Ἡ συνωμοσία τῶν ὑπαιτίων

Με την «βαρύγδουπη» δήλωση στην πρόσφατη συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα: «Θέλω να στείλω ξεκάθαρα μηνύματα στη νέα γενιά: η Ελλάδα όπου το όνειρο ζωής ήταν η θεσούλα στο Δημόσιο χρεοκόπησε και τελείωσε. …» ο πρωθυπουργός μέμφεται και προσβάλλει για ακόμη μία φορά τους Έλληνες.
Η πραγματικότητα είναι…

ότι μέσα από μία άκρατη ψηφοθηρία της συντεχνίας των όμοιών του επαγγελματιών Βο(υ)λευτών και πολιτευτών, της δημιουργίας κομματικών μηχανισμών και συνδικάτων που ελέγχονταν και υποκινούνταν απ’ όλες τις παρατάξεις, της υποχώρησης στις απαιτήσεις καταβολής εξωφρενικών  επιδομάτων σε είδος και ποσό, του βολέματος σε υψηλόμισθες θέσεις των «ημετέρων», της σύναψης τοκογλυφικών δανείων για την αντιμετώπιση του κόστους μισθοδοσίας του Δημοσίου, μαζί με την αλόγιστη διαχείριση των πόρων των Ασφαλιστικών Οργανισμών και δημιουργώντας οι ίδιοι ένα αδηφάγο κράτος, πράγματι έθεσαν τα θεμέλια χρεοκοπίας της χώρας. Ντροπή τους!   
Και συνέχισε την συνέντευξή του ο «΄Ελληνας» πρωθυπουργός με την εξής καταπληκτική, αναιδέστατη , προκλητική και χωρίς ίχνος ντροπής δήλωση:  «Και σας θυμίζω ότι το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να βάλει τέλος στην καταστροφική εξάρτηση της χώρας από ξένες δυνάμεις» προσβάλλοντας αυτό το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και αυτούς που πίστεψαν στις αρχές του, καθ’ ην στιγμή με την υπογραφή του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου έχει παραδώσει –με συνυπεύθυνους και τους Βουλευτές- την εθνική κυριαρχία, τον εθνικό πλούτο και την αυτοδιάθεσή μας στους ξένους τοκογλύφους. Ουδέποτε υπήρξε καταστροφικότερη εξάρτηση από τις ξένες δυνάμεις. Ντροπή τους! 
Ωστόσο, την συνωμοσία εξέθρεψε και το εκλογικό σύστημα. Στο τεράστιο κόστος της προεκλογικής εκστρατείας κομμάτων και πολιτευτών συμμετείχε και το κεφάλαιο. Ξένο και Ελληνικό. Συμμετείχαν και οι Τράπεζες με την ευνοϊκή δανειοδότηση. Συμμετείχαν κράτη μέσω εταιριών τους ή αντιπροσώπων, θέτοντας σε εξόφθαλμη ομηρία κόμματα και πολιτικούς. Και ακολούθησαν οι αμαρτωλές συμβάσεις προμηθειών για τις οποίες το ελληνικό κράτος σύνηψε δάνεια  με υψηλότατους τόκους, παρασχέθηκαν ανταποδοτικά φορολογικές ελαφρύνσεις και διευκολύνσεις στερώντας κρατικά έσοδα, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στον κατήφορο της υπερχρέωσης και τελικά της χρεοκοπίας. Ντροπή τους!  
Και στο βάθος οι τράπεζες κράτος εν κράτει συνωμότησαν   με τους κρατούντες και οδήγησαν τους πολίτες στην χρεοκοπία, «εξαφανίζοντας» την τελευταία 15ετία τεράστια κέρδη, ενώ σήμερα υποδύονται τους φτωχούς συγγενείς και απορροφούν τεράστια ποσά από τα πακέτα «στήριξης» των «σωτήρων» της ελληνικής οικονομίας.
Οι υπαίτιοι «εθνοσωτήρες»  με την δύναμη του απόλυτου νομοθέτη, χώρισαν τον λαό σε δύο νέες Κοικωνικο-οικονομικές τάξεις:
Σε αυτούς που για να συγκεντρώσουν πλούτο παραδίδουν στους ξένους «σωτήρες» την χώρα και τα εθνικά ιδεώδη και σε αυτούς που πληρώνουν τα «σωστικά».
Οι πρώτοι είναι οι Βο(υ)λευτές και οι υποστηρικτές  τους, οι Έλληνες και ξένοι τραπεζίτες και οι δεύτεροι είναι οι Έλληνες πολίτες που πιέζονται ασφυκτικά.
Μα όσο πιέζεται το ελατήριο τόσο ισχυρότερη θα είναι η δύναμη εκτόνωσης. Η οργή των πολιτών έχει αγγίξει την κρίσιμη μάζα. Λίγες μέρες μένουν μέχρι την μαζική «έκρηξη» της αγανάκτησης!
Ιωάννης Δέμος , οἰκονομολόγος

http://filonohpontou.wordpress.com Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *