Όταν έρθει η Μόρα στον ύπνο σας…

Ένα φαινόμενο μεταξύ φυσικού και μεταφυσικού, που ζητά εξηγήσεις εδώ και χρόνια “φωτίζεται” σιγά-σιγά μέσα από την προσέγγιση του ερευνητή Τζόναθαν Μπράιτ. Μετά από το Α’ μέρος της συνέντευξής του στον Γιάννη Μούτσο ( “Μόρα: ο νυχτερινός επισκέπτης που σκορπά τον τρόμο)”, ακολουθούν κάποιες πρακτικές οδηγίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

“Πώς θα καταλάβω ότι δέχομαι την επίθεση της Μόρας;”

“Η επιστήμη μπορεί να λέει «η μόρα είναι αυτό μόνο όταν έχεις πέσει για ύπνο». Να μην δέχεται ότι το άλλο είναι μόρα, ενώ έχει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Έγκειται στον κάθε ερευνητή ουσιαστικά να αποδεχτεί ποια από τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν αυτό το φαινόμενο είναι κύρια και ποια είναι δευτερεύοντα. Αυτό έχει συμβεί μέχρι στιγμής και στην οποιαδήποτε βιβλιογραφία ή σε οποιοδήποτε ερευνητή που διερευνά αυτό το φαινόμενο.

Υπάρχουν 5-6 χαρακτηριστικά:

1. αν είσαι ξαπλωμένος,


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2. αν είσαι σε χαλάρωση,3. αν νοιώθεις την αίσθηση της πίεσης στο στήθος,

4. αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις,

5. να μην μπορείς να κουνηθείς που είναι το βασικότερο όλων – η ακινητοποίηση της στιγμής

6. και βέβαια οι εικόνες που βλέπεις ή όλες αυτές οι αισθήσεις που αφορούν αυτό το θέμα.

“Η μυστική δύναμη πίσω από την μόρα”

“Έχω καταλήξει μέσα από την έρευνά μου ότι πολλά διαφορετικά φαινόμενα μεταξύ τους, όπως είναι η Μόρα, όπως είναι τα πόλτεργκάϊστ και διάφορες άλλες περιπτώσεις, ακόμα και οι δαιμονισμοί, σχετίζονται με τη Σκιά.

Αυτή είναι μια δύναμη η οποία γίνεται αντιληπτή από τον άνθρωπο με ποικίλους τρόπους. Ένας πολύ συχνός και συνήθης τρόπος είναι η Μόρα. Αλλά εκτός από αυτό γίνεται αντιληπτή και με άλλους τρόπους όπου η παράδοση ή η επιστήμη, επειδή συνηθίζουν να κατηγοριοποιούν τα φαινόμενα δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι τα καταλαβαίνουν ώστε να νοιώσουν ότι δεν τους είναι κάτι τελείως άγνωστο, βάζουν αυτές τις διακρίσεις.

Στην ουσία υπάρχει το ερέθισμα, υπάρχει η δύναμη που γεννάει αυτό το ερέθισμα. Αν μου συνέβαινε όρθιος και σηκωνόντουσαν και κυκλοφορούσαν αντικείμενα στον αέρα θα έλεγα « είναι ένα δαιμονικό πνεύμα πολτεργκάϊστ».

“Η Σκιά…”

“Πρόκειται για ένα ον που έχει συγκεκριμένη βούληση και συγκεκριμένο στόχο. Είναι μια δύναμη που μπορεί με πολύ ζωώδη ένστικτα να κινείται και να έρχεται σε επαφή με τον άνθρωπο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Εκείνο που αντλεί από τον άνθρωπο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ενέργεια, ουσιώδης ενέργεια.

Για τον λόγο αυτό πολλά θύματα της μόρας ξυπνούν και νοιώθουν ότι είναι πάρα πολλοί κουρασμένοι, σαν να έσκαβαν όλη την νύχτα. Το μαρτυρούν! Και βέβαια ο τρόμος, ο οποίος νοιώθουνε τη στιγμή εκείνη, οδηγεί σε απώλεια αυτής της τόσο πολύτιμης ουσίας, της ζωτικής ενέργειας του ανθρώπου. Το χειρότερο που πρέπει να κάνει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να φοβάται, να τρομάζει, γιατί αυτός ο πανικός είναι εκείνος που ευνοεί τέτοιες καταστάσεις”.

“Πώς θα αντιμετωπίσω την Μόρα;”

” Η αντιμετώπιση γίνεται συνήθως ενστικτωδώς και αυθόρμητα. Αυτό που πολύ συχνά καταμαρτυρείται είναι ότι όταν κανείς νοιώσει ότι φτάσει στο έπακρο, εκεί που δεν αντέχει, φοβάται ότι θα πεθάνει, καταπιεσμένος, δεν μπορεί να κουνηθεί, έχει πανικοβληθεί, λέει μια προσευχή και εκεί λύνεται ο πολιορκητικός κλοιός. Πιστεύω ότι αυτό λειτουργεί, επειδή ακριβώς το άτομο επικεντρώνει όλη του τη δύναμη της αντίστασης πάνω σε ένα σύμβολο που εκείνη τη στιγμή είναι η προσευχή.

Πολύ συχνά μπορεί να είναι το «Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά». Πάρα πολλές φορές το έχω ακούσει αυτό στις εκατοντάδες μαρτυρίες που έχω ακούσει για τέτοια περιστατικά. Περισσότερο αυτό που βοηθάει είναι ένα σύμβολο στο οποίο μπορεί κανείς να εστιάσει και να επικεντρωθεί τη συγκεκριμένη στιγμή με όλη του τη συνείδηση. προβάλλοντας αυτή την αντίσταση. Αυτό είναι κάτι που αποδεσμεύει τον μάρτυρα εκείνη τη δεδομένη στιγμή”.

“Πιο “εύκολοι” στόχοι της Μόρας, τα παιδιά”

” Περισσότερο επιρρεπείς είναι τα παιδιά, με την έννοια ότι είναι πιο ευάλωτα. Από πολύ μικρά ηλικία τα παιδιά έχουν τέτοιες εμπειρίες. Οι μεγάλοι, δεν δίνουν μεγάλη βάση σε αυτές τις μαρτυρίες, παρόλο που εκείνοι όταν ήταν παιδιά είχαν αντίστοιχες εμπειρίες και αυτό είναι κάτι που ξεχνιέται.

Καθώς το άτομο μεγαλώνει εισέρχεται μέσα σε ένα σύστημα που ουσιαστικά περιορίζει την αντιληπτική ικανότητα και το κάνει να συντονίζεται με συγκεκριμένες συχνότητες και να μειώνει το εύρος του πεδίου της πραγματικότητάς του.

Τα παιδιά έχουν πάρα πολλές ανοιχτές συχνότητες, επειδή είναι πιο ανοιχτά. Συνεπώς έχουν πολύ περισσότερες τέτοιες εμπειρίες. Αυτό δεν αποκλείει τους ενήλικες οι οποίοι έχουν τέτοιες εμπειρίες. Μπορεί να συμβεί σε άτομο ηλικίας 30-40 χρονών, δεν έχει σημασία”.

http://www.24wro.eu

Loading...

94 thoughts on “Όταν έρθει η Μόρα στον ύπνο σας…

 1. Ανώνυμος says:

  Απο μικρη σε ηλικία το παθαινα αυτο…το χαρακτηριστικό του γνώρισμα ηταν ενα εντονο σφύριγμα που ενιωθα στο αυτί μου, μετα με τηλιγε με το σεντόνι….ή μου τραβούσε τα πόδια να με ρίξει…αυτο συνέβαινε παμπολες φορές σε μικρή ηλικία. Οταν ενηλικιώθηκα ειδα την σκιά, που κοιτούσε την μητέρα μου την ώρα που κοιμόταν, μια μορφή ως καλόγερος με ενα τεράστιο μπαστούνι.Εκεινη την ώρα την φώναζα να ξυπνήσει και η σκιά διαλύθηκε…καπνός….Η μητέρα μου εκεινη την στιγμή ειχε πάθει μόρα οταν την ξύπνησα. Στο σήμερα πλεον ειμαι 43 παθαίνω μια δύο φορες το χρόνο, βεβαια εχω μαθει να το ελεγχω…απλα….πλεον οταν νιωθω οτι ερχετε αλλαζω σταση σώματος και δεν τρομάζω…Να σημειώσω οτι η μόρα μπορει να σε βρεί και μπρούμητα..οχι μονο ανάσκελα..Αυτο που δεν ξέρω ειναι αν ειναι κληρονομικό γιατι και η μικρή (10)μου αρχισε περισυ να έχει κανα δυο φορές…

  • Ανώνυμος says:

   Mε την προσευχή το διώχνεις.Και συγκεκριμένα με το Πάτερ Ημών.Ομως ψάξτο λίγο… αυτό γινόταν και γίνεται στο ίδιο σπίτι; Δεν είναι κληρονομικό πάντως.

    • Ανώνυμος says:

     Eσύ δηλαδή που προσεύχεσαι; και διώχνεις τη Μόρα. Φαίνεται ότι εσύ δεν ξέρεις.Ξέρω γιατί μου έχει συμβεί….με το Πάτερ Ημών την έδιωχνα και σε πληροφορώ ,έτσι για να μαθαίνεις,έφευγε στη στιγμή.

     • Ανώνυμος says:

      Ευγενική είμαι με τους ευγενικούς..για δες το σχόλιό του…μια χαρά ωραία του απάντησα.

  • krack satira says:

   ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΤΟ ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ SLEEP PARALYSIS ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ http://www.katohika.gr/2014/06/otan-erthi-i-mora-ston-ipno-sas.html , ΒΛΑΚΕΣΣΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΚΑ

  • Ανώνυμος says:

   ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ SLEEP PARALYSIS ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ http://www.katohika.gr/2014/06/otan-erthi-i-mora-ston-ipno-sas.html ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ!!!

  • Ανώνυμος says:

   δεν ειναι θεμα υπνηλιας εχω ακουσει ιστοριες που γινοταν η δουλεια τη μερα .. και σε ασχετα μερη .. μηχανακια .. καρεκλες ..αλλα παρουσιαζεται συνηθως το βραδυ κι οταν εισαι ξαπλα , η οταν ξυπνας απο τον υπνο σου ,

   κι προσωπικη εμπειρια .. τελος εχει και σωματικη επαφη με τον ανθρωπο κι το νιωθεις οχι παντα ..

   προσωπικα ειχα πιτσιρικας ολα αυτα τα παραπανω , με εξαιρεση την οπτικη επαφη γιατι εκλεινα τα ματια απο το φοβο μου .. η προσευχη πηγαινε αβερτα ..

   κι παραλυση ειχα παθει μερα κι σε δρομο ..

   4-5 φορες σε μικρη ηληκια ακομη τα θυμαμαι 2 πριν κοιμηθω , μια που ειχα ξυπνησει στον υπνο μου , κι μια μερα μεσημερι ορθιος ενω διεσχιζα δρομο παγωσα ,, βεβαια εχω ακουσει πολλες ιστοριες απο παλιους ..

   αλλα κρατατε πως γινεται και τη μερα ! σε ακινητοποιει και τη μερα σε παραλυει ενω εισαι ξυπνιος αμα θελλει ! και εννοιοτε το νιωθεις να σε χτυπαει καπου διαβασα τραβαει το σεντονι το πιστευω . . αλλον φιλο μου τον εριχνε απο την καρεκλα αφου τον ακινητοποιουσε .. εμενα με αφησε αγαλμα μερα μεσημερι μεσα στη μεση του δρομου καγκελο .. κι με βαρουσε στην πλατη .. μιλαμε για αφοδευση αν εισαι 9 χρονος ..

   βεβαια ολα νορμαλ .. σε αυτο τον τομεα .. και εκτοτε δεν ειχα τετοια θεμματα .. 5-6 φορες σε μικρη ηληκια και παρδοξως τοτε πιστευα στο θεο .. εκανα κι καμια προσευχη ..

   τελικα καταλαηγω να πιστευω οτι σε ατομα που πιστευουν καπου θρυσκευτικα πνευματικα στοχαζομενα εκει παει κι καθεται πρωτιστως ..

   δεν μοιραζω αυτη την εμπειρια αριστερα κι δεξια .. γιατι δεν ειδα εκλεινα τα ματια , μετα περναν τα χρονια ναι μεν εισαι σιγουρος αλλα κρατας και μια πισινη .. αλλα οταν ακουω , την περιγραφη κιολας οτι ειχανε και οπτικη επαφη ξυπνανε μνημες .. χαχαχα

   οσοι γελανε με αυτα , να ξερουνε πως πολλοι το εχουνε παθει παρα πολλοι τοσοι πολλοι που καλυτερα να τι δουν αλλιως τι δουλεια .. η εμπειρια ειναι χεσμεντεν ..

  • Ανώνυμος says:

   Η Λίλιθ είναι….λένε πως διαλέγει άνδρες και τους καβαλάει για την διαιώνιση του είδους της χαχαχα

 2. Ανώνυμος says:

  Χρονια την ειχα , τωρα ειμαι 31 που και που συναντιομαστε.Ενα βραδυ λοιπον ειχα επισκεψη ηξερα τι θα ακολουθησει σα να παλευαμε ηταν πολλες φορες μ'αφηνε γρατζουνιες η τα ματια μου απο κατω γινοταν σα να ειχαν καει. Εκεινο το βραδυ ημουν καθιστος στο κρεβατι την εβλεπα που ερχοταν σιγα προς τα πανω μου , πυκνο μαυρο πραγμα θα λεγα. Εκλεισα τα ματια και ειπα θεε μου γιατι σ'εμενα??Τοτε ενιωσα σα να να εχω αρπαξει ολος φωτια , αλλα ηταν μια πολυ γλυκια φωτια γαληνια θα λεγα. Ανοιξα τα ματια και εβλεπα γυρω μου φλογες , η Μορα εξαφανιστηκε.Ξυπνησα το πρωι ειχα αποκοιμηθει αλλα ειχε μεινει ενα πραγμα…. ενα καψιμο στο ντουβαρι , ηταν το περιγραμμα μου οπως ακουμπουσα την πλατη μου καθιστος στο κρεβατι. Δεν με χει ξανα καβαλησει απο τοτε αλλα την νιωθω που και που στο χωρο .

 3. Ανώνυμος says:

  αα εγώ δεν έχω τέτοια… Μικρός προστατευόμουν από κύκλο 7 μεγάλων οντοτήτων (2 μέτρα + ύψος), κουκουλοφορες… έκαναν κάθε βράδυ κύκλο γύρο μου και ψιθύριζαν σε άγνωστη γλώσσα. Έφευγαν το πρωί και αυτό συνέβαινε για πολλά χρόνια. Φοβόμουν, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι με προστάτευαν.
  Με προστάτευαν από αυτά που ήταν έξω από τον κύκλο τους.

  • Ανώνυμος says:

   δεν ειναι καλο σημαδι κι ας δειχνει ετσι. κανε προσευχη πριν κοιμηθεις κι αν δεις με τον καιρο οτι σε ενοχλουν αυτα απευθυνσου σε παπά που ξερει απο τετοιες περιπτωσεις!

   • Ανώνυμος says:

    παπά? λολ…. Εγώ μεγάλωσα με τέτοια θέματα, λόγο εμποριών, όχι διαβάσματος. Κατά τα άλλα εγώ πιστεύω στον Ζευς, αν και όταν ήμουν παιδάκι, ήμουν χριστιανός, λόγο ότι έτσι διδάχτηκα και έμαθα. Στην πορεία, ένοιωθα αυτό το μαύρο να με πλακώνει και να διαφωνώ ολοένα και περισσότερο…

    Μεχρι ωσότου άλλαξα, μόνος μου και δεν ανήκω σε κανένα χώρο η εκκλησία, η ομάδα, η φορέα…

    Πάντως το έλεγα παντού τότε σαν παιδακι για της οντότητες και με είχαν πάει σε ψυχολόγο να μιλήσω, επειδή ήταν κάθε ημέρα, δεν ήταν 1 φορά…. Και ο ψυχολόγος είπε οτι ήμουν έξυπνο παιδάκι και έβρισκα δικαιολογίες για να φόρο κοντά την μάνα μου με τον πατέρα μου, μιας και ήταν χωρισμένοι, απο τότε που ήμουν 40 ημερών… λολ (ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο).

    Παρεμπιπτόντως, έχω πάει 2 φορές για το ίδιο θέμα, οχι με της 7 μεγάλες οντότητες, παραφυσικά φαινόμενα γενικότερα… Την δεύτερη φορά, περίπου το 2005, αφού εξετάστηκα με ενα σορό ερωτήσεις, τεστ, κτλ (προσωπικότητας, κτλ κτλ) , διοτι ήθελα να διαπιστώσω εαν είχα κάποιο ειδος σχιζοφρένιας, οτιδήποτε!

    Μου ειπε η ψυχολόγος οτι είμαι πολυ έξυπνο παλικάρι και ήθελα πιστοποίηση της εξυπνάδας μου, γιαυτο αποφάσισα να παω να την δοκιμάσω, για να δοκιμάσω εμενα ποιο πολυ, κατι τέτοιες μαλακιες διέγνωσε.

    Παρεμπιπτόντως, είμαι δυσλεκτικός και είμαι υπέρ *δυσλεκτικός, νοημοσύνη και μαθηματικός εγκέφαλος, κτλ, κτλ.

     • Ανώνυμος says:

      δεν διάβασες, πιο πάνω το πρώτο μήνυμα, ότι εγώ δεν έχω τέτοια… Μπορώ να σου πω οτι είναι πολύ αδύναμες οντότητες, υπαλιλακια του γιαχβε.. λολ Εαν πιάσω και σου διηγούμαι, εκτός οτι είναι καταπληκτικές ιστορίες για βιβλίο η για ταινία, θα καταλάβεις. Πάντως από τότε που ήμουν νεογέννητο είχαν ενοχλήσεις οι δικοί μου από χειρότερα από ότι η μόρα. Μεγαλώνοντας και από τότε που θυμάμαι, έρχονταν σε έμενα. Μου ζήτησαν και 2 φορές να κλείσω συμβόλαια μαζί τους και τους έστειλα από εκεί που ήρθαν.
      Το σκοτάδι με το σκοτάδι και το φως με το φως. Έκαστος στο είδος τους.

     • Ανώνυμος says:

      είναι μεγάλη ιστορία αυτή του Γιαχβε που να στα λέω τώρα…ψάξτο λίγο πάντως το θέμα.Κι εμενα μου έχουν συμβεί πολλά…

 4. Ανώνυμος says:

  Εμένα πάλι αυτά τα ζούδια… τόσο στον "ξύπνιο", όσο και στον "ύπνο"… δεν έρχονται. Με φοβούνται!

  Αυτά.

 5. θανασης says:

  φιλοι μου πρεπει να κανεις κανενα ευχελαιο σπιτι σου γιατη πολλυ φοβαμαι οτι αυτο δεν ειναι η μορα και ειναι κατι αλλο η μορα ερχεται μια φορα σε καποιους αν εσυ αυτο το βιωνης απο μικρη ηλικα και το εχει βιωση και η κορη σου και η μανα σου τοτε ψαξου αλλιως σιγουρα ομως δεν ειναι κληρονομικο

  • Ανώνυμος says:

   Τα πτυχία σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μάλλον άχρηστα φίλε μου.Αν σου εμφανιστεί όσα πτυχία και να του δείξεις δεν πρόκειται να το διώξεις από πάνω σου.Αν σου τύχει τότε θα καταλάβεις και όταν δεν γνωρίζεις καλλίτερα να μη μιλάς.

  • Ανώνυμος says:

   εσείς οι σπουδαγμένοι και μάλλον εννοείς ψυχολόγους κτλ… είστε ανόητοι και πολλοί χωριατες στον τομέα σας.

   Πρώτα από όλα, η ψυχολογία απαγορεύει στους ψυχολόγους να χρησιμοποιούν την λέξη ψυχή. Από εκεί να καταλάβεις, τι ανωμαλίες σπουδάζεται.

   Δεύτερων, οι διαγνώσεις που κάνετε, είναι κάτι κατώτερο σε νοητικό επίπεδο απο ενα χιμπατζή. Όταν δεν μπορείτε να εξηγήσετε κάτι, απλά "ανακαλύπτετε" δημιουργείτε νέες υποτιθέμενες παθήσεις, για να προωθείτε φάρμακα από εταιρίες.

   Τρίτων, οι διαγνώσεις που δίνετε, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα
   και τέταρτων, είστε για τον φούντο, σαν δυσλεκτικός, έπρεπε να τρέχω εισαγγελίες κάποτε, μιας και τα υποτιθέμενα χαρτιά που έδιναν τοτε, ήταν μόνο "για εκλεκτούς και προνομιούχους" όπως μου είπε ο ψυχολόγος. Ήθελε η 3000 ευρώ για κρατικό χαρτί πιστοποίησης, είτε να ήμουν αλλοδαπός και να με έστελνε κάποιο πρακτορείο δουλεμπορίου, ετσι ώστε να έπαιρνα γνωμάτευση για χρήση στο δημόσιο, ειτε πανεπιστήμιο είναι αυτό, ειτε για συντάξεις αναπηρίας. πλέον με τους νέους νόμους, δεν υπάρχει τόσο μεγάλο όφελος και έχετε ξεκόψει από εκεί…πάλι καλά.

   Είστε για τον φούντο εσείς και η επιστήμη σας. σπουδαγμένοι… (αναφέρομαι σε τομείς ψυχολογίας).

  • Ανώνυμος says:

   Το πτυχιο ειναι μια εξειδικευμενη γνωση πανω σε κατι. Δεν μπορεις να εισαι ειδικος παντου, ουτε να τα ξερεις ολα, επομενως μην κανεις τον εξυπνακια.

 6. Ανώνυμος says:

  Να ζητάς προστασία από τους Αρχαγγέλους ή να οραματίζεσαι μία λευκή+βιολετί θεία σφαίρα φωτός που θα σε προστατεύει.
  Βάλτε ασπίδες παντού γύρω σας από αρνητικές ενέργειες, δεν είμαστε έρμαια, ούτε θύματά τους να μας κάνουν ό,τι θέλουν!

 7. Ανώνυμος says:

  Η Μόρα έρχεται και σε όνειρα συνήθως βλέπεις πως σε κυνηγούν και προσπαθείς να φωνάξεις αλλά δεν βγαίνει η φωνή σου … ή οτι πέφτεις σε ένα κενό …. το καλύτερο ειναι να λές την προσευχή του Ιησού Χριστός Νικά… ή οπου αλλου πιστεύεις… αρκεί να εχεις πίστη μέσα σου και να μη τα χάνεις εκείνη την ωρα… κι ολα καλά το είχα κι εγώ παλαιότερα πάντα οταν κοιμόμουν ανάσκελα….

  Όσο για τον πιο πάνω φίλο … που ρωτά τι να το κάνει το πτυχίο του… Σκίστω ρε φίλε… βλέπεις πως και που το πήρες… Το Τρολλ κάνεις σε ένα σάιτ που περιέχει και μεταφυσικά Θέματα!..

  Ένας Περαστικός!

 8. Maria Vaia says:

  ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ!!!!
  ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ… ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ!

 9. Ανώνυμος says:

  ΜΟΡΑ –> ΜΟΙΡΑ
  δεν είναι τυχαία η ονομασία — είναι το κάλεσμα της μοίρας όλων μας για να γνωρίσουμε την αθέατη πλευρά — και επειδή το κακό είναι στο χέρι του Θεού όπως λέγεται, είναι το κάλεσμα της Θείας Φύσης να τη μελετήσουμε, αλλά γίνεται και με αυτόν τον τρόπο (εξαρτάται πόσο δύσπιστος είσαι 🙂 )

 10. Ανώνυμος says:

  Η μορα δε νομίζω να έρχεται σε όνειρο. Εγώ πάντα ένοιωθα κάτι να με πλακώνει και ξύπναγα. Μικρότερη έλεγα προσευχές τώρα απλά τη διατάζω να φύγει αγριεμένα και εξαφανίζεται πολύ πιο γρήγορα.

  • Ανώνυμος says:

   συμβαινει και στον ξυπνιο σου οταν εισαι ορθιος κτλ πιο σπανια .. αυτα που λεν καποιοι αμφιβαλλω αν ειχαν αναλογες εμπειριες απλα το παιζουνε παντογνωστες κι γραφουν μπουρδες ..

   οι παραπανω εμπειριες γινοντε πριν κοιμηθεις στο κρεβατι χωρις φωτα , η οταν ξυπνας αλλα παμπολες εμπειριες εχουνε γινει κι σε ακυρα μερη και με φως λαμπα καντηλι και ηλιο !

   αρα δεν ειναι θεμα εγκεφαλικης υπνωσης .. παραλυεις δε μπορεις να φωναξεις να μιλησεις να κουνηθεις .. αλλοι βλεπουν κιολας τη σκια αλλοι οχι .. αλλοι τρων και σκαμπιλια .. αυτα απο εμπειριες δικες μου κατι ψιλα κι απο αλλους που ετυχε να κανω κουβεντα για πλακα !!! παρα πολλοι ειχανε αναλογα φαινομενα να μια φορα εστω κι παλια στη ζωη τους ..

   εγω μια μικρη περιοδο στη ζωη μου μεσα σενα μηνα πιτσιρικας 4 φορες .. εκτοτε τιποτε κι δεν εχω κι ορεξη ..

 11. Ανώνυμος says:

  το παθαινα και εγω μικρος αλλα παντα οταν ημουν μπρουμυτα! τωρα ειμαι 38 και εχω αρκετα χρονια να μου ερθει. το μυστικο ειναι να μην φοβασαι και να νιωθεις δυνατος.

 12. Ανώνυμος says:

  Μου έχει συμβεί σε μικρή ηλικία ..και ηταν τρομακτικό ..κατέβαλα όλες μου τις δυνάμεις για να κινηθω , να φωναξω …αλλά ηταν αδύνατον , δεν ξέρω ποσο κρατησε χρονικά …αλλά ηταν ..φρίκη ._

 13. Ανώνυμος says:

  Καποτε ειχα δει ενα ονειρο κι ελεγα μεσα στο ονειρο Ιησουσ Χρηστος νικα κι ολα τα κακα σκορπα και σταυρωνα μεσα στη κουζινα του σπιτιου μου δεν ειχα καταλαβει γιατι το εκανα αυτο και τελικα το εκανα και στο ξυπνιο μου σε ολα τα δωματια του σπιτιου.

  Ξερει κανεις τι επιδρασεις εχει η μορα αν δηλ την ωρα που καποιος ονειρευεται τι ονειρα ακριβως βλεπει?

  Θα μ ενδιεφερε να μαθω γιατι τακτικα σηκωνομαι το πρωι και ειμαι λες κι εσκαβα το προηγουμενο βραδυ βλεποντας ομως και παραξενα ονειρα εφιαλτες η με δαιμονες και μερικες φορες και προφητικα ονειρα που αφορουν ομως μονο τη δικια μου ζωη…

  • Ανώνυμος says:

   Οπωσδηποτε τα ονειρα που σε αφηνουν με μια αισθηση "κενου" η' "δυστυχιας" η' ακομα και απελπισιας , προερχονται απο κατωτερες "δαιμονικες" οντοτητες που τρεφονται απ την ενεργεια σου. Πιθανον να δινεις "μαχες" με οντα του κατωτερου αστρικου πεδιου η' με τα ιδια τα "εγω" σου (πιστεψε με αυτα ειναι που πρεπει να εξαφανισουμε κυριως).
   Η συμβουλη που θα σου εδινα ειναι να ενισχυσεις την πιστη σου στον θεο σου, να ψαξεις ακομα και τα πιο μυχια της ψυχης σου και τελος να"αγαπησεις συνειδητα" τα παντα. Οταν φτασεις σε τετοιο επιπεδο, οι οντοτητες θα θελουν σαν τρελες να τραφούν απο εσενα αλλά μαντεψε: ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ!
   Καλη τυχη φιλε μου
   ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ

 14. Ανώνυμος says:

  Εμενα μια φορα ηρθε(υποθετω αυτη ηταν)αλλα δεν νομιζω σε εμενα.Προσωπικη εμπειρια κ την παραθετω:κοιμομουν με μια κοπελα σπιτι της, φοιτητης τοτε,κ κοιμομουν καπως ανησυχα.Εκεινο το βραδυ ενιωσα πως ανοιξε η πορτα του μπαλκονιου κ κουνηθηκε η κουρτινα,λεω η ιδεα μου μετα αρχισε η κοπελα να κουνιεται καπως ανησυχα κ αυτη κ μετα απο λιγο περασε κατι σαν αερας απο πανω μου κ 《μπηκε?》μεσα της.Ε κ μετα αρχιζει να μιλαει σε μια γλωσσα η συντροφος που ποτε δεν καταλαβα κ προσπαθησα να την ξυπνησω,βεβαια ουτε να μιλησω μπορουσα ουτε να κουνηθω εκατοστο.Απλα Χ Ε Σ Τ Η Κ Α κ αρχισα να τρμω απο το φοβο.Τωρα ποσο χρονο κρατησε δεν θυμαμαι παντως οταν καταλαβα οτι εφυγε κ μπορουσα να κουνηθω πηγα στο μπανιο κ εριξα χαστουκια στο προσωπο να συνελθω κ δεν ανοιξα κουβεντα.Αυτο το πραγμα ξαναεγινε σε μικροτερο βαθμο αλλη μια φορα κ τοτε ηπα ρε κοπελα κατι δεν παει καλα μαζι σου κ καλο ειναι να χωρισουμε(οπως κ εγινε).Βεβαια μετα ειχα κατι περιεργα εντονα ονειρα με κατι νανους(το θυμαμαι γιατι ξυπνησα κ το σημειωσα καπου για να μην το ξεχασω)αλλα μετα ευτυχως ηρεμησα,δεν ξαναειχα τετατετ περιεργο.

  Φιλικα,

  Χρηστος

  • Ανώνυμος says:

   Επιθεση απο ενεργειακο βαμπιρ…. Το θυμα ησουν η' εσυ η' η κοπελα…όποιος ηταν στην χειροτερη ψυχολογικη κατασταση(π.χ. απαισιοδοξία η' ακομα και καταθλιψη) εκεινη την περιοδο, αυτος ηταν και το υποψηφιο θυμα….
   Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να ηταν η ιδια η κοπελα το "ψυχικο βαμπιρ", ομως παμε σε πολυ βαθιά νερα….
   ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ

   • Ανώνυμος says:

    Καπου πρεπει να ειχε μπλεξει η να ειχε κανει αυτα τα παιχνιδια με τα πνευματα (αθωα κ καλα..)αλλα δεν μου ειπε απλα χαμογελασε οταν την ρωτησα.

    ευχαριστω.

  • Ανώνυμος says:

   φιλαρακι να εισαι καλα και να ρωτησεις καποιον παππα…αν θελεις και εισαι και Χριστιανος εξομωλογησου και κοινωνησε θα σου κανει πολυ καλο..μην ανησυχεις παντως.
   κι εγω φιλικα,

   Ηλιας

 15. Ανώνυμος says:

  Μ'αρεσει πολυ που ενω υποστηριζετε το χριστιανισμο μιλατε και για αρχαγγελους που ειναι κουτσουρεμενοι στο χριστιανισμο (3 αντι 4) για πρακτικες μαγειες που ειναι η πεμπτουσια του φοβου , για προσευεχες που δεν καταλαβαινετε και αλλα ωραια οπως τη λιλιθ.
  Μου θυμιζετε τα εργα θριλερ που τα φαντασματα (που εγιναν λογο βιαιου θανατου) την πεφτουν στον πρωταγωνιστη ή συμπρωταγονιστη και τον σκοτωνουν με πολυ βιαιο θανατο !!
  και ρωταω εγω , αυτος ο νεος νεκρος μεσο πολυ βιαιου θανατου ΔΕΝ γινεται εκδικητικο φαντασμα να το αλλαξει τα φωτα το προγενεστερο φαντασμα ?????
  Μιλαμε ριχνω το γελιο της αρκουδας !!!
  χαχχχαχαχαχαχαχαχα
  οι δισειδαιμονιες παντως ειδους τα δημιουργουν αυτα τα φαινομενα .
  αμα εχω ορεξη θα σας το αναλυσω αλλη φορα .
  αυτα τα ολιγα

 16. Ανώνυμος says:

  εμενα ενα βραδυ που κοιμομουν ενιωσα το παραθυρο πισω μου να ανοιγει (ενω το ειχα κλειστο) κ οντως ειχε ανοιξει, μετα απο λιγα δευτερολεπτα ενιωθα ενα βαρος στο στηθος μου που με εμποδιζε να αναπνευσω, ανοιγω τα ματια μου κ στεκοταν ορθιο πανω μου κατι το οποιο φορουσε μακρια λευκη καπα η οποια ολογυρα της ηταν κεντημενη με μαυρη κλωστη κ στην μεση ειχε κατι περιεργους μαυρους σταυρους…προσωπο ευτυχως δεν ειδα…εκλεισα τα ματια μου απο τρομο κ οταν τα ξανα ανοιξα ολα ηταν κανονικα , ωστοσο εκανα λιγα λεπτα για να μπορεσω να μιλησω. Ενα αλλο βραδυ φυσουσε πολυ κ χτυπαγε η πορτα του μπανιου διπλα μου, την εκλεισα , αυτη συνεχιζε κ εβαλα κ το χερι μου και πραγματα μπροστα…μετα απο λιγο ενιωσα ενα κρυο αερα να με διαπερναει κ μαζι με αυτον μια φωνη να μου λεει , ξερω οτι δεν κοιμασε…Οσο τρελα και αν δειχνουν τα εχω ζησει και δεν εχω μιλησει σε κανεναν για αυτα.

 17. Ανώνυμος says:

  Πιστεύετε στην Παναγία και μην φοβάστε τίποτα απολύτως.
  Και εγώ γνωρίζω την περίπτωση μιας κοπέλλας 17 ετών που είχε δεχθεί την επίσκεψη της Μόρας στον ύπνο της. Είχε ξυπνήσει και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα ενώ έβλεπε μια γριά καθισμένη πάνω στο στήθος της.
  Αυτή η κοπέλλα είναι άθεη (κατά δήλωσή της) και επιπλέον τότε που είδε την Μόρα κατοικούσε σε ένα σπίτι του οποίου οι ιδιοκτήτες είχαν και οι δύο σκοτωθεί σε αυτοκινηστικό ατύχημα (νειόπαντρο ζευγάρι).
  Άρα ο σχολιαστής που είπε οτι δεν είναι θέμα κληρονομικό αλλά θέμα χώρου έχει απόλυτο δίκιο (βέβαια παίζει ρόλο και το θέμα της πίστης ή όχι στον Θεό).
  Αυτοί που δεν πιστεύουν στη δύναμη του Θεού γίνονται ευκολώτερα θύματα από κακές δυνάμεις.

 18. Ανώνυμος says:

  Με πιάνει εδώ και χρόνια πριν σαν χριστιανός έλεγα το πάτερ ημών τώρα λέω Ζευς ην Ζευς εστιν Ζευς εσσεται και απλά δεν φοβάμαι οι επισκέψεις της αραίωσαν σημαντικά

 19. Ανώνυμος says:

  με πιανει και εμενα πολυ συχνα αυτο το φαινομενο, δεν ξερω τι ειναι αλλα εχω παρατηρησει οτι αν παω εκκλησια και κοινωνησω δεν με πιανει μετα για αρκετο καιρο, περιπου μιαμιση βδομαδα η δυο, επισης οταν με πιανει αν σκεφτω οτι ειμαι ο πιο αμαρτωλος ανθρωπος του κοσμου φευγει, δεν ξερω τι λετε εσεις για αυτο εγω ομως αν θελω μπορω να το κανω να με πιασει, αν θελω δηλαδη αυριο μπορω να εχω συναντηση με τη μορα, δεν το κανω βεβαια, απλα ξερω τι πρεπει να κανω για να το προκαλεσω. κατι που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εγω οταν ξυπναω απο αυτο το φαινομενο δεν νιωθω κουρασμενος αλλα το αντιθετο. δεν ξερω τι πραγμα ειναι αυτο. οταν πεθανουμε θα μαθουμε παντως.

 20. Ανώνυμος says:

  εμένα μου συνέβαινε συχνά αλλά τα τελευταία 3 χρόνια που κοιμάμαι στο ίδιο δωματιο με τον σκύλο μου δεν ξανάτυχε.. φυσικά πολύ συχνά στην μέση της νύκτας γρυλίζει και παίρνει στάση επίθεσης.. δεν ξέρω αν είναι όλα τυχαία ή όχι απλά το αναφέρω.

 21. Ανώνυμος says:

  το παθαινα και εγω με τυρανουσε κάθε βραδι πριν το 2014.εξομολογηθηκακαι κοπηκε μαχαιρι από μτοτε προσευχομαι κάθε μερα ολες τις προσευχες τις εκκλησιας λεω νηστευω κοινωναω και βρηκα την υγεια μου πανο στον υπνο .οσοι αρχισουν να το εφαρμοζουν κερδιζουν οσοι δεν τον εφαρμοσουν χανουν και λυπάμαι γιαυτους που δεν το εφαρμοσουν .επισησ αυτό το πραγμα επισκέπτεται τα δειλα ατομα,οποιος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου στο konstantia763@gmail.com gia na toy pv kialla

 22. Ανώνυμος says:

  ενεργειακος βαμπιρισμος και ακομα πιο καλα ατομα που ανηκουν καπου (γιαχβε ειπε καποιος? δεν ξερω) και ειναι επαγγελματιες σε αυτο. προσεχε τους εχθρους σου αλλα περισσοτερο τους φιλους σου…μπορει να ειναι ενα ατομο η και περισσοτερα και δεν ειναι απαραιτητο να κανεις παρεα μαζι τους…. μερικες επαφες αραια και που αρκουν. αυτοι ειναι παντα νεοι και δυναμικοι και εσυ ακριβως το αντιθετο!!
  Οποιος ξερει τακτικες αμυνας ας τις μοιραστει… μια καλη ειναι να εισπεεις δυναμη και να εκπνεεις προβληματα..κυριως ομως να δυναμωνεις το μυαλο σου!

 23. Ανώνυμος says:

  Καλησπερα διαβασα ολα τα σχολεια κ για τα δεντρα δεν ειμαι ουτε τρελος ,αν κ σαν τρελος να γλυτωνα ισως την εφορια κ το στεγαστικο μου.
  Τυχαια επεσα εδω ψαχνοντας πληροφοριες για την μορα οπως μου εξηγησαν οτι ηταν το χθεσινο μου ονειρο.
  Θρησκος πολυ δεν ειμαι να το διευκρινησω πρωτα κ τωρα στο ζουμι
  Κατα τις 12 χθες βραδυ αποφασιζω να ανεβω για υπνο στο κρεβατι μου ομως κοιμηθηκαν τα παιδια .Συνηθως τα παω στα κρεβατια τους χθες ομως βαρεθηκακ ετσι ξαπλωσα στο κρεβατι του μικρου στο δωματιο του.Η ωρα ηταν 12.25 το θυμαμαι γιατι εβαλα ξυπνητηρι στο κινητο.Πρεπει να κοιμηθηκα αμεσως μαλλον κ σε καποιο διαστημα ξυπνησα αλλα δεν μπορουσα να κουνηθω.Οκ αυτο μου εχει συμβει πολλες φορες κ σε πολλους μαλλον κ δεν με ανησυχησε αλλα χθες ηταν διαφορετικο.Υπηρχε μια μαυρη σκια που εξαπλωνοταν απο το κεφαλι μου προς τα κατω κ με πιεζε προς τα κατω σαν να ηθελε να με βαλει μες στο στρωμα .Τρομαξα δεν μπορουσα να κουνηθω κ το στομα μου ηταν ξερο εντελως προσπαθουσα να φωναξω την γυναικα μου κ ξαφνικα αρχισε να γαβγιζει ο σκυλος κ ηρθε η γυναικα μου ανοιξε το φως λεγοντας οτι την φωναζα.Εκει σταματησε η πιεση κ ενιωθα εντονα οτι ηθελα να κλαψω .Δεν το εκανα δεν της ειπα κατι μην την τρομαξω.Πηγα κατουρησα κ ειπα απο μεσα μου πολλες φορες το Πατερ Ημων γιατι φοβηθηκα
  Η ωρα ηταν 12:55
  Δεν ξερω απο ρεμ νον ρεμ καταστασεις δεν ξερω αν προλαβαινεις σε μιση ωρα να κοιμηθεις βαρια αλλα εγω αυτο το ειδα(μαυρη σκια) κ το ενοιωσα(πιεση)
  Απο κει κ περα εψαξα για αυτη την μορα ακρη δεν εβγαλα οπως προειπα δεν ειμαι υποδειγμα χριστιανου αλλα αυτο το πραγμα κ το ειδα (μαυρη σκια) κ το ενοιωσα(πιεση)
  Οσο για τον υπνο μου ναι θα ξανακοιμηθω κ οπως προειπα ουτε για δεντρο ειμαι ουτε για αναποδο πουκαμισο αν προτρεξει κανεις κ συγνωμη για το μακρυ post

 24. Ανώνυμος says:

  μου χει συμβει και μενα το τελευταιο διαστημα του χρονου κοντα η επισκεψη ……στην τελευταια της επισκεψη αποκτησα και ενα μικρο σουβενιρ ενα σημαδακι σα καψιμο στο ποδι μου ενιωσα οτι ειχε ουρα και με χτυπησε τεσπα με το πατερ ημων και το ιησους χρηστος νικα εξαφανιζεται καθε φορα

 25. Ανώνυμος says:

  Εγώ ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ να την δω? Μήπως επειδή είμαι άθεος? Μήπως επειδή δεν κοροϊδεύω τον εαυτό μου και δεν δημιουργώ μεταφυσικές ιστορίες για οτιδήποτε "περίεργο" μου συμβαίνει?

  Ναι, κι εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές να έχω μισο-ξυπνήσει και μην μπορώ να κουνηθώ, αλλά συνήθως το παθαίνω όταν πέφτω για ύπνο μπρούμυτα (που δεν βολεύει) και δεν αναπνέω καλά με αυτόν τον τρόπο. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάνω μία απότομη κίνηση να ξυπνήσω και οταν αλλάξω στάση είναι όλα OK. Ολα είναι θέμα εγκεφάλου και οργανισμού. Ο εγκέφαλος μπορεί να μας κάνει να βλέπουμε διάφορα όταν είμαστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Ολα είναι στην φαντασία.

  • Ανώνυμος says:

   επειδη εισαι αθεος !!!!!!!!!!!!!!!!!! …η απο καθαρη τυχη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συνηθως παει σε θρησκα ατομα .. που πιστευουν κατι .. παρακαλουν για κατι .. σε κουκουρουκου ατομα σαν κι εσενα δε παει ..

   τελος δε μπορει να εχουμε ιδιες εμπειριες κατι δις σε ολο τον κοσμο ιδια συμπτωματα ιδιες μορφες κτλ .. μινιμουμ δυο στους δεκα στην ελλαδα ..

 26. Ανώνυμος says:

  Να σας πω και γω την εμπειρια μου…Εχει ερθει 3 φορες στον υπνο μου σε ηλικια 25 χρονων..Ημουν ξαπλωμενη ανασκελα ενιωθα ακινητοποιημενη,να φωναζω και να μην με ακουει κανενας αλλα να βλεπω μια μορφη στην γωνια..Ενιωθα τρομοκρατημενη,φοβομουν και ερχοταν κοντα μου….Μολις ελεγα Παναγια μου σωσε με ξυπνουσα μετα απο λιγο αλλα τρομοκρατημενη.Απο τοτε που κοιμαμαι μπρουμυτα δεν εχει ερθει….Δεν ξερω και το λογο που ερχεται και νιωθω ετσι…….Την τελευταια φορα ειδα και το προσωπο της γιατι εκεινη την φορα ειχε ερθει ολη καταπανω μου…..Εγω δεν ηξερα τι ηταν οταν με πληροφορησε δυστυχως μια φιλη μου…..Μου ελεγε η φιλη μου οτι η αγνοια μου με εσωσε….

 27. Ανώνυμος says:

  Πολλές φορές όταν κοιμόμαστε και κάτι δεν πάει καλά πχ πλακώνουμε το χέρι μας ή έχουμε παραφάει οπότε βασανιζόμαστε οργανικά, ο εγκέφαλός μας μας ξυπνάει με κάποιου είδους εφιάλτες για να αλλάξουμε στάση ύπνου και να βοηθηθούμε.
  Πέρα από αυτό το φαινόμενο είναι δυνατόν πραγματικά να έχουμε και κάποιες "επισκέψεις" αφού όταν κοιμόμαστε ταξιδεύουμε σε μη υλικούς κόσμους, σε διαστάσεις άγνωστες και πιθανόν να έχουμε μερικές "περίεργες συναντήσεις" εκεί που πάμε.
  Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε όμως είναι ο ίδιος ο φόβος.
  Αν οι οντότητες αυτές που μας τρομάζουν-απειλούν είναι υπαρκτές είναι και κατά πολύ περισσότερο κατώτερες και αδύναμες από εμάς γιατί εμείς έχουμε και υλική φυσική υπόσταση ενώ αυτές όχι.
  Η μόνη τους δύναμη είναι ο φόβος μας.
  Εγώ όταν κάποτε είχα κάποιες επαναλαμβανόμενες αναμετρήσεις τέτοιου είδους τελικά … παραδόθηκα!
  Όχι σε αυτές τις οντότητες – καταστάσεις όμως….
  Παραδόθηκα σε μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ που περιείχε μέσα της τα πάντα, πιθανότατα ακόμα κι αυτές τις ίδιες τις απειλές και τους φόβους μου…
  Περιττό να σας πω πως από τότε νιώθω πανίσχυρος και δεν έχω πλέον πρόβλημα!
  Κάθε κενό και χαραμάδα που χρησιμοποιούσαν ώς κεκρόπορτα για να εισβάλουν στο "σύμπαν μου" γέμισε με το φως μιας αγάπης που έρχεται από παντού.
  Άλλωστε για να υπάρχουμε σε αυτό το σύμπαν που μας δημιούργησε και μας συντηρεί "χωρίς καμιά υποχρέωση" μόνο έναν λόγο βρίσκω… υπάρχει πολλή αγάπη γύρω μας!

  • Ανώνυμος says:

   μα δεν γινεται την ωρα που κοιμασαι.γινεται οταν εισαι ξαπλωμενος και ετοιμος για υπνο.ακομα και οταν κοιμασαι,αν ερθει,ξτπνας και αυτο που βιωνεις παυει να ειναι μεσα στον υπνο σου.ειναι αληθινο.εγω το παθαινω απο το 1998 και δεν ειναι ονειρο η εφιαλτης. πλεον επειδη το εχω (συνηθισει)αν μπορω να το πω ετσι,το αφηνω να δω μεχρι που μπορει να φτασει και κανει διαφορα πανω μου.οταν δεν το αντεχω αλλο λεω το πατερ ημων και φευγει.οταν ερχεται δεν το φοβαμαι τωρα πια.

  • Ανώνυμος says:

   Όταν πέφτουμε στο κρεβάτι περνάμε από διάφορα στάδια "χαλάρωσης" μέχρι τον καλό βαθύ ύπνο.Αυτά τα στάδια αντιστοιχούν και σε κάποια επίπεδα συνείδησης όπου συνήθως βρισκόμαστε μεταξύ "πραγματικού" ( υλικού ) και "μη πραγματικού" (άυλου) κόσμου.
   Κάπου εκεί, σε κάποιο σημείο, (διαφορετικό για τον καθένα) μπορούν να εισβάλουν τα "διάφορα" και να γίνουν αντιληπτά, να αποκτήσουν δύναμη από τον φόβο μας και να προσπαθήσουν να μας επηρεάσουν.
   Δεν έχει σημασία αν έχεις κοιμηθεί ή όχι, μπορείς ακόμα και στον ύπνο σου να έχεις απόλυτη συνείδηση… το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή υπάρχει συντονισμός και συνύπαρξη στον ίδιο χωροχρόνο …. και τότε περνάς στο "ξύπνιο" αυτομάτως!
   Αυτό παίρνοντας δύναμη από σένα μπορεί να σε ακολουθήσει για λίγο στον "πραγματικό" κόσμο προσπαθώντας να κερδίσει
   (Ίσως τα μωρά που δεν είναι ακόμα "κουρδισμένα" στον γνωστό μας "ανθρωπόκοσμο" να έχουν περισσότερες επαφές με τέτοιες οντότητες και γι αυτό να κλαίνε τόσο συχνά… όσο μεγαλώνουμε αφήνουμε πίσω τον "φανταστικό" παιδικό κόσμο και τις φοβίες μας και σκληραίνουμε – φυλακιζόμαστε στη γνωστή και ασφαλή πεζή βιοπάλη)
   Προφανώς όταν σου έρχεται σε βρίσει "μπόσικο"… καλό θα είναι να μη μένεις πολύ συντονισμένος στο επίπεδο αυτό, έχεις τη δύναμη να πας παραπέρα και να το στείλεις από και που ήρθε είτε με προσευχή είτε αλλιώς.
   Εγώ ένιωθα να μετεωρίζομαι κάποιες φορές κι άλλες μούδιαζα ολόκληρος ενώ ΕΒΛΕΠΑ με κλειστά τα μάτια…
   Καταλάβαινα ότι "κάποιος" παίζει μαζί μου ώσπου μετά από κάμποσο καιρό βαρέθηκα να φοβάμαι και σχεδόν έπιασα κουβέντα μαζί του!
   Σχεδόν ένιωσα να το λυπάμαι που δεν είχε καλύτερη δουλειά να κάνει κι όταν ένιωσα ολοκληρωτική απειλή παραδόθηκα !
   Ήταν σαν να το αγκαλιάζω εγώ πρώτος πριν με αρπάξει αυτό αλλά η αγκαλιά μου έμοιαζε με αυτή της μάνας που της περισσεύει η αγάπη και είναι έτοιμη για θυσίες…. περίεργο ε ?
   Από τότε δεν ξαναείχα πρόβλημα ποτέ.
   Ένοιωθα νικητής και ανώτερος από κάθε τι τέτοιο μυστήριο και καημένο ον.
   Ακόμα και ένα έντομο είναι περισσότερο υπολογίσιμο από τέτοιους επισκέπτες!!!
   Πίστη να έχουμε στον θεό μέσα μας , γεμάτη καρδιά για τον κόσμο που ζούμε και ελπίδα για ένα καλύτερο και πιο φωτεινό αύριο.
   Η ζωή είναι μικρή για να την ξοδέψουμε στον φόβο… υπάρχουν και καλύτερα να νιώσουμε.

 28. Ανώνυμος says:

  την πρωτη φορα εμεινα καγκελο και αφωνος,την δευτερη μετα απο ενα παιχνιδι total war που επαιζα και εφτανε η μαχη στο τελος με νικη μου και ο βοναπαρτης τον δρομο για σπιτι του τοτε εκλεισε ο υπολογιστης και τα πηρα πανω πανω στο κρανιο..παω να την πεσω και πριν προλαβω να κλεισω τα ματια μου περναει μια σκια μπροσ απο τα ματια μου(καταλαβα τι ειχε σειρα και εκαν να συκωθω στα γριγορα,τοτε με επρωξε απο τους ωμουσ παλι κατω αλλα ως εκει την εκανα απευθειας για σαλονι…μετα απο λιγο ξανα παω στο δωματιο να δω τι γινετε και κατα περιεργο λογο ενιωσα κρυο η απλα χεστηκα..ξανα σαλονι για υπνο σε σταση αμυνας.ηταν η δευτερη φορα που το ενιωσα εντονα και ιστερα καταλαβα πως και αλλες φοβιες που ειχα αννα τα χρονια ειχαν σχεση

 29. Ανώνυμος says:

  λοιπον παιδια ακουστε καταρχας εγω εχω ενα εργαστηρι που προσφατα εκλεισε και τωρα τα ξανανοιξα και με τις μελετες που εχω κανει δεν σε πιανει πονος στο στηθος απλα δεν μπορεις να αναπνευσεις!

 30. Ανώνυμος says:

  παιδια ακουστε επειδη εχω ενα εργαστηριο που πρασφατα εκλεισε αλλα ξανανοιξε και εχω κανει μελετες δεν σε πιανει πονος στο στηθος αλλα μονο δεν μπορεις να αναπνευσεις!

 31. Ανώνυμος says:

  Είναι κάτι που και εμένα μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές, σχεδόν μια φορά την βδομάδα. Της πρώτες 2 φορές η αλήθεια ήταν ότι φοβήθηκα πολύ, πλέων δεν με τρομάζει και όταν με πιάνει χαλαρώνω περνώ ήρεμες ανάσες και περί εργάζομαι αυτο το συναίσθημα .και η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για συνειδητό όνειρο όπου ονειρεύεσαι ότι κοιμάσαι και προσπαθείς να ξυπνήσεις. Δηλαδή βρίσκεσαι πάλι σε όνειρο γιαυτό και δεν μπορείς να κουνηθείς, φωνάζεις αλλά δεν βγαίνει φωνή, δεν μπορείς να άνοιξης τα μάτια σου η βλέπεις σκιές. Σαν άνθρωπος πιστεύω στην Αγία τριάδα καθώς και στα μεταφυσικα. Αλλά εδώ πιστεύω ότι είναι παιχνίδια του εγκεφάλου μας .

 32. Vampire Temple says:

  Αυτό το βίντεο μας δείχνει έναν Βαμπιριστή Μάγο, έκανε αστρική προβολή και μεταμορφώθηκε σε Μόρα για να πάει να πάρει ενέργεια από την κοπέλα που κοιμάται… Ο κόσμος μας είναι ένα όνειρο. Και όταν κοιμόμαστε βρισκόμαστε σε ένα όνειρο μέσα σε όνειρο, όπου όλα είναι πιθανά! Δείτε το βίντεο:
  https://www.youtube.com/watch?v=quH_vUCdy2o
  AVANTASIA – Dying For An Angel (feat. Scorpions’ Klaus Meine)
  https://youtu.be/quH_vUCdy2o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *