“Η τουρκική κατοχή των νησιών”

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

«Στην Ελλάδα ξεκίνησε συζήτηση με τις δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας». Ο υπουργός Ενέργειας της Ελλάδας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δήλωσε ότι η παροχή ενέργειας από την Ελλάδα προς τα ελληνικά νησιά είναι πολύ δαπανηρή και σκέφτεται να συνδεθούν με το τουρκικό ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτή η αναφορά του Υπουργού προκάλεσε κρίση στην Αθήνα. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν την πρόταση του Υπουργού ως ‘τουρκική εισβολή στα ελληνικά νησιά’. Ο Έλληνας υπουργός ο οποίος συμμετείχε στο Φόρουμ Οικονομίας και Ενέργειας στη Μαύρη Θάλασσα, στην Κωνσταντινούπολη, συζήτησε με τον Τούρκο ομόλογό του, το ενδεχόμενο σύνδεσης των ελληνικών νησιών με το τουρκικό ηλεκτρικό δίκτυο, για πιο φθηνή παροχή ρεύματος.

Ελληνικά ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας είπε ότι «οι τουρκικές εταιρείες ενέργειας, έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην παροχή αυτή και αυτό δεν σημαίνει εισβολή» και «τα σχόλια αυτά είναι γελοία και παράλογα». Στην περίπτωση πάντως αυτή, τα νέα είναι ευχάριστα για τους επιχειρηματίες.

  Sondakika Haberleri
Βαλκανικό Περισκόπιο – Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *