Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:02 - 14/02/2013

Αποκαλύφθηκε το μυστήριο του Στόουνχεντζ – Σε τι χρησίμευε το μεγαλιθικό μνημείο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά από δέκα χρόνια ερευνών και θεωριών που έκαναν λόγο ακόμα και για παγανισμό, επισκέψεις εξωγήινων

και αρχαία αστρονομικά παρατηρητήρια, πλέον το μυστήριο του διάσημου Βρετανικού μνημείου Stonehedge λύθηκε διαψεύδοντας φυσικά όλα τα παραπάνω.

Αποκαλύφθηκε το μυστήριο του Στόουνχεντζ – Σε τι χρησίμευε το μεγαλιθικό μνημείο

Ερευνητές από τα πανεπιστήμια του Σέφιλντ, του Μάντσεστερ, του Σάουθαμπτον του Μπούρνεμουθ και του University College του Λονδίνου, μελέτησαν εξονυχιστικά το μνημείο που κατασκευάστηκε μεταξύ 3.000 και 2.500 π.Χ και σε συνδυασμό με τα ιστορικά στοιχεία και τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες εκείνης της εποχής, κατέληξαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα.

Όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες, το πελώριο πέτρινο μνημείο που κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες, τελικά δεν ήταν ούτε προϊστορικό αστρονομικό παρατηρητήριο, ούτε ναός του ήλιου ή των αρχαίων Δρυιδών, ούτε θεραπευτήριο σωμάτων και ψυχών, ούτε εξωγήινο δημιούργημα. Ήταν απλώς το πρώτο σύμβολο ενότητας των Βρετανικών λαών, οι οποίοι μετά από αμέτρητα χρόνια μαχών και συγκρούσεων, έκαναν ανακωχή θέτοντας τα πρώτα θεμέλια για ένα Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι γιγάντιες πέτρες συμβόλιζαν τους προγόνους των επιμέρους φυλών των πρώτων αγροτικών κοινοτήτων της Βρετανίας. Η κατασκευή του απαίτησε τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι έπρεπε να συνεργαστούν για να μεταφέρουν τις πέτρες από τεράστιες αποστάσεις να τις λαξεύσουν και να τις τοποθετήσουν, αποτέλεσε και στην πράξη ένα σύμβολο ενότητας.

Ο λόγος που οι αρχαίοι Βρετανοί διάλεξαν τη συγκεκριμένη τοποθεσία για το μνημείο τους, είναι γιατί είχε ήδη ιδιαίτερη σημασία, επειδή τη θεωρούσαν ως το κέντρο του κόσμου τους και ήδη συνέρρεαν μαζικά εκεί για να γιορτάσουν τα θερινά και χειμερινά ηλιοστάσια.

Τα νέα ευρήματα παρουσιάζονται αναλυτικά στο βιβλίο του καθηγητή Πίρσον, «Στόουνχεντζ: Εξερευνώντας το μεγαλύτερο μυστήριο της Λίθινης Εποχής»

http://24wro.blogspot.gr/

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 02/14/2013 @ 12:36 ΜΜ

    Μπράβο! Το βρήκανε!

  2. Ανώνυμος 02/14/2013 @ 1:01 ΜΜ

    ΝΑΙ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ!

  3. Ανώνυμος 02/14/2013 @ 1:08 ΜΜ

    ΠΙΠ@Σ…. ΛΕΝΕ!

  4. Ανώνυμος 02/14/2013 @ 3:07 ΜΜ

    μαλακιιιιιιεεεεεςςςςςς

  5. Ανώνυμος 02/14/2013 @ 5:39 ΜΜ

    ΟΥΑΟΥ!!!

  6. Ανώνυμος 02/14/2013 @ 10:19 ΜΜ

    εντελώς γελοίο…

  7. Αρχαια βρετανια?Ετσι πρεπει να ειναι.Το μνημειο αυτο καταιοασκευασθηκε απο τον αρχαιο βρετανο fidious and kalikratious…….ωωωωωχ μανα μου….

  8. Ανώνυμος 02/15/2013 @ 4:07 ΜΜ

    xeze psila kai agnanteye……

  9. Ανώνυμος 02/17/2013 @ 3:03 ΜΜ

    ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΧΕΖΕ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*