Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:45 - 26/07/2012

Έκρηξη Φωτός ~ Cobra

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έκρηξη Φωτός

Πλησιάζουμε σιγά σιγά στο λεγόμενο “ΓΕΓΟΝΟΣ”. Το “ΓΕΓΟΝΟΣ” είναι ή έξοδος από την Μαύρη τρύπα μέσα στην οποία βρίσκεται η Γη σε απομόνωση. Όταν βγούμε από αυτή θα υπάρξει μία Έκρηξη Φωτός.

Αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί ένα Τέλος στην απομόνωση του πλανήτη Γη και στην εποχή του σκοταδισμού σε αυτό το σύμπαν.

Η απομόνωση δημιουργήθηκε από τις σκοτεινές δυνάμεις 26.000 χρόνια πριν και ΟΧΙ από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ποτέ δεν θα φυλάκιζε το ανθρώπινο γένος σε έναν απομονωμένο πλανήτη.

Αυτό το οποίο διατηρεί την απομόνωση είναι μία κβαντική ανωμαλία. Κβαντική ανωμαλία ονομάζεται οποιαδήποτε διαστρέβλωση του χωροχρονικού συνεχούς στο κβαντικό πεδίο (η οποία ονομάστηκε “σφάλμα” στα αρχαία γνωστικά κείμενα). Αυτή η Κβαντική Ανωμαλία προκαλεί ιδιαίτερη δυσκολία στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι Αστρικές μας οικογένειες για να ταξιδεύουν στο σύμπαν. Οι Αστρικοί μας αδερφοί και αδερφές δεν είναι Θεοί, έχουν και αυτοί τους δικούς τους περιορισμούς. Διαφορετικά θα είχαν απελευθερώσει την ανθρωπότητα εδώ και πολύ καιρό τώρα.

Η βασική λειτουργία του Matrix είναι μία τεχνολογία που κρατάει την ανθρωπότητα στην τρίτη διάσταση, είναι τα αιθερικά εμφυτεύματα. Αυτά με τη σειρά τους σχηματίζουν ένα δίκτυο από μαύρες σκουληκότρυπες οι οποίες δημιουργήθηκαν από τους “Άρχοντες” 26.000 χρόνια πριν και τις οποίες ενίσχυσαν οι “Μαγδαλήνιοι Άρχοντες” κατά την εισβολή τους στη Γη 16.000 χρόνια πριν. Αυτές οι μαύρες τρύπες περιέχουν ερπετοειδείς οντότητες καθώς και την τεχνολογία τους στο αιθερικό πεδίο και έχουν εξαγνίζονται εντατικά από τις δυνάμεις του Φωτός αυτό τον καιρό. Οι αιθερικές και αστρικές μαύρες τρύπες περιέχουν επίσης μία σκουρόχρωμη στοιχειώδης ουσία “μελάνης”. Αυτή την ουσία οι άνθρωποι αποκαλούν “σκοταδισμό” καθώς απορροφάει το μεγαλύτερο μέρος της ακτινοβολίας του αιθερικού και αστρικού Φωτός που αποστέλλεται στη Γη από το σύμπαν. Όταν αυτή η ουσία απομακρυνθεί παντελώς από αυτά τα πεδία τότε θα υπάρξει μία έκρηξη Φωτός σε αυτά. 

Κρατώντας τα εμφυτεύματα που αναφέραμε προηγουμένως μέσα σε πολύ ισχυρά αιθερικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία προκαλούνται “απείρως επαναλαμβανόμενοι βρόγχοι”. Αυτοί οι βρόγχοι είναι διαστρεβλώσεις του χωροχρονικού συνεχούς και δίνουν την εντύπωση ότι αυτή η απομόνωση θα συνεχιστεί για πάντα. Παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο σαφέστατα και δεν ισχύει. Η απομόνωση θα διαλυθεί ακαριαία τη στιγμή που αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία σβήσουν και οι “Άρχοντες” που τα χειρίζονται απομακρυνθούν ολοκληρωτικά.

Άλλη μία επίσης σημαντική λειτουργία του Matrix είναι μία τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι “Άρχοντες”, οι θάλαμοι προβολής, οι οποίοι προβάλουν συγκεκριμένες εικόνες και συναισθηματικά ερεθίσματα στο εξωτερικό των αυρικών μεμβρανών μας οι οποίες εικόνες και ερεθίσματα δεν είναι δικά μας, δεν αντιστοιχούν στον ψυχισμό μας με άλλα λόγια. Έτσι οι άλλοι άνθρωποι νιώθουν αυτές τις προβαλλόμενες εικόνες και τις μπερδεύουν για το ποιοι εμείς πραγματικά είμαστε. Αυτή είναι και η βασική πηγή των περισσοτέρων προβολών* και συγκρούσεων στις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν αυτή η τεχνολογία απενεργοποιηθεί πλήρως οι άνθρωποι ξαφνικά θα βιώνουν πολύ μεγαλύτερη αρμονία στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Η τελευταία λειτουργία του Matrix και της απομόνωσης που βιώνει η Γη είναι η γνωστή σε όλους “καθημερινή (μονότονη) πραγματικότητα”. Αυτό το σύστημα πραγματικότητας είναι μία τεχνητή δημιουργία της Cabal και οι περισσότεροι άνθρωποι την ακολουθούν πιστά χωρίς καν να την αναγνωρίζουν ή να την αμφισβητούν. Η Cabal ξοδεύει περίπου τρία δισεκατομμύρια δολάρια ημερησίως προκειμένου να διατηρεί αυτή την ψευδαίσθηση ζωντανή. Αυτό το πετυχαίνει καταστέλλοντας και αποκρύπτοντας κάθε αληθινό στοιχείο σχετικό με τα UFO και τις τεχνολογίες που σχετίζονται με την ελεύθερη ενέργεια και διατηρώντας τα κλασικά οκτάωρα επαγγέλματα των εννέα με πέντε τα οποία είναι πραγματική δουλεία για τους ανθρώπους. Μπορείτε να διαπεράσετε και να απαλλαγείτε από το συνηθισμένο μοντέλο πραγματικότητας του Matrix υιοθετώντας το σαμανικό μοντέλο ζωής κατά το οποίο Δημιουργείτε ΕΣΙΕΣ τη Δική σας Πραγματικότητα σε καθημερινή βάση. Δημιουργώντας συνειδητά τον δικό σας Ιδανικό Κόσμο βοηθάτε στην αποσύνθεση της απομόνωσης που προκαλεί το Matrix στη Γη και σε όλους τους οργανισμούς που την κατοικούν.

Υπάρχει μία ειδική αποστολή του Κινήματος της Αντίστασης, που την αποτελούν Πλειάδιοι και άλλες Θετικές Εξωγήινες Φυλές, η οποία εξαρθρώνει και αποσυνθέτει αυτή την απομόνωση. Μόλις ολοκληρωθούν κάποια συγκεκριμένα γεγονότα θα βρίσκομαι σε θέση να σας αναφέρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την αποστολή.

Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι μήνες με έντονη δραστηριότητα στο παρασκήνιο. Παρ΄όλα αυτά άμεσα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι άμεσα ορατά. Προτείνω σε όλους να μείνουν χαλαροί και ήρεμοι αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, ειδικά τον Σεπτέμβριο που θα λάβει μέρος άλλο ένα “τετράγωνο” του Ουρανού με τον Πλούτωνα. 

Όσοι από εσάς ανησυχείτε σχετικά με τα πιθανά σενάρια προπαγάνδας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοβάστε. Όλες οι δραστηριότητες της Cabal σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες παρακολουθούνται στενά από το Κίνημα της Αντίστασης. Είναι πραγματικά απίθανο να συμβεί κάποιο αρνητικό γεγονός ευρείας κλίμακας κατά το διάστημα των αγώνων αυτών.

*Προβολές = Όταν προβάλουμε μία δική μας φοβία πάνω στις πράξεις κάποιου άλλου ατόμου και έτσι δημιουργούμε μία εντελώς διαστρεβλωμένη αντίληψη σχετικά με τις πράξεις τους/της και τους λόγους για τους οποίους λειτούργησε με τον τρόπο που λειτούργησε.

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*