Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:04 - 13/02/2012

Ένα ηλιόλουστο απόγευμα…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σήμερα με πιο καθαρό μυαλό θα ήθελα να σας πω πως έζησα ”από μέσα” τα χθεσινά γεγονότα στο Σύνταγμα.
Τρομερά μεγάλο πλήθος κόσμου μιλάμε για ίσως 1.000.000 πολιτών, δεν μπορούσες να περάσεις από Μοναστηράκι,Σύνταγμα,Ευαγγελισμό,Ομόνοια καθώς και σε όλα τα τριγύρω στενά νέοι,γέροι,πατεράδες,παππούδες,εγγόνια,δεξιοί,αριστεροί,ανένταχτοι,δημοκράτες αλλά πάνω απ’όλα Έλληνες που δεν αντέχουν άλλο την οικονομική εξαθλίωση αλλά και την μείωση της εθνικής κυριαρχίας που έχει υποστεί η χώρας μας για χάρη των ”αγορών” και του ευρώ μέσα σε αυτούς όμως υπήρχαν και δύο προσωπικότητες οι οποίες είναι η ζωντανή ιστορίας της αντίστασης στην Ελλάδα, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος δυο αγωνιστές που αν και πολλοί τους θεωρούν
βολεμένους και ψεύτες θα πρέπει να αναγνωρίσουν πως αν και έχουνε προβλήματα υγείας(ειδικά ο Μίκης που δεν μπορεί καν να σταθεί μόνος του) ήτανε εκεί μαζί με όλους εμάς όπως την εποχή που ήτανε νέοι και είναι από τους λίγους νυν και πρώην πολιτικούς που κρατάνε την ελληνική σημαία ακόμα ψηλά ενώ θα μπορούσαν να κάτσουν σπίτι τους όπως άλλοι ”αγωνιστές” που καλούν τον κόσμο να αντιδράσει και εκείνοι κάθονται στους ακριβούς καναπέδες τους.

Η αστυνομία έκανε πάλι την δουλειά που κάνει τόσα χρόνια, με βαρβαρότητα που δεν είχε προηγούμενο κατέστειλε την ειρηνική διαμαρτύρια ρίχνοντας τόνους χημικών μέσα στα στενά!
Φτάσανε στο σημείο να πετάξουν δακρυγόνα στην Ερμού όπου θα μπορούσε ο κόσμος να πάθει ασφυξία και να έχουμε νεκρούς!
Αυτό όμως που με στεναχωρεί περισσότερο είναι πως μέσα στον κόσμο που έφαγε τα δακρυγόνα σίγουρα θα ήτανε και συγγενείς τους, και όλα αυτά για 450 ευρώ και αύριο μεθαύριο που θα είναι παράλυτοι δεν θα τους κοιτάξει ούτε ο Παπούλιας, ούτε ο Βενιζέλος ούτε κανείς.
Στην πραγματικότητα είναι κάτι χειρότερο από δολοφόνοι, είναι χαζοί, αγράμματοι και κομπλεξικοί δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι από την φουρνιά των 1200 αστυνομικών που βγήκαν οι 800 επειδή ήτανε στουρνάρια τους έστειλαν στα ΜΑΤ, ήτανε σαν να τους είπαν εσείς είσαστε άξιοι μόνο για να δέρνεται και για τίποτα άλλο.
Και ας περάσουμε και στην τραγική ελληνική τηλεόραση όπου με μπροστάρη το Mega προσπάθησε να σαμποτάρει την χθεσινή συγκέντρωση που ίσως ήτανε η μεγαλύτερη που έχει γίνει!
Το mega μάλιστα μας μίλησε για 20.000(!) διαδηλωτές οπότε ή εμείς που ήμασταν εκεί είμαστε φαντασιόπληκτοι ή κάποιος μας δουλεύει κατάμουτρα.
Τι βλέπουμε όμως σήμερα στις ειδήσεις; 
Μα φυσικά καμμένα μαγαζιά και επεισόδια!
Είναι πραγματικά άδικο και λυπηρό να σου καίνε και να σου κλέβουν το μαγαζί ενώ παράλληλα εργαζόμενοι να χάνουν την δουλειά τους από κάποιους τραμπουκοκλέφτες που είναι το ίδιο ζώα με τους μπάτσους, ενώ προσπάθησαν να βάλουν φωτιά και στην εθνική βιβλιοθήκη που αυτό σημαίνει πως εκτός από ζώα είναι και απολίτιστοι.
Να καταδικάζει η τηλεόραση λοιπόν τα επεισόδια αλλά είτε το θέλουν είτε όχι το 99% του κόσμου που ήτανε εκεί δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα και αυτό πρέπει να προβάλλουν.
Αλλά αυτά που λέω είναι παραμύθια της χαλιμάς καθώς όλοι γνωρίζουμε πως σχεδόν όλα τα κανάλια είναι καρκίνωμα στην ελληνική κοινωνία και πάντα θα εξυπηρετούν την τρόικα,την κυβέρνηση και την αστυνομία.
Σταματήστε να τους βλέπετε, δεν χρειάζεται να σας τρομάζουν με ψέμματα.
Εχθές είδα μέσα στο πλήθος και αρκετούς τουρίστες(που δεν ήτανε ούτε μπαχαλάκηδες ούτε λαθρομετανάστες), και με κάνουνε να νευριάζω γιατί ο Έλληνας προτιμάει να πάει για καφέ ενώ ο τουρίστας είναι στην πλατεία και τρώει δακρυγόνα για εμένα και γι’αυτόν που κάθετε στον καναπέ και διεκδικεί κάτι το οποίο δεν θα κερδίσει αυτός!
Το νέο μνημόνιο πέρασε,χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος.
Ο λαός μπορεί να μην κάψει την βουλή άλλα θα τους κάψει πολιτικά στις ερχόμενες εκλογές, και το ΜΠΑΤΣΟΚ και τον Σαμαρά που κάνει το παγόνι και θέλω να πιστεύω πως οι νεοδημοκράτες που είδαν τι παιχνίδι παίζει ο πρόεδρος τους να κατάλαβαν πως δεν πρέπει να ξανακάνουν το ίδιο λάθος ψηφίζοντας πάλι την Νέα Δημοκρατία.
Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα…ευκαιρία να το αποδείξει ο λαός!

Vlasfimos.blogspot.com

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*