Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:51 - 11/06/2011

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – ΤΡΙΤΕΥΩΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΠΩΝ ΤΟΥ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ, ΦΥΣΙΚΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΙΣ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ.
*ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΧΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ-ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ-ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.(ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ). ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ.
*ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ-ΨΑΡΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΩΣ ΝΙΚΕΣ. ΟΙ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ –ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
*ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ LSE ΣΤΟΝ ΤΙΡΝΑΒΟ(ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΩ Α/ΓΕΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NDC-GR ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ /ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ «ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ»…ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝRF ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ…ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΕΕ. ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΣΔΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ. ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ…ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ. ΑΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ(ΝΑΣΗΣ-ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑ) ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ.
*ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ….ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑΤΟΪΚΑ. ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΡΙΑΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ «ΝΑΤΟ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ» ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ 9 ΓΕΜΑΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ.
*ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΣ/ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΝΟΡΦΟΛΚ/ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ(ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ-ΓΑΛΛΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ).
*ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ JALCC-JFTC-JWC(ANTIΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ LESSONS LEARNED KΛΠ.
*ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ(JFHQs) ΣΕ ΝΑΠΟΛΙ/ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΝΣΟΥΜ/ΝΟΤΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
*ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΡΑΜΣΤΑΙΝ/ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ/ΝΑΠΟΛΙ ΚΑΙ Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
*Η STRIKEFORNATO METAΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ/
*Η ΝΑΕWC-AGS ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ
*ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΡΑΜΣΤΑΙΝ ΘΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (CAOC TΩΝ ΟΥΝΤΕΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ/ΤΟΡΕΧΟΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΜΟ DAOC ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΕΡΑΡΑ/ΙΤΑΛΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ/ΤΙΡΝΑΒΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΟΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ.
*ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.(ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΩΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΡΦΑΝΟΙ. ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ CAOC ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ. ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΛΙΒΥΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ NDC-GR ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ARRC-EUROCORPS-GERMAN/DUTCH ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΣΤΕΡ Ή ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΛΙΛ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΟ. ΑΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΕΙΟ ΝΟΡΘΓΟΥΝΤ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΕΙΡΑΤΕΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΑΠΟ TA CAOC ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ .ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ Η ΔΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΡΚΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ CAOC ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΤΟΤΕ /ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 2017 ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ SM-3. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ Π ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥΣ), Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ. ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΟ-ΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΛΠ.

http://drougos.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*