07:47 - 21/11/2011

“Η τουρκική κατοχή των νησιών”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Στην Ελλάδα ξεκίνησε συζήτηση με τις δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας». Ο υπουργός Ενέργειας της Ελλάδας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δήλωσε ότι η παροχή ενέργειας από την Ελλάδα προς τα ελληνικά νησιά είναι πολύ δαπανηρή και σκέφτεται να συνδεθούν με το τουρκικό ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτή η αναφορά του Υπουργού προκάλεσε κρίση στην Αθήνα. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν την πρόταση του Υπουργού ως ‘τουρκική εισβολή στα ελληνικά νησιά’. Ο Έλληνας υπουργός ο οποίος συμμετείχε στο Φόρουμ Οικονομίας και Ενέργειας στη Μαύρη Θάλασσα, στην Κωνσταντινούπολη, συζήτησε με τον Τούρκο ομόλογό του, το ενδεχόμενο σύνδεσης των ελληνικών νησιών με το τουρκικό ηλεκτρικό δίκτυο, για πιο φθηνή παροχή ρεύματος.

Ελληνικά ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας είπε ότι «οι τουρκικές εταιρείες ενέργειας, έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην παροχή αυτή και αυτό δεν σημαίνει εισβολή» και «τα σχόλια αυτά είναι γελοία και παράλογα». Στην περίπτωση πάντως αυτή, τα νέα είναι ευχάριστα για τους επιχειρηματίες.

  Sondakika Haberleri
Βαλκανικό Περισκόπιο – Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*