“Μην μολύνετε το σπίτι”…Ποια είναι η επίδραση της τηλεόρασης;

“Μην μολύνετε το σπίτι”…Ποια είναι η επίδραση της τηλεόρασης;
Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι συζητάτε στα δωμάτιά σας. Για παράδειγμα, αν συζητάτε βρώμικα πράγματα, ανήθικα πράγματα, καταστροφικά πράγματα, έλκετε στις σκεπτομορφές σας πολλές καταστροφικές οντότητες που δεν πρόκειται να βοηθήσουν την υγεία σας αλλά να την καταστρέψουν.

Εάν στην τηλεόραση ακούτε “θα σε σκοτώσω” κλπ, και σκοτώνουν και καταστρέφουν ο ένας τον άλλον, αυτός ο θόρυβος, αυτή η σκεπτομορφή είναι στο δωμάτιό σας.

Αυτοί οι υποκριτές και το μίσος και η βία που παρακολουθείτε, ανθρώπους που καταστρέφουν ο ένας τον άλλον με μαχαίρια και όπλα, όλα αυτά είναι στο δωμάτιό σας. Αντηχούν.

Μολύνατε ήδη το ψυχικό σας σύστημα. Η χειρότερη μόλυνση που έρχεται τώρα σαν αποχέτευση στα σπίτια μας, είναι η τηλεόραση. Η τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπευτικούς λόγους αλλά και για να καταστρέψει.

Θα σας πω κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον.

Εάν ο πατέρας μου και η μητέρα μου είχαν προβλήματα, ξέρετε που πήγαιναν να τα συζητήσουν;Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Πήγαιναν μισό μίλι μακριά απ’ το σπίτι και καθόντουσαν κοντά σε ένα ρυάκι και μπορεί να φώναζαν ο ένας στον άλλον ή να μιλούσαν ο ένας στον άλλον ή να αντιπαρατίθεντο.

Όταν επέστρεφαν στο σπίτι, όλα είχαν φροντιστεί γιατί ο πατέρας μου έλεγε, “Μην μολύνετε το σπίτι.”

Κάνουμε το ακριβώς αντίθετο όταν καθόμαστε για δείπνο ή όταν πέφτουμε στο κρεβάτι και όλα τα προβλήματα έρχονται και “τρώμε”’ ο ένας τον άλλον και μολύνουμε τα πάντα και “ειρηνικά” κοιμόμαστε.

Προσέξτε αυτή τη μόλυνση.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Esoteric Science of Healing

elenastral

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *