Ἡ Ἑλληνικὴ συνείδησις στὸ χειρουργεῖον.Βίντεο

Ἡ παρατηρητικότης τοῦ Κώστα, καθῶς καὶ τὸ κουράγιο του νὰ κάτσῃ καὶ νὰ δῇ τόσων ὥρῶν διαφημίσεις, καταδεικνύουν τὸ μέγεθος τῆς ὑπομονῆς του καὶ τοῦ ἤθους του.

Δὲν βλέπω τηλεόρασιν καὶ τὰ παρακάτω μοῦ ἦταν κάπως …ἄγνωστα!!
Πάντως νομίζω πὼς ἀπὸ σήμερα, ὅσοι μελετήσουν τὰ παρακάτω ταινιάκια, θὰ διαπιστώσουν πὼς διαθέτουν ἀκόμη ἕναν λόγο γιὰ νὰ τὸ κλείσουν διὰ παντὸς τὸ ῥημάδι…


Φιλονόη.

Μια διαφορετική προσέγγιση για την πολυετή και μεθοδική προσπάθεια να καλλιεργηθή μια παθητική στάση και ηττοπάθεια στον ψυχισμό των Ελλήνων.
Μία μακρόχρονη και συντονισμένη εκστρατεία (σήμερα μπορούμε να πούμε ανεπιτυχής), ώστε να αποδεχθή ο Έλληνας αδιαμαρτύρητα το σημερινό ανοσιούργημα του στησίματος της υποτιθέμενης «κρίσης», μέσα από την συστηματική καλλιέργεια χαμηλής αυτοεκτίμησης και την εμφύτευση παράλογων ενοχών.
Με τι εργαλείο ;
Μα φυσικά τον συχνότερα επαναλαμβανόμενο φορέα συγκαλυμμένων μηνυμάτων :
την τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση.
Κώστας Σκανδάλης.

πηγη


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *