Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:14 - 05/11/2010

«Όχι» στα μεταλλαγμένα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όταν πριν από 7 μήνες, η Avaaz και η Greenpeace ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές για να σταλούν στην Κομισιόν δεν περίμεναν τέτοια άμεση ηλεκτρονική ανταπόκριση. Ήδη από τις 28 Σεπτεμβρίου συγκεντρώθηκε το 1 εκατ. που ζητάει την παύση της καλλιέργειας των μεταλλαγμένων στην Ευρώπη.

Αυτή η αίτηση είναι η πρώτη μαζική που στέλνεται, μετά τη Συνθήκη της Λισαβόνας που αναφέρεται ρητά ότι όταν υπάρχουν 1 εκατομμύριο πολίτες που έχουν ένα αίτημα, τότε η Κομισιόν έχει την υποχρέωση να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες κινήσεις για να απαντήσει και να διαφυλάξει το σύνολο.

Ο διευθυντής της Avaaz Ricken Patel ανέφερε ότι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για το μέλλον της ευρωπαϊκής δημοκρατίας. Πλέον, ο Μπαρόζο έχει τουλάχιστον 1 εκατ. λόγους να ακούσει τους πολίτες και να μην ακολουθήσει μια χούφτα από εταιρίες που θέλουν να αναλάβουν το μέλλον της αγροτικής παραγωγής στην Ευρώπη.
Θα πρέπει πέρα από την παύση των καλλιεργειών να υπάρξει παύση και σε οποιαδήποτε έγκριση που αφορά την καλλιέργεια μεταλλαγμένων έως ότου οι ευρωπαϊκές αρχές ελέγξουν σε βάθος –επιστημονικό, υγείας, ηθικό- ότι δεν προσβάλλονται οι Ευρωπαίοι πολίτες.

Ο διευθυντής Ευρώπης της Greenpeace Jorgo Riss δήλωσε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι τα μεταλλαγμένα είναι κακό για τις καλλιέργειες και την υγεία. Ότι δεν μπορούν να βλέπουν να περνάνε σχετικές εγκρίσεις για τα Γ.Τ. και ότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν να αγνοούν τους πολίτες. Θα πρέπει να γίνονται εκτενή έλεγχοι στα παραγόμενα προϊόντα πριν δοθούν στην αγορά.

Αυτή η επιτυχία της συλλογής υπογραφών ήρθε μετά και την έγκριση της καλλιέργειας μιας γενετικά τροποποιημένης πατάτας –με αντοχή στα βακτήρια- τον Μάρτιο. Η Κομισιόν αδιαφόρησε για την απαίτηση να γίνουν πιο αυστηρά τα μέτρα στις καλλιέργειες των Γ.Τ. με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή πολλές χώρες να έχουν μηνύσει την Κομισιόν για την έγκριση που έδωσε στην καλλιέργεια και διάθεση της Γ.Τ. πατάτας.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*