Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:11 - 05/11/2010

«Εκστρατεία με δέματα-βόμβες πλήττει περαιτέρω το γόητρο της Ελλάδας»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


Η υπόθεση της αποστολής παγιδευμένων δεμάτων σε πρεσβείες της Αθήνας και αρχηγούς κρατών εξακολουθεί και σήμερα να απασχολεί τα αυστραλιανά ΜΜΕ.
Δημοσίευμα της εφημερίδας The Australian… με τίτλο «Ελληνικές βόμβες-πακέτα αυξάνουν τους φόβους για τα φορτία» συνοψίζει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην αποστολή παγιδευμένου δέματος στην πρεσβεία της Γαλλίας. Επισημαίνονται η απόφαση προσωρινής διακοπής της αποστολής δεμάτων και επιστολών στο εξωτερικό, η σύλληψη δύο υπόπτων και η πιθανή σύνδεση των γεγονότων με την οργάνωση ”Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς”. Παρατίθενται δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος τόνισε ότι «η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται». Τέλος εκτιμάται ότι η όλη υπόθεση αναμένεται να εντείνει τις συζητήσεις για την ασφάλεια των αερομεταφορών – μετά και από τον εντοπισμό παγιδευμένου δέματος στη Βρετανία, το οποίο συνδέθηκε με την οργάνωση Αλ Κάιντα.

Η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει σχόλιο με τίτλο «Εκστρατεία με δέματα-βόμβες πλήττει περαιτέρω το γόητρο της Ελλάδας».

Επισημαίνεται ότι οι αριστεροί εξτρεμιστές της Ελλάδας βρήκαν ένα νέο τρόπο εξαγωγής της αναρχίας και του τρόμου στο εξωτερικό και γίνεται ιστορική αναφορά στις τρομοκρατικές οργανώσεις που έχουν δράσει κατά καιρούς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με επίκεντρο την οργάνωση ”17 Νοέμβρη”. Αναφέρεται ότι η χώρα έχει μια «παράδοση ριζοσπαστικής (και συχνά βίαιης) αριστεράς», αλλά εκτιμάται ότι οι οργανώσεις που εμφανίστηκαν μετά την εξάρθρωση της ”17 Νοέμβρη” έχουν μικρή απήχηση και είναι σχετικά ερασιτεχνικές. Γίνεται αναφορά στο πανεπιστημιακό άσυλο και τη χρήση των χώρων των πανεπιστημίων από βίαιους διαδηλωτές, αλλά σημειώνεται ότι το θέμα της κατάργησης του ασύλου συζητείται πλέον ανοιχτά. Τέλος επισημαίνονται οι επιτυχίες που έχει σημειώσει η ελληνική αστυνομία τα τελευταία χρόνια και γίνεται λόγος για επαγγελματικό χειρισμό της υπόθεσης με τα παγιδευμένα δέματα. Καταλήγοντας ο συντάκτης υποστηρίζει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εξαλείψει τέτοιου είδους τρομοκρατία, αν θέλει να αποφύγει να γίνει ένα ευρωπαϊκό κράτος-παρίας.

Στην υπόθεση αναφέρονται και οι έντυπες εκδόσεις των εφημερίδων The Daily Telegraph και Northern Territory News με τίτλους «Δούρειος Ίππος της τρομοκρατίας» και «Οι Έλληνες διακόπτουν την αποστολή δεμάτων».

ΑΠΕ

Αναρτήθηκε από Sarotiko

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*