Όταν η αντίδραση μας μετατρέπεται εναντίον μας και εναντίον του στόχου μας.

Καταρχήν θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι με την ανάρτηση αυτή δεν προσπαθούμε να αποτρέψουμε να αντιδράμε και να αντιστεκόμαστε στο κάθε τι που προσπαθούν να μας επιβάλουν κτλ αλλά  για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην προσπάθεια μας και για να αποτρέψουμε να γυρίσει η προσπάθεια αυτή εναντίον μας.
Όπως όλοι ξέρουμε όταν ένα έθνος ξεχνά την ιστορία του είναι αναγκεμένο να την ξαναζήσει, για αυτό και εμείς θα σας παρουσιάσουμε 3 γεγονότα που έγιναν και ενώ θα μπορούσε ο αγώνας που έγινε μετά από αυτά να λειτουργήσει  θετικά και δημιουργικά , λειτούργησε καταστροφικά για όλους και αυτό είναι που θέλουμε να αποτρέψουμε να μην ξανασυμβεί.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
1)3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1944 Έλληνες διαδηλωτές στο σύνταγμα (οπαδοί του ΕΑΜ, δεν μας απασχολεί που άνηκαν αλλά το αναφέρουμε για να μην δημιουργείτε η εντύπωση της προπαγάνδας)*πυροβολούνται από Άγγλους που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί, αφορμή να ξεκινήσει ο εμφύλιος. Επειδή εδώ δεν εξετάζουμε ποιος έφταιγε(για μας και οι δυο πλευρές έπεσαν στην παγίδα των ξένων

συμφερόντων)για τον εμφύλιο αλλά το συγκεκριμένο γεγονός, βλέπουμε ότι ο κόσμος μετά από αυτό εναντιώθηκε με όλες τις κρατικές δυνάμεις γενικά γεγονός που τον έκανε να λειτουργήσει σαν μάζα και με παρωπίδες ενώ θα μπορούσε να εναντιωθεί με αυτούς που τα δημιούργησαν αυτά(βεβαία υπήρχαν και αλλά βιώματα αλλά αυτό λειτούργησε καταλυτικά για να γίνει ο εμφύλιος)Αποτέλεσμα να κάνουμε αυτό που ήθελαν οι μεγάλες δυνάμεις και να τρωγόμαστε τόσα χρόνια μεταξύ μας και να μην μπορούμε να μονιάσουμε και κατ επέκταση να διοικούμαστε από αυτές.

2)6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008 Σκοτώνετε ένα παιδί από έναν αστυνομικό ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους για ζήτηση την τιμωρία του και επειδή λειτούργει σαν μάζα γίνονται καταστροφές λεηλατήσεις μαγαζιών, ενώ θα μπορούσε να βγει νηφάλια χωρίς να γίνουν καταστροφές έτσι ώστε και να τιμωρηθεί ο αστυνομικός όπως έπρεπε και να δείξει την αντίδραση του στην κατάχρηση εξουσίας και να πενθήσει για τον χαμό του παιδιού. Αντί αυτού λειτούργησε εναντίον του γιατί έφερε τον καλό αστυνομικό εναντίον του κάλου διαδηλωτή αφού ο ένας έβλεπε στο πρόσωπο του κάθε διαδηλωτή αυτόν που θέλει να τον κάψει και ο κάλος διαδηλωτής έβλεπε στο πρόσωπο του κάθε αστυνομικού αυτόν που σκότωσε το παιδί(ασχολούμαστε με τους κομπλεξικούς και από τις δυο πλευρές γι αυτό λέμε για τους κάλους). Και έτσι δημιουργήθηκε μίσος μεταξύ τους (μεταξύ μας δηλαδή), πολλοί  έχασαν τις περιούσιες τους και το αποτέλεσμα πάλι κάποιοι εκμεταλλευτήκαν την κατάσταση.
3) 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ Σε μια συγκέντρωση που ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν αρχή του τέλους του μνημονίου αν συνεχίζαμε με πιο μαζικές συγκεντρώσεις δεν έγινε διότι ο κόσμος απογοητευτικέ, δυσανασχέτησε και έκανε καιρό για να ξανασυγκεντρωθεί μαζικά. Επίσης έκανε αυτούς που δεν είχαν κατέβει να μην θέλουν λόγο φόβου ή λόγο ότι πίστεψαν ότι κατεβαίνοντας θα γίνουν συνένοχοι στις καταστροφές με αποτέλεσμα το μνημόνιο να έχει μείνει δυο χρόνια και πάλι αυτοί στους οποίους εναντιωθήκαμε πάλι να βγουν κερδισμένοι!!!
Εν κατακλείδι ,σας ζητάμε σε κάθε συγκέντρωση  που συμμετέχετε να λειτουργείτε με την λογική όχι σαν μάζα, να εξετάζετε πολύ αυτά που βλέπετε και ακούτε, να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και να μην κινηθείτε παρορμητικά ότι και αν γίνει. Μην τους κάνετε το χατίρι και με μια προβοκάτσια ή τυχαίο γεγονός ενισχύσετε με την συμπεριφορά σας εμφύλιου ή καταστροφές – λεηλασίες ή απογοητευθείτε και εγκαταλείψετε τον αγώνα!
ΥΓ ΔΕΙΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ    http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/808-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-2.html (από το 43:00 μέχρι τέλους) 
ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟΤΕ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

*Εμείς δηλώνουμε Έλληνες που αγαπάμε την ΕΛΛΑΔΑ και δεν θέλουμε μαντριά.eleutherazwntas
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *