Όσο δεν γίνεσαι ΕΣΥ σωστός, θα υποφέρεις

Ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος έγραψε:
Γνώρισα χθες βράδυ μια κοπέλα – εργαζόμενη – γρήγορη στην δουλειά της, αποτελεσματική, σοβαρή, γελαστή και απολύτως ευγενική. Κάποια στιγμή συζήτησα μαζί της, είναι αγωνίστρια, είναι καλό παιδί, αγαπάει την δουλειά της και τους ανθρώπους. Μου υπενθύμισε την ύπαρξη μιας άλλης Ελλάδας που πάει κόντρα στην τεμπελιά, τον ψευτοσυνδικαλισμό, την ευθυνοφοβία και την μουρμούρα. Μου αρέσει η Ελλάδα που δεν ζει σαν άδειο βαρέλι κάνοντας θόρυβο, αλλά σιωπώντας φωνάζει για την αξιοπρέπεια που κανείς δεν μπορεί να της κλέψει, αν η ίδια δεν το επιτρέψει παραδίνοντάς την, είτε γλείφοντας, είτε ικετεύοντας, είτε εκχωρώντας..


Οι άνθρωποι αυτοί είναι πρωτίστως οι άνθρωποι της πιάτσας. Εκεί στην πιάτσα είναι η ζωή, που ο πόνος και ο μόχθος του ανθρώπου δεν χωράει φτιασιδώματα, εξωραϊσμούς και υποκρισίες. Είναι αντιμέτωπος με τον εαυτό του και την ψυχούλα του. Και την αλήθεια του. Μόνο. Και κάποιες φορές δίχως δικούς και φίλους.

Κ.Λ.

Επειδή ακριβώς ο ΑΓΩΝΑΣ όλος έγκειται σ’ αυτό, στο να γίνουμε σωστοί άνθρωποι, ΚΑΙ επειδή όντως σωστός έχει καταφέρει να γίνει πρώτα ο άνθρωπος της πιάτσας (ο της διπλανής πόρτας), αυτή η εξέλιξη, η σπουδαία, δεν φαίνεται!!!
Κι αυτό σιγά-σιγά απλώνεται. Και θα είναι τόσο ξαφνική η αλλαγή… από το πουθενά όλοι γύρω σου άριστοι θα είναι.
(μ’ έβαλε σε σκέψεις και το συνέχισα)
Για να δεις την αλλαγή που ΉΔΗ συντελείται, λένε φταιν τα μάτια σου. Το πού εστιάζεις.
Τι φταίει και κάποιοι εστιάζουν στο σύχρηστο (που φυσικά ακόμα καλά κρατεί –προσπαθεί να μην καεί), ενώ άλλοι στο νέο (που ναι, είναι ελάχιστο και μόλις βλάστησε αλλά είναι αυτό που θα στεριώσει, αυτό που θα φέρει όλους τους καρπούς, είναι το αύριο);
Πριν αποτολμήσω να απαντήσω στο ερώτημα…
Λένε «ΓΙΝΟΥ αυτό που θες να δεις γύρω σου»…..
Αν ΕΣΥ το πράξεις θα βλέπεις μόνο τους ίδιους σου γύρω σου. Ενώνεσαι αναγκαστικά με τους σωστούς, αφού βρίσκεσαι στο ίδιο τερέν!!
Αν ΔΕΝ ΕΣΥ το πράττεις…. δες τι γίνεται….
Αυτός που ξέρει το σωστό αλλά για διαφόρους λόγους δεν το κάνει, παλεύει με τον εαυτό του.
Για να γλιτώσει την μάχη με τον εαυτό του, τον ΣΥΜΦΕΡΕΙ, να του υποδεικνύει τους κάφρους!!!! γι’ αυτό βλέπει ΜΟΝΟΝ αυτούς!!!
Τον συμφέρει με την έννοια, λέει στον εαυτό του «Ορίστε, να γιατί δεν γίνομαι εγώ σωστός, γιατί ο κόσμος δεν αξίζει μία».
Έτσι προκύπτει η διαφορετική εστίαση.
Σ.Λ.
Υ.Γ. Το σενάριο σήμερα είναι πιο βοηθητικό από ποτέ. Δεν θα σε αφήσει ήσυχο αν δεν το φτάσεις. Μέχρι χθες μπορούσες χροοοοοονια να ζεις σε λάθος κατάσταση. Χωρίς να σ’ ενοχλεί… Σήμερα, όσο κι αν σε παραμυθιάζεις, κάθε τόσο (τρεις και λίγο) θα σου φέρνει ως κατραπακιά το σωστό. Δεν θα σε αφήσει ήσυχο. Όσο δεν γίνεσαι ΕΣΥ σωστός, θα υποφέρεις…. Δεν ξεγελιέται σήμερα η συνείδηση ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! Δεν πρόκειται να την κάνεις καλά. (Θα το φτάσεις θες δεν θες. Με το ζόρι με το στανιό!!!)

Stefania Ligerou

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *