Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:18 - 08/07/2013

«Ανεξάρτητο κράτος από την 1η Αυγούστου η Κρήτη»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια ανάρτηση σε blog που ούτε ως κακόγουστο αστείο δεν θα μπορούσε να εκληφθεί έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα ορισμένοι Κρήτες και μη να πιστεύουν (πάλι) τα σενάρια περί ανεξαρτησίας της Κρήτης!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το όλο θέμα που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή φαίνεται να παίρνει διαστάσεις με παρέμβαση πλέον και της Αστυνομίας. Μάλιστα επειδή εμπλέκονται και ονόματα πολιτικών έχουν θορυβηθεί τις τελευταίες ώρες και πολιτικά γραφεία, ενώ ενημερώθηκε στην Αθήνα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι μόνο ψευδής και κατάπτυστη. Μοιάζει περισσότερο με πρωταπριλιάτικο αστείο αν και αναφέρεται ότι…όλα θα γίνουν τον Αύγουστο! Την πρώτη του μήνα! Επικαλούνται… κρυφό δημοψήφισμα στην Κρήτη που δεν έγινε ποτέ από καμία σοβαρή εταιρεία μέχρι και συμφωνία της τρόικα.

“Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ την 1η Αυγούστου, κοινοποιήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά από τον περιφερειάρχη της Κρήτης, ο οποίος θα διατελέσει προσωρινά καθήκοντα αρχηγού του νεοσύστατου κρητικού κράτους μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές στο νησί.”

Γράφουν και λένε ότι “η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης εκτός από την ελληνική κυβέρνηση βρίσκει σύμφωνη και την τρόικα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απόρρητη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει ότι στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα περισσότεροι από 50.000 υπάλληλοι έχουν ως τόπο διαμονής ή καταγωγής την Κρήτη.

Και προχωρούν σε ένα απύθμενου θράσους ψέμα: “Η προσωρινή κρητική κυβέρνηση υπό τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, θα πλαισιωθεί μεταξύ άλλων από τους: Ολγα Κεφαλογιάννη, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσαν ότι προτιμούν να κρατήσουν την κρητική έναντι της ελληνικής υπηκοότητας.

newsbomb



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (35)

  1. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

  2. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 9:51 ΠΜ

    Η αλήθεια (όσο και να τσούζει) είναι ότι πολλοί Κρητικοί, όπως και πολλοί Μακεδόνες, καλοβλέπουν την ανεξαρτησία τους και αυτοί γιατί είναι πλουτοπαραγωγικές περιοχές που πλήτονται άγρια από την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.

  3. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 10:03 ΠΜ

    ειναι τρελοι ιντα ποθουν να δουν τη δυναμη μας!

  4. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 11:30 ΠΜ

    Αν η Ελλαδα ειναι χριστουγενιατικο δεντρο η Κρητη ειναι το αστερι στην κορυφη του δεντρου.Θελουνε να μας σπασουνε αλλα δεν θα τα καταφερουνε….

  5. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 11:36 ΠΜ

    ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ?

  6. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 11:50 ΠΜ

    Οταν επερναν τις επιδοτισεις ηταν καλα με την ΕΛΛΑΔΑ
    Τωρα βγαζουν την ουρα τους αποξω.
    Οποιος εχει @ρχιδι@ ας μεινει οι κοτες οξω

    • Βαλε το ονομα σου κυριε ανωνυμε που λες οτι εμεις δεν εχουμε @ρχιδι@ και τοτε συνεχιζουμε την κουβεντα. Χεστη. Ακομα και τη γνωμη σου εκ του ασφαλους την λες……

    • Βαλε το ονομα σου κυριε ανωνυμε που λες οτι εμεις δεν εχουμε @ρχιδι@ και τοτε συνεχιζουμε την κουβεντα. Χεστη. Ακομα και τη γνωμη σου εκ του ασφαλους την λες……

  7. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 11:59 ΠΜ

    Άντρας δεν είν' εκείνοσές απού βαστεί μαχαίρι
    μα που στη δύσκολη στιγμή θα σου κρατεί το χέρι
    !!!

  8. ας πούμε ότι δεχόμαστε να γίνει η Κρήτη ανεξάρτητο κράτος, αλλά με αυτή τη σημαία κυριαρχίας της Τουρκίας και με όσους προδότες αναφέρεται στο άρθρο για κυβέρνηση, δεν της δίνω πάνω από μια βδομάδα ανεξαρτησίας

  9. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 12:25 ΜΜ

    Τούς άβουλους τους βουλευτές τους βλέπω βολεμένους
    και έχουνε τους Ελληνες στ'αρχίδια τους γραμμένους

    Ολοι οι μεγάλοι διευθυντές είναι κονομημένοι
    και στα αρχίδια τους τα δυό τη χώρα έχουν γραμμένη

    Μετρώ ξαναμετρώτατα δε βγαίνουν να πληρώσω
    και οταν ερθει η Δ.Ε.Η. αρχιδια θα τις δώσω

    Το μαύρο το πουκάμισο θα παρω και στον τάφο
    και οσο για τσ' ειδικούς φρουρούς στ αρχίδια μου τους γράφω

    Η κρίση θέλει τσικουδιά κι'η κοπελιά παιγνίδια
    τρόικα και τροϊκανούς τους γράφουμε στ'αρχίδια

    Μπλοκο μας 'καναν τα εκαμ οπλα για να μας βρουνε
    μα μονο που καταφεραν να δουν πως κατουρουμε

    Την πιο καλή εκπαίδευση έχουν οι Εκαμίτες
    γιάντα τους εκπαιδεύουνε οι Μηλοποταμίτες.

    Δεν φταιμε εμεις η χωριανοι για ολα φταιει η φυση.
    Εμεις κουκια εσπερναμε και εβγαινε χασισι

  10. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 12:39 ΜΜ

    δεν μπορω να ακουω μαλακιες, αν η κρητη ανεξαρτητοποιηθει θα τη ξεσκισουν οι τουρκοι. μονο ενωμενοι μπορουμε να ειμαστε ανεξαρτητοι αλλιως θα ειμαστε προτεκτορατα αλλων χωρων.

  11. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 12:54 ΜΜ

    Εάν τα αδέλφια μας οι Κρητικοί το αποφασήσουν πραγματικά πολλοί Μακεδόνες θα τους στηρίξουμε γιατί τους το χρωστάμε.

  12. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 1:02 ΜΜ

    Χρόνια το ακούω,αν και πολλοί Κρήτες το θέλουν,περισσότερο όμως το θέλει το Μητσοτακαιικο και το Κεφαλογιανναιικο…..

  13. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 1:09 ΜΜ

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ . ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ . ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ , ΚΑΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΗ . ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  14. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 1:57 ΜΜ

    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕΕΕΕ…….

  15. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 2:29 ΜΜ

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ…ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

  16. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 3:25 ΜΜ

    Μακεδονες , Κρητικοι , Ρουμελιωτες , Νησιωτες , Πελοποννησιοι , Ηπειρωτες κλπ , κλπ , κλπ . Αν τουλαχιστον μια φορα τη μερα δεν σκεφτομαστε πως πανω απ ολα ειμαστε και πρεπει να παραμεινουμε ΕΛΛΗΝΕΣ , τοτε πραγματικα το εχουμε χασει το παιχνιδι . Οποιος στα καλα εκανε μοκο και ετρωγε με δεκα μασελες και τωρα ξαφνικα γινεται τοπικιστης και "ανεξαρτητος" , να γινει και καλη του τυχη . ΕΜΕΙΣ , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ , ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ .

  17. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 4:01 ΜΜ

    σε τι χρωσταμε στους κρητικους 3¨54;; το ξυλο που εριχναν σε εμας τους Μακεδονες για να μαθουν Ελληνικα οι σλαβοφωνοι Ελληνες. Δεν χρωσταμε τιποτα…

  18. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 4:39 ΜΜ

    Η σημαία αυτή είναι το σύμβολο του αγώνα των Κρητών κατά του Οθωμανικού ζυγού και σύμβολο που υιοθέτησε ο ίδιος ο πρίγκιπας Γεώργιος της Ελλάδας .. Είναι ένα σύμβολο ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ όπως ακριβώς είναι και οι άλλες σημαίες του αγώνα , σαν της Ύδρας και των άλλων οπλαρχηγών του 21 .. Να μην αφήνεται τους πράκτορες και τους συκοφάντες να την μολύνουν με τα ψεύδη τους και τις ανιστόρητες βλακείες τους .. Να πάρετε το σύμβολο από τα χέρια τους και να το εντάξετε δίπλα στις υπόλοιπες σημαίες του Ελληνικού Έθνους , όπως ακριβώς του πρέπει και να του αποδώσετε τις ίδιες τιμές που αποδίδονται σε όλα τα διαχρονικά σύμβολα των Ελλήνων …

  19. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 5:08 ΜΜ

    Κρητικός είμαι και μένω έκπληκτος με το θράσος κάποιων Σιωνιστικών κύκλων που όσο κι αν βλέπουν ότι δεν προχωράει η προπαγάνδα για την Κρήτη επιμένουν.
    Τους λέγω πως όσο κι αν επιμένουν, πάντα θα πέρνουν την ίδια απάντηση απ' τη γενέτειρα του Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου: ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ:
    _Οι Κρητικοί ήταν οι τελευταίοι που σταμάτησαν να πολεμούν στην αιώνια Πόλη μας, παρ' όλο που είχε ήδη αλωθεί. Είχαν κλειστεί σ' έναν πύργο των τειχών της Πόλης και συνέχισαν να τοξοβολούν τους πορθητές και τελικά ο Μωάμεθ αναγκάστηκε να κάνει ειδική συμφωνία μαζί τους.
    _Καθ' όλη τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας στο νησί, οι Κρητικοί έκαναν δεκάδες απόπειρες επανάστασης κατά των Τούρκων. Ειδικά μετά την δημιουργία Ελληνικού Κράτους, ΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    _Η Κρήτη πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος για την απελευθέρωση των αδερφών μας Μακεδόνων.
    _Το 1919 ο παπα Λευτέρης Νουφράκης απ το Ρέθυμνο είναι ο πρώτος ιερέας που λειτούργησε στην Αγιά Σοφιά μετά την άλωση. Ελπίζουμε κι ο επόμενος να είναι Κρητικός και να λειτουργήσει σύντομα την ΑγιαΣοφιά μας. (ΑΜΗΝ).
    _Το 1941 οι Γερμανοί πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος (σε επίλεκτες Μονάδες τους μάλιστα) απ' τους απλούς κατοίκους του νησιού που λυσαλέα πολεμούσαν τους Ναζί μαζί με κάποιες συμμαχικές δυνάμεις, προσπαθώντας να διαφυλάξουν την Ελληνικότητα του νησιού.
    _Το 1974 ο φορος αίματος ήταν και πάλι βαρύς για τον περήφανο Κρητικό λαό στα ιερά χώματα της αδερφής μας Κύπρου. Οι Κρήτες στρατιώτες πολέμησαν με απαράμιλο θάρος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες και αν δεν είχαν πουλήσει την Κύπρο οι τότε ηγέτες της Χώρας, οι εισβολείς είναι βέβαιο ότι θα απωθούνταν στη θάλασσα.
    Αν θέλουν λοιπόν ας συνεχίσουν τα διάφορα κέντρα την προπαγάνδα, έτσι κι αλλιώς οι Κρητικοί δε μασάμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Τ' ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'' (άντε να ξεσκουριάσουμε κιόλα γιατί θα μας θωρούνε οι πρόγονοί μας από ψηλά τόσα χρόνια στην απραξία και θα μας κοροϊδεύουν).

  20. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 6:50 ΜΜ

    Ελλάδα ενωμένη,μεγαλύτερη ναι μικρότερη όχι.

  21. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 8:16 ΜΜ

    από το 2010 δεν είναι να γίνει αυτό; μην περιμένετε πολύ τσιράκια του σωρού

  22. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 8:22 ΜΜ

    8.08 ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ . ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ , ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΓΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ .

  23. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 9:09 ΜΜ

    Αλλος ενας εβραικος δακτυλος εν οψει ,την τακτικη τους την ξερουμε,ειναι η αιμοσταγης φυλη που ζει παρασιτικα μεσα σε αλλους λαους σαν δουρειος ιππος και οταν τους δοθει η ευκαιρια γινονται ανελεητοι….το διεραιε και βασιλευε το ξερεται?ετσι τους αρεσει ο γηγενης λαος να ειναι διχασμενος και αυτοι με τους μηυμενους να κανουν την δουλεια τους ομορφα και ωραια.Ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας και οχι παρασιτο.οπου και να κοιταξεις σε ολη την υφιλιο θα υπαρχει κατι ελληνικο ή αρχαιοελληνικο και αυτο ενοχλει ……ενωμενοι ελληνες και οχι διχονοιες τα καρκινωματα που λεγονται κομματα πρεπει να φυγουν το συντομοτερο οσο υπαρχουν θα ειμαστε διχασμενοι η ελλαδα χρειαζεται ενα γερο "τιναγμα" να φυγουν οι μαντακες………

  24. Ανώνυμος 07/08/2013 @ 10:44 ΜΜ

    8.08 συμφωνω μαζι σου και ας μην τρωμε την ωρα μας με μαιμου στοιχεια

  25. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 8:36 ΠΜ

    8 ιουλιου 4 09 ευτυχως υπαρχουν Ελληνες σαν εσενα.Τα λογια σου ειναι η απαντηση σε οσους λενε οτι η Ελλαδα θα αφανιστει.Μπραβο ρε γιγαντα!!!!!!

  26. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 10:08 ΠΜ

    εμεις σαν Μακεδονες θα σας στηριξουμε σε καθε σας επιλογη οπως κανατε εσεις τοτε.

    Τελος με το ψευδοκρατος του ελλαδισταν. Το μονο που του νοιαζει ειναι η πρωτευουσα. Εμεις στην επαρχια υποφεραμε τοσα χρονια και οι αλλοι γλεντουσαν ολυμπιαδες. Μολις ηρθαν τα δυσκολα και σε αυτους το παιζουν "αδερφια μας ελληνες". ΟΥΣΤ ΡΕ!! Μονοι σας ρε!!!

    ΥΓ το να εισαι ανεξαρτητος οικονομικα/πολιτιακα δεν σημαινει οτι δεν εισαι ελληνας. Αλλα δεν θα φαμε εμεις τα σκατα για αυτους που το παιζαν πρωτευουσιανοι τοσο καιρο.

  27. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 10:09 ΠΜ

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ανεξαρτητη να προλαβουμε το ονομα.
    Οι δηθεν συνελληνες εκ αθηνων μας πουλησαν μια , θα μας πουλησουν και δευτερη.

  28. Ανώνυμος 07/09/2013 @ 10:24 ΠΜ

    ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΩΝ, ΑΜΟΛΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ …ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΕΣ….ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΟΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ….Η ΠΛΟΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ….ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ……ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ,ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΤΕΡΕΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ? ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ ……ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!!!!

  29. Ανώνυμος 07/10/2013 @ 11:51 ΜΜ

    αν δεν τρολαρετε θα με κανετε να τα πιστεψω σε λιγο.
    η Ελλαδα ειναι μια και ΕΝΩΜΕΝΗ παρτετο χαμπαρι ανθελληνακια!!!

  30. Ανώνυμος 07/13/2013 @ 8:09 ΠΜ

    Η Μακεδονια εχη μισο εκατομμυριο Κρητικουσ αποικουσ και ωσ νεα Χωρα αυτη θα
    αποφασιση για ανεξαρησια ο Μακεδονικοσ Στρατοσ.

  31. Ανώνυμος 07/17/2013 @ 2:26 ΜΜ

    Προσωρινη Μεταβατικη Κυβερνηση Ανω Μακεδονιας

  32. Ανώνυμος 11/12/2013 @ 2:38 ΜΜ

    Η Αμερική ( και όχι μόνο αυτή ) θέλει να τεμαχίσει την Ελλάδα τουλάχιστον σε 3 – 4 κομάτια – κρατίδια , και όχι μόνο την Ελλάδα . Μόνο και μόνο γιατί έτσι την συμφέρει . Αυτό που παρουσιάζουν στους ΑΦΕΛΕΙΣ Κρητικούς ως "σημαία της ανεξαρτησίας"δεν είναι τίποτα άλλο απο επινόηση των τότε μεγάλων δυνάμεων και της Τουρκίας .με την απαίτηση της οποίας μπήκε το κόκκινο άστρο . Δηλ. η περιβόητη αυτή σημαία είναι ως ένα βαθμό Τουρκική ! ! ! Άν οι Κρητικοί έχουν μέσα στην βράκα τους αρχίδια θέλουν να λέγονται άνδρες και να βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρεύτη με αξιοπρέπεια , ας θυμηθούν τους αγώνες που έδωσαν για την απελευθέρωση τους απο τους Τούρκους , ας θυμηθούν το Αρκάδι , ας θυμηθούν τους αγώνες που έδωσαν για την ένωση με την μητέρα πατρίδα , ας θυμηθούν πόσο πολέμησαν στον Μακεδονικό αγώνα και πόσοι απο αυτούς άφησαν τα κόκαλα τους στην στερεά , στην Ήπειρο και Μακεδονία κατα τους πόλεμους του 1913 – 1915 γιατί θα τρίζουν τα κόκαλα των προγώνων τους . Δηλ. γιατί θα πρέπει να γίνουν ανεξάρτητοι ; Ούτε άλλο έθνος είναι ούτε άλλη γλώσσα μιλούν , ούτε άλλη θρησκεία έχουν , ούτε άλλα έθιμα .Η όλη ιστορία γίνεται για την θέση του νησιού , το πετρέλαιο και το αέριο . Α΄ και να θυμάστε σύντεκνοι , όποιος βγαίνει απ' το μαντρί τον τρώει ο λύκος .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*