09:20 - 02/11/2011

Ἔτσι λοιπόν κατασκευάζονται οἱ «ἥρωες»;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Συνέλαβαν τον Γρηγόρη Βαλιανάτο Το Ελληνικό κράτος …. γλυτώνει το χρεωκοπία, αφού από χθες συνέλαβε τον μεγαλοοφειλέτη, μεγαλοεπιχειρηματία Γρηγόρη Βαλιανάτο, για οφειλές στο δημόσιο. Ο κρατούμενος -όπως αποκαλύπτει το Crimes on air- στο Α.Τ Ομονοίας κινδυνεύει να φυλακιστεί στις φυλακές Χίου, αφού απ’ ότι φαίνεται…

δυσκολεύεται να εξαγοράσει την ποινή και την οφειλή του. Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Ευελπίδων, στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, για δυο –σύμφωνα με πληροφορίες- ακάλυπτες επιταγές που είχαν εκδοθεί το 2002, και για τις οποίες εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 20 μηνών. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το 2008 καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση για οφειλές στο δημόσιο, που αγγίζουν τις 30.000 ευρώ. Aν o κ. Βαλιανάτος δεν βρει τα χρήματα θα οδηγηθεί στις φυλακές Χίου, εκτός βέβαια και αν ευαισθητοποιηθεί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και τον βοηθήσει από το οικογενειακό του εισόδημα, αφού στο παρελθόν υπήρξε σύμβουλός του.
(crimes on air)

Τώρα θὰ ξεκινήσουν οἱ δημοσιοκᾶφροι νὰ μᾶς ζαλίζουν τὸν ἐγκέφαλο μὲ τὶς ἀδικίες τοῦ κράτους κατὰ τοῦ φυλακισμένου Βαλλιανάτου. 

Θὰ εἶναι οἱ ἴδιοι ποὺ ἔχουν γράψει στὰ παλαιότερα τῶν ὑποδημάτων τους σύσσωμη τὴν ἑλληνικὴ κοινωνία, τὰ πραγματικά μας προβλήματα καὶ ἔχουν κάνει ἐπιστήμη τὴν παραπληροφόρησι.


Βέβαια, ἐὰν τελικῶς ὁ ἀπατεών δὲν πληρώσῃ  καὶ καταλήξῃ στὴν φυλακή, τότε ἔως καὶ ἄγαλμα θὰ τοῦ στήσουν. 

Τό φαντάζεστε;

Αὐτοὶ εἶναι «ἥρωες»!

Αὐτοὶ ποὺ ἔχουν «μπίζνες» τὰ μεσάνυχτα στὴν Ὀμόνοια. Διότι ἐμεῖς ὡς ἀδαεῖς, ἀπὸ τὴν Ὁμόνοια περνᾶμε μόνον ἡμέρα καὶ μὲ συνοδεία. Τήν νύκτα ἀπαιτοῦνται πλέον δύο διμοιρίες τῶν ΜΑΤ γιὰ νὰ αἰσθανόμαστε ἀσφαλεῖς. (Δὲν θὰ εἴμαστε ὅμως!!!)

Ἄν τε λοιπόν. Σὲ λίγο καὶ στὴν σύλληψι Τρεμοπούλου. Καὶ λοιπῶν φιντανιῶν. Νὰ τὴν πιάσουν τὴν ἐπιχείρησι σωστά! 

Ὅσο γιὰ τὰ ὀφειλόμενα… Μὴν τὸ σκέφτεστε…

Δὲν θὰ τὰ δῆ κανέναν ταμεῖο.

Ἒκτὸς ἐὰν ἐμεῖς τοὺς σπάσουμε τὰ νεῦρα καθημερινῶς καὶ τοὺς πιέσουμε. 

Σὲ κάθε ἄλλην περίπτωσι θὰ «δουλέψουν» δημόσιες σχέσεις, συμβιβασμοὶ καὶ διακανονισμοί.
Φιλονόη. 

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*