαια συμβαντα;
    Οσοι αγαπουν ιδιαιτερως τα σκυλια παλι, εχει καποια ειδικη σημασια;

    Ζαχαρη Αχνη~

    • Ανώνυμος 07/18/2013 @ 2:47 ΠΜ

      ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ ΡΕ ΟΥΦΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩΣΕ ΕΝΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΗΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΥΧΗ;; (ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Ο ΣΚΥΛΟΣ.) ΑΝΤΕ ΖΑΧΑΡΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ!

  12. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:27 ΜΜ

    Συμφωνώ απόλυτα…. Stranger. Μπράβο για το άρθρο.
    Οσο για τον Βααλ… τόσο και για την Λίλιθ.

    "…Αφού το ξέρετε… η Ελληνική αντίσταση… Πεπρωμενον Φυγείν Αδύνατον….!!!
    "

    Chris_

  13. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:30 ΜΜ

    Εχω την είδηση "Αλεξανδρούπολη: Αυξητική τάση καταγράφεται στις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων."

  14. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:38 ΜΜ

    τωρα αυτη η εμμονη με τα σκυλια και τον ΒΑΑΛ και τους αλλοδαπους πως σου ηρθε? Α ρε στραντζερ εισαι μορφη:)) απο το HAARP πεταγεσαι στους αλλοδαπους απο εκει στους αεροψεκασμους και απο εκει στους εξωγηινους με διαφανες στολες.ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ η ωρα περναει και πρεπει να φαω!!!! Καληνυχτα!

  15. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:41 ΜΜ

    Oxi δεν σε πιάνω για τα χάλκινα περιλαίμια. Έχει σχέση με το μέταλλο?

  16. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:42 ΜΜ

    Πάντως αν δεν με τρελάνεις εσύ δεν πρόκειται να τρελαθώ ποτέ…

  17. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:45 ΜΜ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΡΕΠΡΟΒΟΙ . ΟΙ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΤΟΥ DNA ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ Η ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΛΠ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ . OI ΣKYΛOI ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ . ΚΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΝΙΚΟ . ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΠΕΣ ΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ . ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΟΛΛΑΡΑ…ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ . ΜΗ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ , ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ .

  18. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:46 ΜΜ

    ο πολεμαρχος γαρ εγγυς μαχητες της ειμαρμενης ξυπνατε ο ιχωρ σας καλει τικ τακ τικ τακ στρειντζερ ωραιο το αρθρο αλλα ο πολιτισμος της χεστρας κοιμαται και δεν ξυπναει απο τον κοσμο του ονειρου ραντεβου στο αραντις και θα εχουμε και πιτμπουλ

  19. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:50 ΜΜ

    πωληται περιλαίμιο χαλκινο προς πασα ενδιαφερομενο για καθε χρηση….επισεις πωλουνται σδμ εργαλεία.

  20. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:50 ΜΜ

    Ωραίο άρθρο Stranger.

  21. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:56 ΜΜ

    Μάλιστα, παρατήρησα φέτος, ότι όλο και περισσότερος κόσμος κυκλοφορεί μ' ένα και δυο σκυλιά και μου έκανε καλή εντύπωση αυτή η αύξηση που περιλαμβάνει και αδέσποτα αλλά σίγουρα δεν είναι ακόμα κρίσιμη μάζα…

  22. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:02 ΜΜ

    Καταπληκτικό άρθρο

  23. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:05 ΜΜ

    8.09 ειλικρινα και με καθε καλη προθεση δεν μπορω να καταλαβω σε τι "εμποδιζει" την πιστη σου το αρθρο αυτο . Εκτος αν π.χ εχεις φτασει σε επιπεδα που δεν χρειαζεσαι πια ουτε φαγητο οποτε σιωπω . Ασε ομως εμας τους υπολοιπους να μαθουμε και κατι παραπανω γιατι σου θυμιζω τον πιστο που ειπε στον παπα ελα να διαβασεις μια ευχη στο σπιτι μου να φυγουν τα ποντικια κι ο παπας του ειπε εγω θα ερθω αλλα κι εσυ παρε και μια γατα .

  24. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:35 ΜΜ

    εμενα μου αρεσουν οι γατες, μου τη σπανε τα σκυλια δεν τα συμπαθω καθολου. εγω πιστευω οτι οι γατες ειναι πιο καλες και αφηστε τα σκυλια και παρτε γατα. ειναι πιο εξυπνο ζωο δεν κοιμαται ορθιο. και εχουν και πιο γλυκο προσωπακι. και οι γατες αντιλαμβανονται τον κινδυνο γιατι εχουν οντως μια εκτη αισθηση και οραση στο σκοταδι. τα σκυλια ειναι υπερεκτιμημενα.

  25. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:42 ΜΜ

    ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΚΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΗΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

  26. Γιατι οχι και κυλο και καραμπινα;;;

  27. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:59 ΜΜ

    Πλέον καταντάτε επικίνδυνοι και αναφέρομε στον πρώτο άγνωστο 8.09 ..
    Με ή χωρίς την αγάπη προς τον θεό ..ο θεός ο τρόπος που μπορεί να εκδηλωθεί
    είναι μέσω του ανθρώπου … Με πίστη και προσευχή ΔΕΝ γίνονται όλα .
    Όσο τσαμπουνάτε για μετάνοιες και προσευχές και περιμένετε εξ ουρανού να
    γίνουν όλα .. τίποτα δεν θα γίνει …
    Αφήστε τους γέροντες να λένε ότι θέλουν και επιτέλους ξεκινήστε να κάνετε κατι
    και εσείς …Και μην μου λές για μπούρδες όταν θα πέφτει ξύλο ότι τα κάνει ο θεός
    αυτά …εμένα στην μάχη δεν με έβαλε κανένας θεός …για την χώρα μου και για αρκετούς ανάξιους δυστυχώς κληρονόμους της θα πολεμώ .

    Stranger δεν λέω οτι δεν τα λές καλά …αλλά ,, απέναντι σε ένα καλάσνικοφ
    θα ποντάρω τα λεφτά μου σε μια mossberg ..καλό και το σκυλί …
    Το καλύτερο να έχεις και τα 2 αλλά αν είναι μόνο ένα …..καραμπίνα φίλε μου !

  28. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 8:16 ΜΜ

    Η τέχνη της βυζαντινής αγιογραφίας διέπεται από νόμους και κανόνες.Ο αγιογράφος δεν αναπαριστά την φυσική όψη των πραγμάτων αλλά την πνευματική. Υπάρχουν όμως αναπαραστάσεις που ξεπερνούν τα όρια της διαφοροποίησης και φθάνουν στην υπερβολή που μπορεί να έχει συμβολική και αλληγορική σημασία. Τέτοια περίπτωση αποτελεί η απόδοση της μορφής του Αγίου Χριστόφορου.Ο Άγιος αποδίδεται με δύο εκδοχές. Στην πρώτη φέρει κεφάλι σκύλου ενώ στη δεύτερη αποδίδεται με όμορφη όψη, να μεταφέρει τον Χριστό σαν νήπιο στους ώμους του, διαβαίνοντας το ποτάμι.Μια απ’ τις ερμηνείες που δόθηκαν στην απόδοση της κυνοπρόσωπης μορφής, είναι η αναπαράσταση του παρελθόντος του Αγίου προτού γνωρίσει την διδασκαλία του Χριστού, ενώ η όμορφη εκδοχή του αναπαριστά την εν Χριστώ ζωή του και την αναγεννημένη ύπαρξή του.Ο Άγιος Χριστόφορος ήταν αρκετά άσχημος και περιγράφεται από τους βιογράφους ως κυνοκέφαλος. Είχε μεγάλη σωματική δύναμη και καταγόταν από μια χώρα ανθρωποφάγων, απ’ τη φυλή Μαρμαριτών, στη βόρεια Αφρική ή από το γένος των Σκυλοκεφάλων. Για τους κυνοκέφαλους ανθρώπους κάνει λόγο ο Ηρόδοτος και ο Ησίοδος, ενώ παρόμοιος θρύλος υπήρχε και στην Ασία , αφού συναντάται σε κινέζικα κείμενα του έκτου αιώνα. Οι φήμες περί κυνοκέφαλων οφείλεται μάλλον στις περιορισμένες γνώσεις που υπήρχαν για την Ασία. Αλλά και ο Στράβωνας, ο Αισχύλος και αργότερα ο Κλαύδιος ο Πτολεμαίος κάνουν λόγο για κυνοκέφαλους. Ακόμα και ο στρατός του Μεγάλου Αλεξάνδρου λέγεται ότι περιλάμβανε κυνοκέφαλους στρατιώτες.

  29. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΛΥΚΙΟΥΣ (ΣΩΣΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ) ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ
    ΣΗΜ:ΝΑ ΣΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ

  30. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 8:18 ΜΜ

    Πόσα είναι τα καλάσνικοφ στην Ελλάδα; Περίπου 600.000, κατά την ΕΛ.ΑΣ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΛΠ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ, ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΚΛΠ. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΛΘΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΥΡΟΣ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ.

  31. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 8:20 ΜΜ

    Εγω βλέπω όλο και ποιό πολλούς να έχουν σκυλιά (όχι σκυλάκια του καναπέ).

  32. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 8:22 ΜΜ

    οπα..εδω χαθηκαμε…υποτιθεται οτι ο μεγαλεξανδρος στην εκστρατεια του εξολοθρευσε πολλα ρυπαρα εθνη αναμεσα τους και κυνοκεφαλους.πως ειναι συμμαχοι τωρα;δευτερον,μιλα πιοκαθαρα και λιανα,μπερδευεις πολυ το θεμα και βγαινουν συνειρμοι περιεργοι που δεν βοηθουν παντα.δεν εχω διαθεση μαλωματος ουτε κακης κριτικης,απλα κατανοησης.

  33. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 8:40 ΜΜ

    ΡΕ STRANGER ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ

  34. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 8:42 ΜΜ

    την απλοτητα δεν θα την καταλαβενεις ευκολα ειναι νομος πλεον!

  35. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 8:58 ΜΜ

    και εγω ετσι νομιζα φιλε 11.22, οτι οι κυνοκεφαλοι ειναι εχθροι μας,ηταν μια απο τις 17 μιαρες φυλες που κατοικουσαν στη γη του σκοτους,και οτι ο Μεγα Αλεξανδρος κατασκευασε μια χαλκινη πυλη και τους εκλεισε μεσα.Μαλλον ο stranger ξερει κατι παραπανω,ας μας το πει αν θελει.Παντως μας βλεπω να λανσαρουμε νεα μοδα.Χαλκινη πανοπλια,ενα πιτμπουλ στο χερι,και να κανεις βολτα στο Συνταγμα..!traggic!

  36. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 9:01 ΜΜ

    @Ζαχαρη Αχνη~ , γνωριζω πολλους τραλλαμενους με τα σκυλακια τους και να ειναι οι γνωστοι φελλοι που επεπλευσαν στο συστημα οπως τα βοθρο λύματα στην θαλασσα.

    συν Αθηνα και χειρα κινει. ενα δικαννο δεν κανει κακο να τοχεις. και 2 να σου πω, ας ειναι διπλα σου.

    το "κακο" δεν θα δεχθει την ητα και δεν θα αποχωρησει ευκολα. ο χρονος ειναι πολυ κοντα. το αισθανομαι… χωρις "πεδιο" και "ονειρα". απλα το βλεπω.

    σσ: ο 2ος μπασταρδος σκυλος μου ειναι 65 ημερων και ακομα η γατα μου δεν τον εχει δεχθει.

  37. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 10:03 ΜΜ

    …σκυλια και τριχες κατσαρες…
    ξερει ο bloker και απο αλλα σχολια μου! Το ειπαμε…το αναλυσαμε…το εμπεδωσαμε…
    Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος…πλεον σ αυτον τον τοπο
    που τον καταντησαν τα πολιτικα λαμογια "παραρτημα" ολων των
    δηθεν κατατρεγμενων και πακιστανοαφγανι-συν-ισταμενων συμοριων.ΤΟΥΡΤΟΥΓΚΑ, και μικρα παιδια το μαθαινουν ευκολα αυτο το "παιχνιδι"Καταλαβες mister…

  38. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 10:05 ΜΜ

    απ' οτι βλεπω στη 1η φωτο κεφαλι σκυλου,στη 2η τσακαλιου,στη 3η το σοι της πεθερας μου..υπαρχουν κ οι λυκαωνες,μπλεξαμε.
    χαλκινο κολαρο στα σεχ-σοπ πουλανε;

  39. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 10:11 ΜΜ

    ωπ,πηδηξα δυο φωτο,ε,κι αυτο καλο ειναι

  40. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 10:13 ΜΜ

    η friskies σε έβαλε να γράψεις το άρθρο…;

  41. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 10:40 ΜΜ

    Τικ τακ τικ τακ και τάκα τάκα μαζί…Τέλεια

  42. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 11:12 ΜΜ

    ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

  43. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 11:27 ΜΜ

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ STRANGER ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΖΑ ΔΕ ΞΥΠΝΑ…..

    ΒΑΛΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ …..ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…….ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ…..
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ……….

    ΔΩΜΑΤΙΟ=ΦΥΛΑΚΗ

    ΠΟΡΤΑ=ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ

    ΠΑΡΑΘΥΡΟ=STRANGER…………

    ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

  44. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 11:29 ΜΜ

    Τα τελευταια δυο χρονια παρ' ολη τη κριση λαι την εξαθλιωση σχεδων καθε Ελληνικη οικογενεια εχει σκυλι ή σκυλια ακομα . Μηπως ρε Νικολα ειρθε αυτη η ωρα που λες . Μη μου πεις οτι δεν το εχεις προσεξει ;;;

  45. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 12:32 ΠΜ

    καμια σχεση με τα σκυλια το προηγουμενο σχολιο μου,εγω τα σκυλια τα υπεραγαπαω και τα εχω σε υψηλη εκτιμηση

  46. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 6:12 ΠΜ

    Καλημέρα σε όλους….Κατά την μυθολογία( όπου μύθος σημαίνει την προφορική εξιστόριση ενώς γεγονότος που σκοπό έχει να καταδείξει την σχέση του μακρόκοσμου με τον μικρόκοσμο δίνοντας μια κωδικοποιημένη ερμηνεια στις βασικές αλήθειες για τις δυνάμεις που μας κυριεύουν) ο κυνοκέφαλος είναι ο Θεός Ανούβις (θεός του θανάτου) που λατρέυεται από τους αιγύπτιους και συνδέεται με τον δικό μας ψυχοπομπό τον Ερμή…Ο Κέρβερος επίσης ο τρικέφαλος σκύλος και φύλακας του Άδη ήταν στην απαρχή του ο συμβολισμός της Θεάς Εκάβης ή Εκάτης θεά του θανάτου…Για αυτόν που είπε ότι ο μέγας Αλέξανδρος έδωσε μάχη με τους κυνοκέφαλους…αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα που γράφτηκε από τον ψευδο- Καλλισθένη, αρκετούς αιώνες μετά το θάνατο του στρατηλάτη και οχι από τον Καλλισθένη από την Όλυνθο που συνόδευε τον μέγα – Αλέξανδρο……Πριν λοιπόν "επιτεθείτε" ξανά σε έναν άνθρωπο κάντε το κόπο ν'ανοίξετε τα στραβά σας και να διαβάσετε ιστορία….σωστή ιστορία και όχι αυτή που σας πασάρουν 11-12 το βράδυ…..ψάξτε, μελετήστε, αφουγκραστείτε και μετά απορρίψτε ότι σας λένε…..Stranger μακάρι να γίνει αυτό που λές αλλά δεν το βλέπω ….Εδώ στο κέντρο της Αθήνα πουλάγανε μέχρι χτές σφαγμένα σκυλιά και δεν άνοιξε ρουθούνι…..συνέχισε όμως , συνέχισε γιατί έτσι πρέπει και αυτό σου "ετυχε"….

  47. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 6:43 ΠΜ

    Καλα ολα αυτα αλλα παρτε και κανα οπλο!Αδηλωτο φυσικα γιατι τα δηλωμενα θα μας τα παρουν!θυμηθειτε κοσμα Αιτωλο¨"Τα ντουφεκια θα σας τα παρουν,να εχετε διπλα!ενα οπλο 100 ζωες θα γλιτωσει..!"
    ΑΣΤΕΡΙ

  48. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 7:13 ΠΜ

    Περί Βαάλ – Και το αέλιος βαβέλιος

    http://ellinikiglossa-lexarithmoi.blogspot.gr/2011_08_01_archive.html

    Περί Λίλιθ – Λητούς κλπ

    http://ellinikiglossa-lexarithmoi.blogspot.gr/2011/07/blog-post_27.html

  49. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 7:44 ΠΜ

    Πάρτε όλοι σκύλο κι αν δεν τελικά δεν τον χρειαστείτε θα τον φάτε, καθότι έρχεται μεγάλη πείνα αδέρφια….

  50. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 7:56 ΠΜ

    ωραία όλα αυτά αλλά αντί για σκύλους 22-27 κιλών εγώ βλέπω όλα τα μικρόσωμα κομπλεξικά λουλούδες και μπούμπηδες τα οποία γαβγίζουν υστερικά λόγω μεγέθους και μας έχουν ζαλίσει καλοκαιριάτικα … και βέβαια λογικό είναι διότι αντιθέτως με το πώς παρουσιάζεται εδώ η "κτήση σκύλου" δεν παύει να είναι τυραννία. Ρώτησε κανείς κανά σκύλο εάν του αρέσει να τον κλειδώνουν σε ένα διαμέρισμα μακριά από τα ένστικτα του; αν του αρέσει να του φοράνε λουριά και να του βάζουν πράγματα στα αυτιά του και να του κόβουν την ουρά του; ρώτησε ποτέ κανείς αυτά τα μικρόσωμα που τα φτιάξαμε εμείς ως φρανκεστάιν για το γούστό μας εάν θέλουνε να είναι μικρά και ανήμπορα; το ξέρετε ότι σε περίπτωση μαζικού αφανισμού του ανθρώπινου γένους, τα πρώτα σκυλιά που θα πεθάνουν βασανιστικά θα είναι τα οικόσιτα; δεν έχουν μακριές μουσούδες για να βρούνε τροφή, έχουν κοντά ποδια και μηδενικές αντοχές και είναι απολύτως εξαρτώμενα. Αλλά αυτός είναι ο άνθρωπος. ΤΟν ενοχλεί να έχει πάνω του τον τύραννο αλλά συνάμα είναι έτοιμος με τη μία να γίνει ο ίδιος τύραννος απέναντι στον αδύναμο στην προκειμένη σε ένα ζωντανό που είναι ανιδιοτελές. Τύραννος αφέντης σε αυτόν που τον αγαπά ανιδιοτελώς. Για αυτό ποτέ αυτό το ανθρώπινο είδος δε θα εκτιμήσει ούτε θα νιώσει πραγματική ελευθερία, για ελευθιστία δεν μιλάω, δεν υπάρχει περίπτωση.

  51. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 8:05 ΠΜ

    Ουφο-Ανωνυμε/η 5:47 σ' ευχαριστω που με παρακολουθεις κι ας διαφωνεις.
    Επισης, αν εσενα επιτεθηκε σκυλι στο ανιψακι σου, ποιος σε διαβεβαιωνει οτι δεν επιτεθηκε σκυλος σε δικο μου συγγενικο προσωπο ή και σε μενα την ιδια;
    Για να το ρωταω, θα εχω λογο, δεν το ρωτησα στον βροντο.
    Μια και το αναφερουμε λοιπον, σε μενα δεν εχουν επιτεθει ποτέ αλλα σε συγγενη μου ναι.
    Συμπαθω πολυ πρωτα τις γατες και μετα τα σκυλια μαζι με ολα τα ζωακια συμπεριλαμβανομενων των ερπετων, γιατι ειναι μερος της φυσης.
    Λες να ειμαι πολυ ανοιχτη-δεκτικη και να κινδυνευω; Μπορει…
    Παντως αν παρω ζωακι, η πρωτη μου επιλογη θα ειναι γατα λογω ιδιοσυγκρασιας κι ευκολιας μαζι.

    Ζάχαρη Αχνη~

  52. τι λες βρε ηλιθιε στο 10:44;;;;;;;;;;με τι καρδιά θα φας ένα σκυλι που σε κοιτάζει στα μάτια σαν άνθρωπος; μονο κατι ζωα σαν εσενα και τους λαθρομεταναστες το κανουν αυτο!

  53. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 9:08 ΠΜ

    A για να δουμε τι παρεμαβαση φιλε Νικο θα κανει η φωλια….
    οι φιλοι μας οι σκυλοι!ναι συμφωνω!θα σε δω αραγε καμια νυχτα εκει εξω στις πυλες…ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥ ΑΨΥΧΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!
    "Φ"

  54. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 10:43 ΠΜ

    Βρε έξυπνε στο 11:59 είπα όταν πέσει πείνα θα φαγωθούν, όπως τότε στο Μεσολόγγι ή ακόμα και πιο πρόσφατα στην κατοχή…αργούμε όμως ακόμα μην ανησυχεις….μπορεις να το πηγαίνεις στο παρκάκι της γειτονιά σου και να χέζει τον κόσμο όλο χωρίς να τα μαζεύεις.Όσο για μένα δεν έχω σκύλο γιατί ζω σε διαμέρισμα με μπαλκόνι 4Χ,50 και το σκυλί θα ήταν δυστυχισμένο αλλά καιοι γειτονές μου…

  55. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 11:05 ΠΜ

    Φίλε 11:59, αν είσαι φυτοφάγος καρποφάγος ωμοφάγος αγνόησε το υπόλοιπο κείμενο. Εάν δεν είσαι: Πόσες αγελάδες έχεις καταναλώσει; Πόσα γουρούνια; Πόσες κότες; Ναι τα σκυλιά κοιτάζουν σαν άνθρωποι και ο άνθρωπος κάνει το λάθος με αυτό τον τρόπο να τα "ανθρωποποιεί" μόνο που το ζωντανό είναι άλλου είδους θηλαστικό και μάλιστα εξημερωμένο και γενετικά μεταλλαγμένο από τον άνθρωπο. Και η αγελάδα άν την κοιτάξεις στα μάτια, αντιδράει, και το κατσικάκι, και το αρνάκι, θηλαστικά είναι, έχουμε ομοιότητες αλλά και διαφορές. το σκυλί θα σκεφτεί σα σκυλί όχι σαν άνθρωπος. αντί λοιπόν να γινόμαστε "ιδιοκτήτες σκύλων" υπόψιν σκύλων, ζωντανών οργανισμών με νόηση(δική τους) και συναισθήματα και ένστικτα, ας κάνουμε τη ζωή τους πιο ανεκτή ως ελεύθερα πλάσματα. όχι ώς ιδιοκτησία. Όταν δεν σου φαίνεται ανώμαλο το να διαφεντεύεις μία ύπαρξη τότε δε θα σου φανεί ανώμαλο να έχεις πάντα ένα νταβατζή πάνω από το κεφάλι σου.

  56. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 11:07 ΠΜ

    και το σαλιο της γατας το φοβουνται βελακια με σαλιο γατας και σκονη χαλκου θανατος

  57. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 10:36 ΜΜ

    Αυτο παλι που οι περισσοτεροι αντι να δουλευουν πανω στο πως θα καταφερουν να καταναλλωνουν λιγοτερη τροφη ετσι ωστε να συνηθηζουν σιγα-σιγα τον οργανισμο τους στη "στερηση" που μονο καλο θα τους κανει , αντιθετα χωρις κανενα ενδιασμο "διευρυνουν" το διαιτολογιο τους ανερυθριαστα και μαλιστα προσπαθουν να το δικαιολογισουν κιολας , ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ; ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ; ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ . ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

  58. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 10:44 ΠΜ

    Giati den les gia tous ellines kakopoious kai milas gia tous alodapous?kai esy tourkosporos mporei na eise.Min les polla prin skefteis.Oso gia ta skylia den einai amyntika opla einai zoa pou theloun agapi kai mexri ekei.Giati Theos uparxi kai krini.

  59. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 11:35 ΠΜ

    1.44 γιατι οι Ελληνες κακοποιοι δεν εχουν την αγριοτητα των ομοεθνων σου και πριν μαζευτητε ολοι εσεις εδω μετριοντουσαν στο ενα χερι και γειτονια-γειτονια , τοτε που υπηρχε και αφηναμε τις πορτες και τα παραθυρα μας ανοιχτα πριν μας βρωμισετε τα παντα , τους ξερανε σαν καλπικη λιρα και τους προσεχανε . Επισης θελω να σου πω πως οσο και να σου φαινεται παραξενο-λογω καταγωγης σου πιθανοτατα , καποιοι απο εμας ξερουμε πολυ καλα και απο που κραταμε και ποιοι ειμαστε . Οσο για τα ζωα αν και εχεις δικιο , το θεμα σου ειναι στο οτι δεν διαβασες σωστα το αρθρο ισως λογω καποιας αδυναμιας που εχεις στο να κατανοησεις σωστα την ελληνικη γλωσσα .

  60. Ανώνυμος 07/21/2013 @ 9:31 ΠΜ

    http://youtu.be/JC5DXGIC8s8

    αυτοι είναι οι σκύλοι οταν τους μεγαλώνουμε σωστά και τους αγαπαμε….

  61. Ανώνυμος 08/05/2013 @ 9:08 ΜΜ

    τι αερας κοπανιστός είναι αυτός ρε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*