Όταν επιμένεις να μην θες να δεις είναι σαν να επιμένεις να ονειρεύεσαι τον ίδιο εφιάλτη!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Εδώ και τέσσερα χρόνια ανέπτυξα μια φιλοσοφία για το πεδίο , στην αρχή όλοι ήσασταν αρνητικοί στην πορεία η επιτυχίες στης επαναληψιμοτητας και τις συγχρονικοτητας κατάφεραν να κάνουν πολλούς απο εσάς να δουν τα πράγματα με αλλo μάτι!

Όσοι ποιο πολλοι αλλάξουν αυτό το μάτι τόσο ποιο δύσκολα ποια οι ενέργειες που έχουν ρίξει πάνω μας δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν!

Στην πορεία αυτή είχα την τύχη να συναντήσω συνεργάτες με μεγάλα κακκαλα , ανθρώπους που το μυαλό τους ήδη δούλευε στο πεδίο και έδινε καθημερινές μάχες !

Φωνάζω μην αφήσετε την επιφάνεια που δημιουργεί η υπεροντοτητα πληροφορίας να σας κοιμίσει η να σας αποσυντονίσει!

Κάθε μέρα καταμετρώ , κάθε μέρα περιμένω τον επόμενο που θα κατανοήσει και θα απαντήσει σε ένα σχόλιο ότι είδε το κρυφό μήνυμα….κρυφό από το μάτι…φανερό στην συνείδηση!

Δεν θέλω να ξαναλέω για το κουτί που το κοιτά το μάτι και μέσα εκεί προσπαθεί κάποιος να δραπέτευση…είναι όλα εδώ πήγαινε πίσω και βρες τα!

Σε όλη αυτή την καθημερινή μάχη πολλές φορές απογοητεύομαι οταν ξεκάθαρη πληροφορία περνά απαρατήρητη και όταν σκουπίδια της υπεροντοτητας κερδίζουν συνέχεια το ενδιαφέρον !

Σήμερα 48 ώρες πριν τα κόκκινα φεγγάρια κούνησε σε συγκεκριμένο σημείο με κωδικοποιημένο όνομα! Κανείς δεν έχω δει να έχει μιλήσει για κάτι που και εγώ σας το αναρτησα άλλα και ο δημιουργός του ο Αρης ιχθύς Συνωμοσιολογος !

Σήμερα θα βγάλω το άχτι μου μιας και για τα δικά μου δεν μπορώ να μιλήσω ….σήμερα όμως που ο φίλος ΑΡης έριξε κλωτσιά στο πεδίο θα βγάλω το άχτι μου…και ιδίως προς τους αντινοους που φωνάζουν χλευάζοντας …Ασε μας ρε προφήτη!!

Ε λοιπόν γατάκια τι έγινε ; Έσκασε και άλλος προφήτης τώρα; ..Η όσα σας λέμε για το πεδιό είναι εφικτά;

Σου δίνω λοιπόν να ξαναδιαβάσεις δυο άρθρα…ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ …(αναρωτησσου ρε άνθρωπε γιατί πρέπει να είναι αλληγορικά ) ..μήπως έτσι σπάει ο κώδικας του προγράμματος ;

Αν και τώρα δεν μπορείς να δεις ότι ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ με τον κώδικα μας σου λέμε τι θα συμβεί….η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!

– Ένα όνειρο ήταν και πέρασε , ηρέμησε Μερίντιαν … Να !!! Πάρε πιες ένα ποτήρι νερό…

– Δεν το θέλω το νερό , όχι , όχι τώρα ! Μας ξεγελάσαν μ’ακούς ;

– Τι θέλεις να μου πεις , Τι θέλεις να κάνω ;

– Να ακούσεις καλά και να το πείς σε όλους …

Φαινόντουσαν νευρικοί , ο ένας από αυτούς ίδρωνε και χτυπούσε το στυλό του με μανία στον χάρτη, ενώ από τους υπόλοιπους 13, άλλοι κρατούσαν το κεφάλι τους και άλλοι σκούπιζαν με μαντήλι τα μάτια τους …

This MUST happen , so This WILL happen – Φώναξε θυμωμένος …

– 130 της Ανατολής και 110 της Δύσης είναι καλά κύριε ; Ρώτησε κάποιος με τρεμάμενη φωνή …

– Καλά είναι !!! Απάντησαν πλέον ήσυχα τα νέγρικα χείλη του …

Όταν θα έχεις τα μάτια σου στον πάγο , όταν θα έχεις δημιουργήσει την ψευδή σκεπτομορφή που σου επέβαλαν, τότε Κρότος αβύσου θα ακουστεί και η ακίδα θα φτάσει μπορεί και μέχρι το 9.

Ο χρόνος θα είναι εχθρός και θα το ξέρουν και έτσι δεν θα πούνε τίποτα και θα περιμενουν .

Θέλουν να παίξουν μαζί σου χωρίς να γνωρίζεις τους όρους.
Η παρτίδα παίζεται και κρατά για έναν μήνα .

Πρόλαβα και διάβασα τον πίνακα τους … 10 του ενός μέχρι 10 του άλλου έλεγε…

Θέλουν να το φορτώσουν στην φύση μάκούς ; Να μην τους πιστέψεις να το πεις και στους άλλους να ξέρουν !!!

Να πείς στους Μαριανούς να αντέξουν , μπορούν και πρέπει να αντέξουν , αλλιώς δεν ξέρω τι ακολουθεί…
Θα έχουν βοήθεια απο την μιά μεριά την Κουκ τον Σολομώντα και τους Αλεούτες
και από την άλλη τον Χέκελ και τον Βαρθολομαίο…

Δεν πρέπει να πετύχει η δοκιμή τους … Αν γίνεται να μην φτάσουν κάν εκεί θα ήταν ευτήχημα …

Μπορείς να τα καταφέρεις ;

– Θα προσπαθήσω

– Ω !!! Ο Φερδινάνδος θα ήταν περήφανος για εσένα

– Ηρέμησε τώρα ένα όνειρο ήταν μόνο

– Έχεις δίκιο ένα όνειρο ήταν …

——————————————-

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

———————————————-

-Είσαι εδώ ;

-Ναι πάντοτε εδώ , σε περίμενα …

-Αποφάσισαν να χτυπήσουν την τελευταία μέρα του χρονοδιαγράμματος …

Ο Χέκελ και και ο Βαρθολομαίος άντεξαν νομίζω πως τελείωσε…

-Δεν τελείωσε τίποτα … να τους στείλεις τα εύσημα αλλά να μήν καθησυχαστούν. Η σειρά τους πέρασε και άντεξαν όμως πρέπει να κάνουν το ίδιο και ο Κουκ , ο Σολομώντας και τους Αλεούτες …

– Μα πως ! Τι θα πει δεν τελείωσε τίποτα Μερίντιαν ; Το είδαν όλοι … Ούτε που πλησίασε το 7 !!!

-Δεν τελείωσε τίποτα , να με πιστέψεις … τώρα θα προσπαθήσουν πιότερο από πριν … θα ανεβάσουν κι άλλο το ποντεσιόμετρο …

Είναι 3 τώρα και όχι 2 , άν όλα πάνε καλά θα κρατήσουν κι αυτοί … αν όχι … δεν θέλω να το σκεφτώ…

Να θυμάσαι … θα θέλουν να το φορτώσουν στην φύση…

Ο νέγρος είναι έξαλλος … Πιέζεται από μέσα και από έξω … και οι 13 το ίδιο … θα το κάνει … αν δεν το κάνει τότε απειλείται με πόλεμο που γνωρίζει πως θα χάσει … Κλείνω …

-Στάσου περίμενε … δώσε μου παράθυρο στον χρόνο να γνωρίζω να ετοιμαστώ …

-Δεν χρειάζεσαι παράθυρο … θα το δείς … αν αντέξουν καλώς …

Stranger…

Το όνειρο του Μερίντιαν !

Loading...

28 thoughts on “Όταν επιμένεις να μην θες να δεις είναι σαν να επιμένεις να ονειρεύεσαι τον ίδιο εφιάλτη!

 1. Ανώνυμος says:

  ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ [ ΙΧΘΥ ] ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΗΚΕ…ΑΙΝΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΖΩ [ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΙ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΓΡΟ [ ΤΟΝ ΜΠΑΜΙΑ ] …ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ [ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΙΝΓΚ ]…ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΣΚΕΛΟ ΟΡΘΙΟΙ….

 2. Βασιλης says:

  Ο Σολομώντας αντεξε. Εληξε και ο συναγερμος για τσουναμι. Τωρα μενουν τα Cook και τα Aleutian (εχουν και ηφαιστεια αυτα)…εκτος και εαν ξανα-προσπαθησουν στον Σολομώντα γιατι η στοχευση πρεπει παντα να γινεται 3 φορες για να "κλειδωσει" (βλεπε χτυπημα στους διδυμους +1 που επεσε απο μονο του =3). Ρε μανια με τον πουστη τον Σολομώντα………….

 3. Ανώνυμος says:

  αρχιζω να αποθηκευω τα αρθα σου 1 μηνας ειναι θα περασει…..να δω μετα τη θα λες…. η γατουλα σου!!!!!!!!κοκινα φεγγαρια πρασινα φεγγαρια…γυναικα σε νοσοκομιο και αλλες αρλουμπες….κι ομως θα ηθελα πολλη να σε παραδεχτω εστω και αργα!!!

 4. Ανώνυμος says:

  Τελος….ειμαι στοκος….δεν προκειτε να σε πιασω ποτε…δεν καταλαβαινο την αλληγορια σου.Σιγουρα το επιασες πως δουλευει το πραμα αλλα δεν σε πιανω με τιποτα.

 5. γ@τος says:

  Ασε τα "γατακια"….ησυχα….κ γινε πιο σαφης….δεν ειμαστε εναντιον σου!!!! Σε διαβαζουμε….γι αυτο….αμα εισαι ΜΑΓΚΑΣ….βγες ΧΥΜΑ!!! Θα το διαβασω μετα ολο το κειμενο…γιατι τωρα….παω να ταiσω…το λυκο μου!!!

 6. Ανώνυμος says:

  εγω δεν πιστευω στο πεδιο γιατι ειχες πει περσι οτι σε ενα μηνα απο τοτε θα γινει κατι και θα πεινασουμε και πρεπει να παρουμε τροφιμα για ενα δυο μηνες και εγω πηγα πηρα και δεν εγινε τιποτα και αντε μετα εφαγα ολες τις κονσερβες και μερικα ληξανε.

 7. Ανώνυμος says:

  Έρχεται το νιώθουμε ,ίσως το πεδίο να είναι "κλειστό"ίσως σε 5 ίσως 2 ,πάντως το αποτέλεσμα θα είναι δυνατό /Γιάννης Αγιάννης

 8. Ανώνυμος says:

  ΣΕ ΟΤΙΠΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΣΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙΣ. ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΣΦΙΡΥΖΟΥΝ 2-3 ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕΣΜΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΟΥ. ΑΓΓΛΕ STRANGER. ΚΑΝΕΙΣ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ.

 9. Ανώνυμος says:

  Μαρίανες νησοι, αλεουτοι νησοι,νησια μεριντιαν,νησια σολομωντα,νησοι κοοκ, τάφρος χεκελ.,τάφρος μπαρθολομιου, ολα στον ειρηνικό ωκεανό. ΦΙΛΗ

 10. Ανώνυμος says:

  Μαρίανες νησοι, αλεουτοι νησοι,νησια μεριντιαν,νησια σολομωντα,νησοι κοοκ, τάφρος χεκελ.,τάφρος μπαρθολομιου, ολα στον ειρηνικό ωκεανό. ΦΙΛΗ

 11. Ανώνυμος says:

  Μαρίανες νησοι, αλεουτοι νησοι,νησια μεριντιαν,νησια σολομωντα,νησοι κοοκ, τάφρος χεκελ.,τάφρος μπαρθολομιου, ολα στον ειρηνικό ωκεανό. ΦΙΛΗ

 12. Μάγδα Λίγδα says:

  Το βαθύτερο σημείο των ωκεανών βρίσκεται στην Ειρηνικό Ωκεανό, στην τάφρο Mariana, κοντά στα νησιά Mariana στην Ιαπωνία.
  Η Τάφρος των Μαριανών έχει προταθεί σαν σημείο διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων[2] όπου λόγω ειδικών γεωλογικών συνθηκών (βυθιζόμενες πλάκες) τα πυρηνικά απόβλητα θα εισχωρούσαν στον μανδύα της Γης. Παρ' ότι το εγχείρημα αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό, διεθνείς συνθήκες διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων απαγορεύουν την εφαρμογή του. [3]
  Οι Αλεούτιες ή Αλεούτες[2] νήσοι (αγγλικά: Aleutian Islands) είναι νησιωτικό τόξο το οποίο αποτελείται από 14 μεγάλα και 55 μικρότερα ηφαιστειακά νησιά.[1] Χωρίζουν το βόρειο Ειρηνικό στα νότια από τη Βερίγγειο θάλασσα στα βόρεια. Εκτείνονται σε απόσταση περίπου 2.500 χιλιομέτρων, από τη χερσόνησο της Αλάσκας μέχρι την Καμτσάτκα. Επειδή διασχίζουν τον 180ό μεσημβρινό είναι τόσο το ανατολικότερο, όσο και το δυτικότερο σημείο των Ηνωμένων Πολιτείων. Τα νησία ανήκουν σχεδόν όλα στη αμερικανική πολιτεία Αλάσκα, με την εξαίρεση των νήσων Κομαντόρσκι που ανήκουν στη Ρωσία. Οι κύριες νησιωτικές ομάδες από τα ανατολικά προς τα δυτικά είναι τα νησιά Φοξ, τα νησιά των τεσσάρων βουνών, τα νησιά Αντρεάνοφ, Ρατ, Νίαρ και Κομαντόρσκι. Τα νησία έχουν ηφαιστειογενή πρόελευση και ανήκουν στο Δακτυλίδι της Φωτιάς του Ειρηνικου
  Το Μάρτιο 1521 έφτασε η νηοπομπή του Μαγγελάνου στις Μαριάννες νήσους, τις οποίες ο θαλασσοπόρος ονόμασε «νήσους των κλεφτών», επειδή οι ιθαγενείς επέδραμαν στα πλοία του και τα λήστεψαν. Λίγο μετά έφτασε η νηοπομπή στις σημερινές Φιλιππίνες νήσους, όπου σκοτώθηκε ο Μαγγελάνος στην προσπάθειά του να συμφιλιώσει δύο εχθρικές φυλές ιθαγενών. Οι λεπτομέρειες γι' αυτό το (τελευταίο) ταξίδι δημοσιεύτηκαν περίπου 300 χρόνια αργότερα, όταν ανακαλύφθηκε το ημερολόγιο πλοίου που κρατούσε ο ιστοριογράφος του εγχειρήματος.
  σημ.ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΑΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ?
  130 ΑΝΑΤΟΛΗ 110 ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ?
  ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΛΠ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 14 ΧΩΡΩΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΣΗ?
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

 13. Ekati says:

  Kάτι αρχίζω να υποψιάζομαι….. αλλά βαρύς ο πέπλος….. Κάνω προσπάθεια, είχα και κάποιες υποψίες….
  Κρατώ στάση αναμονής …
  *_`

  • Ανώνυμος says:

   38. Κουρήτων
   ѳυμίαμα λίβανον
   Χαλκόκροτοι Κουρῆτες, Ἀρήια τεύχε' ἔχοντες,
   οὐράνιοι χѳόνιοί τε καὶ εἰνάλιοι, πολύολβοι,
   ζωιογόνοι πνοιαί, κόσμου σωτῆρες ἀγαυοί,
   οἵτε Σαμοѳράικην, ἱερὴν χѳόνα, ναιετάοντες
   κινδύνους ѳνητῶν ἀπερύκετε ποντοπλανήτων·
   ὑμεῖς καὶ τελετὴν πρῶτοι μερόπεσσιν ἔѳεσѳε,
   ἀѳάνατοι Κουρῆτες, Ἀρήια τεύχε' ἔχοντες·
   νωμᾶτ' Ὠκεανόν, νωμᾶѳ' ἅλα δένδρεά ѳ' αὕτως·
   ἐρχόμενοι γαῖαν κοναβίζετε ποσσὶν ἐλαφροῖς,
   μαρμαίροντες ὅπλοις· πτήσσουσι δὲ ѳῆρες ἅπαντες
   ὁρμώντων, ѳόρυβος δὲ βοή τ' εἰς οὐρανὸν ἵκει
   εἱλιγμοῖς τε ποδῶν κονίη νεφέλας ἀφικάνει
   ἐρχομένων· τότε δή ῥα καὶ ἄνѳεα πάντα τέѳηλε.
   δαίμονες ἀѳάνατοι, τροφέες καὶ αὖτ' ὀλετῆρες,
   ἡνίκ' ἂν ὁρμαίνητε χολούμενοι ἀνѳρώποισιν
   ὀλλύντες βίοτον καὶ κτήματα ἠδὲ καὶ αὐτοὺς
   πιμπλάντες, στοναχεῖ δὲ μέγας πόντος βαѳυδίνης,
   δένδρη δ' ὑѱικάρην' ἐκ ῥιζῶν ἐς χѳόνα πίπτει,
   ἠχὼ δ' οὐρανία κελαδεῖ ῥοιζήμασι φύλλων.
   Κουρῆτες Κορύβαντες, ἀνάκτορες εὐδύνατοί τε
   ἐν Σαμοѳράικηι ἄνακτες, ὁμοῦ δὲ Διόσκοροι αὐτοί,
   πνοιαὶ ἀέναοι, ѱυχοτρόφοι,ἀεροειδεῖς,
   οἵτε καὶ οὐράνιοι δίδυμοι κλήιζεσѳ' ἐν Ὀλύμπωι,
   εὔπνοοι, εὔδιοι, σωτήριοι ἠδὲ προσηνεῖς,
   ὡροτρόφοι, φερέκαρποι ἐπιπνείοιτε ἄνακτες.

   ΚΟΥΡΗΤΩΝ
   θυμίαμα, λίβανον
   Ω Κουρήτες, πού κρατείτε τα χάλκινα τύμπανα και έχετε πολεμικά όπλα σεις οι
   επουράνιοι και οι γήινοι και οί θαλάσσιοι, πολυευτυχισμένοι πνοές πού γεννάτε ζωήν
   ένδοξοι σωτήρες του κόσμου πού κατοικείτε εις την Σαμοθράκπν, την ιεράν γήν και
   απομακρύνετε τους κινδύνους από τους ανθρώπους, πού περιπλανώνται εις την
   θάλασσαν εσείς πρώτοι καθιερώσατε και την τελετουργίαν (τάς μυστικάς τελετάς), ώ
   αθάνατοι Κουρήτες, πού φέρετε πολεμικά όπλα·
   εσείς κινείτε τον Ωκεανών, εσείς κινείτε την θάλασσαν.επίσης και τα δένδρα και όταν
   έρχεσθε εις την γήν βροντάτε με τα ελαφρά πόδια σας λαμποντες με τα όπλα σας, και
   καταλαμβάνονται από φόβον όλα τα θηρία, ενώ σεις ορμάτε, θόρυβος δε και βουητό
   φθάνει έως εις τον ουρανόν. και ενώ έρχεσθε με τους ελιγμούς (τα στριφογυρίσματα)
   των ποδιών σας ή σκόνη. (Ο κορνιαχτός) από τον ανεμοστρόβιλον πού σηκώνεται,
   φθάνει εις τα σύννεφα
   (τότε δα βέβαια και όλα τα άνθη θάλλουν) θεοί αθάνατοι, σεις πού τρέφετε (τους
   ανθρώπους) και πάλιν τους καταστρέφετε, όταν ορμάτε χολωμένοι εναντίον των
   ανθρώπων.
   καταστρέφοντες την περιουσίαν και τα κτήματα των, ακόμη και αυτούς τους ίδιους
   ταλανίζοντες τότε στενάζει ο μεγάλος πόντος με τους βαθείς ανεμοστρόβιλους, και τα
   υψηλά δένδρα πέφτουν από τις ρίζες των εις την γήν (ξεριζώνονται από την δύναμιν του
   ανέμου) ηχώ δε προερχομένη εξ ουρανού φωνάζει με τα σφυρίγματα των φύλλων, πού
   κινούνται με ορμήν. Ώ Κουρήτες Κορύβαντες. Βασιλείς και ισχυροί, πού βασιλεύετε εις
   την Σαμοθράκην, μαζί οι ίδιοι είσθε παιδιά του Διός πνοές αέναοι, πού τρέφετε την
   ψυχήν και 'χετε όψιν σκοτεινήν σεις και επουράνια δίδυμοι επονομάζεσθε εις τον Ολυμπο
   που έχετε ωραίες πνοές (φυσήματα), σεις που είσθε αίθριοι, σωτήριοι και ευμενείς πού
   τρέφετε τάς ώρας (τάς έποχάς) του έτους, πού φέρετε καρπούς, είθε ώ άνακτες, να
   πνεύσετε (να ευνοήσετε) και προς ημάς.
   Ζ

 14. Maria Vaia says:

  ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΛΑΘΡΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ………. Ο ΞΕΝΟΣ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ….. ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΥΣΤΕΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΟ "ΠΕΔΙΟ" ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ……. ΤΩΝ " ΜΑΧΩΝ"…… ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ…. ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΛΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΝΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ…….. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ!!! 1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΟΡΑΤΟΥΣ….2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΕΣ…….. 3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 4. ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ = Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!! 5. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ – ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ – ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. …. 6. ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ – ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!! ….7. ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…… 8. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ…. ……..
  ΝΑΙ!!!!!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ!!!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!!!!!!!! ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ…..ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ… Ο ΞΕΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ " ΓΕΓΟΝΟΣ" … ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ….. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?????? ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, Η ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ??? ΑΡΑ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ . ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ….. ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΑΜΥΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ….. ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥΣ????? ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ????? ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ???? ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ????? ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ??? ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ, ΛΟΙΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ, ΜΕΤΡΑ ΣΚΛΗΡΑ-ΑΔΥΣΩΠΥΤΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΚΕΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ??? ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ???? ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ……. ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ, ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ. ΜΑΡΙΑ

  Υ.Γ
  ΣΤΑ " ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ" ΤΟΥΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΙΑ " ΦΥΛΗ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ!!!! ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ !!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ!!!!
  ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΑΙΡΑ…. ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ!!!!!

  • ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

   Μαρία,

   μερικές φορές οι λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν ακριβώς τα νοήματα..
   ή τα συναισθήματα σου.. όταν τα διαβάζεις..

   για μένα .. όταν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις.. υπάρχει η κατάλληλη μουσική..

   σου στέλνω λοιπόν την ευχή μου με ένα αγαπημένο τραγούδι….

   να σ'εχει ο Θεός γερή..

   και αυτή η χαρακτηριστική "δυναμική" σου.. να μας δίνει πάντα
   ένα "Αχ!".. στο μυαλό και στην καρδιά..

   http://www.youtube.com/watch?v=83N7EAbt43M

   Με αγάπη

   η "Ψυχαγωγός"

   Υ.Γ καλή δύναμη σε όλους που μπορούν να νιώσουν αυτό το "Αχ!" ..

 15. Ανώνυμος says:

  καλλα ολλα αυτά που γραφοντε και λεγοντε ομος εχουν μηνη μονο 10-1 που σημενη οχρωνος τελιονη ιος πρωφητης γνωρηζη τη σημενη για τη δεν μου αρεσουν τα πολλα ηπονωουμενα

 16. Ανώνυμος says:

  Δυστυχως δεν ειναι πολλοι οι συνειδητοι
  Ευτυχως οι πολλοι δεν συνειδητοποιουν
  Το θεμα ειναι ΠΩΣ θα αντιδρασουμε ΟΤΑΝ συνειδητοποιησουμε
  Επαναλαμβανω οτι η προ-στασια υπ-αρχει
  Το εγω θα υπ-αρξει
  μονο του ?
  ή θα γινει εμεις ?
  Οτι ζηταμε , παιρνουμε !

 17. Ανώνυμος says:

  Maria Vaia • 14 Απριλίου 2014 – 12:41 π.μ.
  ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 2014 ΔΕΣ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ( ΣΤΟ ΖΗΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΖΗΤΑΣ !!!!!!!!!!
  ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *