ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ένα έως δυο τζαμιά ανά δημοτικό διαμέρισμα θέλει ο Καμίνης

· Κατοχικά Νέα

Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένα έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη.

Ο Καμίνης εξέφρασε την υποστήριξή του στην απόφαση να προχωρήσει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα «για αυτονόητους λόγους ισοπολιτείας και υπεράσπισης του δικαιώματος στη θρησκευτική λατρεία» αλλά και «για πρακτικούς λόγους ώστε να μπει τάξη στην άτακτη δημιουργία τέτοιων άτυπων χώρων».

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι έθεσε το ζήτημα κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας.

«Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

πηγη

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Φωτοβολταϊκά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε περίοδο γεωπολιτικής ενεργειακής κρίσηςΕΛΛΑΔΑ

ΕΕ: Εγκρίθηκε το ελληνικό Κοινωνικό Κλιματικό Σχέδιο των 4,77 δισ. ευρώ – Ποιοι θα πάρουν τη μεγάλη χρηματοδότηση

Τραπεζικές καταθέσεις και μεταφορά χρημάτων – ελληνική οικονομίαΕΛΛΑΔΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Μειώθηκαν κατά 2 δισ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Ιούλιο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και φορολογικές υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Υποχρεωτική από 1η Οκτωβρίου – Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις

8 απαντήσεις στο “Ένα έως δυο τζαμιά ανά δημοτικό διαμέρισμα θέλει ο Καμίνης”

  1. καθιστε μαλακες αθηναιοι….4.000.000 ειστε εκει και σας κανουν οτι θελουν….καλα λεει ο λιακοπουλος σηκωθειτε απο ντιβανια,καρεκλες και καναπεδες……εχει αφρατεψει ο κωλος σας να καθεστε ολη μερα εκει…..ΞΥΠΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕ…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΜΑΝΤΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ . ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ . ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΝΟΚΩΛΑ…ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΣΑΚ-ΜΠΑΑΑΜ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΛΑΒΕΙ .

  3. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠ@ΣΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ? ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜ@ΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ? ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ , ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΚΙΝΕΣ .

  4. εκει στην αθηνα δεν μπορω να καταλαβω τι καανετε ρε??? εχετε τουρκοπιιθει ολοι σας εκει??????

  5. Τέμενος

    Το Τέμενος, <τέμνω,τέμενος είναι οριοθετημένος (τεχνητά ή όχι) χώρος μέσα στο οποίο λατρευόταν μια θεότητα ή συνηθέστερα ένας ήρωας στην αρχαία Ελλάδα.
    Ήταν συνήθως αλσύλλια που περιέκλειαν βωμούς ή και άλλες πρόχειρες, τυχαία τοποθετημένες κατασκευές για την τέλεση ιεροπραξιών. Αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της αρχαίας θρησκείας, ιδίως στις απαρχές της, καθώς και μέσα από την οριοθέτηση και καθιέρωση του χώρου προήλθαν τα ιερά.
    Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες, γεγονός που καταδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της έννοιας. Δυο από τα πιο γνωστά τεμένη ήταν αυτά του Πέλοπα στην Ολυμπία (Πελόπιον) και του Οφέλτη στη Νεμέα.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AD%CE%BC%CE%B5%
    CE%BD%CE%BF%CF%82

    Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες,…
    άρα είναι αδόκιμος όρος αυτός πού χρησιμοποιείτε.
    ΕΠΟΜΈΝΩΣ δέν λέγεται ΤΕΜΕΝΟΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    stavretta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά