“ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ……………ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ” & “ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΝ ” 2 0 0 1

ΚΑΤΙ   ΣΑΝ    ΠΑΡΑΜΥΘΙ……….
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΠΙΑ …
Για  παιδιά  από  9  εως  99  χρονών  ούτε  μέρα παραπάνω  ή  παρακάτω, αλλά ευρύνοες.
 « Ο  Ελληνισμός  και  οι  ¨Ελληνες  θαυματουργούν  γιατί τους φωτίζει  το φώς  του  Απόλλωνα.   (Από Συνέντευξη τηλεοπτική Αρχιεπισκόπου Ιακώβου την    7.10.1991)
  Εσθ’ ημαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται και εσ’ αεί έσται !
           Τελευταίος χρησμός του μαντείου των Δελφών !
Τώρα που μπήκαμε στον καινούργο “μεγάλο ενιαυτό”, και η έλευσή τους…… είναι….βεβαιωμένη, διάβασε ΄Ελ-ληνα για να μην ξαφνιαστείς. ΄Ερχεται το φώς μετά από πολλών αιώνων σκοταδισμό, και θ’ αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρει!

 ΚΑΤΙ ΣΑΝ   ΠΑΡΑΜΥΘΙ……………..
 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ…………………..
 Για παιδιά   από 9  έως 99 χρονών
 Ούτε μέρα παραπάνω ή παρακάτω,
 αλλά   ευρύνοες.
 Μια μέρα σαν όλες τις άλλες, όταν  σε κοινή συντροφιά τέθηκε το ζήτημα της προέλευσής των Ελλήνων. Είχα βέβαια τότε παπαγαλίσει αυτά που μας έμαθαν. Το γνωστό και ανεκδιήγητο των ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. Θυμάμαι την αντίδραση του καθηγητή κ. Γ.Ρ…. που υπερθεμάτισε για το αύτοχθον των Ελλήνων. Ήταν το έναυσμα για να αρχίσω το ψάξιμο, που εδώ και 5 χρόνια συνεχίζεται, και θα συνεχίζεται στο διηνεκές διότι όλο και κάτι καινούργιο ξεφυτρώνει ή μάλλον ξεφεύγει από το θάψιμο των εξουσιαστών.
Κατάλαβα βέβαια ότι αν ήθελα να βρω την πραγματική αλήθεια  έπρεπε να αποφεύγω τις πηγές που προερχόντουσαν από το Ακαδημαϊκό κατεστημένο, το οποίο ήταν και είναι ελεγχόμενο και κατευθυνόμενο από ξένα κέντρα και με σαφείς  ανθΕλληνικούς προσανατολισμούς. Που  του έχει επιβληθεί το στενό χρονικό όριο των 3761 χρόνων προ Χριστού πέραν του οποίου δεν υπάρχει τίποτα (κατ’ αυτούς). Που ξεπουλά και ξεπουλιέται. Που τρέμει μήπως τα βαρύγδουπα αλλοτριωμένα ονόματα του ξένου επιστημονικού κατεστημένου τους κατηγορήσουν για Σωβινισμό τουλάχιστον. Οι αδέσμευτοι ελεύθεροι  ερευνητές δίνουν πολλές αλήθειες. Είναι σήμερα πολύ πιο αποδεκτός ο μεγαλοϊδεατισμός των γειτόνων μας (Αλβανών, Βουλγάρων) να μιλάνε για Μεγάλη Αλβανία Βουλγαρία, κ.λ.π. ενώ να τολμήσει Ελληνας να ειπεί την λέξη Μεγάλη Ελλάδα ή  αλύτρωτες πατρίδες, ή εθνικές διεκδικήσεις, αν δεν τον λιθοβολήσουν να είναι ευχαριστημένος που θα του κρεμάσουν την ταμπέλα του Φασίστα ή Εθνικιστή ή άν θέλετε του Ρατσιστή. Τελευταία αποφεύγεται από την γάγραινα των ΜΜΕ η λέξης Εθνικός και κυρίως σαν προσδιορισμός. Βεβαίως όλ’ αυτά για τους κατοικοεδρεύοντες στο κράτος των Αθηνών Διεθνιστές-προοδευτικούληδες και ξεπουλητές των πάντων. Βλέπετε άθελά μας γυρίσαμε στην πόλη – κράτος
Μεταξύ των πηγών μου υπήρξε μια κατηγορία συγγραφέων-ερευνητών χαρισματικών, τους οποίους αποκαλώ «φωτισμένους». Ισως δεν είναι δόκιμος ο όρος αλλά πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις κάποιον που τα  γραφόμενά του ξεφεύγουν  από τα συνηθισμένα, με το ύφος και τον πλούτο των γνώσεων οι οποίες γνώσεις είναι πολύ συμπιεσμένες και πυκνές σε νοήματα μέχρι βαθμού να είναι δυσνόητες από τον μέσο αναγνώστη. Συνήθως όταν μπούν στο εσωτερικό της  αλήθειας, καίγονται ! Παθαίνουν περίεργα ατυχήματα! Ή στην καλύτερη των περιπτώσεων αλλάζουν σκοπό, από Τσάμικο ή Καλαματιανό ψέλνουν εις ήχο πλάγιο δεύτερο, ή ακόμα και εξαφανίζονται.  Εννοείτε τι εννοώ;
Είμουν αναγκασμένος να αναφερθώ στα παραπάνω γιατί σίγουρα στον δρόμο της έκθεσης των γεγονότων ορισμένα θα ξενίσουν επειδή  συνήθως, είμαστε ζεστοί στο ψέμα και ψυχροί στην αλήθεια , και οπωσδήποτε άλλα μας έχουν μάθει, και άλλα μας υπαγορεύουν να μάθουμε τα Μ.Μ.Ε. που κατευθύνονται συνήθως από ξένα κέντρα, (τους Επικυρίαρχους ή Εξουσιαστές) έτσι ώστε να έχουμε «καλούς πολίτες» πνευματικά υποβαθμισμένους, πειθήνια όργανα του κάθε εξουσιαστή. Ένα σωστό και πειθαρχημένο ποίμνιο.
Εδώ θα κάνω ιδιαίτερη μνεία στους στείρους αρτηριοσκληρωτικούς εγκεφάλους που αρνούνται με τις παρωπίδες που φέρουν να εξετάσουν κάθε νέα κατάσταση. Ευτυχώς αυτοί δεν πολυδιαβάζουν και δεν είναι ευάριθμοι γιατί τότε αλίμονο μας! Θα βρισκόμαστε ακόμη κάπου μεταξύ προϊστορίας και ιστορίας! Αν επιτραπεί η έκφραση “ηδονίζονται με το να είναι αρνητές”.
Συνειδητοποιώντας ό,τι  είναι αξιοθαύμαστο,  μια χούφτα άνθρωποι (οι Έλληνες) να κατορθώσουν μέσα σε τόσες αντιξοότητες να επιβιώσουν σαν φυλή και σαν Έθνος και είναι απορίας άξιο σε σχέση με την ιδιότητά τους αυτή, πως τα καταφέρνουν ώστε όταν είναι εκτός Ελλαδικού χώρου να μεγαλουργούν ενώ όταν είναι στην κοιτίδα τους, καταλαμβάνονται από ακατάσχετη διάθεση αλληλοκαννιβαλισμού και αυτοκαταστροφής. ΄Ισως εδώ είναι εστιασμένες όλες οι ακτινοβολίες του αρχέγονου κακού.  Αυτά τα παράξενα και αλληλοσυγκρουόμενα με έσπρωξαν στην έρευνα που συνεχίζεται.
Ας πούμε αρχή του παραμυθιού καλησπέρα σας!
                       ΠΕΡΑ    ΑΠΌ    ΤΗΝ     ΙΣΤΟΡΙΑ
Μια φορά και έναν καιρό……………πολύ – πολύ, μα πάρα πολύ μακρινό….
Πρίν 140.000.000  χρόνια ανεδύθη από την ρευστή μάζα του Πλανήτη  μας ο Ολυμπος ως κέντρο της Πελαγονικής οροσειράς που η ανάδυσης της επακολούθησε. Εχει μία μικρή…! Διαφορά 100.000.000 ετών από τα αρχαιότερα βουνά.
΄Ηταν δηλαδή το πρώτο τμήμα που στερεοποιήθηκε από την ρευστή και ίσως ομιχλώδη και οπωσδήποτε καπνίζουσα μάζα του πλανήτη. ΄Οσοι τον επισκέπτονται έχουν την τιμή να πατούν το αρχαιότερο κομμάτι γής. ΄Αραγε το αισθάνονται; Δείχνουν τον ανάλογο σεβασμό; Αφού λοιπόν ήταν το πρώτο τμήμα στέρεας γης, προηγήθηκε και στις υπόλοιπες διεργασίες που οπωσδήποτε τον κατέστησαν το λίκνο της πρώτης ζωής στον πλανήτη. Ας τον παρακολουθήσουμε.
 Ο συνδυασμός έγινε! Ο από μηχανής θεός που ακούει στο όνομα ΑΡΗΣ  ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ ανακαλύπτει και μελετάει  τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων της Χαλκιδικής ηλικίας 700.000 ετών . Eδώ βέβαια εννοούμαι όταν λέμε αρχάνθρωπο , άνθρωπο περίπου της σημερινής μορφής δηλαδή έμφρονα άνθρωπο, ενώ έχουν βρεθεί στην Χαλκιδική (Ν.Τρίγλια) υπολείμματα εργαλείων και ανθρώπου 11.000.000 ετών(γεγονός που έχει προκαλέσει την εύσχημο ή  μάλλον απροσχημάτιστη καταδίωξη και σπίλωση του καθηγητή (κ. Αρη Πουλιανού). Τι περισσότερο μπορούσε να γίνει από αυτό για να βεβαιωθούμε ‘ότι ο κ. καθηγητής βρισκόταν στον σωστό δρόμο, γεγονός που ενοχλούσε τους πάτρωνες μας που επιθυμούν να θάψουν οτιδήποτε προϊστορικό ή ιστορικό υπάρχει σχετικά με την γαλάζια μας χώρα.
Νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις για να  καταλήξουμε ότι  το λίκνο  της ζωής προσδιορίζεται στους ήμερους κάμπους μεταξύ Κερκίνης (Μπέλες)-Πάϊκου-Βόρρα-Βερμίου-Πιερίων-Ολύμπου-Χολομώντα- Κρουσίων, και Κισσάβου (΄Οσσας) και στις Βόρειες όχθες της Θεσσαλικής λίμνης στον ομφαλό που λέγεται Ελλάς. Οπωσδήποτε ο πρώτος άνθρωπος εδώ βρέθηκε ή δημιουργήθηκε, ή κατέβηκε από τα κλαδιά ή βγήκε από την θάλασσα, ή έπεσε από τον ουρανό. Είναι ποια θέμα γούστου ποια θεωρία ασπάζεται ο καθένας. ΄Άλλη όμως η θεωρία και άλλο η πραγματικότητα. Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε εδώ σαν άνθρωπος και βελτιώθηκε από αυτούς που ήλθαν από έξω και έφεραν μαζί  τους τους ΄Ελληνες. Και έζησε στις παρΟλύμπιες περιοχές και στους κάμπους  της Αιγιίδας. Αυτή η γη με το ήρεμο κλίμα,  του επέτρεψε να υπάρχει και ν’ απλώνεται  στην Μ. Ασία αλλά και στην Ιταλική χερσόνησο, διότι και το Ιόνιο ήταν στεριά. Την Ιόνια πεδιάδα διέτρεχε ο ποταμός Αδρίας, την δε Αιγιίδα ο ποταμός Αιγαίος. Είχε την ατυχία να είναι μάρτυρας των τελευταίων γεωλογικών αναστατώσεων του πλανήτη. Πράγματι  έγινε η καταβύθιση της Αιγιϊδας και ο διαχωρισμός Οσσης- Ολύμπου με την έκχυση της Θεσσαλικής Θάλασσας στο Αιγαίο.κατά το 15.000π.Χ. Ακολούθησαν χρόνια αναστατώσεων και ανακατατάξεων. Οι άνθρωποι ξετρελλαμένοι προσπαθούσαν να επιβιώσουν, ο αγώνας ήταν σκληρός και πολλές φορές άνισος.
Οι διάφορες εποχές της Γής πέρασαν και επέδρασαν στα πολιτισμικά των Ανθρωποειδών . Γύρω στο 25.000 π.Χ. κάτι πρέπει να έγινε. Κάτι κοσμικό ή αν θέλετε αστρονομικό. Κάτι άρχισε σιγά – σιγά ν αλλάζει. Εχουν  ανακαλυφθεί τοιχογραφίες στο Λουσσάκ –λε- Σατώ χρονολογημένες πριν περίπου 20.000 χρόνια που δείχνουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που θα περιμέναμε. Αντί να εικονίζει ανθρώπους των σπηλαίων όπως μπορούμε να φαντασθούμε με τις αντίξοες συνθήκες που θα επικρατούσαν, να είναι βαρεία ντυμένοι και εν πάση περιπτώσει με χαρακτηριστικά χονδροειδή (ζωώδη) έχουμε ν αντιμετωπίσουμε ανθρώπους με χαρακτηριστικά όπως τα δικά μας και ενδυμασίες πανάλαφρες, και μιλάμε για ενδυμασίες και όχι Αρκουδοτόμαρα.
Κοντά στην λίμνη Τούγκ Φλίν της επαρχίας Γιουνάν της Κίνας υπάρχουν βραχογραφίες χρονολογημένες πριν 45.000 χρόνια. Στην  Ικα του Περού  υπάρχουν στην κατοχή του ιατρού Δρ. Καμπρέρα Νταρκέα εγχάρακτοι λίθοι (πέτρες) που αναφέρονται στη Μεσοζωϊκή ή τριτογενή περίοδο, κατά τους ειδικούς. Βέβαια σύμφωνα με το κατεστημένο ο άνθρωπος εμφανίσθηκε στον Καινοζωικό αιώνα και μάλιστα στην τεταρτογενή περίοδο. ¨Όμως! Οι υπ όψιν λίθοι περιγράφουν  θαυμαστές καταστάσεις  ακόμα και για σήμερα (εγχειρήσεις καρδιάς, εγκεφάλου κ.ά.).  Τι έχει συμβεί; Αλλού  υπήρξε εξέλιξης και αλλού όχι ; Κατά πάσα πιθανότητα, η διαμόρφωση των περιοχών ήταν διαφορετική, οι κλιματολογικές συνθήκες το ίδιο, έτσι έχουμε και τις διαφοροποιήσεις μας.
 Αλλά γιατί να πάμε τόσο μακριά την στιγμή που τόσο θαυμαστά επιτεύγματα έχουμε  από τον ημέτερο Ασκληπιό που έζησε και εξάσκησε την επιστήμη του την 9η χιλιετία π.Χ.   Κατέλειπε πλείστα όσα συγγράμματα με ιερογλυφική γραφή φυλασσόμενα στα άδυτα των Αιγυπτιακών ιερών (κατά Στοβαίον). Εύλογο είναι να υποθέσουμε ότι είχαν προηγηθεί ιατρικές παρατηρήσεις και μελέτες πολύ ποιο πριν, για να καταλήξουν σε συμπεράσματα και εφαρμογές. Το επιστημονικό κατεστημένο του τόπου δεν επιθυμεί παλιότερα  δεδομένα από κάποιες χρονολογίες που φαίνεται  ότι αποτελούν ταμπού και η υππέρβασή τους απαγορεύεται. ΄Ετσι λοιπόν υποχρεωτικά τείνουμε να παραδεχθούμε ότι είμαστε φορτωμένοι με Ιστορία 4000 ετών ! Ναι αλλά με συντελεστή πολλαπλασιασμού 20. Τουλάχιστον!
Οπως είχα αναφερθεί παρα πάνω το πρώτο και αρχικό λίκνο του ανθρώπου πρέπει να τοποθετηθεί στην παρΟλύμπια περιοχή αφού πρώτα αυτή στερεοποιήθηκε. Πρώτη αυτή ησύχασε. ΄Ετσι βρέθηκε το κατάλληλο περιβάλλον για την φιλοξενία της κορωνίδας της εδώ ζωής, που οπωσδήποτε μεταφέρθηκε από άλλους κόσμους, και αφέθηκε να εγκλιματισθεί και να εξελιχθεί. Σ’ αυτή την περίπτωση που αλλού  μπορούσαν να τους προσγειώσουν; Μόνον εκεί που θα μπορούσαν να επιβιώσουν. Αυτό όμως θα το αντιμετωπίσουμε αργότερα αφού ωριμάσουμε στην ιδέα. Για το ότι δεν προέρχεται ο άνθρωπος εξελικτικώς, από άλλη μορφή ζωής έχουμε την μαρτυρία του «Τρισμέγιστου Ερμή » στα Ερμητικά. ΄Ετσι ίσως είναι δυνατόν να εξηγηθεί ποιο απλά το διαφορετικό των φυλών του ανθρωπίνου γένους (Λευκοί, Μελαψοί , Μαύροι, Κίτρινοι κ.ά.) ΄Εγινε λοιπόν κάποια επιλεκτική κατά περιοχή σπορά ή εγκατάσταση γεννητόρων και ακολούθησε πολλαπλασιασμός; Αυτά βέβαια έγιναν πάνω κάτω περίπου στην εποχή της παλαιότερης χρονολόγησης των ευρημάτων και ενδεχομένως παλαιότερα. Φυσικά όποιο τμήμα του πλανήτη γινόταν πρόσφορο για την διτήρηση της ζωής εποικιζόταν κατάλληλα.
Κύλησαν οι χιλιετίες σαν την άμμο μέσα από τα ανοιχτά δάχτυλα του χεριού μας χωρίς τίποτα το σημαντικό να συμβεί ώστε να υπάρξει μια κάποια σπίθα για ν ανάψει την φωτιά του πνεύματος στους ανθρώπους που κυκλοφορούσαν  και πολλαπλασιαζόντουσαν.
Κατά την  25η  χιλιετία όπως προαναφέρθηκε άρχισε μια μεταβολή τεχνητή και οριστική ως προς την εξέλιξη  των εγκεφάλων ώστε να προετοιμασθεί η υποδομή για αυτό που θα ακολουθούσε. Και μια και λέμε παραμύθια να δούμε τι λένε οι φίλοι μας της απομονωμένης και κλειστής φυλής των Τζόπας ή Ντρόπας στις εσχατιές του Θιβέτ(υψίπεδα Καρά– Ουλάν, σύνορα με Κίνα ). ΄Εχουν λοιπόν αυτοί στην κατοχή τους κάτι δίσκους σε μέγεθος  μεγάλου πιάτου. Δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν είναι μεταλλικοί ή ορυκτοί. Η σύστασή τους παραμένει άγνωστη. Δεν μπόρεσαν να τους κατατάξουν  σε κάτι γνωστό σε κάτι γήινο (από πλευράς υλικού) Το βάρος τους είναι δυσανάλογο με το μέγεθός τους και επί πλέον είναι μεταβαλλόμενο! Χάνουν και κερδίζουν βάρος περιοδικά συνεχώς και αενάως! Επάνω τους, υπάρχουν ανάγλυφες παραστάσεις και γράμματα. Τα οποία γράμματα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ!  Οι παραδόσεις της φυλής μιλούν για κατοίκους του Σείριου που ήλθαν στην Γή πριν 25.000 χρόνια για να μεταλλάξουν τα ανθρωποειδή και να τα εκπολιτίσουν. Ως εδώ καλά κρατάει το παραμύθι. Τι είχαμε τι χάσαμε για το τι έγινε πριν 25.000 χρόνια, 250 αιώνες! Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Γύρω στο 1000 μ. Χ. ένα Διαστημόπλοιο του Σείριου έπεσε ή προσγειώθηκε και δεν μπόρεσε να ξαναφύγει, στην περιοχή των Τζόπας (όρια Κίνας-Θιβέτ)και από τους διασωθέντες έγινε γνωστή η Ιστορία του παρελθόντος. Τι έγινε τώρα το Διαστημόπλοιο; Μα η κατοικία του αρχηγού της φυλής! (σήμερα βέβαια ο αρχηγός της φυλής αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα στέγης όπως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε ορθόδοξο κουμμουνιστικό κράτος). Του το πήραν οι Κινέζοι. Για την ιστορία και μόνον χωρίς να εγείρουμε αξιώσεις επιστροφής από τους Κινέζους το σκάφος ήταν…. τεραστίου μεγέθους. Καλά βέβαια και χρήσιμο ιδιαίτερα θα ήταν οι Κινέζοι να μην έκαναν τόσο πολύ τον Κινέζο!!! Και δεν είναι μόνον αυτό.
Στην κεντροδυτική Αφρική υπάρχει η αινιγματική φυλή των Ντογκόν (μαύροι Σουδανέζοι). Η φυλή αυτή στηρίζει όλο της το πολιτικοθρησκευτικό σύστημα στις τεράστιες γνώσεις της ……….αστρονομίας! Γύρω από το αστρικό σύστημα του Σειρίου. Το σημαντικό είναι ότι μόλις το 1970 κατορθώθηκε η οπτική (φωτογραφική) επαλήθευση , της ύπαρξης του συνοδού άστρου του Σείριου που ονομάσθηκε Σείριος «Β’». Και ενώ αυτά συνέβαιναν το 1970, οι ιερείς των Ντογκόν από υπάρξεως της φυλής σχεδίαζαν στην άμμο τα του αστρικού συστήματος του Σειρίου και τα χρονολογικά του δεδομένα. Ποιοι άραγε τους έκαναν αυτά τα ειδικά μαθήματα αστρονομίας; Ποιοι τους τα έμαθαν;
Εκτός αυτού όμως έχουμε και τους Αρχαίους Αιγυπτίους οι οποίοι βάσιζαν την έναρξη του ημερολογίου τους στην Ανατολή του Σείριου. Κάτι λοιπόν έχει ο Σείριος μαζί μας ή εμείς με τον Σείριο. Πρέπει όμως να έχουμε και με την Ανδρομέδα. Τι έχουμε; Μπορεί και να γνωρίζω αλλά δεν θα σας το ειπώ, για να έχετε την περιέργεια. Και.. επειδή υπάρχουν πολύ σοβαρές  ενδείξεις αν όχι αποδείξεις.
Εδώ ίσως θα ήταν χρήσιμο να πληροφορήσουμε τον αναγνώστη, ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι  στιγμής, έχουν συμβεί   κοσμικές ή άν θέλετε ,μεγάλης έκτασης καταστροφές   χωρίς να έχουμε στοιχεία ακριβούς χρονικού προσδιορισμού. Υπάρχει μια περιοδικότητα των φαινομένων διότι η Γή πραγματοποιεί παρά πολλές και σύνθετες κινήσεις κατά την διαδρομή  της στο διάστημα. Η περιοδικότητα είναι περίπου 26000 ετών που συμπληρώνεται ο Μεγάλος Ενιαυτός. Τόσα είναι τα χρόνια που χρειάζεται για να επανέλθει στο αυτό σημείο του ζωδιακού.
Οι καταστροφές λοιπόν ήσαν αρκετές. Θα παραθέσουμε αυτές για τις οποίες έχουμε έστω και την ελάχιστη μαρτυρία. Δεν θα αναφερθούμε σε πολύ  μα πάρα πολύ παλιές εποχές πριν σταθεροποιηθεί κατά κάποιο τρόπο ο πλανήτης οποίες και θα ήταν περισσότερες και συχνότερες.
Ο πρώτος κατακλυσμός  υπολογίζεται ότι έγινε το 96000 π.Χ.  Ο δεύτερος περί το 70.000 π.Χ  Ο  τρίτος του Δαρδάνου περίπου το 46.000 π.Χ. Ο τέταρτος του Ωγύγου περί το 20000π.Χ. Τέλος του Δευκαλίωνα κατά την 10η χιλιετία (9.580π.Χ.) κατά τον οποίο έγινε η ακαριαία ανατίναξη-καταβύθιση της Ατλαντίδας. Για τις καταστροφές αυτές επιγραμματικότατα γίνεται μνεία στον  Τίμαιο του Πλάτωνα όπου ο πρωθιερέας της Σαϊδος της Αιγύπτου φέρεται να λέει στον Σόλωνα τον Αθηναίο  “στο παρελθόν συνέβησαν πολλές καταστροφές και ασφαλώς θα συμβούν και άλλες” . Εχουμε λοιπόν ένα εξελικτικό κενό μετά την καταστροφή και ακολουθεί η αναδημιουργία του πολιτισμού. Αυτό το γεγονός είναι δυνατόν να κράτησε αρκετές χιλιετηρίδες, ανάλογα με την έκταση της καταστροφής. Ας χρησιμοποιήσουμε σαν πρότυπο την τελευταία (9.580 π.Χ) και 2.000 μ.Χ. αθροίζουν 11.500 περίπου χρόνια για να φθάσουμε στην κορυφή του τεχνολογικού πολιτισμού που άρχισε την αρχή της τελευταίας εκατονταετίας. Πόσο μεγάλη πρέπει να  ήταν η τελευταία καταστροφή για να αργήσουμε τόσο να συνέλθουμε! Μετά από αυτή την τρομερή καταστροφή ελάχιστοι πρέπει να γλύτωσαν  ξετρελαμένοι από τον φόβο τους, και πιθανότατα, όχι αξιόλογου πνευματικής στάθμης αλλά βιολογικά βιώσιμοι. ( Πως θα γινόταν αν στην εποχή μας σε μια εκτεταμένη καταστροφή γλύτωναν λίγοι ορεσίβιοι βοσκοί ή τίποτα εργάτες ορυχείων χαμένοι σε κάποια στοά. Με τι εφόδια εκτός της προφορικής παράδοσης θα συνέχιζαν την διαιώνιση του είδους;)
Ξεφύγαμε όμως. Είχαμε  αναφέρει πρίν την παρένθεσή μας ότι γύρω στις 25.000 χρόνια κάτι άρχισε να συμβαίνει. Οι άνθρωποι ασχολούνται με τα καθημερινά τους μπορούν να διαφεντεύουν τον εαυτό τους απέναντι στην πανίσχυρη φύση. Κάτι όμως συμβαίνει, και αρχίζει μια ταχύτερη εξέλιξη . Ετσι  έχουμε την πρόοδο αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσμάτική όσο θα έπρεπε. Εχουμε για τα καλά μπεί στην 26η χιλιετία. Ο άνθρωπος, ο Ελλην άνθρωπος, ο Πελασγός που αργότερα θα ονομασθεί Ελλην  γιατί δεν υπήρξε τίποτε άλλο παρόμοιό του πριν απ αυτόν στα χλοερά λιβάδια της Αιγιίδας, και γύρω από αυτήν. Η Πελαγονική Οροσειρά με κέντρο τον Ολυμπο είναι 40.000.000 χρόνια παλαιότερα  από το αμέσως γηραιότερο βουνό του πλανήτη. Τότε αρχίζει το δεύτερο μέρος της εξέλιξης. Οι Ελοχείμ κατά τον Ερμή τον Τρισμέγιστο ή οι υιοί του Θεού κατά την αντιγραφή του στην Γέννεση της Βίβλου βρήκαν ωραίες τις θυγατέρες των ανθρώπων και εισήλθαν προς αυτάς . Μα βελτίωση βιολογική έκαναν! Και υπήρξαν οι Γίγαντες. Και μετά; Μετά έγινε η Γιγαντομαχία ! Ποιος μας το λέει ; Μα αρκετοί. Ο Απολλόδωρος, ο Πίνδαρος, ο Ησίοδος. Οι μυθολογίες  καΙ αρκετοί καλλιτέχνες μεταξύ αυτών ο Φειδίας. Ας αφήσουμε τις περιστροφές. Η προϊστορία μας είναι η μυθολογία μας βέβαια ισχύει και το αντίστροφο, « η μυθολογία(μυθιστορία)  είναι η προϊστορία μας»  ΄.Οπως και η Μυθολογία (μυθιστορία) των άλλων λαών που όσο παλαιότερο πολιτισμό έχουν τόσο ποιο κοντά στα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν μας φέρνουν. Δίκαια θα αναρωτηθείτε τι δουλειά έχουν οι μυθολογίες των άλλων λαών. Ηταν τόσο καταλυτική η παρουσία και η δράση του ΄Έλληνα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ώστε είναι αδιανόητο να μην γίνεται μνεία γι αυτόν, παντού και πάντοτε.   Μόνον που είναι κρυπτογραφημένη. O Έλληνας έχοντας τις γενετικές του μνήμες μπορεί εύκολα να βρει την αλήθεια πίσω από τα γραφόμενα. Το τι έγινε σ’ αυτό το διάστημα θα το δούμε αργότερα.
 Είχαμε δεν είχαμε, φθάσαμε στην 11η χιλιετία . Εχει ήδη αρχίσει προ πολλού, η τμηματική καταβύθιση των χαμηλών τμημάτων της Αιγιίδας. Κάποια βαθμιαία άνοδος της στάθμης των θαλασσών , μια παρατεταμένη περίοδος τήξεως των πάγων σε συνδυασμό με ηφαιστιακή και σεισμική δράση προκάλεσε το φαινόμενο. Πρέπει να τονίσουμε ότι η καταβύθιση δεν υπήρξε ακαριαία αλλά τμηματική. Πλημμύρες επίμονες, φούσκωμα των ποταμών και των λιμνών, κάποιος σεισμός κάπως ισχυρότερος που ανοίγει την δίοδο των Δαρδανελίων και δημιουργεί  την  κοιλάδα των Τεμπών που έχει σαν άμμεση συνέπεια το άδειασμα της Θεσσαλικής Λίμνης,  και της τεράστιας φουσκωμένης λίμνης από το λιώσιμο των πάγων της μεσημβρινής Ρωσίας– Μαύρης θάλασσας. Σιγά αλλά σταθερά η Αιγηίδα γίνεται Αιγαίο όπου εξέχουν τα υψηλότερα σημεία της παλαιάς ξηράς. Οι περισσότεροι Πελασγοί κάτοικοι της Αιγιίδας πανάρχαιοι Ελληνες ,οι αποκληθέντες προσέληνοι (ως προϋπάρχοντες της Σελήνης) σκόρπισαν δεξιά και αριστερά (Ηπειρωτική Ελλάδα,  και Μικρασιατική χώρα). Πρέπει όμως να παγιδεύτηκαν αρκετοί οι οποίοι πολύ γρήγορα και εξ ανάγκης άνοιξαν τα μάτια τους και άρχισαν να ταξιδεύουν από ανάγκη επικοινωνίας. Αυτό το άνοιγμα των ματιών δημιούργησε τον περίφημο Κυκλαδικό πολιτισμό. Ξαφνικά οι απομονωμένοι στα νησιά  ένοιωσαν άσχημα. ΄Εβλεπαν άλλα νησιά, κοντά και ήθελαν να πάνε. Επιζητούσαν την επικοινωνία. Μέχρι τότε δεν τους είχε απασχολήσει το υγρό στοιχείο ήσαν μεσόγειοι, εκτός από τους λιμναίους ή παραποτάμιους. Τώρα άρχισε να τους απασχολεί έντονα το θέμα της ζεύξης του υγρού στοιχείου. Σίγουρα κάποιο κούτσουρο που επέπλεε θα ήταν ο πρώτος τους οδηγός. Τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου και μυαλού. Είχαμε σημειώσει ποιο πριν ότι υπήρξε μια μετεξέλιξη του εγκεφάλου. Φαίνεται  ότι υπήρξε επιτυχής. Δόθηκαν εξετάσεις και πέρασαν στη αντίπερα όχθη, μεταφορικά και πραγματικά. Εάν ενδιάμεσα πνίγηκαν μερικοί, ‘Ε! κάθε άλμα έχει το κόστος του. Αυτά λοιπόν έκαναν  οι Αιγαιοπελασγοί, αυτοί που αποκόπηκαν. Αυτοί που διέφυγαν Δεξιά και Αριστερά ηταν βέβαια σοκαρισμένοι από το ξερίζωμα από τις εστίες του αλλά όχι πολύ σοβαρά διότι τα θύματα της βραδείας εξαφάνισης του τόπου τους ήσαν αμελητέα. Ετράπησαν λοιπόν προς τα μικρΑσιατικά βουνά και στα της Ηπειρωτικής Ελλάδος. Στα βουνά πάντοτε διότι οι κακές εμπειρίες ήταν πρόσφατες και τα βουνά τους έδιναν τα εχέγγυα της ασφάλειας . ΄Ένα  σχετικά πολυπληθές καραβάνι κατέφυγε στα βουνά της Αρκαδίας όπου αναμίχθηκαν με τους αυτόχθονες κατοίκους, που δεν ήταν άλλοι από πανάρχαια Πελασγικά φύλα, μέρος των οποίων είχε ανέβει από την Αιγηίδα (πάντορε γινόντουσαν εσωτερικές μετακινήσεις κατά φυλές ή πατριές).
Αλλά και τώρα αφού συνήλθαν από την καταστροφή και ξανάσμιξαν με τις ρίζες τους, ξεχείλισαν και ενώθηκαν με τους άλλους διασωθέντες και απετέλεσαν ένα ενιαίο σύνολο εκτεινόμενο από Στρυμόνα έως και δια των ορέων της Δωδώνης στο Ιόνιο πέλαγος και Νότια μέχρι Κρήτης χάρις στην Ναυτοσύνη των ΑιγαιοΠελασγών. Αλλά και πάλι ξεχειλίζοντας μετανάστευσαν προς Ιταλία και ακόμα ποιο πέρα και οι της Μ.Ασίας στο εσωτερικό λαμβάνοντας διάφορα ονόματα, όπως Οίνωτρες , Πευκεσταί, Χετταίοι , Μιττάνι, Μύγδονες ,Παίονες  ,Αθαμάνες, κ.ά. Και πάλι αργότερα έχουμε ανάδρομο κίνηση από την περιφέρεια προς το κέντρο, την Μητρόπολη.
 Ετσι έχουμε τον χαρακτηρισμό τους από τον Αριστοφάνη  σαν Πελαργούς εξ αιτίας του ευκόλου των μεταναστεύσεων από δε τον Πλάτωνα σαν Βατράχους γιατί πηδούσαν τα νερά από μέρος σε μέρος. Φαίνεται τελικώς ότι πήγαν πάρα πολύ μακριά. Οσο δεν μπορεί να φαντασθεί κανείς. Nα μη φανεί δύσκολο η εξωπραγματικό ότι έφθασαν Πελασγοί στην Νότιο Αμερική. Ο τρόπος θα σας εκτεθεί αμέσως.
Ευρισκόμεθα σε χρόνους με την Ατλαντίδα υπαρκτή. Ο Ατλαντικός δεν ήταν αυτός που γνωρίζουμε από πλευράς έκτασης. ΄Ενα πλάτος περίπου όσο το  πλατύτερο άνοιγμα της Μεσογείου. Από τις στήλες του Ηρακλέους και αφού φθάσουν στις ακτές της Ατλαντίδος παραπλέοντας τα παράλια φθάνουμε όπου θέλουμε στην απέναντι ΄Ηπειρο. Δεν νομίζω ότι μπορεί ν αντιτάξει κανείς το μέσον διάπλου. Αν το κάνει τότε θα επικαλεσθώ τον διάπλου του Ειρηνικού με την σχεδία « Κον-Τίκι» και του Ατλαντικού σε μεγάλο άνοιγμα με το ψάθινο σκάφος «Ρά». ;Ετσι θα μιλάμε για τους απανταχού της γhς Πελασγούς. Η κοσμοχαλασιά του Ωγύγου συνεπικουρουμένου από άλλα στοιχεία επιτάχυνε την αποίκιση.
Αυτές οι μετακινήσεις δεν μπορούσαν ποτέ να θεωρηθούν ξεριζωμός. Ηταν μεταναστευτικές, με εμπορικούς και εξερευνητικούς σκοπούς ποτέ όμως κατακτητικές. Οι Πελασγοί με τις διάφορες ονομασίες τους κατά τόπους, όλο και απλωνόντουσαν και εγκαθίδρυαν την κυριαρχία τους η οποία ήταν κράμα οικονομικών συμφερόντων και εκπολιτιστικών προσπαθειών.
Μέχρις εδώ τα γεγονότα εξελίσσονται ομαλά ίσως μια διαφορά χιλιετηρίδων αλλά δεν βαριέσαι, τι είναι μερικές χιλιετηρίδες μπροστά στην αιωνιότητα!
Εδώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι που βγάζει μάτι. Ενας Εβραίος κατευθυνόμενος προφανώς από τον όπου γhς Σιωνισμό έγραψε ένα βιβλίο για την «Μαύρη Αθηνά». Αυτό σκόπευε κατ’ ευθείαν στον επαναπροσανατολισμό της «Μαύρης Δύναμης» η οποία ήταν εχθρικά διακείμενη προς τον Σιωνισμό και τους Εβραίους φυσικά. Αφού λοιπόν τους έδωσε πάτημα, φυσικό ήταν ν’ αρπαχτούν οι συμπαθείς και χωρίς σοβαρό παρελθόν, μαύροι, και ν’ αρχίσουν να φαντάζονται πολλά και διάφορα, και να μιλούν για την μαύρη Αθηνά, Αφροκεντρισμό, καταγωγή του ανθρώπου από την Αφρική και άλλα ευτράπελα. Ολοφάνερα πάνε να μας βγούνε και από πάνω (ότι είμαστε πολύ παλαιότεροι κ.λ.π.-κ.λ.π.). Οπότε δίκαια θα αναρωτηθούμε αφού ήταν παλαιότεροί μας τι έχουν να παρουσιάσουν εκτός από την χορευτική τους δεινότητα με φιγούρες που θυμίζουν συμπαθές αναρριχητικό τετράποδο; Μήπως έχασαν τον δρόμο τους στην Ζούγκλα; Η μήπως τα επιτευγματά τους τα κατάπιε η πρασινάδα;
Η ζωή πρώτο-φάνηκε στις παρΟλύμπιες περιοχές. Αργότερα βέβαια δημιουργήθηκαν (προσοχή στην σημασία) και αλλού ανθρώπινες φυλές με διάφορα χρώματα και σχήματα. Τα διάφορα περί της καταγωγής μας από τα θαλασσινά πρωτόζωα καλά κάνουν και τα πιστεύουν όσοι τα πιστεύουν αφού έτσι βολεύονται.
Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Μερικοί που ίσως νομίζουν ό,τι ξεφυλλίζοντας ένα βιβλίο και κοιτάζοντας τις εικόνες του μορφώθηκαν, θα μουρμουρίσουν: εξυπνάδες !.. Είναι λίγο δύσκολο να πεισθούν μερικοί γι αυτά που θα διαβάσουν παρακάτω, αλλά για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά.
 Μη ξεχνούμε τι γινόταν στις αρχές της δεκαετίας του 1950 με τους ιπτάμενους δίσκους (UFO), όλοι κάγχαζαν και ειρωνευόντουσαν τους αυτόπτες μέχρι να τους συμβεί και των ιδίων να έχουν παρόμοια εμπειρία . Και συνέβη σε πολλούς να γίνουν μάρτυρες τέτοιων εμφανίσεων. Υπήρξε το Roswell με την γνωστή πτώση του Ι.Δ. και των ανθρωποειδών (βιορομπότ). Και αν ήταν μόνον αυτό πάει κι έρχεται έλα όμως που στα πλευρά του είχε γραμμένο το όνομα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με γράμματα που περισσότερο μοιάζουν Ελληνικά παρά οτιδήποτε άλλο. Αφού το απογύμνωσαν το καταχώνιασαν. Υπήρξε μια μεγάλη εκστρατεία συσκότισης σε κυβερνητικό επίπεδο. Μετά όμως 50 χρόνια βγήκαν στην ΤV διάφοροι αξιωματούχοι της εποχής εκείνης που κατά διαφόρους τρόπους αναμείχθηκαν στην υπόθεση και ομολόγησαν ότι ήταν αλήθεια και επί πλέον.  Ακτίνες λέϊζερ, οπτικές ίνες και ίσως ορισμένα αλλά λιγότερο αθώα έχουν την πηγή της ανακάλυψής τους στο εύρημα αυτό.
Πώς και συνέβη να ομολογήσουν (να τους επιτραπεί) είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Πιθανώς να έπονται άλλες αποκαλύψεις ποιο συνταρακτικές, που δεν θα είναι δυνατόν πλέον να συγκαλυφθούν οπότε έχει αρχίσει μια διστακτική ελεγχόμενη διαρροή. Σε λίγο τα γεγονότα θα τρέχουν και δεν θα τα προλαβαίνουμε. Γεγονός είναι ότι ζούμε σε χρόνους ρευστούς που επίκειται πιθανή ανατροπή της υπάρχουσας τάξης και δομής, συνεπεία αποκαλύψεων, ανακαλύψεων και  ΕΛΕΥΣΕΩΝ !
                           
                              ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ     ΤΩΡΑ!
Πραγματευόμαστε μια πορεία ενός λαού ο οποίος έχει μια ομοιογένεια ως προς τους τρόπους αντίδρασης (απρόβλεπτος) , τότε, τώρα και στο διηνεκές. Φιλότιμος, με  έρωτα στην ελευθερία που τον έκανε να περιφρονεί τους κινδύνους. Εύστροφος, πολυμήχανος, φιλόξενος,  ερειστικός όταν ενοχλείται και όχι μόνο. Περιφρόνηση στον Θάνατο όταν αγωνίζεται υπέρ βωμών και εστιών.  Αυτά που του αναγνωρίζουμε σήμερα υπήρχαν ανέκαθεν όπως μαρτυρούν τα κείμενα που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας. Δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε εξονυχιστικούς ελέγχους και πολύπλοκες θεωρίες για ν’ αποδείξουμε την συνοχή και συνέχεια της φυλής μας. Αποκαλυπτόμαστε αμέσως από την συμπεριφορά μας.  Είμαστε φτυστοί οι πρόγονοί μας.
Εάν όμως δεν πείθεστε τότε να σας πληροφορήσω ότι σε Ιταλικό Πανεπιστημιακό ίδρυμα έγινε εξέταση του D.N.A. από δείγματα οστών παλαιολιθικών, νεολιθικών, των χρόνων της μεγάλης ακμής του Ελληνισμού και σημερινά. Τα αποτελέσματα ήσαν πέρα για πέρα εκθαμβωτικά,  καμία διαφορά, καμία αλλαγή και ας μιλούν διάφοροι μίσθαρνοι επιστήμονες (κοινώς πουλημένοι) περί αλλοιώσεων  κ.λ.π.-κ.λ.π. Ο Όμηρος ονομάζει μια θεία ουσία η οποία υπάρχει στο αίμα των Ελλήνων  “Ιχώρ” .  Ο μεγάλος ανθρωπολόγος καθηγητής κ. Κούμαρης μετά από επισταμένες έρευνες διαπίστωσε ότι το αίμα του Έλληνα έχει την θαυμαστή ιδιότητα να αυτοκαθαρίζεται όταν  διασταυρωθεί με άλλο μέσα σε δύο γενιές. Σήμερα γνωρίζει η επιστήμη ότι στον ΄Έλληνα και μόνον ενυπάρχει το γονίδιο «Ε» με πολύ θαυμαστές ιδιότητες τις οποίες προσπαθούν να μεταλλάξουν-καταπνίξουν (προσοχή στα εμβόλια). Τίποτ’ άλλο!
Τα ανθρωπομετρικά μας στοιχεία διαφέρουν των υπολοίπων ομοειδών ή και γειτονικών λαών. Είμαστε διαφορετικοί είμαστε μοναδικοί !  Ισως αυτό ανάγκασε τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πολύ διαβασμένο άνθρωπο-΄Ελληνα, να μας αποκαλέσει “ανάδελφο έθνος”. ΄Οσο και αν ψαχτούμε, όσο και μεροληπτικά αν ερευνήσουμε, δεν θα βρούμε κάτι που να πλησιάζει μ’ εμάς.
Εδώ όμως πρέπει να κάνουμε την αναγκαία διευκρίνηση. Υπάρχουν φυλές ή λαοί που δεν τους βάζει ο νούς μας οι οποίοι προέρχονται από εμάς (Ελληνογενείς). Μετά απ’ όλα αυτά, είναι δυνατόν να δείχνει περίεργο, που επιβιώσαμε σε απόλυτα εχθρικά περιβάλλοντα; Μετά από υποδουλώσεις, οι Μογγολοτάταροι κατακτητές, μας χρησιμοποίησαν για την βελτίωση της ράτσας τους, με πολλούς και διάφορους τρόπους (παιδομάζωμα-Γενίτσαροι κ.ά.). Τι είμαστε λοιπόν; Πώς βρεθήκαμε εδώ γιατί μας εχθρεύονται σχεδόν όλοι (τώρα μας προέκυψαν και οι μαύροι). Πάει πουθενά το μυαλό μας; Είναι δυνατόν να είμαστε του κόσμου αυτού με την στενή πλανητική έννοια; Τι τους έχουμε κάνει τέλος πάντων; Απλά και μόνον τους φωτίσαμε! Δηλαδή να μετεξελιχθήκαμε από κατώτερα  βιολογικά είδη; Όχι βέβαια γιατί τότε θα έπρεπε η κατάσταση αυτή να συνεχιζόταν. Κάπου θα βρίσκαμε ένα όν σε ενδιάμεσο στάδιο και θα χτυπούσαν οι καμπάνες. Τι έχουμε όμως;
΄Εχουμε την θεία αποκάλυψη του Ποιμάνδρη στον Ερμή «Ο Δε πατήρ πάντων ων απεκύησεν άνθρωπον αυτώ όμοιον και παρέδωσεν αυτώ πάντα τα δημιουργήματα…»(203) Και όχι μόνο αυτό αλλά σε ερώτηση μαθητή του μήπως το ανθρώπινο είδος προέρχεται από εξέλιξη των ζώων, απάντησε ο Ερμής «..Ο άνθρωπος είναι ένα ξεχωριστό είδος ύπαρξης. Δεν συγκρίνεται με κανένα από τα άλλα ζώα της Γης, αλλά μόνον με τους Ουράνιους Θεούς..» (206).
Όλα τα παραπάνω γράφονται στο πανάρχαιο έργο « Ερμητικά» του . W . Skott. ΄Εζησε ο Ερμής στα χρόνια του Κρόνου που θα δούμε ποιο κάτω τι ήταν. Στα διασωθέντα αποσπάσματα του έργου του “περί φύσεως “, υπάρχει το καταπληκτικό: «Δι’ ο τολμητέον ειπείν, τον μεν άνθρωπον είναι θνητόν Θεόν, τον δε Θεόν αθάνατον άνθρωπον..»
Δεν προέρχεται από τα ζώα, είναι κατ’ εικόνα και ομοίωση των Θεών (στο όνομα του μεγάλου Δία μη νομίσετε ότι είμαστε κατ’ εικόνα και ομοίωση του κακούργου Γιαχβέ!). Δεν κατέβηκε από τα δένδρα, δεν βγήκε από την θάλασσα. Πως έγινε; Τι πρότυπα χρησιμοποιήθηκαν; ΄Όπως έγινε και με τα ζώα που μας τα έφεραν (μη πάει κανείς να μου ισχυρισθεί ότι ο Τυραννόσαυρος είναι μετεξέλιξη της Γαρίδας γιατί θα φοβάμαι να πλησιάσω την θάλασσα). Αυτή η αφάνταστη ποικιλία των έμβιων όντων και η κατανομή τους κατά γεωγραφικές περιοχές, δεν μπορούν να με πείσουν ότι ήταν εξελικτικά φαινόμενα. Απλά-απλά μας έφεραν.
Ας δούμε τι λεει ο Πάνσοφος Ερμής (Ερμής ο Τρισμέγιστος) σ’ εκείνη  την μακρινή εποχή: «Και εγένοντο θηρία τετράποδα και ερπετά και ένυδρα, και πτηνά και πάσα σπορά ένσπορος,και χόρτος και άνθους παντός χλόη…και πλήθος ανθρώπων, προς πάντων των υπο ουρανών  δεσποτείαν, και αγαθών επίγνωσιν, εις το αυξάνεσθαι εν αυξήσει, και πληθύνεσθαι εν πλήθει» (353) πηγή το ίδιο παραπάνω έργο. Πρέπει λοιπόν να μεταφέρθηκαν μόλις οι συνθήκες επέτρεψαν ζώα και φυτά και να κατανεμήθηκαν γεωγραφικά .
Η κορωνίδα της δημιουργίας, ο άνθρωπος ομοίως (όχι βέβαια στην σημερινή του μορφή αλλά κάποιο πειραματικό δείγμα).  Φυσικά ήσαν πειραματικά είδη υπό εξέλιξη.  Οι παραδείσιοι χώροι της Αιγιήδας περί τον ΄Ολυμπο υπήρξαν το φυσικό λίκνο του ανθρώπου που αφέθηκε να εξελιχθεί. Να υπολογίσουμε ότι υπήρξαν επισκέψεις επιτηρητών  από εξωγαλαξιακές οντότητες 137.000.000 χρόνια π.Χ. (τέτοιας ηλικίας είναι κάποια καρφιά ατσάλινα ανοξείδωτα που βρέθηκαν σε κάποιο πέτρωμα και 15.000.000 ετών το αποτύπωμα παπουτσιού αστροναύτη ). Πρέπει αβίαστα να βγαίνει το συμπέρασμα ότι είχαμε επισκέψεις για να δούν πως τα πάμε. Εκτός αν κάποιο διεστραμμένο επιστημονικό μυαλό (αργυρώνυτο βέβαια) υποθέσει ότι ο Νήλ  ¨Αρμστρογκ πατώντας στην Σελήνη πέρασε με στρέβλωση χωροχρονική και πήγε 15.000.000 χρόνια πίσω, πάτησε και ξαναγύρισε, έτσι για να μας μπερδεύει.
Σε  καθορισμένα  ή μάλλον σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα γίνονταν έλεγχοι της εξέλιξης. Οι χρονικές περίοδοι που γινόντουσαν,  εκφεύγει των ανθρωπίνων ορίων ή δυνατοτήτων. Μη νομίσουμε  ότι γίνονταν ανά εκατό ή διακόσια χρόνια, Εκινούντο σε κλίμακα χιλιετιών. Μα με τι ταχύτητες κινούνταν τα σκάφη τους; ΄Εχουμε υπ’ όψη μας ίσως την θεωρία του Αϊνστάϊν που θέλει την ταχύτητα του φωτός κάτι το απόλυτο και μη εφικτό (διότι η μάζα τείνει προς το άπειρο) αλλά ξεχνάμε κάτι που είναι καθημερινό και πολύ ποιο γρήγορο. Ποιο είναι αυτό που το έχουμε όλοι σχεδόν και το χρησιμοποιούμε κατά κόρον (όσοι δεν το στερούμεθα). Η ταχύτητα των εγκεφαλικών κυμάτων! Δηλαδή η σκέψη! Ασύλληπτη κατάσταση ΄E;!  
Η πρόοδος αλλού ήταν μέτρια αλλού μηδαμινή και αλλού σε επίπεδο ζώου. Πλέον αυτών διολίσθησαν τα ανθρωποειδή σε ανίερες επιμειξίες με παραπλήσια ζώα (Πιθήκους) και μας προέκυψε η Δαρβίνεια θεωρία. Κάποιες μικροεπεμβάσεις έγιναν, αλλά προπαντός προσπάθησαν να ξεκαθαρίσουν τους ανθρώπους από τα ζώα εμφυτεύοντας την απαγόρευση της κτηνοβασίας στον εγκέφαλό τους. ΄Ετσι ξανά αφέθηκαν να προχωρήσουν και να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.
Ξανά έγινε  έλεγχος και πάλι  πενιχρά τα αποτελέσματα. Το μόνο που είχε αρχίσει να γίνεται σε αρκετές ομάδες ή  αν θέλετε φυλές ήταν η διακοπή της κτηνοβασίας και παρουσιάζονταν καθαροί χωρίς τα παράσιτα που προέρχονταν απ’ αυτή την πράξη. Οι κατά περίπτωση μάγοι-γιατροί είχαν καταλάβει και είχαν αναλάβει δράση για την εξάλειψη του κακού όχι όμως παντού. Οι διάφορες αποστολές είχαν ειδικούς επιστήμονες και το έργο τους ήταν συγκεκριμένο και ελεγχόμενο. Δεν επιτρέπονταν παρεκβάσεις.
Βέβαια αναφερόμαστε σε πολλά και διάφορα για το ανάδελφο των Ελλήνων, ότι δεν τους βρίσκουμε πουθενά αλλού, δεν μοιάζουν με κανέναν κ.ά. Γιατί όλ’ αυτά; Επειδή δεν είμαστε από εδώ, δεν δημιουργηθήκαμε από την σκόνη  όπως κάποιοι σοφοί διετύπωσαν την άποψη ότι υπήρξε επικάθιση κοσμικής σκόνης με σπέρματα ζωής. ΄Ε! όχι και από σπόρους! Είτε το θέλουν είτε όχι είμαστε Εθνολογικά παράδοξοι. Και η γλώσσα μας; Ε και αυτή πάει πακέτο. Δεν δημιουργήθηκε σαν μετεξέλιξη μουγκρητών και ανάρθρων καυγών. Είναι θείας προελεύσεως, εξωγαλαξιακής οπωσδήποτε αλλά αποτελεί την κορωνίδα της αρμονίας βασισμένη σε μαθηματικές σχέσεις πλούτο και ποικοιλία διανοημάτων και μουσικότητα απαράμιλλη. Είναι ανεπανάληπτο δημιούργημα και μη φοβάστε που κάποιος αργυρώνητος ηγέτης μας; υπακούοντας σε άνωθεν εντολή, προσπάθησε να την διαφθείρει και ως ένα σημείο το επέτυχε. ΄Εχει ξανασυμβεί. Η ανάπλασή της είναι κάτι παραπάνω από βεβαιωμένη, μόνον που συντελείται με βραδείς ρυθμούς. Πάλι με χρόνια με καιρούς, θα εξυγιανθεί, εις όνειδος της Μασονίας και των επικυρίαρχων.
Προερχόμαστε από τα άστρα ! Και συγκεκριμένα από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας  και τους φίλιους του αστερισμούς δια του άστρου του Σειρίου!  
Πώς σας φάνηκε; Γελάσαμε; Συνήθως όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι γελάμε! ΄Αν όμως έχουμε δηλώσει έξυπνοι τότε το κοροϊδεύουμε.  Αν συνέβη αυτό θα σας μαλώσω, αν και το γέλιο κάνει καλό. Έχουμε όμως αποδείξεις; Αν θέλουμε και έχουμε την πνευματική ωριμότητα και όχι τον στείρο επιστημονικό αρτηριοσκληρωτισμό, θα τις ιδούμε. ΄Έχουν αναφερθεί σε περιοδικά και εφημερίδες κατά καιρούς ανακαλύψεις κατεργασμένων κομματιών σιδήρου ηλικίας πολλών εκατομμυρίων ετών, έχουν βρεθεί τμήματα οστών ανθρώπου ομοίως πολλών εκατομμυρίων ετών να φέρουν τρύπες που μας θυμίζουν όχι τραύματα από βέλη ή ακόντια αλλά τουλάχιστον πυροβόλα όπλα. Υποπτευόμαστε άνθιση πολιτισμών εφάμιλλων του σημερινού  πολλές χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή μας. Έχουν βρεθεί χάρτες της Γης που σχεδιάσθηκαν  από σχεδιαστή που έβλεπε την Γη από το διάστημα. Οι βραχογραφίες του Τασιλί στη Σαχάρα παριστάνουν μορφές με διαστημικά σκάφανδρα. Παρόμοιες μορφές έχουν βρεθεί και αλλού. Στην Ινδική  μυθολογία  γίνεται πολύς λόγος για ιπτάμενα άρματα και φλογερά όπλα, περιγράφεται με απαράμιλλη ωμότητα μια ατομική έκρηξη. Μιλάει για τους Γιαβάνες (Ελληνες) που χρησιμοποιούσαν ιπτάμενα άρματα
Πολλά παλαιά θρησκευτικά συγγράμματα γράφουν συγκαλυμμένα για περίεργα οχήματα και περίεργα όντα. Υπάρχουν βιβλία ολόκληρα με ομαδοποιημένες εξωπραγματικές καταστάσεις και παρουσίες απόλυτα εξακριβωμένες. Στην μάχη του Μαραθώνα αλλά και την ναυμαχία της Σαλαμίνος, στην πολιορκία της Τύρου, αλλά και μέχρι σήμερα, συνέβησαν παρουσίες και καταστάσεις μη ερμηνευόμενες με την κρατούσα λογική τάξη και οι οποίες έδρασαν υπέρ των Ελλήνων. Τέλος και το κυριότερο αυτή η γλώσσα που μιλάμε η Ελληνική με την αφάνταστη αρμονία της, με την μουσικότητά της, με την τελειότητα, την μαθηματική της αλληλουχία που την αποδέχονται οι σύγχρονοι υπολογιστές ασχέτως των προσπαθειών που έγιναν ώστε  να καθορισθεί αρχικά η Αγγλική και σήμερα σπεύδουν οι προγραμματιστές επειγόντως να μάθουν την Αρχαία Ελληνική, και όχι το μόρφωμα που μας έχει επιβληθεί, καθορίζει την προέλευσή μας μαζύ της! ΄Ένα ευτράπελο μου έρχεται στον νου από πολύ παλιά. Κάποιος ΄Αγγλος καθηγητής Ελληνομαθής είχε δηλώσει επιγραμματικά «η Αγγλική είναι η γλώσσα των χοίρων, η Ελληνική η γλώσσα των θεών». (τόσο πολύ εντυπωσιάσθηκα που δεν μπόρεσα ποτέ μου να μάθω Αγγλικά ) Στο θέμα μας όμως.
Πειραματικά ξεκίνησαν σε δύο ή τρία δημοτικά σχολεία σε διαφορετικές περιοχές της χώρας να διδάσκονται η αρχαία Ελληνική όχι σαν μάθημα, αλλά σαν ζωντανή γλώσσα, την οποία και μιλούν μεταξύ τους. Ξέρετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο μέσος δείκτης ευφυίας των παιδιών εκτινάχθηκε προς τα επάνω και οι επιδόσεις τους αυξήθηκαν θεαματικά.
Ιδού η εξήγηση,γιατί πολεμούν την γλώσσα μας δια των Εθνοπροδοτών! Οι ονομασίες που έχουν δοθεί από τους προγόνους μας  στο Σύμπαν (Αστερισμούς, Γαλαξίες κ.λ.π.) πολύ θα επιθυμούσαν να τις αλλάξουν. Κάτι όμως τους έχει εμποδίσει. Είναι η επιβεβλημένη τάξις στο Σύμπαν. Δεν είναι μόνον αυτά. Σε μια στατιστική μελέτη που έγινε κατεδείχθη ότι ΄Ελληνες φέροντες τα ιερά Ελληνικά ονόματα (και όχι Ρωμαϊκά ή Εβραϊκά) τα πάνε καλύτερα στην ζωή τους! Μήπως μας δημιουργεί σκέψεις η Ελληνική ονομασία των διαφόρων διαστημικών αποστολών; Δεν φαντάζομαι να υπέθεσε κανείς ότι μας σκέφθηκαν και ξαφνικά μας συμπάθησαν. Μην ξεχνιόμαστε. Η δονητική των Ελληνικών λέξεων συνεγείρει τα κύτταρά μας και οπωσδήποτε το γονίδιο «Ε» και την ουσία ΄Ιχωρ.
Κάτι είχα αναφέρει για τους Τζόπας και τους δίσκους τους που είχαν γράμματα Ελληνικά πριν 27.000 χρόνια. Τι λεει άραγε το βαρύγδουπο επιστημονικό κατεστημένο; Μήπως είχαμε τίποτα πολιτικούς ή οικονομικούς μετανάστες Φοίνικες στο αστρικό σύστημα του Σειρίου όπου και τους δίδαξαν την γλώσσα τους και μας την περνάνε για δική τους; Ας αφήσουμε τα αστεία, γιατί πολύ υπομονή και ανεκτικότητα έχει επιδείξει η κοιμωμένη φυλή μας, πρεσβείες της επιβεβλημένης ημών θρησκείας, που μας ληθαργοποίησε. Το ξυπνητήρι έχει χτυπήσει . Και το άκουσαν όλοι. Μόνον που άλλοι ξυπνάνε γρήγορα και άλλοι χουζουρεύουν λίγο. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ.
.
Ξεκαθαρίσθηκε το ζήτημα  ότι έχουμε έλθει από άλλο αστρικό σύστημα με μια ουράνια αποστολή, τον εκπολιτισμό της ανθρωπότητας. Γι αυτό είμαστε ανάδελφο έθνος, γι αυτό έχουμε διαφορετικό D.N.A., γι αυτό είμαστε επαναστάτες όταν οι άλλοι λουφάζουν, γι αυτό πάντοτε και ενάντια στους άλλους υποστηρίζουμε τους αδικημένους και τους αδυνάτους. Για λόγους που δεν είναι του παρόντος κάποια στιγμή έχουμε μπεί στο περιθώριο (στον γύψο ή στον πάγο) το οποίο έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.  Ημερομηνία που δεν είναι σ’ εμάς γνωστή αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πλησιάζει. Το ξύπνημα άρχισε!!! ΄Όμως δεν θα είναι εύκολο.
Όλ’ αυτά  στα οποία είχαμε αναφερθεί προηγουμένως για το ξεκαθάρισμα των επιμειξιών έγιναν, θα προσπαθήσουμε να  το ιδούμε λίγο διαφορετικά, αφού οδηγηθούμε από  το τμήμα στον «Τίμαιο» του Πλάτωνος όπου ο Ιερεύς της Νηθιίδος στην Σαΐδα της Αιγύπτου λεει στον ΣΟΛΩΝΑ τον ΑΘΗΝΑΙΟ: «Εις την χώρα σας όμως καθώς και εις πολλάς άλλας χώρας, όσα κάθε φορά έχουν διοργανωθεί ώστε να είναι κατάλληλα δια τα γράμματα και διά τα άλλα, όσα είναι αναγκαία εις τας πόλεις, έρχεται κατά καθορισμένα χρονικά διαστήματα ως φοβερά ασθένεια εναντίον τους ρεύμα από τον ουρανό και αφήνει ζωντανούς μόνον τους αγραμμάτους και αμόρφωτους από σας, ώστε γίνεσθε  εξ αρχής πάλιν ως νέοι, χωρίς να γνωρίζετε τίποτε από τα παλαιά που τυχόν έγιναν είτε εις την ιδικήν μας είτε εις την ιδικήν σας χώρα.»
Υπάρχει αυτός που δεν έχει όνομα, ο ιερός και απροσπέλαστος, αυτός που προϋπήρξε του παντός, Ο υπέρτατος νους, η υπέρτατη διάνοια, η υπέρτατη Δύναμη, ο Δημιουργός και Κυβερνήτης των κόσμων. Αυτός που δεν μπορούμε ν’ αντιληφθούμε  με τις αισθήσεις και την νοητική δυνατότητα που διαθέτουμε προς το παρόν. ΄Ισως η παρομοίωση που θα δώσω να μην είναι τόσο επιτυχής αλλά κάπως πλησιάζει στα μεγέθη . ΄Έχουμε ένα κήπο όπου καλλιεργούμε διάφορα φυτά, πόσο μας καταλαβαίνουν τα φυτά  σαν οντότητες; Κάτω από αυτόν τον αιώνιο, υπάρχουν οι κυβερνήτες ή άρχοντες ή βασιλείς των συμπάντων, των Γαλαξιών αν θέλετε και φυσικά η ιεραρχία δεν σταματά αλλά απλώνεται έως ότου δεν αφήσει το παραμικρό ανεξέλεγκτο. ΄Όλα διέπονται από κανόνες νόμους και νομοτέλεια. Τίποτε δεν είναι τυχαίο ή συμπτωματικό. Τα πάντα ακολουθούν μια προδιαγεγραμμένη πορεία. Μπορεί ν’ αφήνονται προς στιγμήν ν’ ακολουθήσουν τον  δρόμο τους αλλά είναι ζήτημα χρόνου ν’ αντιληφθούμε ότι όταν κάτι πάει να στραβώσει επαναφέρεται στην κανονική οδό (έτσι και εμάς που έχουμε παραστραβώσει θα μας επανατάξουν οσονούπω).  
Αφού όπως είχαμε επισημάνει είχε δημιουργηθεί η ζωή η οποία τραβούσε τον δύσκολο και επίπονο δρόμο της υπήρχε και η επιτήρηση που όπως είδαμε ποιο πριν απέδωσε καρπούς. Ας προσπαθήσουμε να ιδούμε μέσα απ’ αυτό το πρίσμα πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

 

          ΟΙ   ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ  –   ΒΕΛΤΙΩΤΕΣ  ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Υπήρξαν αποστολές βιολογικής βελτίωσης που έγιναν από τους θεούς στον άνθρωπο όχι βέβαια με τον τρόπο που μας συνήθισε ο ΄Ομηρος προσδίδοντας στους Θεούς ανθρώπινα ελαττώματα (γεγονός το οποίο επέσυρε τις κατηγορίες του Ησίοδου και του Πλάτωνα).  Υπήρχε ολόκληρο επιστημονικό επιτελείο στην κάθε αποστολή που ήταν υπεύθυνο για τις βιολογικές μεταλλάξεις- βελτιώσεις- προσαρμογές. Οι αποστολές αυτές  είχαν επικεφαλής τους Θεοβασιλείς:
             
 Βόρας (125-100.000 π.Χ)  1η αποστολή. ΄Ηταν ο πρώτος άρχων των περί την κεντρική Μακεδονία οικούντων. Πριν απ’ αυτόν υπήρξαν καταστάσεις που χάνονται στην αχλύ του χρόνου. Υπήρξε η πρώτη οργάνωση των ανθρωποειδών και  έγιναν οι πρώτες προσπάθειες βελτίωσης της βιολογικής μεταλλαγής αφού απορρίφθηκαν τα μέχρι τότε αποτυχημένα είδη. Προς τιμήν του πήρε τ’ όνομά του το μεγάλο Ελληνικό Βουνό (ΒΟΡΑΣ ή Καϊμακτσαλάν) που βρίσκεται σ’ επαφή σχεδόν με το Βόρειο Βέρμιο.
Είχε τις  πρώτες επιτυχίες .  Έχει επωμισθεί το βάρος του ξεκαθαρίσματος των μείξεων. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του προέκυψαν επιτυχημένα είδη ανθρώπων.
Ουρανός (100-50.000π.Χ) 2η αποστολή. Αρχηγός αποστολής άρχων  εξουσιαστής της Γης. Έδρα του το σημερινό ΔΙΟΝ.   Οι επιτυχίες του στην παραπέρα  βελτίωση  της ήδη υπάρχουσας υποδομής από την αποστολή του Βόρα του επέτρεψαν την εξάπλωση της κοσμοκρατορίας του σε ολόκληρο την δυνατόν να κατοικηθεί Εύκρατο ζώνη της Γης (Βόρεια και Νότια). Στα χρόνια του δημιουργήθηκε ο πολιτισμός  της Λεμουρίας  ή Μου και έφθασε στον κολοφώνα του λίγο πριν καταστραφεί από γεωλογικές αναστατώσεις. Η αποστολή του Ουρανού περιελάμβανε και άλλες οντότητες,  προπαντός όμως  ΄Έλληνες . Εγκαταστάθηκε στην κεντρική Πιερία στους πρόποδες του Ολύμπου  στην περιοχή του σημερινού Δίου, όπου η πόλης των Ελευθερών και από εκεί συνέχισε το έργο του προκατόχου του για την αποκάθαρση των ανθρωποειδών και έθεσε υπό τον έλεγχό του Κύκλωπες, Τιτάνες, Γίγαντες. Στην συνέχεια άρχισε τις γενετικές μεταλλαγές  για την παραπέρα βελτίωση των ανθρωποειδών, βοηθούμενος από τα εξειδικευμένα μέλη της αποστολής του, και παντού και πάντα από τους ΄Ελληνες που ήσαν μαζύ του. Περί το μέσον της κυριαρχίας του προστέθηκε στους βοηθούς του ο μεγάλος Προμηθέας. Αφού πέτυχε τις μεταλλαγές του και διαπίστωσε ότι σταθεροποιήθηκαν, επεξέτεινε την κυριαρχία  του και δημιούργησε την Αυτοκρατορία της Μού στην Λεμουρία του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου και εγκαταστάθηκε. Ο κολοφώνας του καταπληκτικού της πολιτισμού ήταν περί το 55000 π.Χ.  Στην εποχή του πρέπει να τοποθετήσουμε την δράση του Τιτάνα Ιαπετού πατέρα του Προμηθέα της πολύ αμφιλεγόμενης αυτής προσωπικότητας στη  δράση του οποίου  θ’ αναφερθούμε στην συνέχεια αφού περάσουμε από την σκοτεινή περίοδο του Κρόνου. Οπωσδήποτε όμως έμεινε το αρχικό κράτος πυρήνας, η μητρόπολης. Το κράτος που ξεκινούσε από τον Θεϊκό ΄Ολυμπο και έφθανε στον Νέστο, και βόρεια στον Δούναβη.(τι να λέει ο κύριος του « δεν διεκδικούμε τιίποτα;»  Διότι πολύ φυσικά έπρεπε να διεκδικούμε τον κόσμο ολόκληρο) Η ανυπέρβλητη ΜΑΚΗΤΙΑ ή  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  αν θέλετε, η αρχή των όλων. Η πηγή της ζωής και του πολιτισμού.
Αν θελήσουμε να εντρυφήσουμε στα Ινδικά έπη και γραφές θα βρούμε πολλές αναφορές στον Κοσμοκράτορα ΟΥΡΑΝΟ και τους συνοδούς του ΄Ελληνες(Γιαβάνες, με τα ιπτάμενα Βιμάνα) καθώς και στα θαυμαστά μηχανήματα και όπλα που κατείχαν. Οι περιγραφές τους θα σας φέρουν στην εποχή που ζούμε.  Και σε άλλους λαούς ανατολικότερα υπάρχουν αναφορές στους εκπολιτιστές ΄Ελληνες όπου βρίσκουμε και Ελληνικές λέξεις στο λεξιλόγιό τους.
Ενώ λοιπόν είχαν τακτοποιηθεί οι διάφορες εκκρεμότητες, και είχε επέλθει κάποια ομαλότητα με την ζωή στην ευρύτερη έννοια ν’ακολουθεί τον δρόμο της, ξέσπασε το κακό. Ξαφνικά κεραυνός εν αιθρεία.  Η απρόσμενη….; και πολύ γρήγορη καταπόντιση της Λεμουρίας και στην συνέχεια η εμφάνιση του άρχοντα του κακού  « Κρόνου» . Η εμφάνισή του μόνον καλό δεν προμήνυε διότι βρισκόταν μαζί με τους επαναστατημένους Τιτάνες σε περιορισμό από τον Ουρανό. Αλλά τα ανθρωποειδή που διέφυγαν την εκκαθάριση (κάθαρση) που επέβαλλε ο Ουρανός για την βελτίωση του είδους τους βοήθησαν ν’ απελευθερωθούν. 
ΚΡΟΝΟΣ (Αρχηγός της Ουράνιας αποστασίας)(48865-23960 π.Χ) Η εμφάνισή του σήμανε  την ανατροπή του Ουρανού και την έναρξη μιας εποχής μεγάλων ελευθεριοτήτων, αναρχίας ερωτικής και άλλων και το χειρότερο, γεννετικά πειράματα τα οποία με τις κλωνοποιήσεις γέμισαν τον κόσμο ανοσιουργήματα(γοργόνες,κενταύρους, ανθρωπόφιδα) Το έργο του Βόρα και του Ουρανού τινάχτηκε κυριολεκτικά στον αέρα.  Με την ελευθεριότητα  υπήρξε φοβερή επιμιξία. Οι επεμβάσεις του στον γενετισμό αύξησε κατά πολύ τον μέσο όρο ζωής και εξαφάνισε τα γηρατειά, επίσης εξάρτησε τους ανθρώπους εντελώς για όλες του τις ανάγκες από την κουστωδία του, και επικρατούσε μια αχαλίνωτη μακαριότητα. Με την επιμιξία εκφυλίστηκε το θεϊκό σπέρμα και οι άνθρωποι έγιναν κακοί ασεβείς και αλλαζόνες. Τώρα πως αυτή η εποχή ονομάσθηκε χρυσή απ’ ορισμένους αποτελεί μυστήριο για εμένα τουλάχιστον, διότι ταυτίζω τον Κρόνο απόλυτα με τον άρχοντα του σκότους. Εκτός αν μπερδεύουν τα γένη των ανθρώπων που μέχρι και την βασιλεία του Κρόνου ήταν το Χρύσιον γένος αντικατασταθέν από το Αργύρειον την εποχή της βασιλείας του Δία. ΄Ετσι με τα λάθη του στον προγραμματισμό και την γενική ασυδοσία και τις περίεργες κλωνοποιήσεις, και την ανταρσία του ενάντια στα κελεύσματα, της Ουράνιας συνομοσπονδίας προκάλεσε την αντίδραση της κεντρικής εξουσίας την οποία θα παρακολουθήσουμε παρακάτω.
Κοντά όμως στα αγκάθια υπάρχουν και τα ρόδα έτσι στην σκιά του Κρόνου υπήρξε ο γραμματέας του ο πάνσοφος Ερμής ο αργότερα τοποθετημένος τοποτηρητής της Αιγύπτου. Το συγγραφικό έργο του Ερμή (όσο διασώθηκε) προκαλεί κατάπληξη με τις ιδέες που εμπεριέχει τις οποίες σιγά- σιγά ξαναανακαλύπτουμε εκτός βέβαια από τους αντιγραφείς του Εβραίους που τις προσεταιρίσθηκαν.  Χαρακτηριστικό και άξιο προσοχής είναι ότι η εποχή του Κρόνου άρχισε την εποχή του ζωδίου των Ιχθύων και περατώθηκε μετά ένα ολόκληρο ουράνιο έτος (μεγάλος ενιαυτός) στο τέλος της εποχής της επόμενης ζωδιακής εποχής του ζωδίου των Ιχθύων. Π ρ ο σ ο χ ή στο γεγονός. Να το θυμάστε  ……! ! !
Γιατί; Μα έχω την εντύπωση ότι ζούμε στην νέα εποχή του Κρόνου και μάλιστα έχουμε φθάσει στον Κολοφώνα της!! ¨Όχι βέβαια με αυτόν τούτο τον Κρόνο αυτοπροσώπως αλλά με τον υπαρχηγό του τον YAHOVEHE(ΓΙΑΧΟΒΕΧΕ), τον περιώνυμο Γιαχβέ τον θεό του μίσους και της διαφθοράς των Εβραίων, που κατόρθωσαν να μας τον κολλήσουν σαν βδέλλα για να ρουφήξει το αίμα του Ελληνισμού. Τι γίνεται σ’ αυτή την κατάσταση που έχουν κατάντήσει τον Πλανήτη μας; Και όχι τίποτ’ άλλο αλλά έχουμε και την υπερδύναμη να δηλώνει απερίφραστα στις εκκλήσεις των οικολόγων και όσων περιβαλλοντολόγων τολμούν να υποδείξουν τι συμβαίνει, ότι θα συνεχίσουν την μόλυνση, αδιαφορώντας για όλα όσα λέγονται.  Αν όπως έγινε πριν κάποιες χιλιάδες χρόνια τέτοια Συμπαντική εποχή πάνω – κάτω, και αν  δεν βάλει ο Δίας το χέρι του, ουαί και αλοίμονό μας. Είδαμε ξεκάθαρα τι γίνεται με τον Γιεχοβέ και τους συντρόφους του και τι έκανε το χεράκι του όπου το έβαλε.
Με τον ΚΡΟΝΟ αναγκαστικά συνεργάσθηκε και ο Προμηθέας με την ιδέα ότι μπορούσε κάτι να περισώσει από το προηγούμενο έργο του . Η κεντρική εξουσία έστειλε τουλάχιστον δύο αποστολές προς συνετισμό του ταραξία – αποστάτη των εντολών της, αλλά απέτυχαν (καταστράφηκαν πριν πλησιάσουν την Γαία από το αμυντικό σύστημα του Κρόνου κάτι σαν το σύστημα του πολέμου των άστρων της Αμερικής ή αλλως το σύστημα HAARP). Φθάνουμε  έτσι στην Κορωνίδα των  θεοβασιλειάδων:
ΖΕΥΣ-ΔΙΑΣ(23960-3000π.Χ.)     ΄Αρχων  και κυβερνήτης των επτά συμπάντων   Ιερός Αρχων του φωτός, ενσαρκωμένη κεντρική ακτίνα του όλου φωτός.                                                                      
 
Τα μέτρα που είχε λάβει ο Κρόνος για την προστασία του και το απαραβίαστο του πλανήτη πρέπει να ήταν τουλάχιστον Δρακόντεια. Η προσπέλασή τους θα ήταν αν όχι αδύνατη, τουλάχιστον πολύ επικίνδυνη και με υψηλό κόστος για τον εισβολέα. ΄Όμως σε κάθε μέτρο δημιουργείται το αντίμετρο. Σε κάθε θώρακα το βλήμα που τον διαπερνά και το αντίστροφο. Η διαμάχη που υπήρχε κάποτε μεταξύ θώρακα και βλήματος έληξε άδοξα για τον θώρακα. Η επίθεση πάντοτε υπερισχύει της καλύτερης άμυνας αλλά με μεγάλο κόστος για τον επιτιθέμενο.
  
Στην περίπτωσή μας έγινε χρήση κατά πολύ ανώτερης τεχνολογίας από την υπάρχουσα Κρόνια και έγινε δυνατή  η διείσδυσης. Τα πράγματα όμως δεν τελείωσαν διότι έπρεπε να γίνει η καταστολή των επαναστατημένων Κρόνιων και η οπωσδήποτε εξουδετέρωσής των . Επακολούθησε η Θεομαχία επι δέκα έτη κατά την οποία συνέβησαν τέρατα και σημεία με μεγάλες καταστροφές και στο περιβάλλον. Ο Ζεύς επεβλήθη ! Αμέσως με το ειδικό επιτελείο που είχε μαζί του επιδόθηκε στην εξυγίανση του πλανήτη και την κάθαρσή του από τα μιάσματα των Κρόνιων κατασκευασμάτων. Οι συνοδοί του ΄Ελληνες επιδόθηκαν στο έργο για το οποίο φαίνεται ότι έχουν δημιουργηθεί. Τον εποικισμό και τον εκπολιτισμό του πλανήτη. ΄Οπου παρουσιαζόταν αναταραχή και αντίσταση η επέμβαση ήταν άμεση και η καταστολή αστραπιαία. Οι κλωνοποιήσεις φυσικά σταμάτησαν άμεσα και άρχισε η επιλεκτική διασταύρωση των ανθρώπων δια της φυσιολογικής οδού. Ο Ζεύς στοργικός και σπλαγχνικός πατέρας αγκάλιαζε τα παιδιά του, τα προστάτευε, τα καθοδηγούσε αλλά και τα μάλωνε όταν πήγαιναν να παρεκτραπούν, απαραίτητη κατάσταση για έναν δίκαιο πατέρα που ήθελε να στεριώσει η οικογένειά του.
Η σπερμοδότηση Θεού σε θνητή δημιουργούσε Ημίθεους, Ημίθεου σε θνητή δημιουργούσε ΄Ηρωες και Ήρωες σε θνητές, θνητούς . Ας μη πηγαίνει ο νούς μας εκεί που τον έστειλαν οι παντοτινοί αποπροσανατολιστές Εβραιοσιωνιστές συνηθισμένοι από τα τερτίπια της δικής τους ιστορίας, σε σεξουαλικά όργια και πλαγιάσματα. ΄Ολα γινόντουσαν κάτω από επιστημονικό έλεγχο με επιλεκτικές σπερμοδοτήσεις και εμφυτεύσεις. Ο Προμηθέας ανέλαβε πάλι το έργο που είχε διακόψει (την γενετική βελτίωση των ανθρωποειδών) στα εργαστήριά του, και φαίνεται ότι η κατάσταση είχε τεθεί πάλι υπό έλεγχο. Το μέλημα του Δία τώρα ήταν η θέσπιση νόμων για την ομαλή διαβίωση των δημιουργημάτων του, ώστε η κοινωνία να μη καταντήσει ζούγκλα. Από τους νόμους αυτούς πήρε και μέρος των διαφόρων επιθέτων (Ξένιος,Πανεπόπτης,Ελευθέριος, Νεφεληγερέτης κ.ά.). Ταυτόχρονα με τον Δία εμφανίζεται και η Αθηνά η αειπάρθενος, το πνεύμα του Διός η αγαπημένη του κόρη, που μαζύ με τον Απόλλωνα αποτελούσαν τα αγαπημένα του παιδιά. Αθηνά η ιερή προστάτιδα των Ελλήνων, η προμαχούσα. Πάντοτε Πάνοπλη, από την γέννησή της όπως την θέλει ο μύθος. Η μη συνεκλισθείσα με άνδρα εις κλίνην, η ουδέποτε τεκούσα. Την αγάπη της οι ΄Ελληνες την καταλάβαιναν και την ανταπέδιδαν με τον σεβασμό τους, και με την κορωνίδα των δημιουργημάτων τους τον υπέρλαμπρο Παρθενώνα με το υπέροχο χρυσελεφάντινο άγαλμα προς τιμήν της. Ο σεβασμός των Ελλήνων προς τους Θεούς ήταν εκ των ουκ άνευ! Η μη εκδήλωση σεβασμού προς τους Θεούς εθεωρείτο ιεροσυλία πολλώ μάλλον η ύβρις. Πώς έγινε τώρα και οι νεοΕλληνες είναι κατ’ εξοχή Βλάσθημο ΄Εθνος(με ύβρεις προς τα Θεία) με βάζει σε υποψίες, που έχουν σχέση κάτι με τις καταβολές μας, κάτι με την επιβολή κάποιων καταστάσεων με την βία. Ο καθ’ ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Τα δικά μου αργότερα!
Κατά τα πρώτα χρόνια μετά την έλευσή της η Θεά «σκότωσε τον υπεύθυνο των σεισμών Εγκέλαδο!» ΄Ετσι κατέστησε την πόλη της απροσπέλαστη στους σεισμούς. Βέβαια εδώ και τρείς δεκαετίες οι σεισμοί την ξαναεπισκέφθηκαν πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα μέτρα που πήρε η Θεά ή ατόνησαν λίγο πριν την επανέλευσή της, ή η άναρχη και χωρίς μέτρο πλημμύρα του λεκανοπεδίου από από πλήθος ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες ανέτρεψε το δίκτυο προστασίας της.
Οπλισμένη με την Αιγίδα και το Γοργώνειο έσπερνε την καταστροφή στους βέβηλους, τους ανυπάκουους και στους έχοντες βλέψεις στην ιερή Πατρίδα των παιδιών του Ιερού άρχοντα Δία. Την Ελ-λάδα! ( κάποιο πονηροί γαμψομύτηδες θέλησαν  να μας παρουσιάσουν το ανάλογο της Θείας και αειπάρθενου Αθηνάς ΕΦΕΥΡΊΣΚΟΝΤΑΣ ΆΛΛΗ ΑΕΙ ΠΆΡΘΕΝΟ ΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΆ!!!).
Κλιμακωτά έκαναν την εμφάνισή τους, εκτός από μερικούς που είχαν έλθει με προηγούμενες αποστολές, και οι υπόλοιποι απεσταλμένοι ας πούμε με την σύγχρονη ορολογία «το επιτελείο» του Σεβαστοκράτορα Δία. Ας θυμηθούμε το Πάνθεον της Ελληνικής Μυθιστορίας που όπως έχουμε ξαναπεί, είναι η πολύ παληά ιστορία μας κωδικοποιημένη, γιατί είναι τόσο παληά που χάνεται στην αχλύ του ονειρικού. Τι να πρωτοδούμε Την Δήμητρα, τον Ποσειδώνα, τον Απόλλωνα τον ΄Ηφαιστο; ή την αφέντρα ΄Ηρα, την Αρτέμιδα; την Αφροδίτη;
Τώρα που ερχόμαστε ποιο κοντά στην εποχή μας θ’ αρχίσουν και οι μεγάλες περιπέτειες, πιό συγκεκριμένες, πιό νωπές.
Πρέπει να πούμε εδώ ότι ο μεγάλος Δίας στην μεγαλοθυμία του δεν εξόντωσε τους αποστάτες και τους συνεργάτες τους αλλά πέραν των μεγαλόσχημων πρωτεργατών (κεφαλές) τους λοιπούς εξετόπισε και κατά κάποιο τρόπο περιόρισε σε μια ορισμένη γεωγραφική περιοχή. Η Ατλαντίδα έγινε ο τόπος που τους υποδέχθηκε. Το τι έγινε αργότερα είναι γνωστό. ¨Ολα όμως με την σειρά τους.
Ο Κρόνος εκτοπίσθηκε4 εκτός Γης και σίγουρα σήμερα κάπου αλλού συνεχίζει το….Θεάρεστο έργο του. Εδώ βέβαια άφησε τους οπαδούς του, την σπορά του Δαίμονα και λίγο αργότερα περίπου 15.000 χρόνια πρίν από σήμερα έστειλε τον υπαρχηγό του Ιεχωβέ κυβερνήτη του διαστημοπλοίου Λίλιθ για να τους συμμαζέψει και να τους προσέχει(κατευθύνει). Μαζύ του βέβαια έφερε και την αφρόκρεμα του κακού του αστερισμού του Όφεως και του Βοώτη). Αρχικά εγκαταστάθηκαν στην Ατλαντίδα αλλά όντας απαίδευτοι δημιούργησαν μια κοινωνία στην οποία κανείς λογικός άνθρωπος ή ανθρωποειδές θα μπορούσε να ζήσει. ΄Ετσι κάποια στιγμή οι εκπολιτιστές ΄Ελληνες,  Ελ-ληνες ο λαός του ΄Ηλιου , τα παιδιά του φωτός, αποφάσισαν  πως καιρός ήταν ν’ ασχοληθούν  και με αυτούς. Το έργο βαρύ και δύσκολο οι αποστάτες ανάποδοι και κακόβουλοι, αλλά οι γεννημένοι εκπολιτιστές ΄Ελληνες έφεραν και αυτήν την αποστολή σε πέρας. Αφού λοιπόν έφεραν σε κάποιο λογαριασμό τους κατοίκους της Ατλαντίδας, περιορίσθηκαν σ’ ένα τμήμα της και απλώς επιτηρούσαν και συνεβούλευαν τους Ατλάντιους ή Ατλαντιδείς. Βέβαια αυτό δεν συνέβη από την μια στιγμή στην άλλη. Πέρασαν κάποιες χιλιάδες χρόνια.
΄Όταν όμως οι Ατλάντιοι ένοιωσαν ότι τα είχαν μάθει όλα και αισθάνθηκαν δυνατοί ζήτησαν από τους εκπολιτιστές τους να φύγουν. ΄Όμως οι ΄Ελληνες είχαν καταλάβει το τι ετοίμαζαν κρυφά. Φρόντισαν τότε και ειδοποίησαν ώστε πρώτα να φυγαδευτούν τα όπλα ανώτερης τεχνολογίας που υπήρχαν εκεί και σε ενδιάμεσους σταθμούς, ώστε να μην βρεθούν σε ακατάλληλα χέρια. Κάποια πλάκα λίθινη που βρέθηκε από τον εξαίρετο κρυπτοεβραίο Κουστό στον βυθό της Καραϊβικής γράφει: «Παίρνουμε τα όπλα μας και τα μεταφέρουμε στην πατρίδα μας. Αφήνουμε την χώρα σας, αλλά αν τολμήσουν οι νέοι κακοί ηγέτες σας να μας  κηρύξουν τον πόλεμο, θα σας αφανίσουμε. Η βασίλισσά μας, η Ηθονόηση δεν σας  θεωρεί Ατλάν, όπως ισχυρίζονται οι νέοι αρχηγοί σας,υιοί του όφεως. Η βασίλισσά μας, θυγατέρα της ουράνιας Ηθονόησης, σας θεωρεί σαν έναν αχάριστο λαό που δεν δέχθηκε την φιλία της». Αξίζει εδώ να πούμε ότι η ταχύτητα της εξαφάνισης της πλάκας από τους νεοάτλαντες ήταν εντυπωσιακή. ΄Οσοι προσπάθησαν να ρίξουν φώς, τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Μου θυμίζει έντονα το γεγονός της ενεπίγραφης πινακίδας του Δισπηλιού Καστοριάς που εξαφανίσθηκε κατά τις εργασίες συντήρησής της, και αυτό γιατί ήταν 5.500 ετών προ Χριστού και έγραφε επάνω της κάποιο κείμενο το οποίο ερμηνεύθηκε από τον κ. Χουρμούζιάδη. Η χρονολόγησή ήταν εκρηκτική  σύμφωνα με τις Σιωνιστικές απαγορεύσεις διότι  αναφερόταν σε χρονολογία πολύ πρωθύστερη της επινόησης του Αλφάβητου…..από τους Φοίνικες και ….φωτίσουν την ανθρωπότητα, και κατά συνέπεια απαγορευτική. ΄Επρεπε λοιπόν να καταστραφεί.
Οι ΄Ατλαντες εξόρμησαν με σκοπό την κατάληψη και υποδούλωση του κόσμου (δεν ήταν ψιλικατζήδες είχαν τέτοια….. υψηλά ιδανικά όπως έχουν σήμερα και οι απόγονοί τους που ετοιμάζουν την παγκοσμιοποίηση). Φαίνεται ότι κάθε 12000 χρόνια τους τσιμπάει κάποια ειδική μύγα.
Οι Αθηναίοι της εποχής εκείνης βοηθούμενοι από αρκετούς συμμάχους προσπάθησαν να τους αναχαιτίσουν, πλήν όμως κάποια στιγμή οι σύμμαχοί τους άρχισαν να τους εγκαταλείπουν και ή ζυγαριά έγειρε προς το μέρος των Ατλάντων. ΄Όμως όπως μας λέει ο Πλάτων στον Τίμαιο (ο Ιερεύς της Σαΐδος στον Σόλωνα τον Αθηναίο όταν επεσκέφθη την Αίγυπτο, 24-25) Η πόλις (η δύναμίς σας) κατόρθωσε να επικρατήσει των Ατλάντων και δεν απλώθηκε η σκλαβιά στην γή όπως την σχεδίαζαν. Φαίνεται ότι μετά την νίκη επακολούθησε ανασύνταξη των δυνάμεων και ακάθεκτοι πλέον οι ΄Ελληνες έπλευσαν εναντίον της Ατλαντίδας για να συνετίσουν τους κατοίκους της.
Τι μεσολάβησε και τι έγινε, δεν είναι καταχωρημένο.  ΄Ετσι μόνον εικασίες μπορούν να γίνουν, αλλά εικασίες στηριζόμενες σε λογική και αλληλουχία γεγονότων. Και αρχικά έχουμε να προσδιορίσουμε τον πραγματικό χρόνο των γεγονότων τα οποία συνήθως τα φέρνουμε όλοι κοντά μας (χρονικά) αδυνατώντας να συλλάβουμε την έννοια των χιλιετιών που πέρασαν. Στον Τίμαιο είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, τόσο ξεκάθαρα που όλες οι άλλες θεωρίες, που δεν είναι και λίγες να μοιάζουν κάπως χλωμές μπροστά στην φωτεινή αλήθεια. «Θα σου μιλήσω επομένως για τους συμπολίτες σου που έζησαν πριν από εννέα χιλιάδες χρόνια» (23e) λέει ο ηλικιωμένος ιερεύς της Σαϊδος στον Σόλωνα περί το 564 π.Χ., οπότε αυτή η περίπου χρονολογία μαζύ με άλλες γεωλογικές αποδείξεις που έχουν σχέση με το Κόλπειο Ρεύμα (Ρεύμα του κόλπου του Μεξικού) που μη έχοντας το εμπόδιο της Ατλαντίδας(ένεκα καταβυθίσεως), θέρμανε τις ακτές της Β. Ευρώπης κάνοντας τους παγετώνες να λειώσουν. Το γεγονός αυτό καθ’ εαυτό μας προσδιορίζει χρονικά ότι πριν περίπου 11600 από σήμερα συνέβη το περιστατικό. Γεγονός επίσης ιστορούμενο από τον ίδιο ιερέα είναι ότι χάθηκαν μαζύ με την Ατλαντίδα «όλο το γένος των πολεμιστών σας εχάθη». ΄Αρα σ’ αυτήν την εκστρατεία συνετισμού των Ατλάντων συμμετείχαν όλοι οι δυνάμενοι να φέρουν όπλα. Μετέφεραν δηλαδή τον πόλεμο μέσα στην Ατλαντίδα. Κάτι μου λέει ότι οι λίγοι διασωθέντες είναι οι σημερινοί Βάσκοι. Αν προσέξουμε λίγο τον χαρακτήρα τους και το ασίγαστο έρωτα προς την ανεξαρτησία, κάτι θα καταλάβουμε.
Πολλοί θεωρητικοί αναφέρθηκαν σε συμπτωματική πτώση ουρανίου σώματος εκεί κοντά που προκάλεσε την καταστροφή (τότε και εκεί βρήκε να πέσει;). ΄Αλλοι για γεωλογική αναστάτωση. Δύο τελείως διαφορετικές πηγές, διαφορετικοί άνθρωποι σαν φυλή και με τελείως διαφορετικά πιστεύω και πολιτισμικότητα. Νομίζω όμως με κατά βάση κοινή προέλευση της πληροφορίας ομιλούν για χρήση απαγορευμένων όπλων των οποίων ο λανθασμένος χειρισμός προκάλεσε ότι προκάλεσε – δεν γνωρίζουμε μόνον αν το προκάλεσε εμμέσως ή αμέσως. Γεγονός είναι ότι αυτό που επακολούθησε δεν είναι εύκολο να περιγραφεί. Το να καταδύεται ένα τόσο τεράστιο νησί βίαια και ξαφνικά έστω κομματιασμένο σε βάθος 3-4 χιλιομέτρων δεν είναι πέταγμα βότσαλου στην λίμνη. Οπωσδήποτε προκλήθηκαν αλυσιδωτές εκρήξεις όλων των Ηφαιστείων του Πλανήτη, τεράστια παλιρροϊκά κύματα έπληξαν τις Ηπείρους το υλικό που εκτινάχθηκε από τα Ηφαίστεια κάλυψε την ατμόσφαιρα και ο ΄Ηλιος χάθηκε. Σκοτάδι, παγωνιά, τρόμος και απελπισία κατέλαβε τους επιζήσαντες που ξετρελαμένοι κατέφυγαν σε υψηλά βουνά για να σωθούν. Η γνώση και ο πολιτισμός χάθηκαν. Μερικοί διατήρησαν την προφορική παράδοση και οι μυημένοι την γνώση που φυσικά δεν ήταν για όλους. Εκεί σταματάει ο πολιτισμός. Πολιτισμού έτος «0»!
Πόσο κράτησε αυτό το κακό; Δύο, τρείς χιλιετίες; δεν είναι ξεκαθαρισμένο(όχι βέβαια 40 ημέρες, μανία τελος πάντων με το 40) Γεγονός παραμένει ότι υπήρξε μια παγκόσμια καταστροφή με απρόβλεπτες συνέπειες.
Εδώ θα χρειασθεί να γίνει μια κάποια παρένθεση αναφορικά με τον Πλάτωνα και το έργο του. Υπήρξαν πολλοί φιλολογούντες και παραφιλολογούντες οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ τον χαρακτήρισαν σαν ένα ευφάνταστο μυθιστοριογράφο. Δεν είχαν υπ’ όψιν τους μερικά απλά πράγματα. Η κατοχή Πανεπιστημιακής γνώσης δεν συνδυάζεται πάντοτε και υποχρεωτικά με την ευρύνοια. ΄Όταν διαβάζουμε και δεν καταλαβαίνουμε το βάθος και τα νοήματα του γράφοντος κρείττον το σιγάν του λαλείν. Και τελευταίο, ότι και τον Σλήμαν τον κατηγόρησαν ότι ασχολείται με τις φαντασιοπληξίες του Ομήρου αλλά μετά σιώπησαν. Πρέπει να είναι ικανός όποιος καταπιάνεται με τέτοια ζητήματα να μπορεί να συλλάβει αυτό που κρύβεται πίσω απ’ αυτό που διαβάζει ή ακόμα που βλέπει. Εάν δεν μπορεί καλύτερα να λύνει σταυρόλεξα, είναι μια πνευματική άσκηση του επιπέδου του, και μάλιστα πολύ ωφέλιμη!…………για το επίπεδό του.
Ας ξαναγυρίσουμε όμως στην καταστροφή μας. Δεν ήταν μόνον οι πλημμύρες που προκάλεσε ο καταποντισμός. Υπήρξαν μετακινήσεις των τεκτονικών πλακών με αντίστοιχες καταβυθίσεις, συρρικνώσεις και αναδύσεις τμημάτων ξηράς, αλλαγή ορεογραφίας και κάθοδος της θερμοκρασίας κατά πολλούς βαθμούς.  Με λίγα λόγια τους έπεσε ο Ουρανός στο κεφάλι αν και αυτό συνδυαζόμενο με κάποια άλλη πολύ νεώτερη καταστροφή που προήλθε από πέσιμο μετεωρίτη ίσως ευθύνεται για τον φόβο πολλών λαών που φοβόντουσαν μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους. Είχε καταγραφεί στις μνήμες τους κάποιο σχετικό γεγονός.
΄Όλα ξεκίνησαν από την αρχή . Η ανθρωπότητα έφθασε πάλι στο μηδέν. Η γνώση διατηρήθηκε σαν προφορική παράδοση. Με την εναλλαγή των γενεών πολλά ξεχάσθηκαν άλλα έσβησαν γιατί οι βιοτικές ανάγκες και ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση τους απορροφούσαν κυριολεκτικά. ΄Ετσι σιγά – σιγά προέκυψε η μυθολογία η διατήρηση των ιατρικών γνώσεων σε λίγους μύστες που πέρασε στα ιερατεία κ.λ.π. Βέβαια ο πυρήνας των εκπολιτιστών Ελλήνων παρά την καταστροφή που υπέστη διατήρησε κάποια αχνή παρουσία που με την καθοδήγηση του Φοίβου Απόλλωνα,ο οποίος υλοποιήθηκε στους Δελφούς, άρχισε το έργο του εκπολιτισμού από την αρχή. ΄Ετσι έχουμε πάλι την αργή αλλά σταθερή άνοδο του Ελληνισμού στους λεγόμενους ιστορικούς χρόνους. 
                                           
                                       Ι  Σ  Τ  Ο  Ρ  Ι  Α
     Και  εγένετο  φώς  για να ξανάρθει το σκοτάδι (Λυκόφως)
Ο μεγάλος Απόλλωνας ευδόκησε να βοηθήσει τον λαό του, που κατοικούσε στην Ελλάνια ώστε τα γονίδια του ν’ αφυπνισθούν και ν’ ανασύρει από την λήθη τις αξίες που του είχαν διδάξει με μια γλώσσα πλούσια σε νοήματα και αρμονία στηριζόμενη σε μαθηματικές σχέσεις. Μια γλώσσα απαράμιλλης ομορφιάς και μουσικότητας. Ναι αυτή είναι η γλώσσα που προσπαθούν σήμερα να καταστρέψουν ή ακόμα χειρότερα να σφετερισθούν την πατρότητά της λαοί οπωσδήποτε εχθρικοί αλλά και παν’ άσχετοι με την Παιδεία και τις διάφορες εκφάνσεις του γραπτού και προφορικού λόγου.
Πραγματικά  οι  Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στάθηκαν στο ύψος που τους άρμοζε. Αναπτύχθηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις και σε όλους τους τομείς των ανθρωπίνων  δραστηριοτήτων. Τα έργα τους πνευματικά ή καλλιτεχνικά ή στρατιωτικά προκαλούν τον παγκόσμιο θαυμασμό. Βέβαια ο θαυμασμός γεννάει τον φθόνο και το μίσος.
΄Ετσι  είχαμε τα διάφορα γεγονότα που μας ταλάνισαν σαν λαό τόσο που αν ήσαν άλλοι στην θέση μας ίσως να είχαν πάψει να υπάρχουν.  Πρωταγωνιστικό ρόλο στον ταλανισμό του λαού μας έπαιξαν παίζουν και θα παίζουν (ως πότε;) οι γαμψομύτηδες που περιπλανήθηκαν 40 χρόνια στην έρημο για να βρουν την γη της επαγγελίας  τους. Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ ‘Έλληνα που να μην γνωρίζει ή να μην αποδέχεται τον κακό δαίμονα της φυλής μας. ΄Ένα μικρό δείγμα από την παλιά τους διαθήκη, Ζαχαρίας θ΄13-14 «και εξήγειρα τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων σου Ελλάς και σε έκαμον ως ρομφαίαν μαχητού. Και ο κύριος θέλει φανεί επ’ αυτούς. Και το βέλος αυτού θέλει εξέλθει ως αστραπή». Ωραία δεν είναι; Τι λέτε; ΄Ετσι για να μην έχουμε αμφιβολίες! Ανθέλληνας ο Κύριος!!! Φυσικά Εφιάλτες πάντοτε θα υπάρχουν τώρα μάλιστα στα τελευταία χρόνια μας προέκυψαν κάποιοι εκσυγχρονιστές, κάποιοι διεθνιστές, στους οποίους το μόνο Ελληνικό που έχουν είναι η ταυτότητα. ΄Οσο κρατά η λάμψη του χρυσού η οποία είναι γοητευτικότατη, τόσο θα έχουμε τέτοια….ωραία παλικάρια έτσι για να μας λαμπρύνουν τον βίο. Αυτά δεν θα μας λείψουν γιατί πάντοτε είχαμε μαζύ με τους εξωτερικούς εχθρούς και τον εσωτερικό μας για να μην έχουμε ησυχία.
Θέλω να πιστεύω ότι ακόμα διδάσκεται η Ελληνική Ιστορία έστω και κουτσουρεμένη στα εγκύκλια μαθήματα Δημοτικού και Γυμνασίου ίσως από το 800π.Χ. ποιο πέρα πιθανολογώ ότι είναι απαγορευμένο να μιλάμε, για τους λόγους που έχουμε εκθέσει σε προηγούμενη παράγραφο. ΄Όμως τα ευρήματα τα οποία μυστηριωδώς χάνονται, και όσα προλαβαίνουν να ιδούν το φώς της δημοσιότητας μιλάνε για Ιστορία πέραν του 3.500 π.Χ.  ΄Αραγε ποιος έγραψε τα Ορφικά με αυτόν τον πλούτο των γνώσεων και προ πάντων και κυρίως στην ωραία μας γλώσσα; Κανένας Μογγόλος, κανένας Φοίνικας γεννημένος πολύ πρώιμα, μα πάρα πολύ πρώιμα διότι ερευνητές του διαμετρήματος Ιωάννη Πασσά και Κων. Χασάπη (αστρνόμου) τα τοποθετούν πέραν του 12.000 π.Χ. Λέγει  ο Διόδωρος « Γράμματα μεν γε πρώτος  Ορφεύς  εξήνεγκεν παρά Μουσών μαθών».   Οποια εγκυκλοπαίδεια και αν ανοίξετε θα διαβάσετε για το τι έκανε ο Κάϊν  στον ΄Αβελ και τι ο Ιωσήφ στην κυρία Πετεφρή, ή πως ο γιδοβοσκός και προαγωγός Αβραάμ εξέδιδε την γυναίκα του και συνομιλούσε με τον Κύριο. Βέβαια αυτά τα διδάσκονται πλήρως και εμπεριστατωμένα τα Ελληνόπουλα, τα οποία βέβαια επικροτούν ενθουσιασμένα την δολοφονία του Φιλισταίου (¨Έλληνα) Γολιάθ από τον ηρωικό Δαυϊδ – τον ύπουλο τύπο με την σφεντόνα -. Ναι – ναι αυτόν τον ωραίο Βασιλέα που μετέθεσε δυσμενώς τον Ουρία για να του περιποιηθεί την γυναίκα (την ερίτιμο κυρία Βηθεσδά).  Ενώ οι ΄Ελληνες κατά τις ίδιες χρονολογίες μόλις είχαν αφήσει …….. την Νεολιθική εποχή. !!!
Γι αυτό οι γαμψομύτηδες σκάβουν  κρυφά και παραχώνουν επιγραφές τους τεχνικά παλαιωμένες όπου μπορούν σ’ Ελληνικά εδάφη και θάλασσες ώστε να τ’ ανακαλύψουν ξανά και να σερβίρουν ότι αρρωστημένο έχουν στο μυαλό τους. Γιατί όμως ξεσήκωσαν δυό – τρείς φορές τους Κρητικούς  για αυτονόμηση μήπως τραβάνε την κλωστή για να ξηλωθεί το πλεχτό; Που να φθάσει η σκέψη μου σε τέτοια αβυσσαλέα βάθη πλεκτάνης
.Λοιπόν γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι έχουμε κάποια αόρατη υπερδύναμη η οποία κινεί σαν μαριονέτες τους  ορατούς ηγέτες των κρατών. Μόνον, που οι μαριονέτες έχουν το ελαφρυντικό ότι είναι άψυχες. Ενώ αυτοί που τους εκλέγουμε (τρομάρα μας) έχουν κάποιο είδος ψυχής. Τώρα τι ψυχή έχουν και τι ψυχή θα παραδώσουν είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία. Μόνον ΕΥΨΥΧΙΑ δεν έχουν. Βιολογικά είναι έμψυχα όντα και δηλώνουν και πατριώτες. Αυτή η αόρατη υπερδύναμη είναι ταγμένη υπέρ των Εβραϊκών (σιωνιστικών) συμφερόντων και φυσικά πιστεύει και προσπαθεί να επιβάλλει τον Θεό τους. Καλά το καταλάβατε, αυτόν τον αιμοδιψή εκδικητικό υπαρχηγό του Κρόνου τον Ιεχωβέ ή Γιαχβέ. Τον κυβερνήτη του διαστημοπλοίου Λίλιθ. Τον μεγάλο, σπλαγχνικό, φιλάνθρωπο και μεγάλο φιλέλληνα!!!  Μήπως φανταζόσαστε γιατί ο Μωϋσής οδηγούσε στη γή Χαναάν τα στίφη των εβραίων. Διότι του Γιαχβέ του είχαν μπεί στο μάτι οι Ελληνικές πόλεις των Ελληνικών αποικιών της Παλαιστίνης. Τώρα προσπαθούν να επιβάλλουν την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια θρησκεία. Και , ενώ ο κίνδυνος είναι ορατός για την ποιο στυγνή υποδούλωση του ανθρώπου, εμείς παρακολουθούμε όλο αγαλλίαση την κλειδαρότρυπα που μας προσφέρει «ο Μεγάλος αδελφός» ένα επιτυχές προανάκρουσμα στην Οργουελική (1984) κατάσταση που μας ετοιμάζουν. Επίσης έχουν φροντίσει και για κάποιο άλλο εξόχως επιμορφωτικό θέαμα που «καλλιεργεί» το πνεύμα μας! Ναι καλά το καταλάβατε περί ποδοσφαίρου ο λόγος.
Για να μην φανεί  ότι μιλάω από εμπάθεια επειδή δεν μου χάρισαν τίποτα λεφτά που είχα δανεισθεί θα κάνουμε μια μικρή περιήγηση στην Βίβλο τους ή παλιά διαθήκη ή δυστυχώς για εμάς τμήμα της αγίας γραφής. Γράφει λοιπόν στο δευτερονόμιο κεφ ιβ 1-3 «Ταύτα είναι τα διατάγματα και αι κρίσεις, τα οποία θέλετε προσέχει να εκτελείτε εν τη γη την οποίαν Κύριος ο Θεός των πατέρων σου «…………….Θέλετε καταστρέψει πάντας τους τόπους, όπου τα έθνη, τα οποία θέλετε κυριεύσει, ελάτρευον τους θεούς αυτών επί τα υψηλά  όρη και επί τους λόφους, και υποκάτω παντός δένδρου δασέος. Και θέλετε κατεδαφίσει τους βωμούς αυτών, και συντρίψει τας στήλας αυτών , και κατακαύσει εν πυρί τα άλση αυτών, και κατακόψει τα είδωλα των θεών αυτών και εξαλείψει τα ονόματα αυτών εκ του τόπου εκείνου». Πόση αγάπη προς τον περιβάλλοντα χώρο! Πόση αγάπη στα ιερά θέσφατα και η υποκίνηση σε πόλεμο. Μα αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι κελεύσματα Αρχιτρομοκράτη στους δικούς του.΄Εχετε ακούσει κανένα που να έχει φυτέψει ένα αλσύλλιο να το καίει ή να βάζει να το κάψουν; Αυτό ίσως και μόνον δείχνει την κακία που πλημμυρίζει αυτό το κατασκεύασμα τον Ιεχωβέ και πόσο ξένος είναι προς την Γή μας αυτός και ο λαός του ΄Οφεως. Ο τάχα μου-τάχα μου Πλάστης του παντός και δημιουργός μας.  Μεγάλοι Θεοί φυλάξτε μας. Αν ποτέ σας έλθει  η διάθεση για να καταλάβετε πως ενεργούν οι Ιουδαίοι με τον έμφυτο δόλο τους διαβάστε το βιβλίο της Εσθήρ. ΄Ετσι για να θαυμάσετε τον δόλο σ’ όλο του το μεγαλείο και την αιμοβορία τους.
Πολλά είπαμε αλλά πρέπει να βάλουμε κάποιο φρένο. Είχαμε λοιπόν αναφερθεί στο κάλεσμα του μεγάλου Απόλλωνα το όνομα του οποίου φέρει και το Ηλιακό μας σύστημα και στην συνέγερση των Ελλήνων και Ελληνογενών (αυτή την συνέγερση πρέπει να επιδιώξουμε σήμερα). Ο πολιτισμός άρχισε να προχωράει αργά αλλά σταθερά προς τα επάνω. Πέρασε από πολλά στάδια αλλά άνθισε παρά την φαγωμάρα που κατά καιρούς ενέσκηπτε σαν θύελλα σαρώνοντας στο πέρασμά της ότι καλό υπήρχε. Οι μεγάλες αξίες που υπήρχαν στα γονίδια μας ξαναβγήκαν στην επιφάνεια η μυστική γνώση αναθερμάνθηκε, ανανεώθηκε και χρησιμοποιήθηκε. Τα αποτελέσματα είναι  ορατά ακόμα και σήμερα παρά τις καταστροφές και τις λεηλασίες που  υποστήκαμε. Η κορωνίδα όλων των επιτευγμάτων υπήρξε οπωσδήποτε η εποποιία του ΙΣΟΘΕΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που ξαναπέρασε τους δρόμους του Διονύσου και του Ηρακλή  και αυτή την φορά σφράγισε την ΄Αορνο Πέτρα κλείνοντας στα έγκατα της γής τους Μιαρούς. Αυτή ήταν και η αποστολή του με το παράλληλο ξύπνημα των  κοιμωμένων  Ελληνογενών στις διάφορες περιοχές απ’ όπου πέρασε.  Προέκυψε βέβαια και  η μεταλαμπάδευση του πολιτισμού μας στα βάθη της Ασίας, οι Ελληνιστικοί χρόνοι και η συνέχεια του υπέροχου Ελληνικού πνεύματος.
Ηταν  η φωταύγεια της εποχής αυτής  καταπληκτική. Νόμιζες ότι ο φάρος της Αλεξάνδρειας φωτοβολούσε σε όλη την οικουμένη αλλά…………..!
Το Σιωνιστικό τέρας απεργάζονταν άλλα. Πώς μπορούσε να χτυπήσει τον γίγαντα Ελληνισμό που κατόρθωσε ν’ αντιστρέψει την υποδούλωσή του στους Ρωμαίους και να τους κάνει σχεδόν ΄Ελληνες; Είχε στείλει εναντίον του τους Πέρσες. Με τους Γεφυραίους του, τους προκάλεσε τον αδελφοκτόνο Πελοποννησιακό πόλεμο. Αυτά όμως δεν τους γονάτισαν. ‘Ίσως και να τους ωφέλησαν. Σαν να βγήκαν ποιο δυναμωμένοι. Μια ανάπαυλα με την στρατιωτική κυριαρχία των Θηβών και μετά το μεγάλο γεγονός. Φίλιππος ο Β΄. Ο δημιουργός του Μακεδονικού κράτους. Του μεγαλείου της φυλής μας. Ο δημιουργός της υποδομής αυτού που θα επακολουθούσε. Αμέσως μετά ο Κοσμοκράτορας. Το μούδιασμα που ένοιωσαν οι αρουραίοι της ερήμου κράτησε πολύ . Αλλά δούλευαν, σκάλιζαν και μοχθούσαν αλλάζοντας τακτική. Ποια θα μπορούσε να είναι;
Στόχος τους αυτή την φορά θα ήταν οι  πολιτισμικές ρίζες των Ελλήνων δια της θρησκείας τους ή αν θέλετε δια μέσου των ιερών και οσίων τους. Αυτών που δεν ήταν άλλο παρά η λατρεία των γεναρχών τους. Αυτούς που τους έφεραν μαζύ τους από τα άστρα και βελτίωσαν το ανθρώπινο είδος. Στα βάθη του υποσυνειδήτου του ΄Έλληνα ανθρώπου είναι γραμμένο με ανεξίτηλη γραφή από πού προέρχεται και ότι αυτό που τον δημιούργησε είναι απείρου κάλλους και αρμονίας! ΄Ετσι απέδωσε αυτά που είχε μέσα του, στην πέτρα, το μάρμαρο, τον πηλό ή ζωγραφίζοντάς το. Ήρθαν μετά οι αμαθείς  ζηλωτές μισέλληνες και τον απεκάλεσαν «ειδωλολάτρη». Ποιόν ; Αυτόν που ποτέ δεν προσκύνησε, διότι δεν προσκυνάς ποτέ τον πατέρα σου αλλά τον σέβεσαι και τον αγαπάς. ¨Όταν θέλεις κάτι, τότε το ζητάς ευθέως χωρίς περιστροφές, αλλά με θέρμη και με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Και τότε ο πατέρας σου στο δίνει ! Σε αντικατάσταση αυτών που του στέρησαν, του κόλλησαν στα μούτρα κάτι βασανισμένες μορφές αγριωπές και σχεδόν απάνθρωπες σε περίεργες στάσεις, κάποιας περίεργης τεχνοτροπίας αμφιβόλου γούστου και παιδαριώδους τεχνικής (απεκλήθη βυζαντινή τέχνη) και να οι πιστοί μετάνοιες και μπρουμυτίσματα και σουρσίματα σαν τις σαύρες. Ουκ Ελληνικόν το προσκυνείν. Ποιος είπε ποιόν ειδωλολάτρη; Φαίνεται πως παρασύρομαι και φέρνω τα πίσω εμπρός. ΄Όταν λοιπόν ήλθε το πλήρωμα  του χρόνου σιγά – σιγά μας τα σερβίρισαν.  Εκμεταλλεύθηκαν ένα γεγονός που συνέβη κάπου εκεί κοντά και  μπόρεσαν να το επεξεργασθούν  αρχικά σαν ιδέα ώστε κατά την προσφιλή τους τακτική της γέφυρας να μας διοχετεύσουν τον αιμοδιψή και εκδικητικό θεό τους σαν τον πανάγαθο και πολυεύσπλαχνο θεό που πιστεύουμε εμείς, πάντοτε κατά τα Ελληνικά πρότυπα. Η ορθόδοξη προσαρμογή μιας πανάθλιας μηχανορραφίας για την άλωση του Ελληνισμού.
Πράγματι στα Τύανα , πόλη της Καππαδοκίας με μεγάλη Ιστορία και ενεργή παρουσία στα δρώμενα της εποχής εκείνης  συνέβη να γεννηθεί κάτω από εντελώς ιδιόμορφες, υπερβατικές, συνθήκες ο Απολλώνιος. Οι ιδιόμορφες συνθήκες αναφέρονται στα σημεία που συνέβησαν λίγο πριν και κατά την γέννησή του η οποία έγινε χωρίς ωδίνες. Η ιστορικότητα του προσώπου του Απολλωνίου  είναι πολλαπλά εξακριβωμένη από πολλούς ιστορικούς της εποχής του. ΄Ετυχε μεγάλης παίδευσης και ήταν άτομο μεγάλης έφεσης   και μεγάλης απόδοσης στις επιστήμες της εποχής του. Πρότυπο του η Πυθαγόρειος φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Είχε μαθητεύσει στο ιερό του Ασκληπειού και απέκτησε σημαντικές θεραπευτικές ικανότητες. Πολύ νέος ταξίδεψε προς Ινδίες μέσω Βαβυλώνας. Καθ’ οδόν δίδασκε και θεράπευε Απέκτησε έτσι φήμη σοφού και δίκαιου.  ανδρός ώστε να του αναθέτουν την εκδίκαση σοβαρών υποθέσεων. Η φήμη του και τα θεραπευτικά του κατορθώματα άγγιξαν τα όρια του υπερφυσικού. Στο Θιβέτ όπου έφθασε οι Λάμα τον υποδέχθηκαν επειδή οι διορατικοί είχαν μάθει γι αυτόν και συνομίλησαν μαζί του, χωρίς να γνωρίζουν οι μεν την γλώσσα του δε και ο Απολλώνιος τα Θιβετιανά.
Μετά την επιστροφή του περιηγήθηκε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα και τα ιερά της διδάσκων και μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις του, πλουτίζοντας το πνεύμα του με φιλοσοφικές συζητήσεις και αφειδώς χαρίζοντας τις πολύτιμες συμβουλές του. Ο θαυμαστός του βίος μέσα στα πλαίσια της εγκράτειας και της αγνότητας δεν ήταν δυνατόν να διαφύγει από την προσοχή των τέκνων της Σιών που απεργάζονταν τα διάφορα σκοτεινά σχέδιά τους. ΄Ηταν τόσο χτυπητά διαφορετικός απ’ αυτούς. Φαίνεται ότι εκεί περί το 28 με 31 μ.Χ. πέρασε και από την Ιουδαία, ή από τα σύνορά της και έτσι άκουσαν από πρώτο χέρι τις διδασκαλίες του. Είδε ο Απολλώνιος ότι δεν μπορούσαν να τον καταλάβουν (ποιοι και πώς) και απεχώρησε. Τότε φαίνεται ότι γεννήθηκε το σχέδιο μέσα στους ύπουλους και σκοτεινούς εγκεφάλους τους. Τότε περίπου άρχισαν να στρεβλώνουν τα γεγονότα.  Ακόμα και ο Φλάβιος Ιώσηπος που κατέγραψε ακόμα και τους ψευδοπροφήτες δεν  αναφέρει τον Ιησού που τον ακολουθούσε τόσος κόσμος. Τόση ήταν η ύπουλη και  στρεβλωτική παραποίηση καταστάσεων και ιστορικών γεγονότων και χρονολογιών. ΄Ηταν και είναι από τις μεγάλες ειδικότητες των Σιωνιστών. Κάποια φαεινή ιδέα έλαμψε στον σκοτεινό εγκέφαλο κάποιου και αμέσως ανασκουμπώθηκαν και καταπιάστηκαν με το σκάρωμα της ιστορίας. Το story κατά τους «φίλους μας» Αμερικάνους!!! Τουτέστιν  το πλαίσιο, η κεντρική ιδέα πάνω στην οποία έπρεπε να κινηθούν είχε βρεθεί. Δεν έμενε παρά η κατάλληλη σύνθεση της ομάδας που θα αναλάμβανε τους ρόλους και μάλιστα κατά συμβολικούς τουλάχιστον αριθμούς, (δώδεκα θεοί –δώδεκα απόστολοι). Πατήρ (Ζεύς)- Υιός (Απόλλων) – Αγιο Πνεύμα (Αθηνά). Μήπως δεν μας υποψιάζει ότι ο Χριστός μετά την εμφάνισή του 12 ετών στον ναό όπου όπως όλα τα Εβαιάκια (τελετή μπάρ μιτβά) εξετάσθηκε για να διαπιστωθεί ο βαθμός γνώσεως των ιερών τους κειμένων, αλλά  μετά από αυτό τίποτα ! Το μεγάλο κενό. Και ξαναεμφανίζεται 30 ετών. Που ήταν και τι έκανε; Οργανωνότανε; Μελετούσε; Κάπου εκεί κολλάει η ιστορία. Σοβαρές αμφιβολίες δημιουργεί το γεγονός ότι γεννήθηκε ο Σωτήρας του κόσμου στην Ιουδαία. ΄Όμως η αλήθεια είναι αλλού. Δεν γεννήθηκε εκεί αλλά στα Τύαννα. Τι δουλειά είχε να γεννηθεί στην Ιουδαία; Τι καλό μας προέκυψε από εκεί; Βέβαια θα μου πείτε για τον υπερούσιο λαό. ΄Ελα όμως που οι ίδιοι δεν τον πιστεύουν αφού είναι δημιούργημά τους. Δεν μπορώ να φαντασθώ κάποιον που να θέλει το καλό της ανθρωπότητας και να είναι Ισραηλίτης το γένος.
Κάπου εκεί πέρασε ο Απολλώνιος, δίδαξε, είδε ότι οι διδασκαλίες του πήγαιναν στον βρόντο και όχι μόνον αλλά και αυτοί που τις πίστεψαν δεν τις κατάλαβαν αλλά τις διαστρέβλωσαν. Αναχώρησε τραβώντας για την Βαβυλώνα. Βέβαια αντικειμενικός σκοπός των ανθρωποειδών του ΄Οφεως ήταν να συνδυασθεί ο Θεός του φωτός Απόλλωνας – Ιησούς με τον θεό τους του σκότους και της εκδίκησης. Αυτό το επέτυχαν με την τεράστια ανοχή της εκκλησίας της Ελλάδος, που αναγκάζει τα τέκνα της να ακούνε τα τραγελαφικά: «των προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ»! Από πού και ως που για τ’ όνομα του Δία ; Ξεχάσθηκαν οι Θεοί μας; ξεχάσθηκε και ο Ορφέας; Ξεχάσθηκε ο ΄Ομηρος ; Ξεχάσθηκε ο πολύπλαγκτος Οδυσσέας, ο αντιπροσωπευτικότερος τύπος του αιωνίου ΄Έλληνα; Βάζουμε στην θέση τους τα Εβραϊκά βδελύγματα!  Θεοί λυπηθείτε μας για το ανόσιο έγκλημα που επιτρέπουμε να συντελείται. Προδίδουμε τα ιερά και όσιά μας. Αλλά το μεγάλο κακό είναι ότι θεωρούμε την Εβραϊκή ιστορία ιερή και δεν αντιδρούμε. Αίσχος και πάλι αίσχος!  Θα έπρεπε η εκκλησία μας που καυχάται για την Ελληνορθόδοξη πίστη μας και αυτοπροβάλλεται σαν ιερός θεματοφύλακας του Ελληνικού πολιτισμού, να αφαιρέσει την Εβραϊκή ιστορία που εκτός από ψεύτικη και ψυχοφθόρα (μελετήστε την παράλληλα με την Ελληνική ιστορία και μετά το συζητάμε για τις αντιγραφές που έχουν κάνει) είναι  κενή  ηθικών αξιών και υψηλών νοημάτων. Και το χειρότερο την διδάσκονται κατά τρόπο γλαφυρό από τους Θεολόγους μας; (΄Άλλος Δούρειος ΄Ιππος για την άλωση του Ελληνισμού) στα παιδιά μας. Τόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβουν την ζημιά που κάνουν στο ΄Εθνος μας;  Αλλά που μυαλό. Δεν υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά! Θεωρείται αγαθό εν ανεπαρκεία! Από φανατικούς μην περιμένετε ευρύνεια. Μόνον παρωπίδες και μονομέρεια. Λιβάνια κομποσκοίνια και πνευματικούς!
Αναφέρθηκα σε λιβάνια ποιο πάνω. Το λιβάνι σκέτο, είναι ισχυρό απωθητικό αρνητικών επιρροών αν προσμιχθεί και με άλλες ουσίες καιόμενο γίνεται ακόμα ισχυρότερο. Επίσης και το νερό προσμιγνυόμενο με βασιλικό είναι και αυτό ισχυρότατο απωθητικό. Αυτά ήταν γνωστά και τα μεταχειριζόντουσαν από τον καιρό…….που βγήκαν οι λάσπες! Η καινούργια θρησκεία απλώς τα οικοιοποίθηκε. « Τα πάντα δοκιμάζομεν, το καλό κατέχομεν». Εδώ βέβαια δεν χρειάσθηκε δοκιμή . Τα ήξεραν απλώς τα προσάρμοσαν στα μέτρα τους, και τα μεταχειρίσθηκαν. Είπαμε η αντιγραφή ενός γνωστού και επιτυχημένου αντικειμένου είναι μεν κλοπή αλλά επιτυχής και αφού στα ΔΟΓΜΑΤΑ υπάρχει «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», του έδωσαν και κατάλαβε. Δεν θα ψαχτούμε περισσότερο γιατί ξεφεύγουμε από τον σκοπό μας. Υπάρχουν πάρα πολλά.  
΄Ετσι σκαρώθηκε η ιστορία τους περί της οποίας δεν υπάρχει καμία ιστορική μαρτυρία και έχουμε ως μοναδική ιστορική πηγή, για μια θρησκεία η οποία είναι απλωμένη σε όλες τις ηπείρους, τέσσερα ευαγγέλια τα οποία δεν συμφωνούν μεταξύ τους λόγω των παραποίησεων που έχουν υποστεί. Εκεί όμως που είναι χάρμα ασυμφωνίας, είναι η γενεαλογία του ιδρυτή της θρησκείας. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της παραποίησης.  Αλλαλούμ!  ‘Εχουνε όμως και το βαρύ πυροβολικό τον λεγόμενο απόστολο των Εθνών (ποιών Εθνών;) τον διαβόητο Παύλο (άλλος ένας φανατικός Εβραίος και τι Εβραίος ή μήπως σφάλω;) κατευθυνόμενος πράκτορας των Σιωνιστών, έπαιρνε τις εντολές του από αυτούς και τις εφάρμοζε κατά γράμμα και μας αγίασε!!! Ως πηγή των λεγομένων του χρησιμοποίησε διηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων. Υποψίες υπάρχουν πολλές για το, ποιόν του, τις παραισθησιογόνες ουσίες που χρησιμοποιούσε και τους δεσμούς του με την μαγεία. Και το…όραμά του στον δρόμο της Δαμασκού; Ή επιληπτική κρίση ήταν ή αποτέελσμα χρήσεως παραισθησιογόνων.
Κατά την Πεντηκοστή που έγινε η επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος, οι απόστολοι ξαμολήθηκαν να διδάξουν τον λόγο του Κυρίου; Μα πως και με ποιο υπόβαθρο, δεδομένου ότι ο ιδρυτής ουδέν γραπτό κατέλειπε παρά μόνον προφορικές διδασκαλίες (οι οποίες ευκολότατα διαστρεβλώνονται). Βασιζόμαστε κυριολεκτικά στο πουθενά. Δηλαδή κήρυξαν όσα από στήθους θυμόντουσαν με τις δυνατές αλλοιώσεις που επιφέρει ο χρόνος και την όποια φώτιση έλαβαν, αν έλαβαν! (Πως μπορεί άραγε να φωτισθεί ένας Εβραίος;;;;)  Μετά βέβαια εγράφησαν τα ευαγγέλια και έτσι έχουμε τις μεγάλες διαφορές και τις υποψίες που είναι επακόλουθες. Δεν γνωρίζουμε καθόλου μα καθόλου τα αρχικά κείμενα, και όλο μας ξεφυτρώνουν παλιότερα και κρυμμένα, και απόκρυφα και ότι μπορεί να φαντασθεί κανείς. Μετά έχουμε τις διάφορες «πατερικές» ερμηνείες (διάβαζε ιουδαϊκές). Μεγάλη υπόθεση οι περιβόητοι πατέρες. Αυτοί μας την έκαναν την δουλειά εμπεριστατωμένα. Και άλλα πολλά ων ουκ έστι αριθμός και που να πιάσουμε τις αιρέσεις. Αλήθεια αναρωτήθηκε κανείς μας πως στην παλιά εποχή (αρχαία) αναφέρθηκε μόνον ένας ιερός πόλεμος για να τιμωρήσουν την ιερόσυλο πόλη που σφαγίασε προσκυνητές των Δελφών. Στα δύο χιλιάδες χρόνια της επίγειας βασιλείας του Θεού της αγάπης μόνον αγάπη δεν είδαμε. Ιεροί πόλεμοι ένα σωρό. Αμφισβητήσεις άπειρες, όσες και οι αιρέσεις. Θαρρείς και το έκαναν επίτηδες. ΄Όταν κάτι δεν στηρίζεται καλά αμφισβητείται, κοινώς μπάζει.  Μα ο Θεός είναι ένας, η πίστη μία, τι τις θέλουμε τις διαφορετικές ερμηνείες του Θείου; Είναι στείρες συζητήσεις για αυτοπροβολή και τάση επικυριαρχίας που έχουν οι άνθρωποι. Κάτι μου λέει ότι ο μεν Ιάσων(Ιησούς)- Απολλώνιος καλά τα είπε (ως ΄Ελλην και με Ελληνική παιδεία) αλλά τα είπε σε λάθος αυτιά συνδεόμενα με διεστραμένους  εγκεφάλους. Από εκεί και πέρα περάσαμε σε μια φοβερή εκμετάλλευση και στρέβλωση γεγονότων. Να μην ξεχνάμε κάποια πράγματα. Δεν έχω ιδεί εικόνα του Χριστού που να απεικονίζει Εβραϊκή φάτσα.  Οι πρώτοι χριστιανοί και μάλιστα οι κεφαλές ήσαν Εβραίοι. Επι πλέον για να είναι σίγουρη,η εκκλησία, ότι μπορεί να γίνει κάποια σύγχυση κατέταξε τον Απολλώνιο τον Τυαννέα στους μάγους. Μετά από αυτό ο καθένας τα συμπεράσματά του. Ο ίδιος ο Χριστός αποκαλούσε εαυτόν «υιό του ανθρώπου» και το κυριότερο όταν κάποτε του είπαν οι μαθητές του ότι έρχονταν να τον ακούσουν ΄Ελληνες είπε το περιβόητο « Ελύληθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου, και συνεχίζει το κομμένο,  «Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα Θείον , ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην». Τέλειο! Δεν ήταν δυνατόν ΄Ελλάνιος με Ελληνική παιδεία. Ενσαρκωμένη κεντρική ακτίνα του όλου φωτός να λαλήσει διαφορετικά. Είναι ίσως και η πρώτη δημόσια αποκάλυψη της Θείας καταγωγής του ΄Ελληνα, και η μοναδική καλή κουβέντα για μας στις γραφές (πως τους ξέφυγε;) Ω! εμβριθή αναγνώστα ποιο  το συμπέρασμα σου; Πασιφανές Ε; ΄Εχουμε και άλλα τέτοια, όμως υπομονή. Γεγονός είναι ότι κινδύνευσαν άμεσα τα συμφέροντα του ιερατείου από τα λεγόμενα του Χριστού και ξέρουμε καλά τι είναι ικανό να κάνει το  ιερατείο. Το κάθε ιερατείο όταν κινδυνεύουν τα συμφέροντά του. Σήμερα (έτος 2001 αρχή αιώνος , χιλιετίας, και ταυτόχρονα μεγάλου ενιαυτού) μπορούμε να πάρουμε μια αμυδρή ιδέα τι γίνεται όταν κινδυνεύει το μαγαζάκι από το ξύπνημα των προβάτων (του ποιμνίου) νεοπαγανιστές ανεβάζουν, παγανιστές κατεβάζουν. Καπάκι σ’ όλα αυτά έρχεται η εγκύκλιος του αρχιεπισκόπου που απαγορεύει την βάπτιση με Ελληνικά ονόματα. ΄Ετσι επειδή φοβάται, μας απαγορεύει την προγονική μας κληρονομιά. Με το έτσι θέλω, με το αποφασίζομεν και διατάζομεν. Αμέσως – αμέσως ξεχωρίζει την ορθοδοξία(τον δούρειο ίππο του Ελληνισμού) από την Ελλάδα όπως χρόνια ολόκληρα κρυφοέκανε η εκκλησία. Τώρα απέβαλε το προσωπείο. Και να ήταν μόνον αυτά.
Το ιερό σύμβολο της Μού-Λεμουρίας μήπως γνωρίζετε ποιο ήταν ; ΄Ηταν το ίδιο και απαράλλαχτο με τον ισοσκελή σταυρό του Διός που βρίσκεται στο μουσείο του Ηρακλείου της Κρήτης. (ναι -ναι  της λεβεντογέννας) και προφανώς αρχαιοτάτης προέλευσης.  Και αυτό το οικειοποιήθηκαν μεταθέτοντας λίγο προς τα επάνω τον οριζόντιο βραχίονα (σαν τους Γιαπωνέζους αντιγραφείς των πάντων). Ευτυχώς που η σημαία μας έχει τον κανονικό ισοσκελή σταυρό. Λέτε να το πάρουν χαμπάρι και να τον αλλάξουν;
Εκείνοι οι τεμπελχανάδες οι μοναχοί που ποτέ δεν κατάλαβα το σκοπό της ύπαρξής τους έχουν κάνει πολλά ιεροκρυφίως. Από το γκρέμισμα του αγάλματος του Αθώου Διός στην κορυφή του ΄Αθω έως την καταστροφή του βωμού του Διός και των λοιπών αγαλμάτων στον ΄Ολυμπο ( ο πολύς αγιος Διονύσιος). Αφού κατάλαβαν τις υπερβατικές και λοιπές ιδιότητες του χώρου της χερσονήσου του ¨Αθωνα τον κατέλαβαν και στις θέσεις των πανάρχαιων Πελασγικών πόλεων ίδρυσαν τις μονές . Και εδώ εκμετάλλευση της αρχαίας μας κληρονομιάς. Και που όμως δεν υπάρχει;
Οι  μεγάλες όμως  καταστροφές όλων των ιερών της θρησκείας των προγόνων μας έγιναν επί Θεοδοσίου πάλι με την βοήθειά τους. Και το ένδυμα αυτών μέλαν έτσι για να μοιάζουν περισσότερο με Κοράκια που επιπίπτουν στην λεία τους. Δηλαδή και ιερόσυλοι και ανθέλληνες. Αρχή τους, «αν δεν πιστεύουμε σε κάτι τότε το καταστρέφουμε». Μοιάζει πολύ μ’ εκείνο το Αραβικό που έλεγε κάψτε τα βιβλία γιατί αν δεν μιλούν για τον Θεό δεν χρειάζονται Αν όμως μιλούν για τον Θεό Πάλι δεν χρειάζονται γιατί έχουμε το Κοράνι. Ας αφήσουμε τις προσυννενοήσεις με τους διάφορους κατακτητές για να σώσουν το τομαράκι τους που τ’ ομολογούν οι ίδιοι ανερυθρίαστα. Και προπαντός και πάντοτε αποφυγή εκπληρώσεως του υπερτάτου προς την Πατρίδα χρέους! Της στράτευσης υπό τα όπλα!
Η εφεύρεση του Διαβόλου ή Σατανά είναι οικειοποίηση του σκοτεινού όντος της Εβραϊκής ιστορίας. Οι φωτισμένοι ΄Ελληνες είχαν τον αγαθοδαίμονα και τα δαιμόνια. Τα περί πεπτωκότων  μετά από την αποστασία Αγγέλων είναι σάλτσες. Οι ΄Αγγελοι είναι φωτεινές οντότητες που αγωνίσθηκαν για την ελευθερία της σκέψεως και της  ελευθερίας βουλήσεως του ανθρώπου. Πως είναι δυνατόν οι φωτεινές αυτές οντότητες έστω και σκοτεινιάζοντας να αποστατήσουν εναντίον του όλου φωτός, δημιουργού και κυβερνήτη των συμπάντων. Δυσθεώρητης δυσπρόσιτης και απροσέγγιστης κατάστασης. Θα είχαν διαλυθεί εις τα εξ ών συνετέθησαν και όχι ότι λύθηκε ο Διάβολος και ξαναδέθηκε για χίλια χρόνια και πάλι θα λυθεί . Τι είναι το Ντόπερμαν του γείτονα; Απλούστατα το κακό ενυπάρχει με το καλό και γίνεται μια διαρκής πάλη μεταξύ τους. Ο Δημιουργός μας αγαπάει σαν όλα τα πλάσματά του και δεν μας τσιγκλάει (για να μας δοκιμάσει). όπως κάνουν ορισμένα παλιόπαιδα στους δρόμους βασανίζοντας ανύποπτα ζωντανά. Ισως θα έπρεπε να ξέρουν όσοι διατυπώνουν κάποιες σκέψεις ή και οράματα στο χαρτί ότι πρέπει να διέπονται από κάποια σοβαρότητα και κάποια ωριμότητα, και να μη ταυτίζουν αυτά που θα ήθελαν να κάνουν στους άλλους με θείες επιταγές.
Οι ανθρωποειδείς του ΄Οφεως έκοψαν και έραψαν τον Κύριο στα μέτρα τους, τα αιμοδιψή αιμοβόρα και άκρως ρατσιστικά. Βέβαια εδώ θ αναρωτηθώ αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Δύσκολη η απάντηση. Γι αυτούς όλα τα κάνει ο Κύριος που τους παραδίδει τους εκάστοτε εχθρούς στο πιάτο έτοιμους σφαγμένους καθαρισμένους. Και ποιους εχθρούς. Αυτούς που προάσπιζαν τα εδάφη τους ενάντια στην επέλαση των πεινασμένων και εξαθλιωμένων Εβραίων, του λαού της λέπρας, που ξέφυγαν από εκεί που τους άρμοζε. Την δουλεία των Φαραώ. Και από εκεί με μέσον ξέφυγαν και έψαχναν 40 χρόνια να βρούν τον δρόμο τους. ΄Ετσι λοιπόν ο Γιαχβέ ο αιμοβόρος υπαρχηγός του Κρόνου διαμόρφωσε τον λαό του στα μέτρα του και κατ’ εικόνα και ομοίωση. Του εμφύτευσε την αιώνια έχθρα εναντίον των Ελλήνων γιατί προφανώς τους το κράταγε από την εποχή της ανατροπής του Κρόνου. Εδώ είχε να κάνει με τους Φιλισταίους (που ήσαν Κρήτες άποικοι στην εγγύς Ανατολή)  και φυσικό ήταν ν’ αντισταθούν στην έφοδο των Εβραϊκών ορδών. Κάτι παρόμοιο γίνεται σήμερα με τους Παλαιστινίους. Ο καλός και σπλαγχνικός Γιαχβέ, ο «ανεξίκακος» φωνάζει στον Ιησού του Ναυή « φωτιά και τσεκούρι» εναντίον πάντων των εθνών και τον συμβουλεύει πώς να επιτεθεί με ύπουλο τρόπο. Μεγάλος ρατσιστής ο Θεός που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Εκτός του περιουσίου λαού της λέπρας όλοι οι άλλοι είναι « γκοΐμ» (κτήνη) ! Ωραίος κύριος ο Κύριος! Παίρνω την ευκαιρία να διατυμπανίσω εδώ ότι ο ΄Ελληνας ουδέποτε υπήρξε ρατσιστής και ενώ ήταν εκλεκτός ουδέποτε τον παρέστησε .
Βέβαια καμία σχέση με τις διδασκαλίες του Χριστού ο οποίος ήταν ένας επαναστάτης για την εποχή του, διότι κήρυττε την ηθική φιλοσοφία των Ελλήνων κάπως βελτιωμένη ως προς το ανθρωπιστικό μέρος.
Το σχέδιο προχωρούσε καλά με τους διωγμούς και τον φανατισμό που διακρίνει τέτοιες καταστάσεις, με τις απαραίτητες προδοσίες από κεφαλές που ήθελαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση αποβάλλοντας τυχόν ανεπιθύμητους και όλα τα σχετικά. Η Ελλάδα μας εξακολουθεί να καταυγάζει με τον πνευματικό της κόσμο. Το κίνημα βρίσκεται στις κατακόμβες.  Βέβαια έχουν αναλάβει τον ρόλο τους ήδη οι Ιουδαίοι «πατέρες» και αρχίζουν να φτιάχνουν την απαραίτητη σάλτσα ανακατεύοντας συνεχώς το μαγείρεμα για να μην τους κολλήσει. Ξέρετε τι δύσκολα μαγειρεύονται τα ευπαθή φαγητά. Θέλουν πολλή προσοχή, σωστές δοσολογίες και μεγάλο μαγειρικό ένστικτο. Ε! απ’ αυτά τα είχαμε όλα!
Και μας προέκυψε ο  Ιουδαιοχριστιανισμός που αργότερα πήρε και τον επίτιτλο της Ορθοδοξίας κατά την Κυριακή της μάλιστα ακούγονται και τα επτά (7) αναθέματα κατά των Ελλήνων! Ωραιότατα! Καλύτερη επιχειρηματολογία για το στήσιμο της Ελληνορθόδοξης πίστης δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Εσύ να με προσκυνάς και εγώ να σε βρίζω. Και πήραν φόρα «οι πατέρες» και ποιος μας πιάνει ή μάλλον που σε πονάει ΄Έλληνα και που σε σφάζει. ΄Ακουγε την λέξη ΄Ελληνας το χριστεπώνυμο πλήρωμα και πάθαινε παράκρουση. Όλα τα πολιτισμικά πήραν το χρίσμα των σατανικών πράξεων και απαγορεύθηκαν , τα βιβλία κάηκαν οι ναοί γκρεμίσθηκαν, οι Ακαδημίες και οι διάφορες φιλοσοφικές σχολές καταργήθηκαν.
Πονηροί πατέρες και λοιποί κληρικοί δημιούργησαν στα ερείπια εκκλησίες των διαφόρων αγίων. Οι διάφοροι άγιοι εκτόξευαν μηνύματα μίσους κατά των Ελλήνων (άγιος Αθανάσιος, άγιος Ιωάννης ο χρυσόστομος και τι χρυσόστομος).  Οι πηγές των Ελλήνων ιαματικές οι περισσότερες πήραν τον τίτλο του αγιάσματος. Που είσαι Ασκληπιέ που είσαι Ιπποκράτη! Και από επάνω βίαιος εκχριστιανισμός. ΄Οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Και τι ράβδος! ΄Ετσι έγιναν οι ΄Ελληνες υβριστές των θείων. Ανόσιους μας ανέβαζαν, οι νεορωμαίοι, μυσαρούς μας κατέβαζαν. Με θάνατο , δημεύσεις περιουσιών ετιμωρούντο όσοι δεν ασπαζόντουσαν τον χριστιανισμό και προπαντός αν δεν βαπτιζόντουσαν (για ν’ απαλλαγούν από το προπατορικό αμάρτημα. Ποιο αμάρτημα; Αυτό που παγίδεψαν την Εύα να κάνει;) Είναι επιβεβαιωμένο απ’ όλα τα ψυχολογικά εγχειρίδια ότι για ν’ αναγκάσεις κάποιον να κάνει κάτι όταν δεν έχει σκοπό να το κάνει , αρκεί να του το απαγορεύσεις. Και τι δουλειά έχουμε εμείς οι συνεργάτες και ακόλουθοι  των Θεών να θεωρούμε προπάτορές μας δυό γυμνούς Εβραίους σ’ ένα πάρκο γενετικών δοκιμών, όταν πολύ ποιο πρίν απ’ αυτούς έγραφε ο Ορφέας τα έργα του; Και μάλιστα να θεωρούμαστε αμαρτωλοί για κάτι στημένο σ’ ένα πειραματόζωο  που δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνει.  Τώρα έτσι για ποικιλία  ας αναφερθούμε σ’ ένα κολπάκι …καλά– καλά… τέχνασμα το λένε.και στις δοξασίες πάνω στην βάφτιση. Τις ξέρετε; Λοιπόν οταν το μωρό κλαίει κατά την διάρκεια της τελετής(τι το φυσικότερο) θεωρείται ότι εκβάλλει τον σατανά από μέσα του  δηλαδή την αμαρτία. ΄Αν όμως παρ’ ελπίδα τύχουμε κανένα εξαιρετικά ήρεμο μωρό που δεν κλαίει, τότε ο ιερέας το τσιμπάει για να κλάψει. Ωραίο έ; ΄Εχουν κάτι τέτοιους μηχανισμούς για να  αντιμετωπίζονται δύσκολες καταστάσεις. Διότι ο σατανάς είναι όπως προείπαμε Εβραϊκή εφεύρεση και σπεύσαμε σαν εκκλησία να τον υιοθετήσουμε ώστε να μπορούμε να τον φυτεύουμε στους ανθρώπους και να τον ξεριζώνουμε(όταν μας το ζητάνε) και φυσικά πάντοτε με αμοιβή. ΄Ότι παράξενο ή ακαταλαβίστικο ή μη επιθυμητό, βαφτιζόταν σατανικό, με τις ανάλογες επιπτώσεις. Είναι πολύ απολαυστικό σήμερα να παρακολουθεί κανείς στην TV κάτι γραφικούς θεολόγους με το επίπλαστο αγαθό ύφος ν’ αγορεύουν και να δογματίζουν και ν’ αναμασούν τα ίδια και τα ίδια, τα οποία έχουν διαμορφώσει πολύ έντεχνα που κατά την λογική τους στέκονται. Μόλις όμως κάποιος τους ζορίσει , τότε αποβάλλουν την δορά του προβάτου και γίνονται ανήμερα θηρία. Εκεί στον μετασχηματισμό του προσώπου τους από  το μισοκακόμοιρο ένεκα ταπεινοφροσύνης, σε βρυχωμένου Κυνοκεφάλου Πιθήκου (το Λέοντος δεν νομίζετε ότι πολύ τους πάει; Ε;!) βρίσκεται η πεμπτουσία της απόλαυσης. Βέβαια παρουσιάζουν και σε άλλες τους δραστηριότητες απολαυστικές στιγμές αλλά δεν θα τις αναφέρω γιατί θα μου βάλετε πιπέρι.
Μετά την παρένθεση περί βαπτίσματος ας επανέλθουμε στα ζοφερά χρόνια της νεορωμαϊκής αυτοκρατορίας των δοξασιών και των προλήψεων, Των τεχνηέντως κατευθυνομένων αυτοκρατόρων από τον κλήρο δια των συμβούλων τους. Πως μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι την σκοτεινιά του Μεσαίωνα με την αμάθεια τις προλήψεις και όλα τα συνεπακόλουθα τα προκάλεσε επίτηδες η νέα θρησκεία (οι υπηρέτες της δηλαδή για να έχουν τους πιστούς υπό έλεγχο. Ποίμνιο δηλαδή). Είχαν καταλάβει από πολύ νωρίς ότι η αμορφωσιά η δεισιδαιμονία και οι προλήψεις κρατούν  πολύ γερά δεμένο το ποίμνιο στην στάνη γιατί έξω παραμονεύει ο Λύκος ο κακός.
Είχαμε μείνει στους βίαιους εκχριστιανισμούς των Ελλήνων. Εάν θέλετε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ανατρέξτε στους Ιουστινιάνειους κώδικες. Οι δύσμοιροι ΄Ελληνες είχαν να επιλέξουν βάπτιση ή αφανισμό, και εννοούμε ολοκληρωτικό αφανισμό. Επίσης για να μην είμαστε και ανολοκλήρωτοι γίνεται και μνεία για τους ναούς και τα ιερά. ΄Οσα στέκονται ακόμη να ισοπεδωθούν. ΄Ετσι είχαν τα πράγματα στην νεορωμαϊκή αυτοκρατορία η οποία μεταξύ των άλλων μας κληροδότησε και το προσωνύμιο ΡΩΜΙΌΣ  που δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα πραγματικό. Στην χαριτωμένη αυτή χώρα μη νομίσετε ότι μιλούσαν Ελληνικά. Λατινικά-λατινικά μέχρι τουλάχιστον το 650 μ.Χ. Βαθμιαία βέβαια έγινε η διείσδυση. Και μέχρι σχεδόν τελευταία ο Αυτοκράτωρ ήταν αυτοκράτωρ των Ρωμαίων. Πως στην ευχή έγινε Βυζαντινή η Αυτοκρατορία;  Οι διώξεις μη νομίσετε ποτέ ότι σταμάτησαν. Απλώς ελαττώθηκαν. Και οι ΄Ελληνες αναγκάσθηκαν να μετέλθουν τεχνάσματα για να μην χαθεί ο πνευματικός μας πλούτος.
Δημιούργησαν κρυφά εκπαιδευτήρια για τους νέους όπου εδιδάσκοντο την γλώσσα την φιλοσοφία και τα μαθηματικά. Για να μη χαθούμε!  Είχαν φθάσει στ’ αυτιά τους το κάψιμο της Βιβλιοθήκης στο Σεράπειο της Αλεξάνδρειας, είχαν πληροφορηθεί για τον γεμάτο χριστιανική αγάπη θάνατο της φιλοσόφου Υπατίας και πολλά άλλα τέτοια ώστε να καταλάβουν ότι με την παρούσα κατάσταση δεν υπήρχε έλεος. Η προδοσία, και όχι μόνον των μη ακολουθούντων τα δόγματα της θρησκείας αλλά και εθνικού επιπέδου, και η παρακολούθηση από τους ρασοφόρους ήταν πολύ ανεπτυγμένες και αποδοτικές. Δημιουργήθηκε λοιπόν το κρυφό σχολείο που αργότερα το οικειοποιήθηκε η εκκλησία για να παίξει τον ρόλο του σωτήρα του Ελληνισμού. Είναι όμως γνωστό ότι ο Τούρκος δυνάστης δεν απαγόρευε την μόρφωση διότι ίσως είχε την ανάγκη των μορφωμένων τους οποίους προωθούσε σε σημαντικές θέσεις. Αναφέρθηκα προηγουμένως στο δίλημμα βαπτισμένος ή αφανισμένος και δεν ανέπτυξα καθόλου την έννοια του αφανισμού που είχε αρκετές διαβαθμίσεις. ΄Αρχιζε με ρινοτομίες, ωτοτομίες, κοψίματα χεριών, ποδιών, τύφλωση με πυρωμένο σίδερο και για την ομολογία είχαν ειδική μεταχείριση στα θύματά τους. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να ισχυρισθεί ότι ήταν Ελληνικές πρακτικές αυτές! Για να ξέρουμε και τι λέμε. ΄Ολ‘ αυτά μη μου πείτε ότι δεν αποτέλεσαν το θάψιμο του Ελληνισμού. Το ζώδιο των ιχθύων υπήρξε σκοτεινό για τον Ελληνισμό. Οι μοναχοί τάχα μου, διέσωσαν τα Ελληνικά γράμματα. Ναι όποια νόμιζαν ότι τους συνέφερε και αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο περιορισμένη η Ελληνική γραμματεία σε σχέση με τον όγκο που υποπτευόμαστε ότι υπήρξε, και να προσθέσω ότι εκείνα τα χρόνια αλλά και αργότερα δεν ήταν κοινό κτήμα, αλλά κάποιας μερίδας «εκλεκτών ;!». Δηλαδή δεν συνέβαλλαν στην καλλιέργεια του συνόλου και οπωσδήποτε πάντοτε η αμάθεια εξυπηρετούσε τα σχέδια εξουσιασμού των μαζών. Τους ενδιέφερε η προβατοποίηση εξ’ ου και ποίμνιο. Ποιο ειλικρινείς μου έρχονται οι Καλβινιστές που τον ιερέα τους τον λένε βοσκό συγνώμη ποιμένα ήθελε να ειπώ.
΄Ετσι είχαν τα πράγματα, και οι ΄Ελληνες βοηθούσαν την Αυτοκρατορία να σταθεί στα πόδια της, ενώ ήταν οι πρώτοι που δοκίμαζαν στο πετσί τους τα «χάδια» του κάθε εισβολέα. Εκ των υστέρων ερχόταν η βοήθεια, αλλά το σφάξιμο και το πλιάτσικο είχε συντελεσθεί. Βέβαια οι μεγάλες και θεαματικές φιέστες Παπάδων και μοναχών όπως γινόντουσαν επί Θεοδοσίου και Ιουστινιανού είχαν περιορισθεί στις απολύτως απαραίτητες. Μια και το έφερε ο λόγος πιστεύω να γνωρίζετε ότι ο ΄Ελλην Βελισάριος στρατηγός του σκοπιανού Ιουστινιανού διέσωσε και τον αυτοκράτορα και την αυτοκρατορία στην οποία έδωσε με τους νικηφόρους πολέμους που διεξήγαγε μια τεράστια έκταση. ¨Ίσως όμως να μη γνωρίζετε ότι « εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης» ο Ιουστινιανός δήμευσε την περιουσία του και τον τύφλωσε! Ουδείς αγνωμονώτερος του ευεργετηθέντος. Καλά που το θυμήθηκα. Η σφαγή των Μανιχαίων!  Ποιοι ήταν οι Μανιχαίοι ; Μια ονομασία εφεύρεση των Χριστιανών για να μην αποκαλούν τους ΄Ελληνες που επιμένουν στην πάτρια θρησκεία με τ’ όνομά τους ή Εθνικούς ονομασίες που τους προκαλούσε σύγκρυο και τις απέφευγαν. Η ονομασία  προέρχεται μάλλον από τον Ασσύριο φιλόσοφο Μάνη και τις δοξασίες του για την συνύπαρξη σε κάθε άτομο της εννοίας του καλού και του κακού (μύθος του Ηρακλή με την Αρετή και την Κακία) ΄Ησαν ένοπλοι και τρόπον τινά πρόδρομοι των αρματολών που ήταν παραφθορά της λέξης αμαρτωλός. Η Ιστορία τους αγνοεί συστηματικά, όπως τον Αλέξη Στρατηγόπουλο που ελευθερώνει την Πόλη από τους Βενετούς. Ο αρχηγός των 300 Μανιχαίων οπλαρχηγών  Ράλλης παρουσιάζεται στον Ιωάννη Παλαιολόγο και υπόσχονται την προστασία της Αυτοκρατορίας από τους Τούρκους. Η εκκλησία όμως; Αυτή τους αφορίζει και τους κατασφάζει με δόλιο τρόπο μέσα στ’ ανάκτορα, πάλι με την βοήθεια των μαυροφορεμένων κορακιών.
Είναι περίεργο ότι έπεσε η Πόλη; Με κάτι τέτοια και παρόμοια, απέφευγαν την στράτευση, και ασπάζονταν τον μοναχισμό. Είχε αρχίσει όμως μια διαρροή μορφωμένων Ελλήνων στην Δύση που αργότερα έγινε εντονότερη και συνετέλεσε στην αναγέννηση της μεσαιωνικής Ευρώπης. Και να μη μας φανεί καθόλου παράξενο όταν αφανισμένοι οι ΄Ελληνες από τους σταυροφόρους , την Φραγκοκρατία και πολύ ποιο πρίν από τις επιδρομές των Βουλγάρων, δημιούργησαν πυρήνες ενόπλων εμπειροπόλεμων οι οποίοι προστάτευαν την Ελληνική ύπαιθρο. Αυτοί πλαισίωσαν τους σχετικά ολιγάριθμους (το 1/5 της όλης δύναμης) Τούρκους στην πολιορκία της Πόλης. Ναι όπως σας το γράφω και αν αμφιβάλετε ψάξτε το. 
Φαίνεται ότι οι Βυζαντινορωμαίοι – Ιουδαιοχριστιανοί ξεχώριζαν τους εαυτούς τους  από τους΄Ελληνες κατά πολύ ρατσιστικό τρόπο. ΄Ετσι πολέμησαν τον δυνάστη τους. Σωστό – λάθος ; Κρίνετέ το! Είναι πολλές οι Παράμετροι του προβλήματος και δεν μπορούν να συνεξετασθούν. Υπήρξε μια κατάσταση η οποία αντικαταστάθηκε από μια άλλη χωρίς να είναι ξεκαθαρισμένη ούτε η μια ούτε η άλλη.
΄Ηταν μια πολύ θολή περίοδος που δεν άλλαξε μόνον μια πολιτικοδιοικητική κατάσταση, αλλά μας προέκυψε και μια αλλαγή θρησκείας η οποία ανακατεύθηκε πολύ στα διοικητικά. Ως εκ τούτου φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για να μην πούμε το μεγαλύτερο. Αποστολή της ήταν το θάψιμο του Ελληνισμού και το πέτυχε και εξακολουθεί μετά μανίας να το πράττει (πως μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί να κάνει τόση φασαρία επί των ημερών μας για την απουσία θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες και να μην κάνει κουβέντα για την έλλειψη της υπηκοότητας πουθενά ; Μήπως γιατί την βολεύει η απουσία της λέξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ;  Ενώ η διακριτότης του θρησκεύματος τους υπαγάγει  υπό την σκέπη της, αδιακρίτως εθνικότητος. Και τι σκέπη!  Αναλογιστείτε πως λέγεται ο μητροπολίτης στην απλή γλώσσα. Δεσπότης λέγεται και θα πρέπει να γνωρίζετε τι σημαίνει Δεσπότης.
Θα φύγουμε από τα νύχια ενός «δημοκρατικού κράτους» για να γυρίσουμε στον μεσαίωνα και να υπαχθούμε στην στυγνή μαυροφορεμένη αριστοκρατία ενός θεοκρατικού καθεστώτος. ΄Ίσως της ιδίας μορφής με των Ταλιμπάν. Είπαμε, ότι κατά την γνώμη τους, ότι είναι δυσνόητο ή έχει πτυχές δυσερέυνητες ή δυσνόητες είναι έργο του σατανά και το πολεμάμε.
 Για να μην υποκύπτουν οι πιστοί στις χαρές του έρωτα πρέπει να φανταζόμαστε την γυναίκα χωρίς δέρμα με τις σάρκες αιμάσουσες, ώστε να μας προκαλεί απέχθεια. Κατά τα άλλα ο Χριστιανισμός εξύψωσε ή αποκατέστησε την γυναίκα ! Αμ’ το άλλο! Ο έρωτας και η πράξη που τον ολοκληρώνει αν δεν έχει σκοπό την τεκνοποιία είναι μέγα αμάρτημα!! ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ! Ποτέ ο έρωτας για τον έρωτα. ΄Ετσι αντιμετωπίζουν το θείο δώρο του έρωτα οι φανατικοί ρασοφόροι έγγαμοι και άγαμοι και οι ακόλουθοί τους θεολογούντες, τουλάχιστον στα χαρτιά, στην πραγματικότητα όμως οι περισσότεροι άλλα λένε και άλλα κάνουν. Δεν μπορεί να πάει κανείς ενάντια στην φύση.
Κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε καλοπερνούσαν οι δοσίλογοι Κοτζαμπάσηδες και οπωσδήποτε ο κλήρος. ΄Οχι βέβαια οι φτωχοπαπάδες που ήταν δεμένοι με το ποίμνιό τους, και πολλοί ανάμεσά τους διορατικοί που καταλάβαιναν περισσότερα απ’ όσα έδειχναν πως καταλαβαίνουν, αλλά οι υψηλά ιστάμενοι που συνήθως ήταν περιβεβλημένοι με κάποιο είδος κοσμικής εξουσίας.
Αυτοί  ξαμολιόντουσαν και  πίεζαν τον δόλιο τον ραγιά για την καταβολή των φόρων. Είναι φαίνεται αυτό που εννοούσε ο οικουμενικός πατριάρχης όταν έλεγε ότι οι ΄Ελληνες και οι Τούρκοι ζούσαν μονιασμένοι μέχρι που τους τα χάλασαν οι κουρελήδες του 1821. Ωραίος ο πρώην Αξιωματικός της Τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών! Πολύ « ΄Ελληνας» φτού να μην τον βασκάνουμε και μας πάθει τίποτα και δεν μπορέσει να σπείρει την διχόνοια μεταξύ «νέων χωρών» και παλαιών. Δόλια υπόθεση σε μια επικράτεια να υπάρχουν δύο θρησκευτικές κεφαλές. Και μη μου πείτε πως όλες αυτές οι επισκέψεις που έκανε δεν ήταν από του πονηρού με τις ευλογίες αν όχι τις παραινέσεις του Τουρκικού ΥΠΕΞ .
Κατά τα δύσκολα χρόνια του αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια της σκλαβιάς πάμπολλες υπήρξαν οι προδοσίες από μέρους της εκκλησίας. Βέβαια υπήρξε ο Δονύσιος ο « σκυλόσοφος» και ο Κοσμάς ο Αιτωλός αλλά ήσαν οι εξαιρέσεις του κανόνα. Μήπως υποψιάζεται κάποιος γιατί δεν αγιάσθηκαν ο Αθανάσιος Διάκος ή ο Παπαφλέσσας; Μα γιατί μαρτύρησαν, για την ελευθερία της Ελλάδας. Μήπως νομίζετε έτσι στα σοβαρά, ότι αυθόρμητα ο παλαιών Πατρών Γερμανός κήρυξε την επανάσταση; Λάθος, μέγα λάθος! Υπέστει μεγάλες πιέσεις για να το κάνει (και μάλλον με την πιστόλα στον κρόταφο το έκανε). Να μην αυταπατώμεθα, άλλο χριστιανός και άλλο ΄Ελλην. Μας εξανάγκασαν να απαρνηθούμε τους εφέστιους Θεούς μας, εκείνοι όμως στην μεγαλοθυμία τους δεν μας ξέχασαν, ήσαν πάντοτε κοντά μας έστω και ορισμένες φορές πολιτογραφημένοι σαν άγιοι της χριστιανικής θρησκείας (Αγ. Χαράλαμπος, Αρχάγγελος Μιχαήλ  Αγ. Ανάργυροι κ.α. ) γι αυτό και η ωραία μας χώρα δεν έπεσε στην λήθη της ιστορίας.
Είναι τέτοια σήμερα η κατάντια μας που έχουμε αρχίσει να μην αναγνωρίζουμε την ιστορικότητά μας. Οι Εβραιοσιωνιστές από την μια μεριά με τις εντολές τους και οι ιουδαιοχριστιανοί σαν εντολοδόχοι – εκτελεστές(πολιτικοί και μη) από την άλλη, προσπαθούν να καταστήσουν το θάψιμο ποιο ασφαλές και οριστικό. Μέχρι στιγμής φαίνεται να το έχουν επιτύχει με τους αγνούς….. και….. . πατριώτες πολιτικούς μας! Νεολαία έρμαιο των ναρκωτικών χωρίς οράματα και ανιστόρητη. Το ΄Εθνος να τελεί υπό κηδεμονία, η γή μας να ξεπουλιέται. Ο λαός αποπροσανατολισμένος και εξαθλιωμένος με την ένδεια σε μεγάλο ποσοστό. Εκείνο το ανήκομεν εις την Δύσην πολύ γραφικό για μια χώρα σαν την δική μας που της ανήκε και η Δύσης και η Ανατολή. Τέτοια απεμπόληση δικαιωμάτων! Τέλος οι ορδές των λαθρομεταναστών να μας κάνουν να νοιώθουμε ξένοι στην ίδια μας την χώρα.
Απ’ όλη αυτή την τελευταία ή μάλλον την προτελευταία περίοδο των διαδραματιζομένων ή αν θέλετε διαδραματισθέντων προκύπτει το εύλογο ερώτημα; «Είναι δυνατόν να κάθεται κανένας να πίνει κρασί με τους φονιάδες των γονιών του;»
Το βέβαιο είναι ένα σε όλη αυτή την ιστορία « Ο Ζεύς- Απολλώνιος ( Ιησούς) υπήρξε η ενσαρκωμένη κεντρική ακτίνα του δημιουργού των πάντων (Ολον Φώς). Προσπάθησε να εμφυτεύσει την αγάπη στους λαούς όπου κυριαρχούσε το μίσος. Το ιερατείο τα χρειάσθηκε και ακολούθησαν τα γνωστά της προδοσίας, σταυρώσεως, αναστάσεως (συμβολικό της μετέπειτα αναστάσεως του Ελληνισμού) και την συνέχιση της διδασκαλίας του αλλού!!! ΄Εχουμε ξαναπεί ότι ο Θεός είναι ένας και μοναδικός. Δεν χρειάζεται ερμηνείες και συστάσεις. Το Θείο βρίσκεται βαθειά ριζωμένο μέσα μας δεν χρειάζεται προτροπές και κανόνες. ΄Ένα είναι το σίγουρο την κατάσταση εκμεταλλεύονται τα όπου γής ιερατεία, προς ίδιον φυσικά όφελος.
 
                                            ΤΟ   ΛΥΚΑΥΓΕΣ
΄Όμως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου. Η χιλιετία του θανάτου της Ελληνικής φυλής πέρασε και πάει.
Το ζώδιο των Ιχθύων αφού μας ταλάνισε, έδυσε. Η αφύπνιση αργά αλλά σταθερά έχει αρχίσει. Μήπως νομίσατε ποτέ ότι το προανάκρουσμα των διαρκώς αυξανομένων επιτυχιών των αθλητών μας είναι τυχαίο; ΄Όχι, ΄Όχι, Όχι. Το φώς του Σείριου έχει πια στραφεί επάνω μας. Τίποτα δεν το σταματάει πιά. Από το0 1975 τα Ελληνόπουλα γενιούνται με μεγαλύτερη ευφυϊα (δηλωμένο και βεβαιωμένο)
Το 2001 είναι η αρχή νέου αιώνα της νέας χιλιετίας και του νέου μεγάλου ενιαυτού του Υδροχόου.  Είχαμε αρχίσει με τον τελευταίο χρησμό του μαντείου των Δελφών «Εσθ’ ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται και ες αεί έσται».
Ελληνες γιοί του φωτός και της Ανδρομέδας θεογενημένοι ξυπνήστε! ¨Ηλθε το πλήρωμα του χρόνου για να βγείτε από τον λήθαργο όπου σας έριξαν οι πολέμιοί σας, οι αποστάτες και οι γίηνοι συνεργάτες τους. Γέγονεν  ήμαρ,   ο Φοίβος ήλθεν! Το ηλιακό μας σύστημα γνωστό ως «ΑΠΟΛΛΩΝ» στην Πελώρια Γαλαξιακή συνομοσπονδία, ξαναβρήκε τον άρχοντά του. Τα πράγματα θα ξαναβρούν σιγά-σιγά την θέση τους. Η Ελλάδα μας απελευθερωμένη από τον πνιγηρό εναγκαλισμό, θ’ αποπλύνει το μίασμα και πάλι θα μεγαλουργήσει!
Ο κόσμος ξαναβρίσκει τον Ομφαλό του. Η νομοτέλεια του Σύμπαντος ήταν, είναι, και θα είναι πάντοτε παρούσα και  λειτουργική. Ετοιμασθείτε ψυχολογικά να τους υποδεχθούμε γιατί εσωτερικά τους έχουμε αποδεχθεί. Είναι κοντά μας, γύρω μας και ανάμεσά μας. Να είστε ενήμεροι, να βλέπετε τα σημάδια που πληθαίνουν. Μην εθελοτυφλείτε.
Το παραμύθι μας έπαψε πια να είναι παραμύθι !!!!
                                                                   Καλημέρα σας !
                             Αστερίων  Δημητρίου ο Αλεξανδρεύς
                                                                       01  –  01 – 2001                                                                                                                                                                                                                                    
Βιβλιογραφία   
Τα βιβλία όλων των πραγματικών Ελλήνων συγγραφέων και ερευνητών που δεν πουλήθηκαν, δεν υποτάχθηκαν σε ξένα κελεύσματα και δεν δίστασαν με παρρησία να γράψουν τα πιστεύω τους. Και…. η λεγομένη Βίβλος.
                           Ε  Ρ  Μ  Η  Ν  Ε  Υ  Τ Ι  Κ  Ο  Ν
                   
                     Ελεύθερος  σχολιασμός

                    της  προηγουμένης ενότητας και πρόδρομος

                      
                        της  τυχόν  επομένης.
                        Με την ελπίδα της αφύπνισης της θείας οντότητας
                       
                        που ακούει στο όνομα   ΄Ελληνας.

 

 

 

                                      Ε  Ρ  Μ  Η  Ν  Ε  Υ  Τ  Ι  Κ  Ο   Ν

« Δεν υπάρχει επιστημονική αντιστοιχία σύνθεσης μεταξύ του γήινου περιβάλλοντος και αυτής των έμβιων όντων»
                                                           Sir Francis  Crick
                                            Βραβείο Nobel  Φυσιολογίας – Ιατρικής
                                             1962 για την ανακάλυψη του  DNA  
Àυτό πια και αν είναι ανακοίνωση! Πρέπει να φέρνει τα πάνω – κάτω στους συντηρητικούς και σε αυτούς που ψάχνονται να ζυγίσουν, ν’ αγγίξουν, να εξετάσουν με το μικροσκόπιο, και οτιδήποτε αποδεικτικό στοιχείο μπορεί να βάλλει ο νους του ανθρώπου, να το ζητήσουν.
Δεν έχουν καθόλου μα καθόλου υπ’ όψιν τους ότι η οποιαδήποτε επιστήμη σήμερα, όσο εξελιγμένη και αν είναι έχει ξεκινήσει λανθασμένα και έχει πάρει λάθος δρόμο παράλληλο μέχρις ενός σημείου του αληθινού αλλά ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ! Σημαίνει βέβαια ότι ο ένας μπορεί να οδηγεί σε γκρεμό και ο άλλος σε πεδιάδα. Μπορούμε φυσικά να μιλήσουμε και για μετάβαση από Αθήνα στην Θεσσαλονίκη μέσω Υπεριορδανίας.
Εκτός όμως της περιπλοκής των καταστάσεων λόγω δρομολογίων έχουμε και τις εκτροπές και απαγορεύσεις που μας επιβάλλουν τα διάφορα εξουσιαστικά συστήματα κορυφαία ή μη ! Το αποτέλεσμα που επιδιώκουν και το επιτυγχάνουν είναι η κερδοσκοπία και ο σκοταδισμός.
Ο σκοταδισμός με την παραπληροφόρηση και την εκτροπή από τις αλήθειες που  αναμφισβήτητα υπάρχουν, καθώς και η κερδοσκοπία με την εκμετάλλευση και διάθεση των αγαθών που επηρεάζουν και έχουν στην κατοχή τους, κατάλληλα ή εντελώς ακατάλληλα. Όλ’ αυτά μαζί συνθέτουν το σκηνικό της εποχής μας όπου τα γεγονότα τρέχουν αλλά και είναι ποιο φανερά. Βιάζονται για να εκτελέσουν το χρονοδιάγραμμα. Ποιο να είναι άραγε;  Σε τι αναφέρεται ; Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην το μάθετε; Πρόκειται για την επιβολή του ποιο στυγνού καθεστώτος που έχει γνωρίσει η Γη! Μια απάνθρωπη έκδοση δουλείας που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ. Μπροστά στο μοντέλο αυτό το «1984» του Οργουελ θα φαίνεται σαν αθώο παιδικό παιχνίδι. Είναι κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και τις αντιλήψεις των Σιωνιστών που βλέπουμε με πόση …λεπτότητα συμπεριφέρονται στους Παλαιστινίους. Σ’ εμάς τους ΄Ελληνες οπωσδήποτε θα επιφυλάξουν ειδικές περιποιήσεις. Εμάς μας ….αγαπούν ιδιαίτερα οι άνθρωποι! Φαίνεται βέβαια και από το ιστορικό τους βιβλίο όπου δυσκολεύονται να κρύψουν τα φιλικά τους αισθήματα!!! Τώρα ποιοι άνθρωποι; Ε!! αυτό σηκώνει συζήτηση.
Αυτοί οι καταστροφείς του πλανήτη μας δεν έχουν γήινη προέλευση, προέρχονται από εχθρικούς προς την Ελληνική μας υπόσταση αστερισμούς. ΄Ισως να ήλθε η ώρα να πούμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη,  σκάφη. Δεν είμαστε από τον Πλανήτη Γή (γαία). Εάν νομίζετε κάτι τέτοιο, περιττό να διαβάσετε παρακάτω. Δεν σας ενδιαφέρει. Ενδιαφέρει αυτούς που βλέπουν παραπέρα από την μύτη τους και όταν κάποιος είχε αποκαλέσει τους ΄Ελληνες « ΄Εθνος ανάδελφο» δεν είχαν γελάσει. Συνεχίζουμε όμως και θα αναφερθούμε στην προέλευσή μας. Δεν πρόκειται ούτε για αστείο ούτε για μυθιστορία και προπαντός όχι προς Θεού για επιστημονική φαντασία. ΄Ισως πολλοί να έχουν καταλάβει την μοναδικότητά μας, την ικανότητά μας να ξεμπλέκουμε δύσκολες καταστάσεις, την έμφυτη φιλοξενία μας, την τάση διδαχής που έχουμε για τους άλλους. Όταν ξενιτεύτηκαν οι συμπατριώτες μας και δημιούργησαν ζωντανές κοινότητες στο εξωτερικό με γερή οικονομική υπόσταση, ποτέ μα ποτέ δεν συμπεριφέρθηκαν στο ντόπιο στοιχείο σαν αφεντικό προς δούλους γι αυτό και όπου γής δεν είχαμε προβλήματα με εξεγέρσεις και επαναστάσεις. Ποτέ δεν υπήρξαμε στόχος. ΄Αλλοι ήσαν αυτοί που επέσυραν την οργή των ξεσηκωμένων. Εμείς ξέραμε από ένστικτο τι είμαστε, δεν χρειαζόταν να το δείξουμε. Ετσι πάντοτε και τώρα δημιουργούμε τις καλύτερες εντυπώσεις και η συνεργασία μας είναι παροιμιώδης. Κάποτε σε συνεργασία με ξένους επιτελικούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους, όσο η κοινή εργασία ήταν στα πλαίσια της ρουτίνας όλα πήγαιναν ρολόϊ. Μόλις όμως στράβωνε η κατάσταση τότε μόνον ο ΄Ελληνας είχε την λύση για να ξελασπώσουν. Μη μου πείτε ότι ο καθένας μας δεν κρύβει ένα Οδυσσέα μέσα του(πολυμήχανο). Ο Οδυσσέας ο αντιπροσωπευτικότερος τύπος  ΄Ελληνα. Ο μεγάλος μας προπάτορας και όχι ο γιδοβοσκός και προαγωγός Αβραάμ με τον οποίο μας προβάλλουν σαν προπάτορα και μας στέλνουν στη αγκαλιά του ν’ αναπαυθούμε όταν πεθαίνουμε. Ωραία η θρησκεία μας γεμάτη αγνά παραδείγματα (της Ασινέ και της Δεβώρας) έχουμε εμείς οι Ιουδαιοχριστιανοί!! Και κόπτεται το ιερατείο να μας πείσει για τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό και πως συνέβαλε η θρησκεία στη διατήρησή του. Ναι, αλλά θάβοντας τους Ελληνες!! Γκρεμίζοντας τα ιερά τους! Απαγορεύοντας την επιστήμη την φιλοσοφία και το Θέατρο! Μπορείτε αν μου υποδείξετε κάποιο σημείο των «ιερών γραφών» όπου αναφέρονται ευνοϊκά οι ΄Ελληνες; Πλην βέβαια της ρήσης του Χριστού: «ελύληθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου…….»  Είχαμε μιλήσει για την μοναδικότητά μας η οποία δεν είναι θεωρητική μόνον, αλλά βασίζεται κυρίως στο DNA μας το οποίο σκόπιμα αποκρύπτουν όπως αποκρύπτουν και την συγκριτική εξέταση που έχουν κάνει με DNA προγόνων μας (όχι του Ιακώβ ή του Ισαάκ).
Αναφέρθηκα παραπάνω στο θέμα των εχθρικών αστερισμών και στην συμβίωσή μας σ’ αυτό το Ανατολικό τμήμα της  λεκάνης της Μεσογείου Θαλάσσης, αυτού του μεγάλου λίκνου των πολιτισμών με την φυλή της συμφοράς. Είναι και αυτοί εξωγήινης προέλευσης χωρίς να έχουν καμία φροντίδα και δεσμό με τον πλανήτη που τους φιλοξενεί. Όχι μόνον δεν αισθάνονται τίποτα αλλά τον καταστρέφουν συστηματικά, λεηλατώντας τον και βρωμίζοντάς τον. Και το σπουδαίο είναι ότι παρά τις εκκλήσεις διεθνών οργανισμών δεν εννοούν να σταματήσουν την καταστροφή γιατί απλούστατα δεν τους ενδιαφέρει.
Ας ονομάσουμε τους εχθρικούς μας αστερισμούς και μετά τους φιλικούς     για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Εχθρικοί είναι οι αστερισμοί του ΄Οφεως , του Δράκοντος, του Κήτους του Ηρακλέους, της ΄Υδρας, του Ηνίοχου, του Βοώτη, των Ιχθύων, του Σκορπιού, του Καρκίνου.  Φιλικοί είναι ο αστερισμός της Παρθένου, του Ωρίωνα(Αργούς) , της Λύρας, του Τοξότη, των Πλειάδων, του Κενταύρου, Μικρού & μεγ. Κυνός, της Κασσιόπης, Μεγ. ΄Αρκτου, της Καμίνου , του Πηγάσου, του Περσέα, της Κόμης της Βερενίκης(κόμη της Αριάδνης), του Λαγού (πατρίδα του Αριστοτέλη)..
Βέβαια οι ενημερωμένοι θα μας υπενθυμίσουν ότι ο Ωρίων και μικρός & μεγάλος Κύων είναι ένας αστερισμός. Είναι όμως τόσο χαρακτηριστικά λαμπρότερος που του κάνουμε την τιμή να τον ονοματίζουμε χωριστά.  Εξ άλλου στον αστερισμό του Κυνός ανήκει ο Σείριος που είναι το άστρο της εγγυτέρας προέλευσής μας, των Ελλήνων και μην ξεχνάμε τον όρκο των προγόνων μας « μα τον κύνα» και φυσικά δεν αναφερόντουσαν στον σκύλο της γειτονιάς! Ο Σείριος , αυτός ο λαμπρός αστέρας που μας συνοδεύει εμφανώς όλο τον Χειμώνα και αφανώς από την 21 Ιουνίου οπότε ανατέλλει μαζί με τον ΄Ηλιο αυξάνοντας την θερμοκρασία και δημιουργώντας τα λεγόμενα κυνικά καύματα. Και δεν είναι μόνον αυτά με τον Σείριο. Σηματοδοτεί τις ευεργετικές πλημμύρες του Νείλου, ανατέλλοντας μια ορισμένη ημερομηνία στοχεύει σ’ ένα ειδικό αυλό της Μεγάλης Πυραμίδας(του Χέοπα) στέλνοντας το φως του στον Βασιλικό θάλαμο. Είναι το άστρο που διέπει την ζωή των Ντογκόν (μιας φυλής μαύρων της κεντροδυτικής Αφρικής). Είναι ο αποστολέας του διαστημοπλοίου που ξέμεινε στις ανατολικές πλαγιές των Ιμαλαΐων στην φυλή των Τζόπας. Εκεί υπήρχε μέχρι πρότινος το διαστημόπλοιο που δεν μπόρεσε να ξαναφύγει, χρησιμεύοντας σαν το παλάτι του Φύλαρχου μέχρι που του το πήραν οι Κινέζοι. ΄Εμειναν και οι δίσκοι του αρχαιολόγου ΄Εβανς. Μεγέθους μεγάλου πιάτου ως προς την διάμετρο, τεφρού χρώματος, αγνώστου υλικού στην γήινη επιστήμη και τεχνολογία και ακαθορίστου βάρους, διότι αυξομειώνουν ανά ημίωρο το βάρος τους και δονούνται ελαφρά. Μέχρις εδώ καλά!!! Οι ελληνικές γραφές που έχουν επάνω τους, τους κάνει πολύ ύποπτους στους Σημιτοφοίνικες διότι όπως ισχυρίζονται εφεύραν την γραφή !!  ΄Ωρα είναι ν’ αφήσουμε τις φαιδρότητες. Τα γράμματα είναι Ελληνικότατα και μάλιστα σε σπειροειδή  διάταξη, ίσως για να γίνεται μνεία στον σπειροειδή Γαλαξία όπου ανήκουμε. Τι μας λένε όλ’ αυτά; ΄Ότι ο  Ελληνικός στοχασμός (τρόπος σκέψης) , η Ελληνική γραφή και κατ’ επέκταση ο Ελληνισμός ότι και να συμβεί. Μα ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει. Μα να εξαφανισθούν όλοι οι άνθρωποι μέχρις ενός. Τότε ο εναπομένων άνθρωπος θα μονολογεί στα Ελληνικά για να σπάσει την μοναξιά του. Είναι θεία εντολή, υψίστη συμπαντική νομοτέλεια, η συμπαντική γλώσσα, η γλώσσα των Θεών που δόθηκε στους ανθρώπους να διατηρηθεί  όπως και αυτοί που την μιλούν στο διηνεκές.
Μήπως ακόμα δεν έχετε πεισθεί ότι είμαστε εισαγόμενοι; Δεν αρκούν αυτά που έγραψα παραπάνω; Μήπως χρειάζεται ταυτότητα ή μάλλον διαβατήριο που να γράφει τόπος καταγωγής : Ανδρομέδα, τόπος προέλευσης: Σείριος, εθνικότης: Ελληνική, υπηκοότης: Θεϊκή , Θρήσκευμα: τι είναι πάλι αυτό;
Είναι λίγο περίεργο για τα κρατούντα αλλά θέλω να ρωτήσω « τον πατέρα του κανείς τον τιμά και τον σέβεται, πρέπει να τον έχει περί πολλού. Είναι απαραίτητο άραγε να του κάνει ένα σωρό τελετές και να του χτίζει παλάτια όπου λαμπροστολισμένοι άνθρωποι απευθύνουν δεήσεις κ.λ.π.- κ.λ.π.» Διότι το ένα φέρνει το άλλο. ΄Όταν αναθέτουμε σε μεσάζοντα την προσέγγιση και την δοξολογία του υπέρτατου δυσνόητου και δυσπρόσιτου δημιουργού μας, χωρίς να υπάρχει προς τούτο σαφής ή ρητή εξουσιοδότηση, πρέπει να συμβαίνουν τα παρακάτω.  ΄Εμμεσα αποδεχόμαστε ότι δεν μας φθάνει αυτό που διαθέτουμε μέσα στο κεφάλι  μας για την προσέγγιση του Θείου. ΄Ότι ο διάμεσος διαθέτει   ιδιότητες που εμείς δεν διαθέτουμε άρα αποδεχόμαστε ότι είναι καλύτερός μας ή μάλλον ανώτερός μας. Ε΄! από εδώ και πέρα έχει πάρει ο διάμεσος το πάνω χέρι και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά μας για τον εξουσιασμό μας, και φυσικά το άρμεγμα της τσέπης μας. Η περιβόητη δεκάτη!
΄Ολοι μα όλοι ανεξαιρέτως έχουμε την έννοια του σεβασμού της υπέρτατης οντότητας. ΄Ολοι  μας αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σ’ αυτόν για να τον ευχαριστήσουμε ή να τον παρακαλέσουμε. Με τον τρόπο του ο καθένας. Πρέπει λοιπόν να τυποποιήσουμε αυτά τα πράγματα και να χάσουμε τον αυθορμητισμό μας; Πρέπει να εξουσιοδοτήσουμε κάποιον άλλο να κάνει αυτό το οποίο πρέπει εμείς να κάνουμε;  Η θρησκεία λέγει ότι ο Δημιουργός πρώτ’ απ’ όλα δημιούργησε τους Αγγέλους που σκοπός τους είναι να υμνολογούν και δοξολογούν τον Θεό.  Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ ανθρώπινη η άποψη, αυτή η υπέρτατη οντότητα που έχει δημιουργήσει και εποπτεύει τρισεκατομμύρια Γαλαξίες λέτε να έχει την ανάγκη των λιβανωτών σαν τον τελευταίο δικτατορίσκο μιας Λατινοαμερικάνικης δημοκρατίας. Η λογική μου, το ένστικτό μου αν θέλετε δεν μπορεί να δεχθεί κάτι τέτοιο. Συμφωνώ ότι είναι πολύ πέρα από την αντιληπτική μας ικανότητα το Θείον αλλά ο εξανθρωπισμός του αποτελεί βλασθημία. Το έγραψα παραπάνω αλλά θα επιμείνω έτσι για την εμπέδωση του. « ότι ο υπέρτατος νούς που διέπει τα σύμπαντα είναι έννοια δυσπρόσιτη και μη προσεγγίσιμη με τον διατιθέμενο σήμερα νού». ΄Ισως κάποια στιγμή μελλοντικά να κατορθωθεί μια κάποια προσέγγιση. Τώρα όμως όχι. ΄Οσες μετάνοιες και να κάνουμε όσο και να νηστέψουμε (βέβαια τότε θα έχουμε παραισθήσεις αλλά όχι προσεγγίσεις). Το θείον είναι μέσα μας βαθιά κρυμμένο και μόνον αν είμαστε καθαροί σε όλα μας είναι δυνατόν να φθάσουμε στα κράσπεδά του. Βέβαια το καθαροί, είναι πολύ βαθιά έννοια.
Θρησκεία είναι μια άλλη ιστορία. Η θρησκεία επιβάλλεται . Πολλές φορές βίαια. Με τα δόγματά της, με τους κανόνες της και με τα καλούπια της. Μια διδασκαλία φιλοσοφική προσεγγίζεται αν εμπεριέχει αλήθειες, ερμηνείες και ταιριάζει με το υπάρχον πλαίσιο.
Στην εποχή ακόμα που ο άνθρωπος ήταν κυνηγός υπήρξαν συνάνθρωποί του που είτε λόγω ελαττωματικής κατασκευής είτε λόγω οκνηρίας, ναι περί της κλασσικής τεμπελιάς μιλάω, δεν μπορούσαν να προσπορίσουν τα προς το ζήν και επειδή η «πενία τέχνας κατεργάζεται» όντας ξεκούραστοι αλλά μισοχορτάτοι το έριξαν στη παρατήρηση. ΄Ετσι κατάλαβαν αρκετά πράγματα, όπως τον παθολογικό φόβο των ομοίων τους προς κάθε τι που ξέφευγε την καθημερινότητα, π.χ. η βροντή, η αστραπή, ο κεραυνός, το χαλάζι, κάποια έκλειψη σελήνης (όταν αυτή ήλθε και άρχισε να κάνει παρέα με την γη). Φρόντισαν λοιπόν να ενισχύσουν τους φόβους και την δεισιδαιμονία και μετά να πείσουν ότι ήταν σε θέση να δαμάσουν ή κοινώς να εξορκίσουν το κακό! Κάπως έτσι ήταν η αρχή. Στην συνέχεια το μαγαζάκι εμπλουτίσθηκε με βότανα για να διώχνουν το κακό που πολλές φορές ήταν μπερδεμένο με την υγεία. ΄Ετσι αρχίσαμε να έχουμε τους μάγους – θεραπευτές και επειδή οι τελετές δεν χρειαζόντουσαν και πολύ προετοιμασία είχαν γίνει οι καλοί μας μάγοι αετοί της ξάπλας αλλά και της σκέψης της γόνιμης και δημιουργικής για το πώς θα μπορέσουν να εξουσιάσουν καλύτερα το κοπάδι τους. Αμ έπος αμ έργο η δουλειά πήγαινε από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα αφήνοντας τους μικροεγωισμούς στην άκρη φρόντισαν να μπούν τόσο πολύ στο πετσί του κοπαδιού ώστε να θεωρούνται απόλυτα απαραίτητοι και χωρίς αυτούς να μην προχωράει τίποτα. Μήπως τα ίδια δεν παρατηρούμε και σήμερα; Βλέπετε η ομάδα καλά κρατάει, το μαγαζάκι που έγινε πολυκατάστημα έχει δουλειά πάντοτε και είναι τόση η οργάνωσή τους ούτως ώστε αν παρατηρηθεί κάμψης ενδιαφέροντος ή πέσει ο τζίρος αμέσως κάτι θα γίνει. Καμιά εικόνα θα δακρύσει (ποτέ μα ποτέ δεν θα γελάσει) κάτι θα ματώσει, κάποιο προσκύνημα θα κουβαλήσουν και να οι ουρές και να φασούλι – φασούλι γεμίζει το σακούλι. Και όταν δεν φθάνουν τα ντόπια είδωλα έχουμε και εισαγόμενα.  Η δουλειά πάει όπως είπαμε από το καλό στο καλύτερο, και να οι γραφικοί μας θεολόγοι(τα ιερά πλοκάμια της θρησκείας, πολλοί των οποίων έχουν αποκτήσει κατά ΄ύποπτο τρόπο τον τίτλο τους και συνήθως ή κληρονομικώ δικαιώματι ή εξ απονομής)) στα παράθυρα της TV να ωρύονται και να μας καταδικάζουν να καιγόμαστε στο αιώνιο πύρ επειδή είμαστε αμαρτωλοί. Και όπως είναι πολύ φυσικό γεννιούνται ερωτήματα.
-Ποιος τους έδωσε την εξουσία να μας απειλούν; Εδώ είναι η αυθαιρεσία η μεγάλη. Επειδή ζούν υποκριτικά είναι οι αναμάρτητοι και καταδικάζουν όλους τους άλλους. Παριστάνουν την γλώσσα του Θεού. Γιατί αυτοί ξέρουν! Θα αναρωτηθείτε τι ξέρουν και πως το ξέρουν. Θα σας απαντήσω ότι δεν ξέρω αν ξέρουν αλλά φαντάζονται ότι ξέρουν!
-Ποια είναι τ’ αμαρτήματά μας; Βάσει ποιάς δεοντολογίας χαρακτηρίζονται; Ποιος είναι ο κώδικας που δεν τον ακολουθήσαμε; Είναι τόσο μεγάλο το αμάρτημα που να επισύρει τον αιώνιο κολασμό; και εκείνο το τραγελαφικό προπατορικό αμάρτημα τι σας λέει; Μάλλον ότι είμαστε πιθηκάνθρωποι στό μυαλό και δεχόμαστε να μας φορτώνουν κάτι για το οποίο καμιά ευθύνη δεν φέρουμε, αν αποφάσισε ο Αδάμ να πολλαπλασιασθεί με τον φυσιολογικό τρόπο και όχι με κλωνισμό. Για να μην μιλήσουμε για παραγραφή. Ανεκδιήγητη κατάσταση, από ανεκδιήγητους ανθρώπους και όχι μόνο.
 
 -Ποιος είναι ο Θεός που μας έχει υπό την σκέπη του και μας ξεμπροστιάζει ανά πάσα στιγμή; Αν εννοούν τον Θεό των Εβραίων τον περιβόητο αν όχι διαβόητο Γιεχωβεχέ ή Γιαχβέ τον στυγερό υπαρχηγό του μεγάλου αποστάτη Κρόνου, τον σκοτεινό άρχοντα του κακού τον κυβερνήτη του διαστημοπλοίου Λίλιθ που ενέσκηψε στο πλανητικό σύστημα Απόλλων πρίν 13.000 χρόνια και έκτοτε δεν είδαμε άσπρη μέρα (Η Σελήνη είχε έλθει πιο πρίν περίπου το 26.000 π.Χ. φέρνοντας ενισχύσεις στον Κρόνο) Ε ! τότε να ειπούμε ευχαριστώ δεν θα πάρω. Χάρισμά τους!  Πώς μπόρεσαν αλήθεια να μας καπελώσουν  με την σκοτεινή ιστορία των Εβραίων και να καμαρώνουμε από πάνω και να υποχρεώνουμε τα παιδιά μας να την μαθαίνουν. Πολύ δεν πάει! Ελληνα ξύπνα γιατί σε πήρε το ποτάμι. Ο πανάθλιος Μωυσής όντας κοινωνός των έργων του Ερμή του Τρισμέγιστου, συνέλαβε την έννοια της μονοθεΐας και έρραψε το κουστούμι σ’ αυτά τα μέτρα. Αργότερα, πολύ αργότερα κάθησαν και έγραψαν το παραμύθι τους με ότι βρέθηκε στο ιστορικό τότε παγκόσμιο γίγνεσθαι από πλευράς ηθικών αξιών που βέβαια ήταν Ελληνικό και μας παρουσίασαν αυτό τον αχταρμά, την μισελληνική αθλιότητα που τολμάμε και μολύνουμε την λέξη, αγία γραφή. Η ιστορία του λαού του Όφεως, των Εβραίων δηλαδή έγινε βίβλος και αγια γραφή. Υψιστε Θεέ δώσε φώτιση στα τέκνα σου γιατί θα αποτρελλαθούν. Βάλαμε δηλαδή στον κόρφο μας το φίδι και το ζεσταίνουμε. Και από πάνω οι διάφοροι φανατικοί του είδους. Μισέλληνες κατά βάθος αυτοπροβαλλόμενοι σαν προοδευτικοί τολμούν να μιλάνε για ΕλληνοΧριστιανικό κατασκεύασμα ή για ν’ ακριβολογήσουμε για ΕλληνοΟρθοδοξία, την οποία υπηρετούν και προβάλλουν οι Εβραιολάγνοι ιερωμένοι. Που είναι αυτά τα πράγματα και δεν φαίνονται.  Διότι όταν αναγκάζονται να μιλήσουν για Ελλάδα οι του ιερατείου αλλάζει η προφορά τους θαρρείς και έχουν αγκάθια στο στόμα τους. ΄Ετσι δεν θα είμαι και πολύ μακριά αν χαρακτηρίσω το κρατούν Θρήσκευμα  σαν Ιουδαιοχριστιανισμό διότι έχει όλα του τα συστατικά. Με την παραδοξότητα να βρίζουν καπηλικότατα τον λαό που τους λατρεύει;;;; Τον  λαό που πιστεύει σ’ αυτούς; ΄Εχουν γι αυτό τον σκοπό (της διερμηνείας αν κάτι πάει στραβά και το ερμηνεύουν αλλιώς, τους περιβόητους «πνευματικούς» ή γέροντες).  Κυριακή της ορθοδοξίας με τα εφτά αναθέματα και όχι μόνον.  Συν την καπηλεία του ονόματος του Χριστού, μιας οντότητας υπερβατικής δυσκολονόητης και απροσέγγιστης, ενσαρκωμένης κεντρικής ακτίνας του όλου φωτός, ανάδρομης, σε Ελληνκό περίβλημα με Ελληνική κουλτούρα και φιλοσοφική υποδομή. Αν θέλετε να το πάμε και πάρα πέρα το όνομα αυτού Απολλώνιος από τα Τύαννα που πολύ έξυπνα η κρατούσα θρησκεία τον κατέταξε στους μάγους για να ησυχάσει, (έξυπνοι δεν είναι; Είναι τώρα αρκετά χρόνια που με κατάλληλους πρακτορίσκους οι απανταχού γής Χριστιανικές θρησκείες επιδίδονται μετα μανίας στην καταστροφή πάσης φύσεως ντοκουμέντων της ιστορίας του ανθρώπου όταν αυτά καταμαρτυρούν παλιότερες χρονολογίες από τις παραδεκτές από τον μεγάλο σκοταδιστή Χριστιανισμό. Κάτι ανάλογο των ορδών του Θεοδοσίου «εις έδαφος φέρειν» .Δυστυχώς όπως ξαναέγραψα, καπελωμένης με Εβραϊκό μανδύα και με φόντο τους Εβραϊκούς μύθους και με Εβραϊκό φινάλε, τον Σταυρικό Θάνατο του Απολλώνιου (Ιησού)που πρίν από την γή επεσκέφθη άλλους κόσμους και δίδαξε την Ελληνική ηθική ή μάλλον την συμπαντική αλλά μόνον εδώ δεν τον κατάλαβαν και τον σταύρωσαν. Και για να μείνουμε λίγο σ’ αυτό που λέμε ότι δεν τον καταλάβαιναν και τον σταύρωσαν. Αυτά που μας εκθέτουν σαν παλιά και καινή διαθήκη είναι  ιστοριούλες και παραμυθάκια κατάλληλα για το μυαλό αυτών που τις άκουγαν για να μπορούν να τις καταλάβουν. Βέβαια σήμερα οι γραφικοί τύποι που ακούν στο όνομα θεολόγοι πάνε να κάνουν τα εύκολα δύσκολα αναζητώντας κρυφές έννοιες και βαθύτερα νοήματα Πως αλλιώς μπορούν να δικαιολογήσουν την Θλιβερότητά τους. Πώς να βρούν όμως βαθύτερα νοήματα στο παραμυθάκι με τα γουρούνια και τους δαίμονες, που βρέθηκαν οι δαίμονες να είναι ισάριθμοι με τα γουρούνια. Μπορεί να μου πεί κανείς που βρέθηκαν τα γουρούνια στο Ισραήλ όπου απαγορεύεται η βρώσης χοιρείου κρέατος. Θα απαντήσουν ότι είναι μια περίεργη σύμπτωση.
                 
Σε πείσμα ΤΟΥΣ ο Ελληνισμός μεγαλούργησε και αν χρειασθεί πάλι θα μεγαλουργήσει υπό την σκέπη και προστασία των ιερών μορφών της Αθηνάς και του Απόλλωνα, όπως έγινε και στο παρελθόν απώτερο και εγγύς. Μαραθώνας, Σαλαμίνα εως και στην Πίνδο. ΄Αγιες μορφές παραστέκονταν και εμψύχωναν τους στρατιώτες. Βέβαια και εδώ φάγαμε το απαραίτητο καπέλλωμα. Χωρίς ντροπή τις σεπτές μορφές που μας παραστάθηκαν πριν 2.500 χρόνια τους δώσαμε κυριολεκτικά άλλη υπόσταση, κατά πολύ νεώτερη, και εθνικότητα και διατηρήθηκε η παρθενία και ας συνεκλίσθη μεθ’ ανδρός και ας γέννησε και άλλα τέκνα. Εμείς εκεί τον χαβά μας. Θέλουμε ντε και καλά Εβραίους. Τέτοια είναι η καταλυτική δύναμη του ράσου που μας έριξε σε τέτοιο βαθύ πνευματικό λήθαργο που δεν καταλάβαμε ότι οι μεγάλες γιορτές της καινούργιας θρησκείας συμπίπτουν με τις ημερομηνίες των εορτών της θρησκείας των πατέρων μας. ΄Ετσι τα πήγαν καλά, με τους αλιτήριους ΄Ελληνες όλοι αυτοί οι Εβραιολάγνοι. Μας έδωσαν σιγά – σιγά την φόλα να μην την χάψουμε απότομα και μας καθίσει.
Αργά αλλά σταθερά φαίνεται ότι έχουμε αρχίσει να ξυπνάμε και να καταλαβαίνουμε σε τι βάραθρο έχουμε πέσει. Το τι μας ετοιμάζουν οι φίλοι μας με τα καζάνια το αχνιστό το λάδι και τις φυλλάδες των προφητειών και αποκαλύψεων αν όχι συγκαλύψεων είναι μυθιστορηματικότατο. Μέχρι ταινία έχει γυρισθεί για να προβληθεί όχι σε αίθουσες α΄ ή β΄ προβολής αλλά ολογραφικά στους ουρανούς μιας παγκόσμιας πρεμιέρας! Και τότε να δείτε ποιοι είναι οι πιστεύσαντες και μη. Θα δείτε τον φανατισμό σε όλο του το μεγαλείο. Μπροστά – μπροστά θα πηγαίνουν οι θεολόγοι αντάμα με το νέο φρούτο των πνευματικών, θ’ ακολουθούν οι μοναχές και οι μοναχοί με λάμποντα μάτια από ιερό ζήλο και αμέσως μετά οι θρησκόληπτοι που θα παίρνουν φόρα και θα κουτουλάνε τα πατώματα (ξερό κεφάλι όμως ανάγκη δεν έχει) Ξέχασα να σας ανακοινώσω τι θέμα θα έχει η ταινία. «Δευτέρα παρουσία».  Οπωσδήποτε θα πραγματεύεται το ζήτημα του αντίχριστου και μάλλον θα ονοματίζει ή θα κατονομάζει τον πανίερο ΔΙΑ και τους ΄Ελληνες! Υποθέτω! Μας το χρωστάνε. Είμαι μακριά ή κοντά στην όλη κατάσταση; Κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Δεν νομίζω σύμφωνα με την όλη παγκόσμια κατάσταση όπως διαμορφώνεται ν’ απέχουμε πολύ από την μεγάλη πρεμιέρα στην οποία όλοι είμαστε καλεσμένοι. Μόνον που δεν θα χρειαστεί να βάλουμε το καλό μας το κουστούμι ούτε οι κυρίες τα βραδινά τους. Μάλλον θα είναι αιφνιδιαστική η προβολή, έτσι για έκπληξη. Τώρα ποιος θα νοιώσει περισσότερη έκπληξη είναι το μυστικό της όλης κατάστασης. Προς το παρόν όλα τα χαρτιά τα έχουν οι θεατρώνες! Για τον ΄Ασσο ας μην μιλήσουμε. ΄Αλλωστε  τα μανίκια δεν μιλούν!!!
Για την καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων τους του επηρεασμού της κοινής γνώμης με την παρουσίαση των καταστάσεων όπως τους βολεύει σας παραπέμπω στην παραγωγή « Ημέρα ανεξαρτησίας» όπου διαμορφωνόταν μια κατάσταση με κακούς από το διάστημα και τους καλούς γήινους και τελικά την γη την έσωσε Εβραίος. Αυτό να το μεγενθύνετε για να καταλάβετε τι μας περιμένει. Φυσικά σ’ αυτό το κλίμα είχε δημιουργηθεί και η περιβόητη σειρά «Ολοκαύτωμα» όπου παρουσιάζονταν τα δεινά των Εβραίων και ούτε λίγο ούτε πολύ είχε συγκινήσει όσους ανθρώπους το έβλεπαν. Προσοχή στην λέξη ανθρώπους διότι οι ίδιοι δεν είναι, και πλέον αυτού μας παρομοιάζουν ή μάλλον μας αποκαλούν  goim ότι και αν σημαίνει στην γλώσσα τους, που μόνον άνθρωπος δεν σημαίνει. Ενώ πάς Εβραίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Θα σκεφθείτε ότι μάλλον συμβαίνει το αντίθετο. ΄Αντε τώρα να τους αλλάξεις μυαλό.
Το πόσα δεινά μας ετοιμάζουν με την παγκοσμιοποίηση δεν θα μπορούσε να το χωρέσει ο νούς του ανθρώπου. Μόνον σε διεστραμμένα μυαλά ίσως να μην κάνει εντύπωση. Ας περιμένουμε λοιπόν, ελπίζοντας πως θα ισχύσει και τώρα ότι ίσχυε πάντοτε: «Ο Ελληνισμός θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει». Είναι προορισμένος να προσφέρει έργο στην ανθρωπότητα. Και σας βεβαιώ πως θα το προσφέρει. ΄Εστω και την ύστατη ώρα. Είναι αυτή την στιγμή στο τέλος της νάρκης όπου τον ανάγκασαν να βρίσκεται. ΄Ηδη έχει μισοξυπνήσει. Απλώς τεντώνεται και χουζουρεύει.
Τα σημάδια του ξυπνήματός του είναι πολλά. ΄Όποιος θέλει μπορεί να τα ιδεί και να τα αξιολογήσει. Να σας βοηθήσω; Θυμάστε κάποτε στους Ολυμπιακούς αλλά και σε παγκόσμια πρωταθλήματα τι πάτο πιάναμε! Υπήρχαν που και πού ελάχιστες εξαιρέσεις έτσι για να πιστοποιούν τον κανόνα. Αναλογισθείτε τι, έχει γίνει από το 1992 και μετά. Και όχι μόνον. ΄Οπου ανακατεύονται ΄Ελληνες και προκόβουν και η δουλειά παίρνει την επάνω βόλτα. Λέγεται και δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ότι σε όποια μεγάλη εταιρεία δεν υπάρχει ΄Ελληνας πρόεδρος για πολλούς και διαφόρους λόγους τότε είναι οπωσδήποτε ο αντιπρόεδρος Ελληνας! Αλλά και στον τομέα της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στο εξωτερικό πρωτοπορούμε. ¨Όλα αυτά επιτυγχάνονται όχι χαριστικά επειδή είμαστε ωραίοι. Η επιτυχία αναγνωρίζεται μετά από λυσσαλέους πολέμους, διότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Είναι όπως λέμε «Ηλίου φαεινότερο», οπότε έκοντες άκοντες αναγνωρίζουν την αξία. Χωρίς να το πολύ έχουν διάθεση, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Μπορούν π.χ. ν’ αλλάξουν το 50% περίπου της επιστημονικής τους ορολογίας που αποτελείται από Ελληνικές λέξεις (στις οποίες έχουν αλλάξει τον αδόξαστο, τόσο που δύσκολα αναγνωρίζονται). Μήπως μπορούν ν’ αλλάξουν τις ονομασίες των διαφόρων αστερισμών; Είδαμε εκεί που έβαλαν δικές τους ονομασίες (σε δικές τους ανακαλύψεις) τον τραγέλαφο για να γελάει ο κάθε πικραμένος (Καμηλοπάρδαλης, Σαύρα, Τουκάνα). Ευτύχημα υπήρξε που τους ανακαλύψαμε πρώτοι και σώθηκαν από τον διασυρμό. Φυσικά και υπήρξε η ….ευγενής πρόθεσης της μετονομασίας, αλλά ειδοποιήθηκαν καταλλήλως να μη θίξουν τα καλώς κείμενα. Ετσι αναγκάσθηκαν να δώσουν Ελληνικά ονόματα στις διάφορες αποστολές προς την Σελήνη για να μην ψάχνονται. Και κυρίως για να μην ψάχνουν να βρούν αυτό που στείλανε. ΄Όπως ψάχνουν να βρούν αυτό που στείλανε στον ΄Αρη και έπαψε ξαφνικά να ανταποκρίνεται.
Μέχρι τώρα για ν’ ανακεφαλαιώσουμε και να τονίσουμε και να συμπληρώσουμε αν παραλείψαμε.
Η Ελληνική – Ελλάνια – φυλή είναι η κορωνίδα των έμβιων όντων στην Γαία. Προέρχεται από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Ήταν συνοδοί των θεών με αποστολή εκπολιτιστική. Στο DNA της υπάρχει το γονίδιο «Ε» και στο αίμα της η μη ανιχνεύσιμη ουσία «Ιχώρ» δια της οποίας διατηρείται η καθαρότης της φυλής.
Η κύρια  γεωγραφική περιοχή μας η Ελλάνια (Ελλάδα) έχει κατασκευασθεί κατά το πρότυπο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη «ε» του Σειρίου με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει μια γεωγραφική περιοχή. Διαθέτει θαυμάσιο κλίμα όπου μπορούν να κατοικήσουν (βέβαια οι σημερινοί απόγονοι των πανσόφων προγόνων κατοίκησαν εκεί και ως έτυχε ενώ μπορούσαν να διαλέξουν).Διαθέτει πλούσιο υπέδαφος σε πρώτες ύλες και σχεδόν ανεξάντλητα υδάτινα αποθέματα. Φωτεινό ουρανό με τεράστιο ποσοστό ηλιοφάνειας. ΄Οπου απαιτείτο διαμορφώθηκαν και περιοχές που δεν είχαν τα παραπάνω, για λόγους οικολογικής ισορροπίας. Δεν χρειαζόταν να πάμε ντε και καλά να κατοικήσουμε εκεί. Γι αυτό μας προίκισαν με μυαλό κατά 1,2% περισσότερο των λοιπών ανθρώπων. Προσέξτε και κάτι άλλο. Με δάση και ποτάμια σε μια σοφή διάταξη έτσι ώστε να διατηρείτε η ισορροπία και το κάλος και να μην υπάρχουν φαινόμενα πλημμυρών. Θα μου πείτε τι γίνεται σήμερα. Σήμερα καλά τα παθαίνομαι. Και θέλουμε και ξύλο. Διότι αφανίζουμε τα δάση, στρώνουμε την γή με τσιμέντο ή πίσσα αδιαβροχοποιώντας την. Τέλος πάμε και χτίζουμε μέσα στα ρέματα, εκτρέπουμε ποτάμια κ.ο.κ. Η χτίζουμε στο ποιο βαθύ σημείο ενός κάμπου μια πόλη ενώ τα γύρω υψώματα μας κοιτάζουν με συμπόνοια.
΄Εχει η Ελλάνια μας 5.600 περίπου διαύλους επικοινωνίας συμπαντικούς (ο υπόλοιπος κόσμος μερικές εκατοντάδες)
Η περίφημη γλώσσα μας που με ξένα κελεύσματα κατάντησε όπως κατάντησε, στηριζόταν σε μαθηματικές σχέσεις έχοντας την απίθανη μουσικότητα της και τον απέραντο πλούτο εκφράσεων της, που δημιουργούσε την αίσθηση της αρμονίας. Είναι γλώσσα συμπαντική η οποία φυσικά μας ακολούθησε από εκεί που ήρθαμε. Θα βάλω να κάνετε μια πειραματική εξακρίβωση αρκεί να είσαστε ανεπηρέαστοι και με κριτικό αυτί. Μπείτε σ’ ένα οποιοδήποτε καφενείο ή καφετέρια. Μην πιάσετε κουβέντα με κανένα  αλλά καθίστε σε μια γωνιά λίγο απόμακρη και ακροασθείτε. ΄Ισως σας φανεί ότι μαλώνουν σκυλιά. Το αυτό αν σταθείτε έξω από μια εκκλησία. Αν δεν νοιώσετε ότι γδέρνονται τα τύμπανά σας θα σημαίνει ότι είσθε πολύ ανεκτικοί και μπράβο σας, ή μάλλον εύγε σας. Γιατί; Διότι την κατάντησαν όπως την κατάντησαν.
Τέλος το γεωγραφικό σχήμα της πατρίδας μας, μοιάζει με χέρι ανοιχτό που υποδηλώνει την απλοχεριά μας (όχι καμιά γροθιά σφιγμένη). Δώσαμε ότι είχαμε στον κόσμο, σπείραμε τις ιδέες μας τα πιστεύω μας και μάθαμε τον κόσμο να ζει.
                         
                        ΘΕΟΥΡΓΙΑ  ΚΑΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Εν  αρχή το «΄Ολον  Φώς»
Άκτιστο, αιώνιο, άφθαρτο , ακατασκεύαστο, ακατάλυτο, προαιώνιο και αιώνιο. Ο δημιουργός των πάντων, και του εαυτού του, ο παρακολουθών και γνωρίζων τα πάντα.
Ο δυσπρόσιτος σαν έννοια στην αντιληψή μας και ταυτόχρονα ευπρόσιτος στις παρακλήσεις μας. Στοργικός πατέρας με αέναη φροντίδα και αγάπη για τα πλάσματά του.
Απόληξη της ακτίνας του είναι ο άνθρωπος και εκεί επιστρέφει μετά την τελείωσή του.
           
Στο επίπεδο του «όλου φωτός» τίποτα και καμία δύμαμις είναι δυνατόν να εισχωρήσει. Είναι ο χώρος της υπέρτατης κοσμικής συνειδητότητας.  Υπάρχει φράγμα αδιαπέραστο.
Στο αμέσως προηγούμενο επίπεδο χαρακτηριζόμενο σαν το υπέρλαμπρο υπερφωτεινό υπερσύμπαν  μπορούν να εισχωρήσουν τα υπέρτατης ταχύτητας νιόνια. Είναι ο χώρος της ανώτατης συνειδητότητας. Εδώ βρίσκονται οι υπέραλμπρες ανώτατες θεότητες.
Προηγούμενο της παραπάνω καταστάσεως είναι ο χώρος Αβύσσου φωτός, η περιοχή πνεύματος και χώρος των ψυχών. Στην περιοχή αυτή μπορούν να εισχωρήσουν τα ταχυόνια. Είναι ο χώρος της ανώτερης συνειδητότητας. Εδώ βρίσκονται οι ανώτερες υπερφωτεινές Οντότητες. Σ’ αυτές ανήκει ο Ιερός ΄Αρχων του φωτός  Ζεύς ( Απολλώνιος)
Τέλος έχουμε το γνωστό μας Σύμπαν.
Σ’ αυτό το γνωστό (άραγε πόσο γνωστό;) αλλά εν πάσει περιπτώσει ευρισκόμενο μέσα στα όρια της αντιληπτικότητάς μας, Σύμπαν, εισχώρησαν,οι ανώτερες υπερφωτεινές οντότητες, πνευματικά, μετά από εντολή του Όλου Φωτός και έδωσαν την πνοή ζωής στα έμβια όντα μετά από εντολή της ανώτατης συνειδητότητας και φυσικά στον άνθρωπο που όπως ξαναείπαμε είναι απόληξη των ακτίνων του όλου φωτός.
Ο πατέρας Δίας έδωσε εντολή στην μεγάλη συμπαντική αδελφότητα φωτός να σπείρουν την ζωή στην  Γαία. Η εντολή εκτελέσθηκε με την μεταφορά ζωής από τους 13 γαλαξίες της Γαλαξιακής συνομοσπονδίας των «Ε». Δεν ήταν η μορφή της ζωής όπως την ξέρουμε σήμερα διότι πέρασε πολλά εξελικτικά στάδια, συνεχών πειραματισμών και βελτιώσεων.
Για να κατανοηθεί η δημιουργία πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τον Δημιουργό. Αυτό όμως δεν είναι εφικτό όχι μόνον στην ανθρώπινη νόηση, αλλά ούτε καν στις ανώτατες συνειδητότητες.  Το θείον είναι απροσπέλαστο, δυσνόητο και εντελώς εκτός των διανοητικών δυνατοτήτων μας, και όχι μόνον, με την πεπερασμένη  σκέψη μας τολμούμε την βλαστήμια να του αποδίδουμε ανθρώπινες αδυναμίες ή ιδιότητες. Από αυτή την στιγμή που το Θείο καλουπώνεται, αρχίζει και ο εξανθρωπισμός του και αντίστοιχα η θέωση των πάσης φύσεως ερμηνευτών του ή και λειτουργών του, οι οποίοι στην κυριολεξία αυθαιρετούν, αυτοχριζόμενοι ή μήπως αυτοπροσδιοριζόμενοι;
΄Ότι και αν κάνουν είναι εκτός ουσίας και εννοίας. Πέρα για πέρα εαυτούληδες, θλιβερά υπόλοιπα μιας κατάστασης που θα μπορούσε να είναι ποιο καθοριστική και ίσως ποιο χρήσιμη αν ήταν διαφορετική. ΄Όμως όχι. Εννοούν να παίξουν το παιχνίδι τους για προσπορισμό ίδιου οφέλους και όχι γι αυτό που θέλουν να παραστήσουν στον εαυτό τους, ότι προσπαθούν να κάνουν. Συνήθως τις παμφάγες ορέξεις τους αποκαλούν ανθρώπινες αδυναμίες!
΄Όπως είχαμε προαναφέρει για να κατανοήσουμε την δημιουργία πρέπει να εννοήσουμε τον Δημιουργό. Αφού όμως εκ των πραγμάτων αυτό δεν είναι μέσα στις δυνατότητές μας, λόγω κατασκευής μας, καταφεύγουμε στις υποθέσεις και αρκούμεθα στην ανακάλυψη όσων  είναι επιτρεπτά στην ελαχιστότητά μας και κάνοντας υποθέσεις και διατυπώνοντας θεωρίες για τα υπόλοιπα. Βέβαια οι θεωρίες και οι υποθέσεις δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα ανθρώπινα μέτρα, που ούτε καν μπορούν ν΄αγγίξουν τα κράσπεδα των θείων επιτευγμάτων και της υπάρχουσας αρμονίας στο σύνολο της δημιουργίας. Απλώς αντιλαμβανόμαστε μέρος των τεκταινομένων και θαυμάζουμε όλο προσμονή τα μελλοντικά να συμβούν και να υποπέσουν στην περιορισμένη μας αντίληψη! Βέβαια ο εγωισμός μας δεν μας αφήνει άτρωτους. Νομίζουμε ότι είμαστε το κάτι άλλο. Τίποτε ποιο αναληθές. Είμαστε κάποια σκαλιά ποιο πάνω από τα ομοειδή μας, τα θηλαστικά. ΄Εχουμε  προικισθεί με εγκέφαλο εξελιγμένο αρκετά ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα μέλη μας με επιδεξιότητα λόγω ίσως του ειδικού μας προορισμού. Και μια και το έφερε η κουβέντα, υπάρχει ένα θηλαστικό το οποίο έχει σχεδόν τον ίδιο εγκέφαλο μ’ εμάς (με πολύ μεγάλες ομοιότητες). Προσωπικά πιστεύω ότι έχει περισσότερο μυαλό από εμάς, γι αυτό και δεν βγαίνει από την θάλασσα και φορτωθεί τα αγαθά ;;; του πολιτισμού μας!! ΄Όπως ίσως καταλάβατε πρόκειται για το δελφίνι, που μας φέρεται φιλικότατα. Εμείς;  Εμείς σαν άνθρωποι άπληστοι και άκαρδοι καταστρέφουμε τα πάντα χαλώντας τις λεπτές ισορροπίες της Φύσης. Ως πότε όμως; Θα έλθει η στιγμή που σας διαβεβαιώ δεν είναι καθόλου μα καθόλου μακριά  που κάποιοι που μας προσέχουν θα μας πουν «ως εδώ! Αρκετά!» 
                     
                         ΚΑΘΑΡΣΗ- ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
Το ευτύχημα θα είναι να μας το πουν αυτοί και να μην πέσει επάνω μας η αντίδραση της Φύσης (Γαίας) η οποία είναι ζωντανή και αντιδρά με κάποια βραδύτητα, αλλά αντιδρά βίαια και εξοντωτικά. Είμαστε κάτι παραπάνω από βέβαιοι ότι πήρε το μήνυμα, ότι κάποια όντα που σέρνονται στην επιφάνειά της, απεργάζονται την καταστροφή του περιβάλλοντος. ¨Εχει αρχίσει ν’ αντιδρά αλλά είμαστε στην αρχή της αντίδρασης. Δεν γνωρίζουμε,  αν, αλλάζοντας στάση απέναντί της, μας συγχωρήσει και εφησυχάσει. Πολύ φοβάμαι πως όχι! ΄Ηδη έχει δρομολογήσει το σχέδιο Επανάταξης που οπωσδήποτε  προβλέπει πριν την επανάταξη, την Κάθαρση, η οποία θα γίνει με την φωτιά και το νερό για τον εξαγνισμό! Και μετά όλα θ’ αρχίσουν  όπως θα λέγαμε από μηδενική βάση. Δηλαδή θα υπάρξει μια καινούργια αρχή, ίσως χωρίς τα λάθη του παρελθόντος!
Θα σκεφθείτε ότι τι φταίμε εμείς αν κάνουν λάθη και εγκλήματα κατά της φύσης; Οι του ΄Οφεως και του Δράκοντος οι αυτοαποκαλούμενοι περιούσιος λαός όπως ο αρχιεγκληματίας αρχηγός τους Γιεχωβεχαί αυτοαποκαλείται Θεός.
Περιούσιοι λαοί δεν υπάρχουν. Υπάρχουν άνθρωποι ίσως μερικοί με Α κεφαλαίο και ίσως με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Υπάρχουν και κατηγορίες ανθρώπων που ήλθαν στην Γαία με ειδική αποστολή, σαν ακόλουθοι του Ιερού ΄Άρχοντα του Φωτός και είχαν αναλάβει δράση, εκπολιτίζοντας τους συνανθρώπους τους χωρίς διάκριση φυλής, χρώματος και νόησης. Αυτοί ήσαν οι ΄Ελληνες!  Οι Ελλάνιοι! Τα τέκνα του φωτός. Οι Φωτεινοί!
Δεν είναι εκλεκτοί, δεν είναι ο υπερούσιος λαός. Είναι οι εκπολιτιστές της ανθρωπότητας εντολοδόχοι και εκτελεστές των θείων εντολών. Σ’ αυτούς που ενώ έπρεπε να τους χρωστάνε ευγνωμοσύνη, όλοι οι λαοί, όμως  τους κατατρέχουν και τους παιδεύουν.
Επανέρχομαι στα σχετικά με την καταστροφή του πλανήτη με την λεηλασία που γίνεται (εξάντληση των φυσικών πόρων) και οπωσδήποτε την μόλυνσή του. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτή την στιγμή είναι ανατάξιμη η όλη κατάσταση με την Γαία ή έχουμε φθάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή; Υπομονή όπου να είναι κάτι  θα δείξει. ΄Ολο και κάποιο σημάδι θα ανατείλει. Οι προστάτες μας αγρυπνούν, έτοιμοι να επέμβουν για την σωτηρία των Ελλάνιων γόνων!
Στο διάβα του χρόνου έχουμε αλλάξει σαν φυλή και σαν έθνος. ΄Εχουμε γίνει κακομοίρηδες, γκρινιάρηδες και φοβερά παραπονιάρηδες. ΄Ισως με το δίκιο μας. Τόσες προσπάθειες έγιναν για την αλλοίωσή μας που όπως φαίνεται στέφθηκαν από επιτυχία. Ολοφάνερο είναι ότι όταν βρεθούμε σε άλλο περιβάλλον, εκτός κοιτίδας, αναπτύσσουμε απίθανες ικανότητες, αντιμετωπίζουμε δυσκολότατες καταστάσεις με αριστοτεχνικούς τρόπους. Δίνουμε λύση σε ασύλληπτης  δυσκολίας καταστάσεις και κατορθώνουμε να βρισκόμαστε πάντα στην κορυφή. Μα τότε; Τι συμβαίνει; Μήπως περνάει από το μυαλό κάποιου προικισμένου από εμάς κάποια φαεινή ιδέα; Μήπως είμαστε ματιασμένοι; Ή για να το πούμε ποιο επίσημα μήπως μας έχουν βασκάνει;
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, όχι όμως ατομικά αλλά ομαδικά, ολόκληρος ο Ελληνικός λαός. Σύμπας ο Ελλάνιος λαός! 
Του συνέβησαν πολλά! Κυνηγήθηκε, ποδοπατήθηκε, σκλαβώθηκε, του γκρέμισαν τα ιερά και τα όσια. Τον ισοπέδωσαν! Τον έμαθαν να κοιτάζει το χώμα! Τον έμαθαν να γονατίζει και να προσκυνάει αυτός που δεν ήξερε από αυτά. Του επέβαλλαν την δουλικότητα. Τον γέμισαν απαγορεύσεις και δόγματα αυτόν που ήταν φιλελεύθερος και αδογμάτιστος. Και τι απαγορεύσεις. Να σου προκαλούν τρέλα με τις παραδοξότητες. Φάε την εληά μην τρώς το λάδι . Φάε το αυγοτάραχο μην φάς το ψάρι. Τι σόϊ λογική είναι αυτή  και από πού πηγάζει; Μα φυσικά από την εβραϊκή θρησκεία. Εκεί υπάρχουν αυτές οι παραδοξότητες και φυσικά μας τις κόλλησαν ελέω πατέρων. Πολύ πατέρες, οι πατέρες και τα κείμενά τους. Βρήκαν ελεύθερο μέρος και αλώνισαν, με τις πλάτες των Ρωμαίων. Της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας! Και αφού μας έπεισαν ότι είμαστε ειδωλολάτρες έτσι για πρωτοτυπία μας έβαλαν αν προσκυνάμε άλλα είδωλα, και μας επέβαλαν ότι είμαστε δούλοι του Θεού, ήθελα να ήξερα εκείνο, το κατ’ εικόνα ημετέρα και ομοίωση που πάει;. Αυτά που είναι ζωγραφισμένα σε σανίδια από ανθρώπους που ελάχιστη αν όχι μηδαμινή σχέση είχαν με την καλλιτεχνία και την απόδοση των μορφών, οι οποίες μας βγήκαν σε αφύσικες στάσεις και με περίεργες αναλογίες, συχνά αγριεμένοι. Οι περισσότεροι αριστερόχειρες και άλλα που δεν είναι του παρόντος αναπτύγματος. Σε αντίθεση εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι τα αγάλματα των θεών της αρχαιότητας όταν απεικόνιζαν το ίδιο πρόσωπο λίγο πολύ έμοιαζαν μεταξύ τους και ας ήταν το ένα στην Αρκαδία και το άλλο στην Αθήνα. Μήπως λέει τίποτα αυτό; Φυσικά αυτές τις αγιότητες που έχει η θρησκεία μας δεν είναι όλες αποκυήματα γόνιμης φαντασίας, αλλά! Εδώ είναι η πονηριά και καπατσοσύνη. Αγίασαν πολλές οντότητες Ανδρομέδειες οι οποίες ήσαν υπερβατικές με μεγάλες δυνατότητες διαχρονικές. Αγιος Νικόλαος= Ποσειδώνας. Αγιος Γεώργιος = Περσέας, Αγιοι Ανάργυροι = Διόσκουροι (Κάστωρ & Πολυδεύκης), η πάναγνος Αθηνά = Παναγία, Δήμητρα = Αγ. Δημήτριος, Βελλερεφόντης = Αρχάγγελος Μιχαήλ. Να σας πω και κάτι του οποίου έχω ιδία αντίληψη. Στα ριζά του Ολύμπου στην Βόρεια πλευρά του, υπήρχε και υπάρχει η πηγή της Αρτέμιδος με ιαματικές ιδιότητες διαπιστωμένες τουλάχιστόν στην εποχή μας (υποψιάζομαι ενεργειακό δίαυλο). Για να μην χάσουνε το κελεπούρι εφεύραν τον μύθο της Αγ. Κόρης(πολύ προσδιοριστικό όνομα σαν να λέγαμε η κ. Παπαδοπούλου) και βάφτισαν έτσι την τοποθεσία και την πηγή χτίζοντας και εκκλησία και τραπεζαρία για να μαγαρίσουν τον χώρο, πράγμα που κατόρθωσαν.
΄Οταν κάμπτεται το φρόνημα και πέφτει το ηθικό. ΄Εχουν αλάνθαστους αισθητήρες για να το καταλαβαίνουν, φέρνουν εισαγόμενα είδωλα. Τότε έχουμε μεγαλεία και παράτες και μαζεύουνε και χρήμα! Και αν δεν έχουν έτοιμη εισαγωγή, όλο και κάποια εικόνα θα δακρύσει. Ποτέ μα ποτέ δεν θα γελάσει. ΄Ετσι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί κατηφείς και θλιμμένοι σαν μόλις να έχουμε γυρίσει από την κηδεία του πατέρα μας ο οποίος πέθανε νέος! Φαίνεται ότι για να μην έχουμε καμιά χαρά στην ζωή μας, περιτριγυριζόμαστε από μαυροντυμένους δίκην κοράκων ή ορνέων ετοίμων να επιπέσουν επί της λείας των. Η χαρά, για το θείο δώρο της ζωής δεν πρέπει να μας συγκινεί αλλά να σκεπτόμαστε τον Θάνατο και, κατ’ επέκταση την τιμωρία μας γι αυτά που δεν κάναμε ή που παρακάναμε και σπάνια την ανταμοιβή μας. ΄Ετσι λοιπόν παρουσιάζονται οι διάφοροι κήρυκες της εκκλησίας να βροντοφωνάζουν να μετανοήσουμε (γατί, τι κάναμε πάλι;) να νηστέψουμε(αλήθεια ξέρουν τίποτα για την ακολουθούμενη διατροφή από τον Πυθαγόρα;) να εξομολογηθούμε (προπαντός αυτό για να μάθουν τι έχουμε στο μυαλό μας) και όλα τα σχετικά και τυπικά. ΄Ετσι θα είμαστε τα ιδανικά πρόβατα ενός αποδοτικού κοπαδιού. Φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τις Ερινύες και το υποσυνείδητο που μας εξομολογούν διαρκώς και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μας τιμωρήσουν πολύ σκληρά. Τους έμαθαν ένα ποιηματάκι και βγαίνουν και το λένε σαν τα πρωτάκια την 25η Μαρτίου. Τι να τους κάνεις  όμως ας τους αφήσουμε να αποτελούν ένα τμήμα των παραδόσεών μας. Να σκεπτόμαστε και κοινωνικά. Με την σημερινή ανεργία άς βγάζουν και αυτοί το ψωμάκι τους δίνοντας την παράστασή τους. Επειδή το ένα κακό φέρνει το άλλο  μας βάφτισαν και μας ονόμασαν Ρωμιούς. Αποδέχθηκαν δηλαδή και υιοθέτησαν την Τουρκική επονομασία μας για να δείξουν ότι κατέλαβαν τμήμα του Ρωμαϊκού κράτους. ΄Όμως είμαστε και παραμένουμε Γραικοί μέχρι κόκαλο, μη αποδεχόμενοι τον Ρωμαίικο προσδιορισμό μας και τα εξ αυτού παρεπόμενα. Τέλος – τέλος ο πραγματικός θα λέγαμε συνειδητοποιημένος Χριστιανός επώνυμος ή φανατικός μπορεί να ξεχωρίσει εύκολα με την δοκιμασία:  όταν έχει δύο χιτώνες τι κάνει; Απλούστατα προσπαθεί ν’ αρπάξει και τρίτο!!!
Κάποιο άλλο ζήτημα θα πρέπει να μας απασχολήσει, που ταλανίζει χρόνια τώρα την δύσμοιρη Πατρίδα μας.
΄Ισως έχουμε προσέξει ίσως και όχι, ότι ο καπελωμένος ΄Ελληνας είναι πρώτα από όλα οτιδήποτε άλλο και μετά ΄Ελληνας. Και εξηγούμε: Ο Κομμουνιστής είναι πάνω απ’ όλα Κομμουνιστής θα εκτελέσει πριν οτιδήποτε άλλο, τις εντολές του κόμματος έστω και αν αυτές στρέφονται εναντίον της Πατρίδας του. Οι των διαφόρων κομμάτων κάνουν τα ίδια και απαράλλακτα. Οι διεθνιστές το ίδιο (αυτοί επι πλέον ντρέπονται να δηλώσουν ΄Ελληνες). Οι Χριστιανοί (στους φανατικούς θ’ αναφερθώ) είναι πρώτ’ απ’ όλα Χριστιανοί και μετά ΄Ελληνες. Εκείνο το «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» έχει πάει προ πολλού περίπατο. Κάτι άλλο που έλεγε ο Σωκράτης ότι «απάντων των προγόνων……τιμιότερον και αγιότερον εστίν η πατρίς » Το ίδιο και αυτό.  ΄Ετσι έχουμε το τραγελαφικό, η μεν Εκκλησία να στρέφεται εναντίον των Ελλήνων και το κράτος εναντίον του Ελληνισμού. Και να τους πολεμάνε με ζέση και φανατισμό. Και όχι μόνον αυτό, παράλληλα εκθειάζουν και υμνολογούν τον καταστροφέα του Ελληνισμού, τον εφευρέτη της Ιουδαιοχριστιανικής Θρησκείας το περιβόητο και διαβόητο Ισραήλ, που όποια φάση της Ιστορίας μας αν σκαλίσεις θα το βρεις να δρα  παρασκηνιακά, αποτελώντας τον κύριο μοχλό των γεγονότων. Μετά να μην απορούμε πως φθάσαμε στην παγκοσμιοποίηση, η οποία αργά αλλά σταθερά μας κουκουλώνει. Το προοίμιό της οπωσδήποτε είναι το παγκόσμιο συμβούλιο των εκκλησιών. Βέβαια ακούγεται ωραία ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε τα τέκνα ενός Θεού κ.λ.π.-κ.λ.π. Είναι όμως έτσι ή θα μας βγούν μεθαύριο εμείς να είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού και μερικοί – μερικοί, ελάχιστοι ενός ανώτερου Θεού οπότε θα είμαστε της καρπαζιάς.
Αφού αναφερθήκαμε στην κρατούσα θρησκεία, μπορούμε χωρίς χαλκεύματα και σοφιστείες να δούμε από κάποια άλλη γωνία τα γεγονότα. Ο λαός του ΄Οφεως και του Δράκοντος είδε και απόειδε ότι δεν μπορούσε να κατισχύσει του ΄Ελληνα με τις διάφορες πλάγιες μεθόδους (προδοσίες, ανακατέματα, διαβολές ) και αποφάσισε να κτυπήσει στην ρίζα, στον συνεκτικό κρίκο. ΄Εκανε όμως ένα βασικό σφάλμα. Επειδή του είχε επιβάλλει ο Γιεχωβεχέ την ιδέα ότι ήταν ο Θεός του και ίδρυσε ως εκ τούτου την θρησκεία (μάντρωμα προβάτων), για να τους έχει του χεριού του και να τους ελέγχει έφτιαξε και τους κανόνες και τους κανοναρχούσε. ΄Ετσι λοιπόν έχοντας τους εαυτούς τους σαν πρότυπα νόμισαν πως και ο ΄Ελληνας είχε την θρησκεία του. ΛΑΘΟΣ! Λάτρευε τους ανωτέρους του είδους του. Αυτούς που τον καθοδήγησαν αυτούς τους οποίους συνόδευε. Αυτούς που τον ξανάβγαλαν από την λήθη όπου κατρακύλησε μετά την κοσμοχαλασιά του Δευκαλίωνα. Ούτε μετάνοιες ούτε γονατίσματα, ούτε να κυττάει υποκριτικά χαμηλά. Τα χέρια στην ημιανάταση και «φίλε Ζεύ» το επιφώνημα – επίκληση. Που να το χωρέσει ο νούς των γαμψομύτηδων. Αλλιώς ήταν τα δικά τους. Επάνω σ’ αυτή την συνταγή επεχείρησαν ότι επεχείρησαν και εκεί τους χάλασε  η συνταγή (έκοψε η γιαούρτη). Σήμερα μετά από σχεδόν δύο χιλιάδων χρόνων σκοταδισμό και οπισθοδρόμηση έχει αρχίσει κάτι να κινείτε και να ξυπνάει δειλά βέβαια αλλά είναι αρχή. Βέβαια θα γίνουν λάθη όπως είναι φυσικό να γίνονται στις αλλαγές και ίσως υπάρξουν και ακρότητες, όχι βέβαια σαν του Θεοδοσίου που δεν άφησε πέτρα στην πέτρα. ΄Όμως θα λάμψει η αλήθεια και θα ξαναβρεί ο τιμωρημένος λαός τον δρόμο του. ΄Ένα  πράγμα πρέπει να ξέρουμε. Πρέπει να σεβόμαστε και να τιμούμε το θείο! Για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται ούτε μεσολαβητές ούτε ειδικές φορεσιές ούτε ειδικές τελετές, ούτε δόγματα ούτε τελετουργικά. Αυτή την στιγμή τιμούμε τους αδελφούς μας από την πατρίδα και όλοι μαζί εκδηλώνουμε την λατρεία μας στο όλον φώς και την ενσαρκωμένη κεντρική του ακτίνα που είναι αυτός που συνηθίσαμε να αποκαλούμε Χριστό. Καμία σχέση με τον σκοτεινό, αιμοβόρο, και λαοπλάνο Ιεχωβεχέ ή Ιεχωβά ή Γιαχβέ τον αυτοαποκαλούμενο Θεό των Εβραίων! ( Αρχηγός ναι Θεός όχι!). Πως όμως μπορούμε να απαλλαγούμε από τους ιδίους αλλά κυρίως τους παρατρεχάμενους (οι επικινδυνοδέστατοι παραθρησκευτικοί) των πολύ φανατικών κυρίων των αυτοαποκαλουμένων ορθοδόξων (δεν ήλθε βλέπετε κάποιος εξωτερικός να τους απονείμει τα εύσημα, ότι αυτοί και όχι άλλος κανένας πιστεύουν σωστά). ΄Ετσι για να είναι συνεπείς με τον εαυτό τους και για τον εαυτό τους αυτοχρίσθηκαν ορθόδοξοι και έκτοτε καμαρώνουν. ΄Εχουν και την γενική αντιπροσωπεία του Θεού επί της Γης και μιλούν από θέση ισχύος. Αφού λοιπόν ισχυρίζονται ότι έχουν ορθή πίστη γιατί σφάλλουν τόσο τραγικά και ανεπανόρθωτα, προσπαθώντας να μας καπελώσουν με την Εβραϊκή θρησκεία; Τι δουλειά έχει ο Θεός του φωτός στον οποίο πιστεύουμε, με τον ολέθριο και αιμοβόρο θεό του σκότους τον διαβόητο Ιεχωβεχέ, κοινώς Γιαχβέ; Στο κάτω – κάτω της γραφής αν όχι τίποτε άλλο οι οπαδοί του σταύρωσαν τον αποκαλούμενο Χριστό και όχι μόνον. Κάνουν τόσο θόρυβο για τον σατανά και εμπιστεύονται τον αρχηγό του Μπορείς ποτέ να προσκυνήσεις τον σταυρωτή του πατέρα σου; Περίεργα και ακατανόητα πράγματα τα οποία μόνον οι γραφικοί μας θεολόγοι(διευθυντές της αντιπροσωπείας ή manager) μπορούν να παραστήσουν ότι καταλαβαίνουν. Δεν μπορούν βέβαια, αλλά προσποιούνται. Πως τώρα ο Πανίσχυρος Θεός που μας επισείουν δεν μπόρεσε αν επιβάλλει τον ορθό λόγο και την ορθή πίστη αλλά να στηρίζει μια ολόκληρη θρησκεία σε Ευαγγέλια τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη αποτελεί ισχυρό σημείο αμφισβήτησης.
Η παντοδυναμία και σοφία του θείου δεν θα επέτρεπε παρεκτροπές από τον λόγο του ο οποίος θα ήταν ενιαίος και ισχυρός, χωρίς να δίδει λαβή αμφισβητήσεων. Εδώ έχουμε έργο καθαρά ανθρώπινο με μικρότητες και ότι άλλο είναι δυνατόν να προέλθει από τον άνθρωπο Ισραηλίτη.
Ισως δεν έχουν καταλάβει και ούτε τους συμφέρει να καταλάβουν ότι η ενσαρκωμένη ακτίνα του όλου φωτός , ο αποκαλούμενος Χριστός δεν ήλθε να εγκαθιδρύσει θρησκεία. ΄Ηλθε να κηρύξει την αγάπη, σ’ ένα κόσμο που του έλειπε. 
Το 2000 έληξε η σκοτεινή εποχή των Ιχθύων που υπήρξε όπως και στο παρελθόν το ζώδιο του θανάτου της φυλής μας (πριν 25000 χρόνια περίπου στα χρόνια της βασιλείας του Κρόνου, είμαστε ξανά υπό την επήρεια του ιδίου ζωδίου, από τον οποίο μας απάλλαξε ο μεγαλοδύναμος Ζεύς). Το 2001 μπήκαμε στο ζώδιο ή εποχή του Υδροχόου. Πολλά και θαυμαστά θα γίνουν, η φυλή μας θα εξυψωθεί για να βρεί τον χαμένο της εαυτό. Ο πλανήτης που τόσο ταλαιπωρήθηκε από τον λαό του ΄Οφεως είναι πιθανόν αν μπορέσει ν’ αναγεννηθεί και να ξαναλάμψει Σμαραγδένιος σ’ ένα σύμπαν φωτεινό και λυτρωμένο από το μίασμα των αποστατών και των Γηίνων συνεργατών τους. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν υπάρχουν περιθώρια ανανήψεως ή έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο, διότι όπως ξανάγραψα η Γαία έχει αρχίσει ν’ αφυπνίζεται για ν αυτοπροστατευθεί.
Είχα αναφερθεί πιο πάνω στην κεντρική ακτίνα του όλου φωτός τον Χριστό καθ’ ημάς ή Απολλώνιο. Σίγουρα πλησιάζει η δευτέρα παρουσία του στο Σύστημα «Απόλλων», και όπως συνήθως συμβαίνει έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να εμφανίζονται οι πρόδρομοι συνοδοί του. Αυτοί που θα προηγηθούν για να προετοιμάσουν την ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ!  Θα επιχειρήσω αμέσως να δικαιολογήσω τον τίτλο (Ερμηνευτικόν)  εξηγώντας όσα γνωρίζω και όσα πιστεύω και γιατί τα πιστεύω. Επειδή κάθε καλή ερμηνεία πρέπει ν΄ αρχίζει από τα εύκολα στα δύσκολα, σκοπεύω και εγώ να αρχίσω κάπως έτσι. Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου  (όχι εκλεκτό ή οτιδήποτε άλλο) διότι μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης είχα την σχετική πληροφόρηση. ΄Εγινε αντιληπτό με περισσότερες της μιάς αισθήσεις για το τι περίπου συμβαίνει και ακόμα καλύτερα τι είναι περίπου δυνατόν και πιθανόν να συμβεί. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι επειδή η σχετική γνώση χορηγείται στάγδην, θα μπορέσω να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία και να αφομοιώσω τις χορηγούμενες γνώσεις (διότι κάποιοι άλλοι δεν ήταν και τόσο έτοιμοι και τους έπεσαν πολλά, με αποτέλεσμα την κάποια διαταραχή της προσωπικότητάς τους).
Υπάρχει μια μορφή επικοινωνίας με αρκετές γήινες ομάδες, κάποιων οντοτήτων εξωγαλαξιακών. Είναι προπομποί απεσταλμένοι της συμπαντικής Γαλαξιακής συνομοσπονδίας των «Ε» της Ανδρομέδας. Αρχηγός όλων των στρατευμάτων της λεγόμενης 7ης αποστολής είναι ο Ιερός άρχων του φωτός Ζεύς. Συνοδοί του και μέλη της αποστολής πολλές γνωστές σ’ εμάς  οντότητες (Αθηνά, Απόλλων, Ποσειδών, Αλέξανδρος, Οδυσσέας κ.ά.). Σκοπός της έλευσής τους η αποκατάσταση της ισορροπίας στην Γη, και η εκδίωξη των αποστατών και προφανώς η προετοιμασία της έλευσης της ενσαρκωμένης κεντρικής ακτίνας του όλου φωτός, του ονομαζόμενου από εμάς Χριστού για την Δευτέρα του παρουσία.
Η όλη κατάσταση έχει αποκτήσει οντότητα, έχει περάσει από δοκιμασίες όπως και οι γήινοι αποδέκτες της και έχει γίνει αποδεκτή έχοντας διαφύγει από τον χαρακτηρισμό του απίθανου ή του πλαστού και ακόμα χειρότερα της φαντασιοπληξίας. Οι χειριστές – αποδέκτες είναι πρόσωπα ανώτερα πάσης γήινης μικρότητας και προπαντός άτομα που αποφεύγουν την ατομική προβολή και προπαντός σκέπτονται και ενεργούν ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Πρέπει, πιστεύω, να είναι και αυτός ο κύριος λόγος για τον οποίο έγιναν αποδέκτες των μηνυμάτων. Ελάχιστοι αποδέκτες δεν βρέθηκαν σε βαθμό ωριμότητας και κάτοχοι  ψυχικού σθένους τέτοιου ώστε να αφομοιώσουν τα μηνύματα ή να αντιμετωπίσουν την μεταδιδόμενη γνώση, αλλά έκαναν κακή χρήση της πληροφόρησής τους με αποτέλεσμα να πάρουν  άλλους δρόμους, περίεργους. Αυτή την στιγμή είναι τοποθετημένοι στο περιθώριο, σαν είδος κολασμού. Αλλοι πάλι διακατεχόμενοι από τάσεις επιδεικτικές ή αρχομανίας επεχείρησαν αν παρακάμψουν την υπάρχουσα τάξη και νομοτέλεια  και ανεκλήθησαν στην τάξη. Η ανθρώπινη φύση με τα μικροπάθη της και τις κακίες της επεμβαίνει διαρκώς για να διαταράξει την υπάρχουσα αρμονία.
Υποβοήθηση σ’ αυτή την προπαρασκευαστική φάση προσφέρουν κάποιες ομάδες στην Γή που ονομάζονται «ομάδες Ε» και απαρτίζονται από ενσαρκωμένους μη Γήινους των οποίων τα έργα τις ιδιότητες, τις δυνατότητες και την ταυτότητα δεν γνωρίζει κανένας. Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που καπηλεύονται τις παραπάνω ονομασίες. ΄Ομως προσοχή, πάντοτε εκ του πονηρού. Στη Γη εκτός των Ελλήνων-Ελλάνιων και Ελληνογενών υφίστανται και οι ιθαγενείς κατά κάποιο τρόπο δηλαδή οι βελτιωμένοι άνθρωποι από τα βάθη της δημιουργίας τους. Επίσης υπάρχουν και όντα άλλων κόσμων που έχουν πάρει την ανθρώπινη μορφή και είναι υπό την ιδιότητα του ναυαγού ή μάλλον αυτοεξόριστου λόγω καταστροφής του κόσμου τους, ή επισκέπτες. Ζουν πάντως ανάμεσα μας χωρίς να μας ενοχλούν. Υπάρχουν όμως και οι αποστάτες. ΄Οντα από εχθρικούς αστερισμούς ως προς την γαλαξιακή συνομοσπονδία υποτελείς του Κρόνου όταν είχε βασιλέψει στην Γή, των οποίων εφείσθη ο μεγαλοδύναμος Δίας και οι οποίοι έχουν στραφεί τώρα εναντίον των τέκνων του. Αυτοί προετοιμάζονται μαζί με τους γήινους συνεργάτες τους, τους Εβραιοσιωνιστές,  πυρετωδώς για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης (του ποιο στυγνού καθεστώτος που ήταν δυνατόν να επινοήσει ο άνθρωπος για την καταδυνάστευση των ομοίων του). ΄Ηδη υφιστάμεθα την απόπειρα αλλοιώσεως του πληθυσμού με τα στίφη των λαθρομεταναστών που διοχετεύονται στην χώρα μας, με την ανοχή των κυβερνώντων διότι εκτελούν διαταγές. Επειδή θέλουν να βαδίζουν σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει θα προβάλουν πρώτα τον Αντίχριστο και με την κάλυψή του θα προχωρήσουν στην πλήρη υλοποίηση του υπόλοιπου σχεδίου. Η προετοιμασία τους έχει αρχίσει από πολύ καιρό με ταινίες παραπλανητικού(επιστημονικού) περιεχομένου αλλά με την κεντρική ιδέα που στάζει φαρμάκι. Όταν αναφέρομαι σε διάφορα γεγονότα τα οποία δεν επεξηγώ δεν το κάνω επίτηδες αλλά επειδή έχουν εκτεθεί στην πρώτη ενότητα. ΄Ετσι θεώρησα πλεονασμό να επεξηγήσω τα περί αποστατών και Κρόνου. ΄Οσα συμβαίνουν στις μέρες μας στην διεθνή σκηνή είναι τα κομμάτια του πάζλ, το οποίο σιγά-σιγά αρχίζει να παίρνει μορφή. ΄Οσο άσχετο και αν σας φαίνεται ένα γεγονός με κάποιο άλλο, έχουν κάποια βαθύτερη σύνδεση. Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι αν θα χαλάσει η σούπα στο τέλος ή θα έχει επί μέρους αποτυχίες. Ξέρω όμως με μεγάλη σιγουριά ότι θα χαλάσει.
Αυτό που είπα πιο πάνω, ότι μαζεύονται άσχετα φαινομενικά πολλές φορές γεγονότα, αλλά με κάποια βαθύτερη εσωτερική σχέση. Μπορούμε να το καταδείξουμε με το παρακάτω. 
΄Εχουμε τα κινητά τηλέφωνα. Πιστεύω να γνωρίζεται ότι όταν θελήσει ο μεγάλος αδελφός και κλειστό να είναι, μπορεί να ακούσει το τι λέγετε στον χώρο που βρίσκεται. Τώρα προχώρησε η τεχνολογία (και πως προχωράει προς την κατεύθυνση που εξυπηρετεί τον μεγάλο Αδελφό πάντοτε!). ΄Ετσι λοιπόν έγιναν και τα κινητά με τις μικροκάμερες. Χαράς ευαγγέλια! Είχαμε το αυτί του μεγάλου αδελφού τώρα θα έχουμε και το μάτι του! Καλά δεν είμαστε; Μια χαρά!
΄Αφησα για τελευταία ορισμένες περικοπές από μηνύματα μίσους αυτών τους  οποίους προσκυνάτε και αμέσως μετά το μήνυμα ελπίδας.
«Είναι εχθροί οι ΄Ελληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζοντες με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ». Μέγας βασίλειος ΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΙΑΝ 9.230.8
«΄Οσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της Ελληνικής απέχει  παιδείας, τόσον λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα…Ούτος ο βάρβαρος, την οικουμένην ολόκληρον κατέλαβε…και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου καθ’ εκάστην λαμπρότερα γίνονται»  Ιωάννης Χρυσόστομος ΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗΝ 59.31.33
«Τον πτωχόν και πένητα λαόν, σήκωσες από…της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ,τον όντος λαόν αυτού»  Ευσέβιος ΕΥΑΓΓ. ΠΡΟΠΑΡ./ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ / ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ. ΡΙΒ(23.1352.34)
Αυτούς τους Αγίους; Βρήκαμε να βάλουμε προστάτες των γραμμάτων μας! Εύγε! Τόσα νοιώθουμε τόσα κάνουμε. Δεν είναι μονον αυτά άμα ψάξει κανείς θα βρεί πολλά. Και λίγη Παλιά Διαθήκη έτσι για ποικιλία «σπαθί, σπαθί, γίνε σκληρό και οργίσου για να σφάξεις σφάγια, γίνε αιχμηρό για σφάξιμο, έτοιμο για καταστροφή» Ιεζεκιήλμ ΚΑ΄9-10
« Οι πατέρες θα φάνε τα τέκνα τους και τα τέκνα τους πατέρες τους» Ιεζεκιήλ Ε΄10. Και επειδή μπορείτε να σκεφθείτε ότι αυτά γίνονται στη Π. Διαθήκη, πάρτε και λίγη νέα.: « ήλθα να βάλω φωτιά στη γη και τι άλλο θέλω αν ήδη έχει ανάψει; Νομίζετε ότι έρχομαι  να δώσω ειρήνη στη γη; Όχι σας λέω, αλλά διαίρεση.»  Κατά΄Λουκάν ΙΒ΄49-51
«γενιά άπιστη και διεστραμμένη . Μέχρι πότε θα  είμαι μαζύ σας. Μέχρι πότε θα σας ανέχομαι;»  Κατά ΜΑΤΘΑΊΟΝ ΙΖ΄17. και μόνον αυτά τα δύο να διαβάσει κανείς για να καταλάβει την τεράστια σκευωρία εις βάρος μας. Στηρίζουν μια θρησκεία τα Ευαγγέλια αλλά είναι αλαλούμ. Απόδειξη ότι άλλος ήταν ο Χριστός- Απολλώνιος και άλλα έλεγε, αλλά κανείς δεν καταλάβαινε, αυτοί όμως τα έγραψαν με τα δικά τους μέτρα και σταθμά.
Επειδή σε κάθε δράση αναπττύσσεται  ίση και αντίθετη αντίδραση διαβάστε το μήνυμα που στάλθηκε σε φορητό υπολογιστή που βρισκόταν μέσα στον ιερό χώρο της Κασταλίας πηγής, την 26/7/2002.
«Αγαπητοί Ελλάνιοι Αδελφοί, Χαίρεσθε εν Ειρήνη.
Παρά τις προσπάθειες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και την εθελοντική προσφορά πολλών από σας για την βελτίωση του ανθρωπίνου γένους, οι ενέργειες ορισμένων ανθρώπων καθοδηγούμενων υπό των στασιαστών, απειλούν την ύπαρξη του πλανήτη και όλων των μορφών ζωής σ’ αυτόν. Σκάφη εβδόμης αποστολής αφίχθησαν για ενίσχυση των επιγείων στρατευμάτων μας και έχουμε ήδη αναλάβει δράση για την διάσωση και ολοκληρωτική απελευθέρωση του πλανήτη από τους στασιαστές και όλους όσους συνεργάζονται μαζί τους. Ο αγώνας θα διαρκέσει αρκετά έτη και θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν άπαντες οι Ελλάνιοι στην γαία. Έκαστος εξ υμών θα αφυπνίζεται και θα προσεγγίζεται από ημάς την κατάλληλη στιγμή, με σκοπό την ανάληψη θετικής αποστολής. Ουδείς θα ενεργήσει αποστολή βίας ή μη μόνον τοιαύτην σύμφωνον προς τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού. Προσέξετε όσους γήινους ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν ημάς, ή ότι συμμετέχουν εις ομάδας Έψιλον, ή ότι ήδη κατέχουν πολεμική τεχνολογία δική μας. Άπαντες ομιλούν ψευδώς. Ακόμη, επισημαίνουμε ότι όλοι οι επίγειοι είσθε ίσοι μεταξύ σας και όχι αρχηγοί άλλων. Δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε διακρίσεις χρώματος, φυλής, έθνους, κράτους, θρησκείας, τάξης, φύλλου, ηλικίας, κατάστασης υγείας. Άπαντες θα διαδώσετε τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο ως τιτάνες ήθους και θα προετοιμάσετε αυτόν για την τελική αναμέτρηση εις πεδία πυκνώσεων και αραιώσεων. Οι δυνάμεις της εβδόμης αποστολής θα στηρίζουν κάθε θετική προσπάθειά σας. Η επικράτηση του Ελληνισμού θα είναι απόλυτη. Ο Ιερός Άρχων Φωτός είναι μαζί σας. Έρρωσθε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΖΕΥΣ.»
             ΄Ισως εδώ πρέπει να πούμε «ουδέν σχόλιον».
Πάνω από τις Φαιδριάδες πέτρες εκείνη την ώρα πετούσε ένας αετός.
                                                   Αστερίων   Δημητρίου o Αλεξανδρεύς  
                                                              Χωρίς κανένα τίτλο ή ιδιότητα
                                                              παρά μόνον παθολογική αγάπη
                                                             για την Ελλάδα και τους ΄Ελληνες
Βιβλιογραφία
Τίμαιος   Πλάτωνος
 Ερμής ο Τρισμέγιστος  Παντελή Ιωαννίδη
 Βίος Απολλωνίου Τυαννέως  Φιλόσταρτου
 Η λεγομένη Βίβλος Γιαχβέ & σια
΄Απαντα  Γερασίμου Καλογεράκη
 Αρχείο  μηνυμάτων
 Συζητήσεις με ομονοούντες
 Προσωπικές γνώσειςhttp://img.pathfinder.gr/clubs/files/77090/2.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *