Όταν γίνονται σεισμοί από πυρηνικές δοκιμές τα media κάνουν τα παγόνια!

Σεούλ, Νότια Κορέα – Ένας σεισμός ανιχνεύθηκε την Τρίτη στη Βόρεια Κορέα ακριβώς βόρεια του χώρου όπου η χώρα πραγματοποιούσε πυρηνικές δοκιμές.

Ούτε η Πιονγκγιάνγκ ούτε Σεούλ επιβεβαίωσε αν ο σεισμός προέκυψε από μια ευρέως αναμενόμενη τρίτη πυρηνική δοκιμή, αν και ένας αναλυτής στη Σεούλ, δήλωσε ότι μια πυρηνική έκρηξη είχε “μεγάλη πιθανότητα”.

Η νοτιοκορεατική μεριά έθεσε το Υπουργείο Άμυνας σε επίπεδο συναγερμού μετά το σεισμό και δήλωσε ότι προσπαθούσε να διαπιστώσει αν ήταν μια δοκιμασία.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε πυρηνική δοκιμή”, δήλωσε ο Τσι Heoncheol, ειδικός του σεισμολογικού ινστιτούτου.Ο Τσι είπε οτι στις προηγούμενες δυο πυρηνικές δοκιμές σεισμοί μεγέθους 3,9 και 4,5 αντίστοιχα είχαν καταγραφεί το 2006 και το 2009 !Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Τα media μούγκα όταν χώρες κάνουν τεστ σε δολοφονικά όπλα!

Από ποιους τρώνε άραγε ? Όταν η ελιτ ετοιμάζει τον τρόμο για την ανθρωπότητα καλό είναι η ανθρωπότητα να κοιτάζει ποιο στρινγκ φόρεσε η τάδε και ποια πήδησε ο τάδε!

STRANGER …ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *