Διαφημίσεις

Ποιοι και γιατί σκότωσαν τον 2 pack; Ποιοι εξαφάνισαν και έκλεισαν φυλακή τον DMX; Ποιος ελέγχει τον Eminem; Σε ποιον “προσεύχεται” η Ριχάνα;

Είναι τόσο μεγάλη η συνωμοσία που αφορά την χειραγώγηση των ανθρώπων μέσα από την μουσική που αφήνει τους ανυποψίαστους άφωνους. Οι ψαγμένοι ξέρουν ότι ο Χένρι Φορντ τα έλεγε πριν από 100 χρόνια!

Το βίντεο εκθέτει τον τρόπο που οι illuminati ελέγχουν τη μουσική βιομηχανία, πως την χρησιμοποιούν για το πλύσιμο εγκεφάλου του κοινού για να τους ελέγχουν και για να αρχίσουν το σχέδιο τους που αποκαλούν ”Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

Αυτή η ταινία φέρνει ένα συντριπτικό ποσό αποδεικτικών στοιχείων πως οι ελίτ της μουσικής βιομηχανίας ρίχνουν στα μάτια των θεατών τους υποσυνείδητο συμβολισμό μέσο των βίντεο της μουσικής των καλλιτεχνών που έχουν πουλήσει τις ψυχές τους, όπως λένε και οι ίδιοι στο διάβολο…
Μια παραγωγή του Farhan Khan και της ομάδας του.

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Ανατριχιαστικό Βίντεο: Ποιος είναι ο μυστηριώδης “Rain Man” στον οποίο “προσεύχονται” οι σταρ του MTV (και μέσω αυτών όλη η νεολαία);;;”
  1. Χρονο με τον χρονο,οτι θελανε να πετυχουν το πετυχανε.Ο κοσμος μπηκε στο αυλακι που θελανε αυτοι.Τωρα ειναι αργα.
    Εαν νοιωσουν οτι απειλουνται,απο την στιγμη που ολα ανηκουν στα χερια των Μασονων και της Νεας ταξης,απλα θα μετρατε απωλειες.
    Καποτε θυμαμαι απο παιδι,που μιλουσανε για τα υποσυνειδητα μηνυματα,και πως αυτα επηρεαζανε την συμπεριφορα,αλλα και την ψυχολογια των ανθρωπων.
    Καποιοι κοροιδευανε.Ακομη και που βγηκε η αληθεια πλεον,παρατηρηστε το εξης…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ!!!Γιατι αραγε;;;Γεμισε ο κοσμος δολοφονους,παιδεραστες,ομοφυλοφιλους,προδοτες(για το χρημα),ταινιες στις οποιες καταστρεφεται η ανθρωποτητα,βαμπιροποιειται,καταλαμβανεται απο σεξουαλικη ασυδοσια,και καθε λογης εγκληματιες,βιαιοτητες,και ανωμαλιας…Ειναι τοση μεγαλη η εξαρση,που καποια στιγμη,το να εισαι φυσιολογικος ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!Λυπαμαι γι'αυτον τον κοσμο αφανταστα.Οτι πιο ομορφο δημιουργησε ο Θεος,αφησανε κατι εωσφορικα τομαρια να τον καταστρεψουν.
    Ειμαστε υπευθυνοι ολοι,και θα το πληρωσουμε απο μονοι μας…

  2. ONTA ST IN HOFMAN O ANΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ >ΚΑ…ΖΟΥ< ΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΣΙ?ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  3. Καλά το δούλεμα παει σύννεφο εδω μέσα, η διαφήμιση του Survive club με το τρίγωνο και το ματάκι στη κορυφή δεν σας πείραξε γιατί τα παίρνετε χονδρά, μετα θέλετε να σας πιστέψουμε.

  4. Πολυ καλα τα λες 1.51 . Και τωρα πληρωνουμε , δεν θα τα πληρωσουμε , απλα το πιανουν οι λιγοι . Οι περισσοτεροι απολαμβανουν τον "πολιτισμο" και τη "δημοκρατια" .

  5. ΤUPAK~> αναποδα~> ΚΑΠUΤ= ΚΑΠΟΥΤ

    SNOOP DOG~> αναποδα~> GOD PUNS (POONS)= σημαινει θεος λογοπαιγνιο ,δηλαδη οτι ο θεος ειναι απλα μια εννοια και ενα παιχνιδι με λεξεις και τιποτα παραπανω!….

    DOCTOR~> αναποδα~> ROT GOD = που σημαινει ΣΗΨΗ ΘΕΟΣ= δηλαδη οτι ο θεος ειναι μια ΣΗΨΗ=ασθενεια και θα πρεπει να τον απιοφευγουμε τον θεο μεσω της αθείας

    *Να σημειωσουμε εδω οτι ακουστικα παιρνουμε αναποδα (ακουστική αναστροφή) τιε λεξεις ,και οχι γραμματικα!!

  6. ωραιο μεν, ακραιο σε σημεια δε. αξιζει να το παρακολουθησεις, ακομα και αν δεν πιστευεις καν τα λεγομενα του.. σε βαζει σε σκεψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *