Διαφημίσεις

Γεια σας φίλοι! Αυτό είναι το βίντεο μας για τη συλλογική προσπάθεια όπου μαζί με εσάς μπορούμε να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη εποχή.

Θα ακολουθήσει σύντομα νέο βίντεο με τα οριστικά σημεία και τις ημερομηνίες όπου θα είναι στις αρχές Δεκέμβρη και θα μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε σας είναι εύκολο καθώς και οι ημερομηνίες που θα μπορούν να έρχονται οι άνθρωποι που μας χρειάζονται. Αξίζει να σημειωθεί πως σε έναν από τους συνεργαζόμενους δήμους της αττικής θα πραγματοποιείται τη μέρα της προσφοράς σας ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.
Κατά προτεραιότητα θα εξυπηρετούνται οι εγγεγραμμένοι άποροι στα μητρώα των δήμων που θα μας προσφέρουν τους χώρους και τη βοήθειά τους και στη συνέχεια οι άνθρωποι που θα παρευρεθούν και θα έχουν ανάγκη από κάποια είδη. Όλα τα προϊόντα θα καταγραφούν και θα ταξινομηθούν. Αν περισσέψουν θα τα διοχετεύσουμε σε λοιπούς δήμους.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
κατά προτεραιότητα λοιπόν χρειαζόμαστε Παιδικές τροφές, παιδικά ρούχα και παπούτσια, καθώς και ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τρόφιμα, κυρίως μακράς αποθήκευσης όπως όσπρια, ζυμαρικά κονσέρβες κλπ.
Επίσης είδη προσωπικής υγιεινής όπως σαπούνια, σαμπουάν χαρτικά κλπ
Ακόμα εμφιαλωμένα νερά, χυμούς κλπ
ΡΟΥΧΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ και ΦΑΡΜΑΚΑ.

Και οτιδήποτε κρίνετε εσείς απαραίτητο και μπορείτε να προσφέρετε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Σκεφτόμασταν να μην ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό για την δημιουργία εσόδων για πολλούς λόγους, αλλά αν το βίντεο σας αγγίξει τότε μπορεί να μαζευτεί κάποιο ποσό το οποίο μπορούμε να προσφέρουμε αργότερα σε κάποια ιδρύματα. Ακόμα δεν έχει συσχετιστεί με το adsense για τεχνικούς λόγους απλά ενεργοποιήσαμε τη δημιουργία εσόδων με το ενδεχόμενο να καταγράφονται τα views και τα click και να προστεθούν όταν θα γίνει o συσχετισμός με το adsense. Οπότε όσοι περισσότεροι άνθρωποι το δουν θα μαζευτούν περισσότερα χρήματα που θα μπορέσουμε να προσφέρουμε. Εννοείται πως κάθε οικονομικό στοιχείο θα είναι στην διάθεση σας για ευνόητους λόγους.

Κλείνοντας,ελπίζουμε μαζί να τα καταφέρουμε και να περάσουμε το μήνυμα κυρίως στα νέα παιδιά πως μπορούμε όλοι μαζί σαν μία γροθιά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να παλέψουμε και να ξεπεράσουμε κάθε κρίση απλά και μόνο…με την ανθρωπιά μας.

Ευχαριστούμε πολύ τα κανάλια:
http://www.youtube.com/user/DimAspiotis
http://www.youtube.com/user/vcbabis
http://www.youtube.com/user/gbougiakas (Αθήνα)
για τα καταπληκτικά time lapse

τον paki pan για το υπέροχο μοντάζ!!!
Και τους Taki Tsan, Ορθούλα Παπαδάκου για την συμμετοχή τους !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..”
  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Ο Δήμαρχος Κηφισιας Χιωτάκης καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση! *************************************************************************** Γράφτηκε στην Kifisia Press Δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 14:53

    Σήμερα καταδικάστηκε στο Πλημμελειοδικείο Αθηνων σε 18 μηνες φυλάκιση και πρόστιμο 100.200,00 ευρώ για το «μπάζωμα» της αναδασωτέας έκτασης στην περιαστικη περιοχη της Πεντελης περιοχη Ηλιόπουλου, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς της δημότισσας κ. Ζωής Κατσιάνη. Η κ. Κατσιάνη μας ενημέρωσε επίσης ότι ακολουθεί ακόμη μια δικαστικη υπόθεση στις 12/12/2013 που εαν καταδικαστει και σε αυτην τοτε θα μπει σε θεση αργιας των δημαρχιακων καθηκοντων του. Θυμιζουμε οτι ο Δημαρχος Χιωτακης ειναι κουμπαρος του Αντωνη Σαμαρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *