Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:49 - 17/07/2013

Ας μιλήσουμε για επερχόμενους σεισμούς …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για το code code Matrix 188 …την σελίδα και τον άνθρωπο που εξηγεί σε μεγάλο βάθος την θεωρεία των 188 ημερών και τις γραμμές λευ …το πλέγμα του πλανήτη μας ! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει απίστευτη συχνότητα πρόβλεψης σεισμών άλλα όχι μόνο…..μέσω από την έρευνα του μπορείτε να κατανοήσετε και για άλλα “τυχαία” γεγονότα σοκ και δέους της πραγματικότητας μας !

Θα σας συμβούλευα να δείτε όλα τα βίντεο του και δεν είναι πρώτη φορά που το κάνω , στα αρθρα κατοχικά vs μεγασεισμοι σας έχω πει να το κοιτάξετε πολύ καλά !

Αυτή την φορά επεμβαίνω μόνο για ένα πράγμα , θεωρώ ότι τα νέα παράθυρα μεγασεισμών έχουν να κάνουν ταυτόχρονα και με γεωστρατηγικα γεγονότα …για αυτό θέλω να έχετε μια εικόνα μιας ακόμα “προφητείας” από εμάς τους γραφικούς!

Ιούλιος 20&21 του μήνα σεισμός μεγέθους 7,2 – 7,6 (πιθανότητες που δίνει ο φίλος μας 75-80%)

Θυμήσου τι σου έχω γράψει πριν μερικές μέρες …και θυμήσου θεωρώ ότι οι νέοι σεισμοί που θα σας δώσω εδώ θα έχουν και γεωστρατηγική σημασία …δηλαδή …για να μην μπερδευτείς …πχ ένας σεισμός σε μια χώρα που ετοιμαζόταν για κάτι!! …Η ένας σεισμός σε μια χώρα ώστε να αναγκαστεί να δεχτεί κάτι!! ….Αρα τον σεισμό θα τον δούμε …. το πακέτο κάτω από το τραπέζι θα πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος να το δεις!!!!

Ιούλιος 26 σεισμός μεγέθους 7,3-8,3 (πιθανότητες 85%) (όλες οι ημερομηνίες +- μια μερα)(ΠΙΘΑΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 08:18,11:18,16:18) ΩΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Η ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΕΙΣΜΩΝ !

Αύγουστος -μας προειδοποιεί όχι μόνο για σεισμό άλλα και για πιθανή γεωμαγνητική ανωμαλία ….

Ημερομηνία 23-26 το λιγότερο σε μέγεθος 7,5 με μεγάλες πιθανότητες για 8+ (ώρες 6:00,11:00,16:00,18:18)

Άλλες πιθανές ημερομηνίες του Αυγούστου για μεγασεισμό ….4-5 — 11-13—23-25 …Θυμηθείτε ότι μιλάμε για σπάνιο φαινόμενο μεγασεισμου 8,8 !!

Το 23-26 Αυγούστου είναι ένα από τα τρία παράθυρα που μπορούν να εκδηλώσουν μεγασεισμο!!

Όλα αυτά σας τα λέω ώστε να αναγκαστείτε να δείτε το βίντεο που θα σας πει πολλά ακόμα αλλα και για να δηλώσω μια θέση μέσα στον καθρέφτη!!

Αν κάποιος από αυτούς τους σεισμούς μας επηρεάσει άμεσα η έμμεσα , κοινώς αν ακόμα και ο απόηχος τους αλλάξει με κάποιο τρόπο την δική μας πραγματικότητα είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσα στον χρόνο …η αντεπίθεση μας με γεγονός ίδιας ισχύος και ικανότητας αλλαγής της πραγματικότητας σας θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου 2013 …. Οφθαλμός αντι οφθαλμού! Αν οι σεισμοί σας δεν μας αγγίξουν και επιλεξετε αντι για σεισμό να δημιουργήσετε γεγονός που μας εμπλέκει ,θυσία ,ατύχημα ,προβοκάτσια ,σαμποτάζ, πόλεμο τότε η δέσμευση μας για μη εμπλοκή λύεται δια παντός χωρίς καμία ευκαιρία δημιουργίας ΞΑΝΑ εκεχειρίας!!! …Να στε καλά!

Stranger ….Μην ακούς το νόημα άκου τον ήχο… μην ψάχνεις λογική …στα όνειρα όλα ισχύουν…η μικρότερη ιδέα μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο μικρόβιο!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (40)

  1. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 12:58 ΜΜ

    Ρε ειναι βλακιες αυτα..μη δινετε ημερομηνιες..αλλοιωνει το γεγονος.

  2. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 1:03 ΜΜ

    Δεν εχει νοημα να αναβαλλουμε τα γεγονοτα..αφου θα συμβουν μια στιγμη..οση αναβολη γινεται..καποιοι που ειναι συνδεδεμενοι στο συστημα..πεθαινουν πιο γρηγορα..δεν ειναι παιχνιδι το να παιζεις με γεγονοτα και αριθμους..εχει αντικτυπο.(πολλα ειπα) ΜΗΝ προσπαθειτε να βρειτε ημερομηνιες.ισως χασετε τον διπλανο σας.

  3. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 1:24 ΜΜ

    Aνεφερες ομως για θυσιες κι αυτο με κεντριζει. Δεν με αφηνει σε ησυχια το δυστυχημα στον Αγιο Στεφανο με την εγκυο μητερα και τις 4 δεκαεξαχρονες μαθητριες. Ανεξηγητα τα αιτια. Περιεργο. Οδυνηρο. Μοιαζει με θυσια, το εχεις λαβει υποψην; Αν ηταν ετσι, η θυσια αυτη τι τροφοδοτησε ή τι απετρεψε;

    Ζαχαρη Αχνη~

  4. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 1:41 ΜΜ

    Αφηστε τα αστεια ολα θα ξεκινησουν μετα απο ενα μεγασεισμο στη μεσογειο αλλα οσο δινουμε ημερομηνιες καποιος γελαει μαζι μας τη δυναμη να αλλαξουμε τα πραγματα την εχουμε μεσα μας απλως συζητοντας καθε μερα για αφτα που θα ερθουν χανουμε το νοημα και δεν αλλαζουμε το κοσμο.Περιμενουμε να γινουν και μετα θα αντιδρασουμε το παιχνιδι ετσι το εχουμε χαμενο .Αλαξτε μεσα σας μην περιμετε σωτηρες οσοι πιστευουν στο θεο ασ προσευχονται καθε μερα να μας ελεηση και να τον ευχαριστουν για το δωρο τησ ζωης καθε πρωι.οσοι δεν πιστευουν ας αλαξουν τη ζωη τους σαν να ειναι η τελευταια μερα πανω στο πλανητη μην περιμενουμε να ερθει καποιος να μας σωσει πρεπει πρωτα εμεις να ειμαστε ζωντανη και ενεργοι για να σωθουμε. asimos 80

  5. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 1:56 ΜΜ

    KAI ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΝ! ΠΑΤΡΑ Η' ΑΙΓΑΙΟ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ=ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ!!!

  6. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 2:01 ΜΜ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΤΙ ΣΕΙΣΜΟΙ???

    ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ………….

    ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 3-4 ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  7. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 2:25 ΜΜ

    AIGAIO……………..11-13……….LIGO PRIN THS MEGALWXARHS…………OLLA HREMA…………TIK TAK TIK TAK…………TO XARRP………….TI EGINE???GINETAI???DEN EINAI DUNATON…………..MEGALH H XARH THS…….. 🙂

  8. Τον διπλανό μας μπορεί να τον χάσουμε όχι μόνο γιατί είπαμε μια ημερομηνία για τεράστιο γεγονός που, ευτυχώς, δεν βγήκε αλλά για όσες ευκαιρίες είχε ο… διπλανός μας είναι μαζί μας τις ημέρες μέχρι το τεράστιο γεγονός κι εκείνος/νη επέλεξε να τις ξοδέψει μακριά μας… ζώντας ημέρες δίχως καμία ποιότητα και αλλαγή σε μια πόλη που έχει σαπίσει εδώ και καιρό.

  9. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 2:56 ΜΜ

    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ–ΗΠΑ(2)–ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ–ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
    ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΟΧΕΣ
    ΣΕΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΝΟΤΙΑ+ΚΕΝΤΡ. ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ !ΠΕΡΙΕΡΓΟ!

  10. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 3:03 ΜΜ

    Τρομολαγνια σε όλο της το μεγαλείο..
    Αφήσαμε την χρεωκοπία και το κούρεμα των τραπεων και πιάσαμε τώρα την πιθανότητα του να γίνει ένας σεισμός στην Ελλάδα 8.8 Rixter.

    Σημείωση: ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΏΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.

  11. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 3:42 ΜΜ

    οποιος αναφερεται σε ημερομηνιες πλανιέται απ το διαολο και πλανεί και τους υπόλοιπους χάνους. Ο Θεός θελει μόνο να πράττεις το σωστό και θα σε προστατεψει οταν και αν γίνει κάτι

  12. STRANGER σ΄ ευχαριστώ! Αυτά που κατάλαβα από το βίντεο είναι άπαικτα αυτά που δεν κατάλαβα πρέπει να είναι ακόμα πιο άπαικτα!!!
    Τι θα συνέβαινε άραγε αν μπορούσε κάποιος να συνδυάσει αυτό το βίντεο με το επιστημονικό σήμα της Ο.Ε.Α.(http://hellasleaks.blogspot.gr/2012/08/2012.html) και με την θεωρία της διαστελόμενης γης του φυσικού Παππά;

  13. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 3:45 ΜΜ

    ston 6:03 giati les tromolagnia????blepeis kanena na tromazei???gt egw den blepw!!!!

  14. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 4:19 ΜΜ

    ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ… ΑΚΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ 4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!! ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ;;; ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ.

  15. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 4:44 ΜΜ

    Τα ρεστα μου…..

  16. πως μπορουμε να δουμε τις ley lines σε ολο τον κοσμο. στοgoogle earth υπαρχουν;εψαξα αλλα δεν το βρηκα. τι πρεπει να πατησω????

  17. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:29 ΜΜ

    ρε τσιμπιτε εσυ που λες οτι υπαρχει περιπτωση να γινει στην ελλαδα σεισμος 8.8 ριχτερ πιστευεις οτι θα μεινει τιποτα ορθιο?εκτος απο σενα βεβαια

  18. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 5:36 ΜΜ

    ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ Η ΚΡΗΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΣΕΙΣΜΟΥ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΛΕΥ; ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ. Σ Σ :ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ Κ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ

  19. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:10 ΜΜ

    ΟΣΟΙ " ψάχνεστε " ΔΕΙΤΕ το Video και βρείτε και τα άλλα. Εχει πολλές πληροφορίες…
    Να συμπληρώσω και την καταλυτική ημερομηνία 8/8 +- 2 μερες.

    Επίσης ψαξτε να βρείτε video από ομιλίες του Nassim Haramein.

    Σταματήστε να θέλετε μασημένη γνώση και ψάξτε.
    Οσοι δεν πιστεύεται η δεν καταλαβαίνετε την θεωρία, είναι άδικο να βρίζετε και να κατηγορείτε τους υπόλοιπους. Κοιτάξτε πρώτα την καμπούρα σας…

    Chris_

  20. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:23 ΜΜ

    ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΛΑΒΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ : 22-31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .

  21. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:41 ΜΜ

    O STRANGER εδωσε ημερομηνίες ξανά δεν μας είπε ποιο έτος ?????? ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΣΕΛΊΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΎΜΕ ΈΧΩ ΑΠΟΡΊΑ ΜΕΓΆΛΗ

  22. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:41 ΜΜ

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ* ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΝΑ ΜΗ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΙΛΟΜΕΝ –Ι Χ Ν–

  23. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 6:57 ΜΜ

    Για τον Αυγουστο επισημαινει στο βιντεο τις ημερομηνιες 8-10 κ οχι 23-26 που μας λες διορθωσε με ή πεσ μου αν κανω λαθος

  24. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:04 ΜΜ

    ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙ ΣΕΙΣΜΌ. ΚΆΘΕ 188 ΜΈΡΕΣ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΕ ΣΕΙΣΜΌ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΆ ΤΎΧΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΌΤΙ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΌΛΩΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΈΝΑ ΣΥΝΓΚΕΚΡΗΜΈΝΟ ΜΈΡΟΣ. ΚΑΙ ΕΓΏ ΛΈΩ ΌΤΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΘΑ ΓΊΝΕΤΕ ΈΝΑΣ ΣΕΙΣΜΌΣ ΚΆΠΟΥ ΣΕ ΌΛΩΝ ΚΌΣΜΟ APO2 .2R ΚΑΙ ΆΝΩ

  25. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 7:22 ΜΜ

    αλλο ενα αρθρο για σεισμους στο αιγαιο. αντε να δουμε…. το διασκεδαζουμε ομως γιατι ξερεις stranger απο το 2010 που μπαινω εδω ολο για σεισμους λες και σεισμους δεν βλεπουμε. απο το 1999 δεν εχει γινει μεγαλος σεισμος στην ελλαδα και στην αθηνα οποτε οσοι λετε για σεισμους αμαν καντε μου την χαρη μην το παιζεται θεοι γιατι δεν ειστε. μιλαω γενικα. προτημω καλυτερα να ασχοληθουμε με εξωγιηνους και με λυκανθρωπους παρα με σεισμους

  26. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 9:12 ΜΜ

    να το θεσω κι αλλιως, μετα που διαβασα ολα τα παραπανω σχόλια μεχρι τις 10:22

    αν στην κατασταση που βρισκομαστε, γινει και ενας "μεγασεισμος", δωρο στην τροϊκα και τους γερμανους θα ειναι. τα κορακια θα κατασπαραξουν τα παντα και εμεις θα περιμενουμε την επιφοιτηση.

    ΑΣΕ, δεν θα παρω.

  27. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 10:12 ΜΜ

    ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

  28. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 11:48 ΜΜ

    Μονο τυχαια γεγονοτα δεν τα βλεπω ετσι οπως τα λες . Σαλεψαν οι ανεμοι της Γης εεε ; Τωρα που αφηνοντε ελευθεροι ωραια θα περασουμε .

  29. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 6:36 ΠΜ

    καλα ολα αυτα αλλα αοριστα,αφου το τελευταιο διαστημα ολο σεισμοι γινονται παγκοσμιως και μαλιστα ισχυροι.Καποιος θα γινει και αυτο το διαστημα,τωρα το γεωστρατηγικης σημασιας που λες η Τουρκια, η Ελλαδα πονταρω.Αν ειναι εδω μαλλον Κρητη το βλεπω,μηπως εχει να κανει με ανεξαρτοποιηση Κρητης,διαμελισμο Ελλαδας και τα συναφη?Οιδομεν.
    ΑΣΤΕΡΙ

  30. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 7:40 ΠΜ

    για το φίλο που προτείνει στον κόσμο να δεί βίντεο του νασίμ χαραμέιν… του αντιπροτείνω να τον ψάξει λίγο καλλίτερα και ας ψάξει και τα debunking για τον τύπο αυτό. Θα εκπλαγεί. Βύσμα είναι και αυτός, τα υποτιθέμενα πτυχία του και εργασίες του δεν υπάρχουν σε επίσημα αρχεία.

  31. Ανώνυμος 07/18/2013 @ 11:01 ΠΜ

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Ετσι κι αλλιώς και ο Τσελέντης αλλά και ο Βαρώτσος έχουν ειδοποιήσει για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα για το 2013.και μάλιστα η ειδοποίηση έχει γίνει μεταξύ Ιουνίου και αρχές Ιουλίου.Άρα οι επόμενοι μήνες και μέρες είναι σημαντικοί για κάποιο γεγονός.Το που και πότε είναι το θέμα.

  32. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 9:55 ΠΜ

    ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΦΥΓΗΝ ΑΔΥΝΑΤΟ !!!

  33. Ανώνυμος 07/19/2013 @ 11:34 ΠΜ

    Re: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

    Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό spiros » Σάβ Ιούλ 06, 2013 9:28 pm
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 7 Αυγούστου 2013
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    2013-06-15 17:34:28.011.52 N 87.20 W 52 6.5 NEAR COAST OF NICARAGUA
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/32/3 … gional.jpg

    αναμένεται σεισμός μικρότερος κατά 0,5R τουλάχιστον,ή σμήνος σεισμών μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 7 Αυγούστου 2013.
    Η πρόβλεψη ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 3 Αυγούστου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.
    Re: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

    Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό spiros » Σάβ Ιούλ 06, 2013 9:36 pm
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 8 Αυγούστου 2013.
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    2013-06-16 05:19:02.018.36 N 99.02 W 56 6.1 PUEBLA, MEXICO
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/32/3 … gional.jpg

    αναμένεται ανάλογου μεγέθους σεισμός ή σμήνος μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 8 Αυγούστου 2013.
    Η πρόβλεψη ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 4 Αυγούστου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.
    Re: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

    Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό spiros » Σάβ Ιούλ 06, 2013 9:41 pm
    Αναμενόμενη σεισμική δραστηριότητα: 15 Αυγούστου 2013.
    Με αφετηρία σεισμό που εκδηλώθηκε:

    2013-06-23 20:00:38.0 10.23 N 85.51 W 30 5.1 COSTA RICA
    http://static1.emsc.eu/Images/EVID/32/3 … gional.jpg

    αναμένεται ανάλογου μεγέθους σεισμός ή σμήνος μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 15 Αυγούστου 2013.
    Η πρόβλεψη ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 11 Αυγούστου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.

  34. Ανώνυμος 07/21/2013 @ 6:52 ΠΜ

    ΣΕΙΣΜΟΣ 6,9 ΣΤΗΝ Ν. ΖΗΛΑΝΔΕΙΑ

  35. Ανώνυμος 07/31/2013 @ 3:01 ΜΜ

    Άλλες πιθανές ημερομηνίες του Αυγούστου για μεγασεισμό ….4-5 — 11-13—23-25 …Θυμηθείτε ότι μιλάμε για σπάνιο φαινόμενο μεγασεισμου 8,8 !!

    Αυτό έχει να κάνει με την επίσκεψη Σαμαρά στην Αμερική?

    Αν ναι λογικά πρέπει να έχει φυγει πρώτα και μετά να γίνει ο σεισμός (Νότια ή Βόρεια Ελλάδα σημ. η ζυγαρία γέρνει προς Νότια Ελλάδα) οπότε η λογική λέει 6 με 10 Αυγούστου -1+1.

    Πρέπει να συνδιάσουμε με το κλείσιμο των τραπεζών για 1 εβδόμαδα μέρα παρασκευή ημερομηνιες 2-9 Αυγούστου?

  36. το καντηλι στην Κρητη κουνιεται

  37. Ανώνυμος 10/19/2013 @ 9:10 ΠΜ

    ναι να μην δινει ημερομηνιες αλλα τυχαιο που το δημοσιευσε τον ιουλιο και οντως στις 16 οκτωβριου σημειωθηκε σεισμος στην ελλαδα,συγκεκριμενα στην κρητη με 6,2 βαθμους της κλιμακας ριχτερ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΟΟΟΟ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*