Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:05 - 05/06/2011

Ίσως τελικά η “οικονομική κρίση” να είναι μόνο το δέντρο που θέλουν να κοιτάμε!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


SOS εκπέμπουν οι παραγωγοί του Βελεστίνου που ασχολούνται με την καλλιέργεια σιτηρών. Μεγάλο ποσοστό της φετινής παραγωγής έχει καταστραφεί – από αδιευκρίνιστη αιτία – ενώ παρέμβαση έκανε και η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαΐτσου, ζητώντας να μεταβεί στην περιοχή άμεσα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για να εκτιμήσει την υφιστάμενη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν παραγωγοί από την περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουν τη σοδειά τους να καταστρέφεται χωρίς να γνωρίζουν το γιατί.
Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποιο μύκητα ο οποίος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αυτή την εποχή για την καλλιέργεια σίτου έχει μειώσει σημαντικά – αν όχι καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό – τη φετινή σοδειά σε αρκετές εκμεταλλεύσεις της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Μάλιστα όπως επισημαίνουν οι παραγωγοί το πρόβλημα δεν παραμένει στάσιμο και φαίνεται να εξελίσσεται καθώς συνεχώς «αρρωσταίνει» όλο και μεγαλύτερη ποσότητα της φετινής σοδειάς.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα η Δήμαρχος Ελένη Λαΐτσου προχώρησε σε παρέμβαση στον ΕΛΓΑ και με έγγραφό της χθες ζητά να μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο ώστε να προχωρήσει σε εκτίμηση της ζημιάς που έχει υποστεί η φετινή παραγωγή και να εξετάσει στην πορεία την δυνατότητα αποζημίωσης των πληγέντων παραγωγών.
«Καθημερινά έχουμε αναφορές για προβλήματα σε όλο και μεγαλύτερες εκτάσεις. Το θέμα μας έχει θορυβήσει και για αυτό και ζητάμε την παρέμβαση του ΕΛΓΑ που είναι ο μόνος αρμόδιος Οργανισμός για να εκτιμήσει την υφιστάμενη κατάσταση», επισημαίνει η Δήμαρχος.
Η ίδια στην επιστολή της στον ΕΛΓΑ ζητά από τον Οργανισμό να λάβει άμεσα αποφάσεις και σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις παραγωγών της περιοχής για το κάψιμο ελαιοδέντρων από τους παγετούς του χειμώνα αλλά και για την ακαρπία της αμυγδαλιάς, της αχλαδιάς καθώς και άλλων δενδρωδών καλλιεργειών.

http://www.thisisvolos.gr/home/9124-katastrefontai-ta-sitaria-sto-belestino.htmlΚατασκευάζουν αφορμές για την απαγόρευση της καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών, το βακτηρίδιο “Ε” στα ισπανικά αγγουράκια είναι τεχνητό βακτηρίδιο όπως και τα Η1Ν1 στα οικόσιτα.

Το πρόσφατα μολυσμένα αγγουράκια με βακτήριο “Ε” είναι η προσπάθεια της νέας τάξης των πραγμάτων να μονοπωλήσει της τροφές μέσα από την απαγόρευση της ιδιωτικής καλλιέργειας.
Η ανθρωπότητα βρίσκετε σε κλοιό της Νέας Εβραϊκής Τάξης των Πραγμάτων, τα καλύτερα μυαλά του κόσμου πληρωμένα αδρά από τους σιωνιστές εργάζονται σκληρά στα εργαστήρια και κατασκευάζουν ιούς όπως το Η1Ν1 για πουλερικά , γουρούνια,και άλλα οικόσιτα ζώα έτσι ώστε αυτά στην συνέχεια να αποτελούν αφορμή για κίνδυνο της δημόσιας υγείας και να απαγορευτούν οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες καλλιέργειας .
Το ίδιο ζούμε τώρα με τα λαχανικά, διέσπειραν ένα ιό “Ε” με τεχνητή μέθοδο για να έχουν αφορμές και να νομοθετήσουν μέσω των υπαλλήλων τους που είναι κυβερνητικά στελέχη των διάφορων κρατών του κόσμου, την απαγόρευση της καλλιέργεια των τροφών και πάλι με αφορμή των κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
Ο έλεγχος των τροφών από τις εβραϊκές εταιρείες παγκοσμίως σκοπεύει στον απόλυτο έλεγχο των σκέψεων μας, καθώς με μεταλλαγμένες τροφές μπορούν να υποβαθμίσουν την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, κάνοντας τους ανθρώπους να είναι στο επίπεδο της λογικής των χιμπατζήδων.
Οι επιστήμονες που δουλεύουν για αυτόν το σκοπό γνωρίζουν πολύ καλά με πιες ουσίες, τι θα προωθήσουν μέσω των μεταλλαγμένων τροφών στον οργανισμό μας για να μπορούν να ελέγχουν πλήρως τις σκέψεις μας.


Χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι τρέφονται από την Μητέρα γη, και εννοείται ότι το μητρικό γάλα είναι φτιαγμένο για να τρέφει το παιδία της και όχι να σκοτώνει.
Η σημερινοί άθλιοι και δόλιοι θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο, δηλαδή ότι η τροφές της Μητέρας γης είναι επικίνδυνες, και αυτό θέλουν πλέον να νομοθετήσουν, την βία της επιβολής των απαγορεύσεων ακόμα και στις τροφές, ή στην χρήση των οποιονδήποτε βοτάνων της φύσης χωρίς την άδεια κάποιον ιδιωτικών οργανισμών όπου είναι φωλιασμένοι οι γνωστοί σιωνιστές .


“Τις δραστηριότητες δύο εταιρειών που διανέμουν αγγουράκια και για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι εξήγαγαν προιόντα που ήταν μολυσμένα με επικίνδυνο βακτηρίδιο, ανέστειλε η Ισπανία.
Η Ισπανία ανέστειλε τις δραστηριότητες δύο εταιρειών που διανέμουν αγγουράκια, για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι εξήγαγαν προϊόντα που ήταν μολυσμένα με επικίνδυνο βακτηρίδιο, το οποίο προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων και έχει προσβάλει περισσότερους από 270 στη Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δείγματα του χώματος, του νερού άρδευσης και προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν για την καλλιέργεια ελήφθησαν σε δύο αγροκτήματα των επαρχιών της Αλμερία και της Μάλαγα, στη νότια Ισπανία, διευκρινίζει η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.


“Διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν οι πιθανές πηγές (μόλυνσης) ενώ εξετάζεται επίσης μια τρίτη παρτίδα από αγγουράκια η οποία προήλθε ή από την Ολλανδία ή από τη Δανία και πωλήθηκε στη Γερμανία”, προσθέτει η Επιτροπή.
Το εντεροαιμορραγικό βακτήριο E.coli (Eceh) μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο προκαλώντας αιμορραγίες στο γαστρεντερικό σύστημα.


Φορτίο με αγγουράκια ισπανικής προέλευσης για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να ήταν μολυσμένο διανεμήθηκε επίσης στη Δανία, όμως οι αρχές ανακάλεσαν το εμπόρευμα και το απέσυραν από την αγορά, επισημαίνει επίσης η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


“Οι αρχές τη Δανίας οφείλουν επίσης να μας διαβεβαιώσουν στην Επιτροπή ότι κανένα αγγουράκι από αυτά τα φορτία δεν εξήχθη εκ νέου από τη χώρα αυτή προς κάποιο άλλο κράτος μέλος” της ΕΕ, καταλήγει η Επιτροπή στην ανακοίνωσή της.
Εκτός της Γερμανίας, 25 κρούσματα μόλυνσης από το βακτηρίδιο Eceh έχουν καταμετρηθεί στη Σουηδία, 7 στη Δανία, 3 στη Βρετανία, 2 στην Αυστρία και 1 στην Ολλανδία.”
http://epanellinismos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=329:kataskeuazoun-aformes-gia-tin-apagoreusi-tis-kalliergeias-frouton-kai-laxanikon&catid=21:ellada&Itemid=6&lang=el Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*