ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αποκαλυπτική ομιλία που ξεσκεπάζει όσους κρύβονται πίσω από την οργανωμένη εφαρμογή του ελέγχου μας μέσω της τροφής (βίντεο)

· Κατοχικά Νέα

Αποκαλυπτική ομιλία που ξεσκεπάζει όσους κρύβονται πίσω από την οργανωμένη εφαρμογή του ελέγχου μας μέσω της τροφής (βίντεο)
Οι κίνδυνοι των ΓΤΟ στην υγεία, στο περιβάλλον και στη βιοποικιλότητα έχουν τεκμηριωθεί καλά και επανειλημμένα σε ανεξάρτητες έρευνες. Η μυθολογία επίσης που διαχέει το λόμπι της βιοτεχνολογίας (εξάλειψη της πείνας, μεγαλύτερες αποδόσεις, συνύπαρξη ΓΤΟ και βιολογικών, κλπ) έχει ευρέως και αποτελεσματικά καταρριφθεί.

Όμως υπάρχει μία πτυχή του ζητήματος που δεν έχει τύχει αντίστοιχης προβολής ενώ είναι ίσως η πιο βασική στο να κατανοήσουμε τι τελικά συμβαίνει: είναι η κρυφή γεωπολιτική ατζέντα πίσω από την επιθετική προώθηση των ΓΤΟ, η οποία προδιαγράφει τι τελικά επιδιώκεται και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός.

Στην ομιλία που έδωσε ο William Engdahl, συγγραφέας του βιβλίου «Οι σπόροι της καταστροφής» (Seeds of Destruction), τον Σεπτέμβριο του 2013 στη Δανία αποκαλύπτει με ντοκουμέντα (επίσημα, απόρρητα ντοκουμέντα που είτε έχουν διαρρεύσει ή αποχαρακτηριστεί) το κακόβουλο σχέδιο πίσω από την βιοτεχνολογία και την γενετική τροποποίηση που δεν είναι άλλο παρά ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων μέσω των ΓΤΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

olympia

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οι «Dancing Israelis» της 11ης Σεπτεμβρίου: Τι αποκαλύπτουν τα αρχεία του FBI και πού αρχίζει η θεωρία περί Mossad

Ο Alexander Lukashenko σε συνέντευξηΔΙΕΘΝΗ

Lukashenko: «Το Βατικανό και Ισραηλινοί μεσολαβητές έπεισαν τη Ρωσία να αποχωρήσει από το Κίεβο το 2022»

Κίεβο Ουκρανία - εικόνα αρχείου για την επίθεση στην SBU. Φωτογραφία Andreas M / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικό drone χτύπησε την έδρα της SBU στο κέντρο του Κιέβου – Η αεροπορική σύγκρουση περνά σε νέο επίπεδο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά