23:53 - 06/08/2014

Όταν η ανομία έγινε κουλτούρα…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ολα τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο σπασμένα στην κουλτούρα της ανομίας: ο αριθμό των νεκρών, ο αριθμός των παιδιών που σκοτώθηκαν, ολόκληρες οικογένειες αφανίστηκαν, η καταστροφή από την υλικές ζημιές, σχολεία έγιναν σκόνη, νοσοκομεία, ανύπαρκτες εκεχειρίες, ανύπαρκτα Ηνωμένα Εθνη.

Η παραβίαση του διεθνές δικαιού, ο άνομος έκανε τα εγκλήματα πολέμου….νόμο, κάποιος άλλος θα είχε καταδικαστεί απο τον πολισμό της ανομίας. Ο άνομος είναι υπερ άνω του νόμου….αυτόν που δεν εμποδίζει την ανομία πως τον ονομάζουμε;

ΟΗΕΔΕΣ και άλλοι χαφιέδες, κάποιες άλλες χώρες, όχι εμείς δεν αντέχουμε το άδικο αίμα παιδιών, ναι ρε ανόμοι το ζώο δεν αλλάζει συμπεριφορά. Το αίμα θα χυθεί…κάποιος θα την πληρώσει πάντα.

Γιατί δεν υπήρξε καμία πίεση ούτε και μέσα από τις λέξεις; Γιατί, τι έχει συμβεί; σε πια έκδοση της πραγματικότητα της ζεις;

Να, θα συζητηθούν οι προοπτικές για συμφωνία ειρήνης, την αποτυχία τους θα την πληρώσει πάλι το θύμα. Ετσι γίνεται μέσα στην ανομια, το ζώων πρέπει να ξεδιψάσει.

Θα συζητηθεί πάνω σε παγκόσμια συνέδρια και έδρες μεγάλων σοφών, αντιπροσώπων των λαών, οτι δολοφονίες αμαχων δεν επιτρέπονται πια, όχι μέσα σε αυτο τον πολιτισμό…. η απομόνωση, καταστροφή και βία…..δεν χωρούν στον πολιτισμό μας.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Με το αντιρατσιστικό θα μπορούμε ας πούμε τώρα να λέμε οτι φταίει το ισραήλ? ή θα μας συλλαμβάνουν ως αντισημίτες,νοσταλγούς,αρνητές και δεν ξέρω εγω τι άλλο?..
    Πάντως το μπλουζάκι τα σπάει,η πατσαβούρα είναι οπλισμένη,αδιαφορώ για το αν είναι στη φάση της(ας πρόσεχε) και τέλος δε γουστάρω τη μουσουλμανοισλαμομανία που έχει πιάσει τον κόσμο..άρα ,μπράβο στο ισραήλ και όποιος πεί μαλακία το νού του γιατί έρχετε το αντιρατσιστικό και όσον αφορά τους εβραίους είναι "φωτιά"..με τις υγείες σας..

  2. ΩΡΑΙΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*