Διαφημίσεις

Κίνα ,Καναδάς και πριν από λίγο Αλάσκα δέχτηκαν κουνήματα μέσα στο βραδυ που πέρασε με 6αρηδες++ σεισμούς !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Έχει αρχίσει και χορεύει η γη …”
  1. Και που είσαι ακόμα. Μετά της 20/9 να δείς τι έχει να γίνει.
    Πολλά θα δούμε εαν όψη της αλλαγής της πολικότητας, που κανονικά έπρεπε να είχε αρχίσει εδώ και ένα εξάμηνο, αλλά σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ θα γίνει σε περίπου 2 μήνες και μάλλον βίαια – απότομα.

    Μυτιληνίος 2

    ΥΓ Τα δημοσιεύματα ξένων εφημαρίδων και επιστημονικων περιοδικων μιλούν για υπερσεισμούς σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, κατηγορίας 8,5+.

    ΥΓ Δεν είναι τρομολαγνία αλλά αφύπνιση μπας και ξυπνήσουμε και έστω και την τελευταία στιγμή διαβάσουμε τα βασικά για τη συμπεριφορά μας σε έναν τόσο μεγάλο σεισμό, που λογικό είναι οι μετασεισμοί του (που θα διαρκέσουν μήνες) να είναι κοντά στο 7,5.

  2. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ… Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ… ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΕΙΣΤΡΟ.

    ΤΟ 2004 ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ (ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ)… ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ Κ.Λ.Π. Ο ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ Μ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΟΤΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΕΙΣΜΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"… ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ, ΗΤΑΝ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ…

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΖΟΥΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ… ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΡΑΤΟ!…

    Η ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ(?) ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ… ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ… ΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ…. ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑ Κ.Λ.Π. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΙΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΗΜΕΘΑ HIGHLANDER… ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΕ ΑΛΛΟ 50% ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ.

  3. Τώρα δεν είναι να χάνεις μπαλιά για μπαλιά στο πεδίο…. Θα έχει μεγάλο τίμημα… Μπήκαν και εκείνοι οι αόρατοι στο παιχνίδι.. Δυσκόλεψαν τα πράγματα…

  4. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Ας υποθέσουμε ότι Σεπτέμβριο και Οκτώβριο γιατί όχι και Νοέμβριο υπάρχει πιθανότητα σεισμού.
    Τι θα κάνουμε? Θα βγούμε με τα αντίσκηνα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *