Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:03 - 28/08/2014

«Ηφαίστειο από την Κόλαση» σκορπάει τον τρόμο με 3000 δονήσεις το λεπτό! Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Ηφαίστειο από την Κόλαση» σκορπάει τον τρόμο με 3000 δονήσεις το λεπτό! Βίντεο

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε τέτοιους όρους στα «παραδοσιακά» μέσα ενημέρωσης, αλλά το «Ηφαίστειο από την Κόλαση», που χρησιμοποιεί το CBS News δεν διαφέρει και πολύ από την πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει λοιπόν CBS News οι επιστημονική κοινότητα είναι πολύ ανήσυχη για το ηφαίστειοBardarbunga που είναι έτοιμα να ξεσπάσει στην Ισλανδία. Νέα βίντεο φαίνεται παρακάτω, από τις 16 του Αυγούστου 2014, υπήρξαν 3.000 + δονήσεις ανά λεπτό ενώ καταγράφηκαν 2.600 σεισμοί, κάτι που οδήγησε τον καθηγητή φυσικής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Michio Kaku να δηλώσει «Αυτό θα μπορούσε να είναι το ηφαίστειο από την κόλαση. Είναι ένα deja vu ξανά από την αρχή.

Θυμηθείτε την παράλυση που είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια από Ισλανδικό ηφαίστειο και πάλι; Εκατομμύρια επιβάτες έχουν παγιδευτεί! »

Το 2010 έκρηξη του Εϊγιαφιατλαγιοκούτλ προκάλεσε σύννεφο τέφρας που έφτασε εννέα μίλια ψηλά, ενώ καθηλώθηκαν 100.000 πτήσεις επηρεάζοντας 8 εκατομμύρια ταξιδιώτες. Ο Kaku συνέχισε λέγοντας: «» Έχουμε μια νέα απειλή, και μόλις σήμερα το πρωί, ένα σεισμός 5,7 κούνησε όλο τον παγετώνα, έτσι οι επιστήμονες φοβούνται ότι μια ηφαιστειακή έκρηξη θα μπορούσε να συμβεί σύντομα. Ίσως μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες, δεν είμαστε σίγουροι. »

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗMΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

    «Ηφαίστειο από την Κόλαση» σκορπάει τον τρόμο με 3000 δονήσεις το λεπτό…

    ΕΙΠΑΤΕ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ;

    …ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ
    ΣΤΙΣ 20 Δεκεμβρίου 2013 ΣΤΟ

    http://www.katohika.gr/2013/12/giati-i-kina-diafimizi-piriniko-xtipima.html

    …ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ…
    (ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟ)…

    —-ΗΧΗΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ—-

    ΄΄ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ…
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ —- ΣΕ ΟΛΟΥΣ —- ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟ (ΠΥΡΗΝΙΚΟ 😉 ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.
    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ (ΠΥΡΗΝΙΚΟ 😉 ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΑΑΡΠ EISCAT ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΑΡΠ GAKONA ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ
    ΙΣΛΑΝΔΙΑ (ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΛΗΓΜΑ)
    ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΑΚΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ (ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ)
    ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ)΄΄

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ…
    ΤΑ ΔΥΟ (ΚΑΤΑ ΗΜΙΣΗ) ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ…

    ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ) ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ…

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ..

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΔΙΟΜΗΔΗΣ>ΔΙΣ>ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ…ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ (ΙΣΛΑΝΔΙΑ)..

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ..
    ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ >Α-ΦΟΒΙΑ…
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΜΕ (ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ) ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ..

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  2. Ανώνυμος 08/28/2014 @ 10:47 ΜΜ

    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ…ΤΟ ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΟΦΩΡ ΕΧΕΙ ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙ ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΘΑΝΙΟΥ.
    ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΥΣΙΔΩΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ.
    Γ.Δ.

  3. ΠΡΟΣ " ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ "
    ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ…. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΟΥ……
    ΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΘΑΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ…
    ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ….
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ….
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

    • ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

      ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ …

      ΄΄Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΑΙΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΄΄ΤΑΜΕΙΟ΄΄ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ 5.8 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΙΧΤΕΡ ΛΑΚΩΝΙΑ/ΜΗΛΟΣ) ΣΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΟΣΟΝ Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ>ΣΤΡΟΜΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑΣ (ΑΙΟΛΙΔΕΣ ΝΗΣΟΙ>ΑΙΟΛΟΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ (ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

      ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ>ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΦΟΡΙΑ…

      Ο ΑΙΟΛΟΣ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΘΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…
      ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ…

      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΡΙΑ..

      ΕΝΑΣ
      ΠΟΥ
      ΒΛΕΠΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*