Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:32 - 09/03/2012

Αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI για την υπόθεση των UFO από το 1947 έως και το 1954

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι δίσκοι εμφανίστηκαν σε Αμερική και Ευρώπη σε πολλές χώρες, όπως ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία, Γιουγκοσλαβία, Αλβανία. Πράγμα που δηλώνει το ενδιαφέρον τους για όλο τον κόσμο.  Τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία είναι 16 pdf με εκατοντάδες αναφορές αυτοπτών μαρτύρων. Στο τέλος κάθε αναφοράς το FBI δηλώνει ότι η αναφορά μπορεί να ευσταθεί λόγω αξιοπιστίας του μάρτυρα.

Υπάρχει κάποιος Mr. Collier υπεύθυνος τμήματος ασφαλείας του FBI την περίοδο του 1950.  Οι περισσότερες αναφορές προέρχονται από στρατιωτικούς και κυρίως της αεροπορίας. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες ενδιαφέρονταν να παρατηρούν τον στρατό.
  1. Μερικοί δίσκοι έχουν πλήρωμα, ανώ κάποιοι είναι τηλεκατευθυνόμενοι, δίχως πλήρωμα.
  2. Η αποστολή τους είναι ειρηνική. Οι επισκέπτες περιφρονούν την διάστασή μας και δεν θέλουν να παραμένουν σε αυτή.
  3. Οι επισκέπτες αυτοί είναι σαν τους ανθρώπους αλλά πολύ μεγαλύτεροι σε μέγεθος.
  4. Δεν προέρχονται από τη Γη μας αλλά από άλλο κόσμο.
  5. Δεν προέρχονται από κάποιο υλικό πλανήτη, αλλά από αιθερικό πλανήτη ο οποίος βρίσκεται σε παράλληλη χωρική διάσταση με τον δικό μας και εμείς δεν μπορούμε να τον αντιληφθούμε.
  6. Τα σώματα τόσο των επισκεπτών όσο και των σκαφών τους υλοποιούνται αυτόματα όταν εισέρχονται στην συχνότητα δόνησης της δικής μας πυκνής ύλης.
  7. Οι δίσκοι έχουν ένα τύπο ακτινοβολίας, μία ακτίνα, η οποία μπορεί να αποσυνθέσει εύκολα κάθε επιτιθέμενο σκάφος. Εισέρχονται στο αιθερικό πεδίο και πάλι κατά βούληση και εξαφανίζονται έτσι από τα μάτια μας μην αφήνοντας κανένα ίχνος.
  8. Το πεδίο από το οποίο έρχονται δεν είναι το αστρικό, αλλά αντιστοιχεί σε αυτό των Lokas ή Talas. Οι μαθητές των εσωτερικών θεμάτων θα καταλάβουν αυτούς τους όρους.
  9. Πιθανότατα δεν μπορούμε να τους ακούσουμε με ραδιοκύματα, αλλά ίσως να τους ανιχνεύσουμε με ραντάρ ειδικής συχνότητας.
Από τις αναφορές αυτές, ο στρατός των ΗΠΑ κατάλαβε ότι μπορεί να κατασκευάσει μη συμβατικά αεροσκάφη, παρατηρώντας τα UFO μεταξύ 1947 και 1949.
Το 1952 γίνεται λόγος για κατασκευή UFO από τις ΗΠΑ, που θα χρησιμοποιούν σύντηξη υδρογόνου για καύσιμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για άμυνα, αφού τα σκάφη αυτά θα είναι πολύ ανώτερα των συμβατικών γήινων, όσο και για ταξίδια στη Σελήνη, αλλά και για πιθανή χρήση τους σε μελλοντικό πόλεμο εναντίον των επισκεπτών.
Στην Ιαπωνία έγινε προσπάθεια κατάρριψης ΑΤΙΑ αλλά ανεπιτυχώς.
Τα αρχεία κάνουν λόγο ότι οι περισσότερες εμφανίσεις έγιναν στην βόρειο Κίνα ή Νότιο Ρωσία και πιθανολογούν κάποια έδρα των επισκεπτών εκεί και έπειτα η πορεία τω ΑΤΙΑ είναι πτήση πάνω από τον Ειρηνικό και φτάνουν στις ΗΠΑ. Την περίοδο 1950 οι ΗΠΑ ερευνούσαν το ενδεχόμενο τα ΑΤΙΑ να είναι κομμουνιστικά, φυσικά δεν ίσχυε.
Έγιναν πολλές αναφορές όχι μόνο σε δισκοειδή ΑΤΙΑ αλλά και σε πύρινες μπάλες, πολλές φορές πράσινου χρώματος, με αφύσικες πορείες.
Θεωρούν μάλιστα ότι οι μυθολογικές και θρησκευτικές αναφορές σε αγγέλους, πύρινα άρματα και νεφέλες, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σε συναντήσεις ανθρώπων του παρελθόντος με τους αποκαλούμενους επισκέπτες. Οπότε γίνεται λόγος αποκωδικοποίησης των αρχαίων αναφορών.
Ο Αδάμ ήταν φυλή αρσενικών εξωγήινων που μετά την μετάπτωση των πόλων της Γης εγκαταστάθηκε στη Γη. Η Εύα ήταν τα θηλυκά ανθρωποειδή που οι «Αδάμ» διασταυρώθηκαν μαζί, δίνοντας την ανθρώπινη φυλή. Οι άλλοι εξωγήινοι άρχισαν να παρατηρούν το πείραμα «άνθρωπο», χωρίς έκτοτε να έρχονται σε άμεση επαφή μαζί του. Χρησιμοποιούσαν μία κρυσταλλική ασπίδα, η οποία λύγιζε το φως καθιστώντας τους αόρατους στους ανθρώπους. Επίσης έχουν την δινατότητα να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων.
Δίνεται μεγάλη σημασία στα γραφόμενα του Βίλχελμ Ράιχ, πιθανότατα για την οργόνη/αιθέρα.
Μηνύματα οι ΗΠΑ έλαβαν από δύο σκάφη μεγέθους 150x100x200 μίλια το καθένα, που περιείχαν 5000 μητρικά σκάφη μεγέθους 60 μέτρων μήκους έκαστο. Το ένα σκάφος ονομάζεται Κ-4 και ο κυβερνήτης του είναι ο AFFA, από τον πλανήτη Ουρανό και το άλλο L-11 και ο κυβερνήτης του είναι ο PONNAR, από τον πλανήτη Κατάνν. Η παρουσία αυτών στην Γη ήταν για να εμποδίσουν την καταστροφή της Γης. Αυτό γιατί η έκρηξη ατομικών βομβών καταστρέφει το μαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τη Γη. Αν καταστρεφόταν η Γη, τότε τα πεδία του σύμπαντος θα διαταράσσονταν και οι καταστροφές θα επηρρέαζαν ολόκληρο το Σύμπαν. Προτάθηκε μάλιστα από τους επισκέπτες να κάνουν γνωστή την παρουσία τους στον κόσμο το 1954 υλοποιώντας συνολικά 5000 ιπταμένους δίσκους πάνω από πόλεις, με τον όρο να μην δεχθούν πυρά, αλλά κανείς από τους αρμόδιους των ΗΠΑ που απάντησαν στα μηνύματα δεν ήθελε το θέμα να γίνει γνωστό στο σύνολο της Γης.
Στις αναφορές υπάρχουν και κάποιες φωτογραφίες αλλά επειδή τα έγγραφα είναι εκτυπωμένα ασπρόμαυρα και παλιά, οι φωτογραφίες είτε δεν διακρίνονται καθαρά είτε μοιάζουν με σκίτσα.
Το 1958 το FBI προσπάθησε να παραλάβει αρχεία από την αεροπορία και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που αφορούσαν σε θέματα ΑΤΙΑ. Το 1963, το FBI σταμάτησε να ερευνά θέματα ΑΤΙΑ, αφού πλέον όλη η έρευνα πέρασε στην αεροπορία και στις μυστικές υπηρεσίες.
Στις αναφορές του, το FBI λέει ότι οι «διαστημάνθρωποι» σχετίζονται με τα «βιβλικά» γεγονότα, ότι ενδιαφέρονται για το ζήτημα των πυρηνικών και ότι στο μέλλον η τεχνολογίες τους θα κάνουν το οικονομικό σύστημα της Γης να καταρρεύσει.
Ο αριθμός των ΑΤΙΑ αυξήθηκε από την περίοδο που οι Ρώσοι εκτόξευσαν τον Σπούτνικ.
Αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έγινε ενδιαφέρουσα στους επισκέπτες μετά την επίτευξη ατομικής βόμβας και διαστημικών αποστολών.
Παρ’ όλο που μετά το 1963 ο Χούβερ, διευθυντής του FBI αρνείται κατηγορηματικά την ύπαρξη ΑΤΙΑ σε απαντήσεις προς απλούς κυβερνητικούς που ζητούν ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, σε απάντησή του σε μήνυμα προς την αεροπορία γράφει ότι γνωρίζει μία γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι επαφική και έδωσε πληροφορίες για προσπάθειες κατάρριψης ΑΤΙΑ από ΗΠΑ και Ιαπωνία και για καταστροφή υλικού της Ρωσίας και θανάτου Ρώσου κοσμοναύτη από εξωγήινους στη Σελήνη και επινεναιώνει το αληθές των πληροφοριών αυτών.
Γίνεται αναφορά ότι και οι Γερμανοί είχαν φτιάξει ιπτάμενο δίσκο με καύσιμα Ν2Η4Ο, μεθανόλη και Η2Ο2 και το 1943-1944 κατέρριψαν με ένα τέτοιο σκάφος ένα Αμερικανικό Β-26.
Το ΑΤΙΑ του Ρόζγουελ το 1947 ήταν δισκοειδές εξαγωνικού σχήματος.
Το 1950 κατέπεσαν 3 ΑΤΙΑ 20 μέτρων το καθένα στο Νέο Μεξικό και μέσα σε κάθε ένα απ’ αυτά υπήρχαν τρία ανθρώπινα πτώματα μεγέθους 1 μέτρου ύψους. Φορούσαν στολές παρόμοιες με αυτές των πιλότων μαχητικών αεροπλάνων. Μάλλον τα συγκεκριμένα σκάφη κατέπεσαν γιατί βρέθηκαν μέσα στην εμβέλεια ενός πολύ ισχυρού ραντάρ που βρίσκεται στην συγκεκριμένη περιοχή των ΗΠΑ και που μάλλον απενεργοποίησε το σύστημα πλοήγησής τους.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι αναφορές από πράκτορες του FBI αλλά και τμήματα αναφορών από επαφικούς και περιοδικά, που για κάποιο λόγο το FBI θεώρησε καλό να ασχοληθεί, να μελετήσει, να σχολιάσει και να αρχειοθετήσει, χωρίς να μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει το αληθές των συγκεκριμένων αρχείων.

Πηγή

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*