Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:58 - 05/11/2013

Άμεση Απογείωση των Σινούκ με ”στόχο” το Καστελόριζο !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αλλαγή των διαταγών του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου και εντολή απογειώσεων από τη νήσο Κάρπαθο με στόχο για προσγείωση στο Καστελόριζο …Ενώ πολεμικά μαχητικά συνοδεύουν τα μεταγωγικά Ελικόπτερα !

Η φρουρά του Καστελόριζου είναι σε συναγερμό και οι Κάτοικοι βγήκαν και το χαιρετούν τα πολεμικά μας με ενθουσιασμό !

Το μήνυμα σαφέστατο από πλευρά της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων …Θα είμαστε παντού !

Άλλες δυνάμεις της Ταχείας αντίδρασης εξασφάλισαν το χώρο προσγειώσεως των Μεταγωγικών Ελικοπτέρων !
Περισσότερα σε λίγο !!!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 12:01 ΜΜ

    τιμη στους πιλοτουςμας..

  2. μπλακ-αης 11/05/2013 @ 12:12 ΜΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ρε Μητσο Πριγκηπα !!!
    ειναι βεβαιο οτι θα ηταν (ΕΙΝΑΙ) κερδος για την ΕΛΛΑΣ
    εαν ησουνα εσυ Πρωθυπουργος…
    οπου πας κανεις εργο και ειναι πραγματι κριμα
    που δεν μπορει να γινει ο εξωβελισμος
    του επικινδυνου και αναρμοστου διδυμόυ ΣΑΜΑΡΑ& ΒΕΝΙΤΖΕΛΟΥ ΕΠΕ
    ωστε να να παρεις μονος σου την ΕΛΛΑΣ στην πλατη σου…
    ξερεις τι θελει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    και σαν υπουργος της Αμυνας ειναι σιγουρο οτι κανεις εργο
    σαν και αυτο που μας κανει υπερηφανους
    σαν και την επαναφορα των αρματων στις παρελασεις
    σου ευχομαι και εις ανωτερα !!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Καστελοριζου
    ευτυχως που ο Υπουργος Βανγκελης εχει αντιπαλο
    τον Μητσο τον Πριγκηπα… τουλαχιστον δεν θα τουρκεψετε
    διοτι το αναρμοστο διδυμο …ξεπουλημα ολα…
    για να μην χασει την "καρεκλα"

  3. ο ρουφιανος του μαξιμου 11/05/2013 @ 12:30 ΜΜ

    ο Αβραμοπουλος με τις κινησεις αυτες εχει στοχο τον "αγαπητικο" του Σαμαρα και δικο του φιλο υπουργο Εξωτερικων Βενιτζελο…
    θελει να αποκαλυφθουν οι μυστικες συμφωνιες που εκανε στο ταξιδι του στην Αγκυρα γιαυτο και τον στριμωχνει ωστε να τσαντιστουν οι Τουρκοι και να γινει θεμα ωστε να εκτεθει ο "αγαπητικος" του Σαμαρα…
    το πολιτικο παιχνιδι ειναι χοντρο /παρασκηνιακο και εχει ξεκινησει διοτι ο Αβραμοπουλος πηρε το Ο.Κ. απο τον μαυρουλι της Αμερικης οτι συμφωνει με την αναιμακτη αλλαγη Πρωθυπουργου που θα στριμωξει την Γερμανικη επεκτατικοτητα στην ΕΛΛΑΣ και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρο (πετρελαια…αερια…αγωγοι…κ.ο.κ.)
    ο Αβραμοπουλος με την σημερινη κινηση οπως και της δοκιμης των S300 την 11.12 θα παρει κεφαλι στην αλλαγη (σε σχεση με την Μπακογιαννη) αλλα και την συμπαθεια Αμερικανων και Ρωσσων…
    …θα σας μεταφερω νεωτερα …μολις μαθω…

  4. καπως αλληθοφανες .

  5. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 1:41 ΜΜ

    2.30 αγαπητε ρουφιανε του μαξιμου , μη μας λες τα προφανη . Περιμενω πολυ περισσοτερα απο εσενα . Μη με απαγοητευσεις .

  6. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 2:58 ΜΜ

    Προς τους απο επανω:παπαρια μεντολες ολοι τα ιδια σκατα ειναι.Θελει εκριζωμα ολο το πολιτικο συστημα .Ολοι λειτουργουν για προσωπικο οφελος και ιδιοτελεις σκοπους.

  7. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 3:02 ΜΜ

    ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

  8. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 3:55 ΜΜ

    Γεμιζεις τα πιστολια σου και δεν μιλας.
    Χτυπας…..
    Οταν μιλας εισαι η λυση της επομενης μερας.
    Αν εισαι τοσο μαγκας πες απο τοτε ειναι σε ισχυ τα 12.
    Αλλα για αυτο θα σε προλαβουν αλλοι.

    Φιλια στην γυναικα και τον πεθερο….

    55…54,,,53….52,,,51….50,,49….

    φαγαμε την μεση….

    Πρακτωρ

  9. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 5:19 ΜΜ

    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ… ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΖΙΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2013… ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ.

    3:05 …ΗΠΙΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!…

    https://www.youtube.com/watch?v=0akC6JMgrms

    ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ… "ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΧΑΛΙΦΗ"… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ 1 ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΩΤΟΦΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ… Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ!

    2009 Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ… ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 100 ΕΚ. ΕΥΡΩ.
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ygeia&id=3093

    ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ… ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!… ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

  10. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 6:15 ΜΜ

    Süddeutsche Zeitung: Κύπρος «το νησί των κατασκόπων»

    Για «νησί των κατασκόπων» κάνει λόγο δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, αναφερόμενο σε παρακολουθήσεις και υποκλοπές δεδομένων από βάση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (GCHQ) στον Άγιο Νικόλαο Κύπρου.

    «Όποιος τηλεφωνεί από τη Βηρυτό στο Βερολίνο ή γράφει ένα E-Mail στο Τελ Αβίβ, αποστέλλει τα δεδομένα του μέσω Κύπρου. Εκεί επεμβαίνουν αμερικανοί κατάσκοποι –σε ευρύτατη κλίμακα και με βρετανική βοήθεια, όπως δείχνουν νέα έγγραφα» σημειώνει η εφημερίδα του Μονάχου, επικαλούμενη έρευνες της εφημερίδας Τα Νέα, του τηλεοπτικού σταθμού Alhpa, του ιταλικού περιοδικού L’ Espresso και της Süddeutsche Zeitung.

    Οι έρευνες κατέδειξαν, συμπληρώνει το δημοσίευμα, ότι «η βάση κρύβεται πίσω από την ονομασία ‘σταθμός εξωτερικού’, που αναφέρεται στα έγγραφα του αμερικανού πληροφοριοδότη Έντουαρντ Σνόουντεν με την κωδική ονομασία ‘Sounder’».

    H SZ αναφέρει ότι «η βάση παρακολούθησης βρίσκεται στα ανατολικά της Κύπρου, ακριβώς δίπλα στην Πράσινη Γραμμή μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και του τουρκικού μέρους του νησιού. Από αεροφωτογραφίες διακρίνει κανείς ορισμένα κτήρια, δορυφορικούς δέκτες και κεραίες, ενώ γύρω τους βρίσκεται το πετρώδες και άγονο τοπίο. Εδώ είναι κανείς ανενόχλητος, πρόκειται για ένα προνομιακό σημείο: πλάι στα γνωστά κέντρα κατασκοπείας στη Μ. Βρετανία και τις ΗΠΑ, η GCHQ και η NSA διενεργούν την παγκόσμια επίθεση παρακολούθησης και από την Κύπρο».

    Η SZ σημειώνει ότι στις βρετανικές παρακολουθήσεις συνδράμει η κυπριακή εταιρία τηλεπικοινωνιών CYTA, η οποία υποχρεούται βάσει συμβολαίου σε συνεργασία με τους Βρετανούς. Όπως επισημαίνεται, τέλος, «ο Άγιος Νικόλαος είναι επισήμως μία βρετανική βάση. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κοινό αγγλοαμερικανικό πρότζεκτ».

  11. Ανώνυμος 11/06/2013 @ 6:48 ΜΜ

    Πολλά μποφόρ χαζοάρας πρέπει να έχετε ρε μάγκες

  12. Ανώνυμος 11/06/2013 @ 6:48 ΜΜ

    οιφσξκ'

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*