Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:57 - 26/06/2013

Αποκάλυψη – βόμβα για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ιστορία που καταδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με τον κυνισμό που διέπει τους κυρίαρχους της πολιτικής – επιχειρηματικής – κοινωνικής ελίτ της χώρας, δεν διστάζει να “πατήσει” πάνω σε απλούς πολίτες με… δραματικό τρόπο και ταυτόχρονα να ψεύδεται ασυστόλως. Ποιος ο πραγματικός λόγος που ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε το βιβλιοπωλείο του;

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Όταν το Βήμα αναλαμβάνει να φτιάξει το φιλολαϊκό προφίλ του «πιο φανατικού υποστηρικτή του μνημονίου» ή πως ξεφορτώνεσαι γρηγορότερα έναν υπάλληλο. Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα το «κλάμα» του Άδωνι Γεωργιάδη, για το κλείσιμο του βιβλιοπωλείου του. Και το πόσο υπερήφανος δηλώνει ότι αισθάνεται, για το γεγονός πως δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλό του, παρά μόνο τους έκανε μετάταξη στην μητρική εταιρεία. Προφανώς, τα όσα ακούγονται ή γνωρίζει, για επικείμενο ανασχηματισμό της Τροϊκανής κυβέρνησης, επιβάλλουν να δείξει ένα πρόσωπο συμπαθητικό και ανθρώπινο. Δεν ξεγελά όμως κανέναν. Παραμένει το ίδιο αποκρουστικός, όσο και τα 3 μνημόνια που ψήφισε.

Στις 23/11/12 δημοσιεύεται ένα σχόλιο στον «βηματοδότη» ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούστηκε να λέει σε συναδέλφους του για το πως αναγκάστηκε να κλείσει το βιβλιοπωλείο, αλλά επειδή είναι καλός εργοδότης δεν απέλυσε κανένα υπάλληλο. Το σχόλιο του «βηματοδότη» κάνει την δουλειά του. Την ίδια κιόλας μέρα η είδηση αναπαράγεται σε δεκάδες blogs και sites με τίτλους που αναδεικνύουν την φιλεργατική στάση του εργοδότη, βουλευτή και πιο φανατικού υποστηρικτή του μνημονίου στην χώρα (σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, δεν χρησιμοποιούμε δηλώσεις των πολιτικών του αντιπάλων). Η δουλειά έγινε, το συγκρότημα προώθησε άλλο έναν εκλεκτό του, ακόμη κι αν χρειάστηκε να θυσιαστεί η αλήθεια.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Ο εν λόγω βουλευτής, επικαλείται οικονομικούς λόγους ενώ παράλληλα τρώει μαζί με συναδέλφους του σε εστιατόριο του Χίλτον για να πνίξει τον πόνο της ζημιάς που έπαθε η οποία όπως λέει, ήταν πάνω από 400.000 ευρώ.

Το βιβλιοπωλείο δεν το έκλεισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λόγω των εμπρησμών. Το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο λειτουργούσε έναν περίπου χρόνο, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, και δεν υπέστη καμιά ζημιά. Ούτε φυσικά το έκλεισε λόγω οικονομικής κρίσης.

Το βιβλιοπωλείο το έκλεισε διότι ο υπάλληλος που το λειτουργούσε δεν δέχθηκε την εργοδοτική του αυθαιρεσία και προσέφυγε στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαίτησε, με το έτσι θέλω, να μετατρέψει το ωράριο εργασίας του υπαλλήλου από οκτάωρο σε τετράωρο και να του μειώσει στο μισό περίπου τον μισθό, χωρίς να τροποποιήσει και την σύμβαση εργασίας. Ήθελε δηλαδή να δίνει στον υπάλληλο χαμηλό μισθό, αλλά ο υπάλληλος να του υπογράφει εκκαθαριστικά μισθοδοσίας με ολόκληρο τον μισθό ! Μάλιστα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του βιβλιοπωλείου του, παραδέχθηκε γραπτώς και ενυπόγραφα στην Επιθεώρηση Εργασίας, πως αυτή την τακτική ο κύριος Γεωργιάδης την εφαρμόζει σε 14 συνολικά υπαλλήλους του !… Θαυμάστε το θράσος και την σιγουριά της ατιμωρησίας !…

Φυσικά, όταν η Επιθεώρηση Εργασίας ζήτησε από το βιβλιοπωλείο να καταθέσει αναλυτικές μηνιαίες εξοφλητικές καταστάσεις μισθοδοσίας, τροποποιητικές συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, και καταστάσεις ωρών εργασίας των εργαζομένων, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποχώρησε αθόρυβα αλλά και μεθοδικά… Πλήρωσε τα χρήματα που όφειλε στον υπάλληλό του, αναγνωρίζοντας την ισχύ της σύμβασης εργασίας του, και κατόπιν απέστειλε στον υπάλληλο προειδοποίηση απόλυσης, ώστε και να απαλλαγεί από αυτόν, αλλά και να του καταβάλει την μισή αποζημίωση…

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, έγγαμος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου, σήμερα είναι άνεργος και επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ. Το ίδιο και μία υπάλληλος του βιβλιοπωλείου, η οποία έμεινε χωρίς εργασία ενώ εγκυμονούσε και γεννά εντός των ημερών… Και το βιβλιοπωλείο είναι κλειστό, με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης και προς αποφυγή ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Επιθεώρηση Εργασίας, Σ.Δ.Ο.Ε., κτλ).

Η συγκεκριμένη πρακτική, αφήνει έκθετους για άλλη μια φορά εργαζόμενους, οι οποίοι γίνονται θύματα της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής κρίσης που βιώνουμε τόσα πολλά χρόνια, με αποκορύφωμα την τελευταία τετραετία. Και φυσικά, το βαρέλι δεν έχει πάτο. Τα ποσοστά της ανεργίας θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Δείχνει όμως και τον κυνισμό των κυρίαρχων. Επιχειρηματίες, πολιτικάντηδες, ΜΜΕ (ιδιαίτερα τα «έγκυρα»), δημοσιογράφοι, δεν διστάζουν, πάνω στις πλάτες των ανθρώπων που βιώνουν με δραματικό τρόπο τα αποτελέσματα της πολιτικής τους, να λένε ένα σωρό ψέματα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (57)

  1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 06/26/2013 @ 8:15 ΠΜ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ! ΕΙΜΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ . ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ . ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ" ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ , Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ . ΕΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ Β/Ο ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ . ΤΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 (!!) ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ . ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΥΠΟΥΛΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ . Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ "ΤΖΑΚΙΟΥ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    ΥΓ. Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ http://www.Asianbeauties είναι μέσα στην μάχη που κάνετε εναντίον της παγκοσμιοποίησης ;

  2. 30 ΛΕΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!! ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΥΡΙΟΥ… http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.gr/2013/06/30.html

  3. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:08 ΠΜ

    Βρείτε κάτι άλλο για τον μακάκα … αυτό ξίνισε και γίνεστε γραφικοί ..

  4. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:53 ΠΜ

    70000 ψήφους… κάτσε καλά.

  5. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:43 ΠΜ

    Λεωνίδα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο για τους εργαζόμενους είναι αλήθεια ή όχι;
    Έκανες τον κόπο να γράψεις τόσες γραμμές σχόλιο για να στηρίξουμε τον αδερφό σου, ακόμα και για τη διαφήμιση έγραψες, δεν μας αφιερώνεις δυο-τρεις γραμμές ακόμα για να απαντήσεις και στην ουσία του θέματος;

  6. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:44 ΠΜ

    Είμαι σίγουρος ότι το άρθρο λέει μπούρδες.
    Στηρίζω με νύχια και με δόντια τον Άδωνι.
    Προχώρα παλλικάρι Άδωνι και μη μασάς.

  7. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:55 ΠΜ

    κ. Γεωργιάδη, μιλάνε τα κούτσουρα για τζάκια ??
    Εσείς πως πολεμάτε την Παγκοσμιοποίση ??
    Γιατί δέχτηκε 19 επιθέσεις? κάποιους πείραξε? ή μήπως τόσες κανονίσατε για να το διατυμπανίζετε και να σας λυπούμαστε?
    Τις κωλοτούμπες του Άδωνη τις μετράτε?
    Είστε σύμφωνος με την κατάσταση που βιώνουμε ή απλά σαν αδερφός του Αδωνη πρέπει να λέτε λεκτικές δικαιολογίες που ακούν μόνο οι 70χρονοι και αυτοί από το 1 αυτί.??
    Και για ποια στήριξη μιλάτε? Θέλετε να συμβάλουμε στα έσοδα της οικογένειά σας ? Θέλετε να σας ανοίξουμε νέο βιβλιοπωλείο?
    Δεν με ενδιαφέρει πως "έκλεισε" το Β/ο σας… με ενδιαφέρει ότι όσες γυναίκες δουλεύουν σε μπουρδέλο τις λένε πουτάνες, οπότε ο χαρακτηρισμός που αναλογεί στους εμπλεκόμενους με τα κόμματα της Παγκοσμιοποίησης, είναι ταυτόσημος.
    Αυτό που ποτέ δεν θα μάθετε είναι, ΗΘΙΚΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ και ότι είστε πιόνια κάποιον μέχρι να τους κάνετε ο,τι θέλουν και μετά σας ΠΕΤΑΝΕ. Και είστε πιόνια γιταί ΕΣΕΙΣ τους δώσατε το δικαίωμα να σας "κρατάνε" από τα @@ που έχουν οι ΑΝΤΡΕΣ για άλλο λόγο…
    Εγώ και πολλοί άλλοι, θα υπάρχουμε… θα ζούμε, θα έχουμε καθαρό κούτελο και δεν θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε.
    Αν σας αρέσει αυτή η ζωή που ζείτε, ζητάω συγνώμη για όσα σας είπα. Αλλά βάλτε το χέρι στην καρδιά, βουτήξτε την γλώσσα στο μυαλό και μετά μιλήστε. ΙΧΝ

    Chris_

  8. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 10:11 ΠΜ

    ο αδωνις τι ειναι?

  9. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 10:18 ΠΜ

    λεωνιδα

    και γιατι να πιστεψουμε εσενα και οχι το δημοσιευμα!!!!

    ο αδελφο σου εκανε τοσες κολοτουμπες απο το λαος στην νδ ψηφισε τρια μνημονια σκοτωσε (4000 αυτοκτονιες) στα παραπανω θα κολλαγε!!!

    ΥΓ
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ αλλα

    4000 αυτοκτονιες ο ηθικος αυτουργος ποιος ειναι;;;;;
    δεν μπορουν να κατατεθουν μηνυσεις σε αυτους;;;;;

  10. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 10:41 ΠΜ

    Προς ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    "Κύριε" Γεωργιάδη, δεν πείθετε ούτε καμμένη τυρόπιτα.

    Ειδικά με το "Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ "ΤΖΑΚΙΟΥ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ . " μου αποκαλύψατε οτι ακόμα και σείς, όντας συγγενής πολιτικού προσώπου, ζείτε στην ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ.

    Μαζέψτε τον Αδελφό σας αγαπητέ και αφήστε το δράμα.
    Αν σας στεναχώρησα δε πειράζει, με λίγο εκλεκτό σούσι στο Machuchisa Athens θα γίνετε καλά.

    Και φυσικά αναμένω απάντηση.

  11. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 10:41 ΠΜ

    ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ, ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ!!!!!! ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!! ΕΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΤΑΙ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!

  12. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 10:42 ΠΜ

    ΠΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ , ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΥ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ. ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΦΥΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  13. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 11:25 ΠΜ

    ισα ρε με το σιχαμα….

  14. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 11:26 ΠΜ

    Αν κατορθώσει να φτιάξει την υγεία πολεμοντας όλες τις ιατρικές .κλίκες και τα φακελάκια τις μίζες των τρίτων και τα καταραμενα γενοσημα που έχουν σκοτώσει εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο τότε θα είναι άξιος να λέγεται αυτοδημιούργητος διότι θα αποδείξει ότι τα έκανε μόνος του και όχι μέσω τρίτων οι οποίοι τον τοποθέτησαν εκεί που ήθελαν πιόνι όπως οι άλλοι

  15. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 11:50 ΠΜ

    Ο αδελφός σας κύριε Λεωνίδα, εάν ήθελε την στήριξη του ελληνικού λαού, ας μην υπέγραφε και ας μην υποστήριζε τρία μνημόνια που κατέστρεψαν τα όνειρά μας, το μέλλον μας, το παρόν μας και τις επιθυμίες μας!

  16. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 12:25 ΜΜ

    αντε στο διαλο ρε Λεωνιδα που θα μας κανεις και μαθηματα για τον αδερφο σου μαλακα ε μαλακα

  17. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 12:49 ΜΜ

    Σιγα μην σε πιστεψουμε ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΕ
    Αδερφε του Γεωργιαδη

  18. Όταν του έκαιγαν την περιουσία περίπου 20 φορές, τότε τι λέγατε?
    Όταν παραλίγο να καεί ζωντανός ο υπάλληλός του (σαν νέα Marfin), τότε που διαμαρτυρηθήκατε?
    Όταν, επειδή είχε βάλει ρολά ασφαλείας στο μαγαζί του, οι αναρχο-κακοποιοί έσκαβαν επί 20 λεπτά τη μεσοτοιχία, από το διπλανό μαγαζί, έτσι ώστε να καταφέρουν να του το ξανακάψουν και η αστυνομία δεν εμφανίστηκε (και τελικά του το κάψανε), εσείς τι λέγατε?
    Αφού θέλετε να πείτε την "αληθινή ιστορία" γιατί δεν λέτε ότι ορφάνεψε νέος και αξίζει πολλά συγχαρητήρια γι' αυτά που κατάφερε στη ζωή του?
    Αφού θέλετε την αλήθεια, γιατί δεν λέτε ότι σταμάτησε να δουλεύει για τον Οίκο Γεωργιάδη ακόμα και η κουμπάρα του Λεωνίδα, λόγω οικονομικής κρίσης και πτώσης της δουλειάς τους?
    Και είναι μεμπτό άραγε να προσπαθεί κάποιος να σώσει την επιχείρησή του εν μέσω κρίσης? Πόσοι είναι αυτοί που έχουν δεκτεί περικοπές γιατί δεν τα βγάζει πέρα η επιχείρηση?
    Είναι ντροπή να προπαγανδίζετε και να ασχημονείτε με αυτόν τον τρόπο. Δεν σας ταιριάζει η ιδεολογικο-πολιτική του σκέψη και προσέγγιση? ΟΚ. Αλλά είναι αστείο και φαιδρό να μην λέτε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Λέτε όσα και όποια και με όποιον τρόπο σας συμφάρουν. Αυτό είναι ιδιοτέλεια, προπαγάνδα και εμπάθεια.

  19. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 1:13 ΜΜ

    το βιβλιοπωλειο-επιχειρηση μπορει να καιγεται για να παιρνουν καποιοι τις ασφαλειες.
    αγαπητε λεωνιδα γεωργιαδη υπαρχουν αξιολογοτερες προσωπικοτητες στην Ελλαδα με τη διαφορα οτι δεν διαφημιζονται στο twitter.

  20. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 1:52 ΜΜ

    Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!!
    ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ) ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕ, ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ!!! Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

  21. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 2:30 ΜΜ

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ!ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ!ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ,,,,ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΝΑΛΙ!!!

  22. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 2:30 ΜΜ

    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ…ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ,ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,Ε??

    * Ο ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

  23. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 2:53 ΜΜ

    νομιζω ο γεωργιαδης εχει και εναν αλλον αδερφο αλλα δεν θυμαμαι πως τον λενε.

  24. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 3:15 ΜΜ

    καρκινο στον αδωνη μπουμπουκο και σε ολη του την οικογενεια…παλιομπασταρδοι που εχεται ακομη το θρασος να υπαρχεται

    ρε ουστττττττττ εκτρωματα,καλητερα να πεθαιναται πανω στην γεννα

  25. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 3:54 ΜΜ

    Κ. Λεωνίοδα Γεωργιάδη, κατ' αρχάς μην φοβάστε για την στήριξη προς τον αδελφό σας, έχει της Μπίλντεμπεργκ, τι να την κάνει του ελληνικού λαού, ε όλο και κάποιος μαλάκς θα βρεθεί να τον ψηφίσει, αλλά από αλλού έρχεται η αληθινή στήριξη που χρειάζετε, ρωτήστε τον………….
    Και κάτι άλλο, το γεγονός πως φωνάζετε (γράφετε κεφαλαία), μαρτυρά και την ροπή στο ψεύδος…
    Από τον εκδοτικό σας οίκο στον οποίο ο αδερφός σας έφτιαξε το όνομά του, θα γίνει γνωστός ως Ελλαδέμπορος, δεν έλλειψαν ποτέ από την Ελλάδα αυτοί, κάτι ξέρετε περισσότερο…

  26. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 4:18 ΜΜ

    ase mas re leonida sas kseroume apo tote pou tuponate ston zaxaropoulo sthn kalithea ti eisaste

  27. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 4:44 ΜΜ

    πιος αδερφος του εισαι……….

    αυτος
    http://www.youtube.com/watch?v=PKG2GGewf2g

    η αυτος
    http://www.youtube.com/watch?v=nE4s5gJWPrU

  28. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:13 ΜΜ

    Για το πόσο αυτοδημιούργητος είναι ο Άδωνις, μόνο η "Στοά" μπορεί να μας το βεβαιώσει!

  29. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:31 ΜΜ

    ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΝΡΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?ΜΥΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ?ΕΔΩΣΕ ΟΡΚΟΥΣ??

  30. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 7:19 ΜΜ

    Στην αυστραλια να μας πεις ποιους συναντησε ο μπουμπουκος! Αν κ μαλλον τρολαρεις!ο αδελφος μια μερα θα δικαστει μαζι με πολλους για εσχατη προδοσια!

  31. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 7:44 ΜΜ

    Έχει γεμίσει ο τόπος γατόνια…η "Στοα", η Μπίλντεμπεργκ… ο Ελληνάρας ο ξερόλας δεν θα πεθάνει ποτέ…τι είσαστε ρε κολλητοί του Άδωνι και τα ξέρετε αυτά??? Ο άλλος που τον ξέρει απο τότε που ξεκίνησε…βλάκες που νομίζεται πως καταλαβαίνετε τι διαβάζετε και ακούτε…

  32. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:46 ΜΜ

    10:44 ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ,ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΧΕΔΟΝ.ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ?ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΡΓΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ,ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΤΡΙΝΑ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ??ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

  33. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:02 ΜΜ

    προς αδελφο του ΑΔΩΝΗ…ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ στα καναλια και δηθεν πολεμουσατε τη νεα ταξη πραγματων????καργιοληδες δεν ντρεπεστε λιγο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ

  34. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:06 ΜΜ

    Δεν αναλαμβανει ΚΑΝΕΝΑΣ θεση εξουσιας παρα μονο με δυο τροπους : Η ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ . ΝΟΜΟΣ . Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΩΝΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ,ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ .

  35. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:40 ΜΜ

    Kαθε φορα που αναλαμβανει αυτος ο ΑΝΤΕ να μην τον πω,και χαλασω το σχολιο μου,η κυβερνηση ΔΕΝ κρατα πανω απο 2-3 μηνες.
    Συνεπως…ειμαστε στην αναμονη!

  36. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 10:05 ΜΜ

    Λεωνιδα πες και στον καραγκιοζη αδερφο σου οτι μια μερα δεν θα μπορει να τρεξει αλλο και δε θα υπαρχει ουτε καμερα ουτε μικροφωνο. Εκεινη τη μερα τη γουνα του θα την φορεσει καποιος που πειναει ή κρυωνει.
    Η λυση ηταν απλη, αλλα δε την ακολουθησε κανεις. Να βαλει τα ποδια στην πλατη και να φυγει απ τη χωρα.
    Προτιμησαν να κατσουν εδω.

    Ε θα τους φαμε ζωντανους ρε

  37. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 10:12 ΜΜ

    STRAKA-STROUKAS (Apantisi ston ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ)

    SINTOMA-AMESA

    THA ME BRITE MPROSTA SAS……..

  38. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 10:47 ΜΜ

    δεν ειναι αληθεια οτι η επιχειρηση του βιβλιοπβλειου του κ γεωργιαδη δεν ειχε δεχτει επιθεσεις. μερα παρα μερα υπηρχε ρεπορταζ στα καναλια με θεμα παλι εκαψαν το βιβλιοπωλειο του αδωνη και οτι μαλιστα κινδυνεψαν και υπαλληλοι και πελατες. μετα απο ολα αυτα ποιος να πλησιασει και να μπει μεσα; βεβαια δεν ειναι και ολα τα βιβλια καλου επιπεδου. αν εξαιρεσεις καποια ελαχιστα για την αρχαια ελλαδα και τους κλασικους τα οποια ηταν και ακριβουτσικα τα υπολοιπα ηταν για τα μπαζα και τα πουλαγε μαλιστα με το κιλο . τωρα με το ιντερνετ και τα ηλεκτρονικα βιβλια εχει μειωθει η κινηση στα βιβλιοπωλεια αφου ο γραπτος λογος εχει γινει ηλεκτρονικος. βεβαια η θεματολογια των βιβλιων του ηταν και ολιγον τι σοβηνιστικη και υπερσυντηρητικη εως παραδοξολογικη και παραψυχολογικη και αυτο σε συνδυασμο με το οτι ολη αυτη η θεματολογια διακινουνταν στην καρδια της αναρχιας της χωρας στα εξαρχεια προκαλουσε οπως ηταν αναμενομενο ολες αυτες τις επιθεσεις. εδω λοιπον κλεινουν μπακαλικα και σουπερ μαρκετ και δεν θα κλεισουν βιβλιοπωλεια; εχω δει μεσα σε σουπερ μαρκετ να αρπαζουν τα κλειδια της ταμειακης και τα κουτια με τα ψυλα οι προησταμενοι της υπαλληλου και να την απολυουν ευτελιζοντας την με ασχημο τροπο μπροστα σε ολο τον κοσμο και ακομη δεν εχουμε δει τιποτε. φυσικα και δεν εκανε καλα με το προσωπικο αλλα υπαρχουν και κυριλε τροποι να απομακρυνει το προσωπικο το αφεντικο και ας μην τον κατηγορησοθμε τωρα οτι το εκανε αγαρμπα. οπως και οτι εργοδοτες εχουν κατηγορησει το προσωπικο για κλοπη αφου δεν εφευγαν με το καλο και εκαναν ζοριλικια.ας ευχηθουμε η κριση να σταματησει καπου και αντιστραφει το κλιμα. η επιλογη του αδωνη να φυγει απο τον αντιμνημονιακο κουμουνιστη καρατζαφερη και να ενταχθει στις φιλοευρωπαηκες μνημονιακες πολιτικες δυναμεις συνεβαλε στο να σωθει η χωρα απο την ατακτη χρεοκωπια και να ζησουμε κατοχικα σκηνικα. μου ελεγε ο συχωρεμενος ο παπους μου οτι τοτε στην πεινα της κατοχης εβλεπες τον ανθρωπο που πεινουσε να πρηζεται η κοιλια του και να ειναι σαν εγγυος εννεα μηνων. και μετα απο μια εβδομαδα πεθαινε.απο την πεινα.

  39. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 11:15 ΜΜ

    Ο αξιότιμος αδερφουλης σου ήταν και είναι αυτός που μια ζωή τρέχει πίσω από πολιτικούς αρχηγούς φιλωντας τους τον κωλο μέχρι να του δωθεί η ευκαιρία να τους προδωδει, όπως έκανε και στον Καρατζαφύρερ, όπως έκανε και ο σαμαράς στον Μητσοτάκη και διέλυσε το κόμμα του το 93' όπως κάναν όλοι τους στην πλάτη του Ελληνικού λαού υπογράφοντας τα εθνοκτονα μνημόνια, ο αδερφουλης υπόγραψε με το αίμα 4000 και πλέον Ελλήνων 3 μνημόνια και δεν θα διστάσει να υπογράψει και όσα ακόμα του υποδείξουν τα αφεντικά του αλλά και η αδηφάγα τσέπη του σαν σύγχρονος εφιάλτης που είναι, ως τηλεπτικος ελλαδεμπορας και πατριδοκαπηλος που είναι δεν δυστασε να δηλώσει ικανοποίηση για την αγορά των Ελληνικών μαρινων από τούρκους δείχνοντας άκρατο γενιτσαρισμο, δυστυχώς για σας τα πρόβατα θα τελειώσουν και θα βρείτε μπροστά σας την καταστροφή που σπειρατε, υπάλληλοι τραπεζιτών, μαριονέτες μεγαλοεργολαβων πιόνια πρεσβειών, εντολοδόχοι Μυστικών υπηρεσιών, φτου σας παλιατσοι..

  40. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 12:18 ΠΜ

    http://www.youtube.com/watch?v=bIiJ6udOtiM&feature=youtu.be&bpctr=1372293282 Για ρίξτε μια ματιά κύριε Λεωνίδα μας να δείτε ποιους στηρίζει η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει και ο αδερφός σας.

  41. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 12:43 ΠΜ

    Ο Γεωργιαδης διορισε ολο το σοι του στο δημοσιο, τωρα τελευταια εγινε!

  42. για ολους αυτους που ψηφισαν τα μνημονια και το σηφερτο τους, τους περιμενουν οι κρεμαλες στο Συνταγμα συντομα…..

  43. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 7:29 ΠΜ

    ΑΔΩΝΗ ΦΟΡΑ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥ.

  44. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 2:40 ΜΜ

    hello im not from greece but i like adonis. dont blame this man, he tries to do the best for your country. i wish we had people like him in my country. he is a modern greek hero. please vote him again and you wont regret it. greece in summer is perfect.

  45. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 3:06 ΜΜ

    Γιαυτό μείναμε 400 χρόνια σκλάβοι…
    Ασχολούμαστε με τόν λεωνίδα και τόν Άδωνι ο οποίος δέν του φθάνει ο μισθός του βουλευτή και η πολιτεία του επιτρέπει να πουλάει και βιβλία.
    Χαιρετίσματα στόν άλλο αδελφό και στήν πέπη..άλλο Πέπη,άλλο πρέπει.

  46. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 3:09 ΜΜ

    οι πεζοναυτες δεν επρεπε να πανε στο ιρακ. επρεπε ναρ θουν εδω και να μαζαζεψουν μερικα τυπακια που απειλουν με κρεμαλες και θελουν να μας επιβαλουν κουμουνιστικη δυχτατωρια . η χωρα εχει εκλεγμενη απι το λαο κυβερνηση και οταν θα ξαναγινουν εκλογες θα μας κυβερναει ξανα η ιδια κυβερνηση.οποτε ας αφησουν ορισμενοι τις μαγκιες ειναι γραφικο αυτο που κανουν δεν το εχουν καταλαβει και μονοι τους;

  47. Ανώνυμος 06/28/2013 @ 2:46 ΜΜ

    Ειναι απιστευτο το γεγονος μαζι με χιλιαδες αλλα το οτι ενω αυτη η χωρα βουλιαξε υπαρχει τοσο θρασος στο πολιτικο βαθρο απο καποιους που τους επετραπει να υπαρχουν μετα απο ολη αυτη την προδωσια και καταστροφη στους απλους καθημερινους ανθρωπους .
    Τελικα τους χρησιμοποιουν ολοι οι πολιτικοι αρχοντες για να συνταξιοδοτουνται ως πολιτικοί και αρχουσα ταξη σε μια εποχη που ο ανθρωπος δεν χρειαζεται ουτε Θεο ουτε αρχηγο γιατι το μονο που κερδισε απο αυτους ειναι τον βεβαιο θανατο.

  48. Ανώνυμος 06/29/2013 @ 1:31 ΜΜ

    Το παραμύθι πάει σύννεφο εδώ. ο καθένας γραφει ό,τι του κατέβει……

  49. Ανώνυμος 07/01/2013 @ 8:44 ΠΜ

    Τόσες χιλιάδες ώρεσ στα κανάλια με τις μπούρδες που λέει πότε του περισεύει χρόνος να ασχοληθεί με τα μνημόνια που πρέπει να εφαρμόσει; Είναι δυνατόν αυτός ο παπάρας να αναβαθμίσει τουσ πολιτικούς θεσμούς;

  50. Ανώνυμος 07/01/2013 @ 9:13 ΜΜ

    Αυτος την δουλεια του την κανει; φραγκα βγαζει, θεσουλα εξασφαλισε , και σπαστε εσεις τα νευρα σας με το θρασος τους.τα ξερουν ολα αυτα που τους λετε, αλλα δεν θελουν να κουραστουν στην ζωη τους.θελουν να ειναι πουλημενοι και βολεμενοι…τι δεν καταλαβενεται;

  51. Ανώνυμος 07/01/2013 @ 9:50 ΜΜ

    ε ρε που παμε

  52. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 5:32 ΠΜ

    Ποιός είναι αυτός που θα μου πεί ποιόν να στηρίξω ?

    Χμ Χμ … Πάς καλά ?
    Δέν είναι όλοι του χεριού σας !!!!!

    Θα επανέλθω ….

    Kritikos727.

  53. Ανώνυμος 08/27/2013 @ 8:41 ΠΜ

    ksipniste re!!! to h epiuesis sto bibliopolio itan stimenes
    gia na paroun apozimiosi apo tin asfalia
    gia na klisoun kai na min dosoun apozimioseis
    gia na min plirosoyn oute ena eyro eforia

    kala ua kanoun na figoun apo tin ellada o mpoumpoukos km to soi tou tha erthi mia mera poy tha ksespasi mpora den tha sas mprostateysoun ta gomaria tous den tha tous petaferoun oi sofer tous den tha mporesoun na figoun na kriftoun i orgi tou laou k ton prakseon tous tha tous dosoun tin timoria pou tous aksizi
    ta leyta tous den tha mporesoun na agorasoun tin pini pou ntha tous epivali o aplos kosmos min ksexnate aderfia
    o vremenos den fovate tin vroxi emeis ta xasame ola den mporoun pleon tipota para mono tin zoi!!
    omos tha tous paroume mazi mas sto thanato.

  54. KREMASMA STO SYNTAGMA KAI AYTON <MAZEI ME TOYS ALOYS

  55. KREMASMA STO SYNTAGMA KAI AYTON <MAZEI ME TOYS ALOYS

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*