ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΓΚΡΙΝΕΙ 2ης ΓΕΝΙΑΣ ΓΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ

· Κατοχικά Νέα

Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ μόλις ενέκρινε μια νέα γενιά ΓΤΟ που προορίζονται για χρήση με πιο θανατηφόρα ζιζανιοκτόνα από τα τοξικά glyphosate που σήμερα μολύνουν τα αγροκτήματα σε ολόκληρη την Αμερική.

Δεν θα ακούσετε κάτι γι ‘αυτό – όλα γίνονται πολύ ήσυχα με την ελπίδα ότι κανείς δεν θα το προσέξει.
Η Bayer έχει αναπτύξει μια σόγια που μπορεί να αντέξει τις εφαρμογές της τοξίνης isoxaflutole (IFT).
Η IFT έχει ταξινομηθεί ως πιθανή καρκινογόνος ουσία για τον άνθρωπο.

Αυτό είναι σωστό – ξέρουν ότι προκαλεί καρκίνο και δημιούργησαν ένα φυτό με το οποίο μπορούν να το χρησιμοποιούν ούτως ή άλλως. Ένα φυτό που έχει ως στόχο να ταίσει τα ζώα μας.

Η EPA (Υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος) το γνωρίζει αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε το φύλλο δεδομένων ΕΔΩ
γι ‘αυτό – δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε την εκτίμηση αυτής της χημικής ουσίας που σύντομα θα πρέπει να ψεκάζεται σε όλους τους τομείς σε ολόκληρη την Αμερική.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νυχτερινός φωτισμός ευρωπαϊκής πόλης και ενεργειακή κρίσηΔΙΕΘΝΗ

«Σβήστε τα φώτα»: Η Κομισιόν επαναφέρει μέτρα τύπου 2022 ενόψει χειμώνα – Πίεση σε ρεύμα και φυσικό αέριο

Ορθόδοξο μοναστήρι ως συμβολική εικόνα για το θέμα μοναχικών ονομάτων και ταυτοτήτωνΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μοναχικά ονόματα, ταυτότητες και Προσωπικός Αριθμός: Γιατί ξέσπασε αναβρασμός στα μοναστήρια

Αλικαρνασσός και Αιγαίο ως συμβολική εικόνα για την ελληνοτουρκική έντασηΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Αλικαρνασσός και Ίμια: Η τουρκική εθνικιστική ρητορική ξανανοίγει παλιές πληγές

3 απαντήσεις στο “ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΓΚΡΙΝΕΙ 2ης ΓΕΝΙΑΣ ΓΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ”

  1. Σήμερα είναι πιο εύκολο ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ένα εκατομμύριο ανθρώπους, παρά να τους ΕΛΕΓΞΕΙΣ…ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

  2. Προφανως συζητειτε ακομη σε συμβουλια και απομονωμενες αιθουσες καποια μετάλλαξη συνολικη η οποια εχει διαφορα μετωπα δρασης ακομα και το οικονομικο ειν ενα τεχνικο ξεκαθαρισ μα αρ ιων η πειραματικων γνωματευσεων οπως παντα στο φλου κι οσοι ζησουν.

  3. Των προηγουμενων Η πειρα και η επιθυμια των ανθρωπων για εμπειρια του αγνωστου θα χαθει παντελως ωσαν ουφα σκημενα σεργο πολυπλοκοτατου αμορφου κατινε εργου διαλογου εκτος ουσιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *