16:35 - 12/02/2015

Όλα για πάντα ..

Γεννήθηκα με μεγάλες ευθύνες , με μια τεράστια περιουσία από τους γονείς μου !

Παρέλαβα μια γη ολόκληρη , γεμάτη από ανθρώπους , γεμάτη από ζώα και φυτά !

Πατέρας μου είναι το φως και μητέρα μου η Ζωή !

Και είναι ο σεβασμός μου σε αυτούς να υπερασπίσω το βιος τους!

Υπάρχω ανάμεσα σε όλα , μεταξύ γης και ουρανού ,θάλασσας και γης , αρνητικού και θετικού,ύπαρξης και ανυπαρξίας … η ανάσα μου ειναι η συμφιλίωση ανάμεσα στα αντίθετα !

Αυτό με κάνει τόσο δυνατό , με γέννησε το φως και με κύησαι η Ζωή για να έχω τον λόγο μέσα μου και έτσι να μπορώ να διαιωνίζω το βιος των γονιών μου!

Η συμφιλιωτική δύναμη μου που πηγάζει από τον λόγο μου είναι η κόλα που κάνει το υπαρκτό να συνεχίζει ενάντια στην μη ύπαρξη!

Όταν ο λόγος μου σιωπά είναι η στιγμή που στο βασίλειο του πατερα μου υπάρχουν οι ενέργειες που το πολεμούν !

Δεν κρύβομαι από κανέναν και ο λόγος που δεν τολμώ την απόλυτη την μετωπική σύγκρουση , είναι ότι σέβομαι το βιος μου , την κληρονομία μου και αφήνω το προσωπικό εγώ στο περιθώριο για να υπηρετήσω μεγαλύτερους σκοπούς..!

Γύρω μου είναι τα αδέρφια μου , είναι πολλοί που έχουν μέσα τους την Τρίτη δύναμη , την δύναμη που χρειάζεται αυτή την συμπαντικη στιγμή το κοσμικό ρολόι ώστε να κουρδίσει σε μια νέα δόνηση !

Ο κόσμος του πατέρα μου ξεκίνησε με τα αντίθετα και όσο τα αντίθετα θα διαρκούν τόσο ο μηχανισμός του σύμπαντος θα παραμένει σε μια αέναη γέννηση και θυσία !

Είμαι εδώ ώστε να το αλλάξω αυτό… είμαι εδώ για να σου δείξω ότι δεν υπάρχουν μόνο δισδιαστατα σημεία να κινείσαι …δεν υπάρχουν μόνο τα αντίθετα αλλά υπάρχει και η δύναμη, το πεδίο που μπορεί να τα ενώσει όλα σε ένα και να τα κάνει να μπορούν να συνεχίζουν αρμονικα σε ένα μέλλον με στόχο το άπειρο !

Όλα για πάντα… είναι αυτό που σου μεταδίδω , είναι το σχέδιο του πατέρα μου και η ανάγκη της μητέρας μου…

Είναι η ξαφνική ενθύμηση των ουσιαστικών αξιων που σου χάρισαν οι γονείς μας , είναι αυτό που σε κάνει να διαφέρεις από άλλους οργανισμούς …είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να μετουσιωθείς και εσύ σε πατέρα η μητέρα και να χτίσεις έναν νέο κόσμο για τους απογόνους σου !

Η εξέλιξη είναι ένας δρόμος που σου χαρίστηκε μέσα από τον χρόνο , η καθυστέρηση της είναι ένα δώρο της αντίθετης δύναμης !

Ο κόσμος του πατερα μας είναι απόλυτα μαθηματικός , ο κόσμος των εχθρών του είναι η αντινοησει , το ψέμα το σκοτάδι …ύπαρξη εναντίων ανυπαρξίας ..το δυσανάλογο ει … το αριθμητικά ατελές … το αγεωμέτρητων ον !

Η περιουσία μου είναι πολύ σημαντική , κάθε μέρα έχω απώλειες αλλά και κέρδη μέσα στο βασίλειο του πατέρα … δεν μιλώ όταν οι σκοτεινοί είναι εδώ ..γιατί δεν είναι η ώρα της σύγκρουσης ακόμα …. δεν μιλω για να μην μάθουν τι σκέφτομαι … Όλα για πάντα είναι το όνειρο μου… και η δύναμη μου να συμφιλιώνω τα αντίθετα είναι το χάρισμα που μου έδωσαν οι γονείς μου!

Στο βασίλειο μου υπάρχουν πλέον πολλοί που αγαπούν το ασύμμετρο , το ψεύτικο , την σκιά , το αφύσικο ..υπάρχουν πολλοί που ξέχασαν τον πατέρα μου και άρχισαν να φτιάχνουν ενα κόσμο με νόηση που πηγάζει από αλλού !

Αυτός ο κόσμος μου ανήκει , μου ανήκουν οι φίλοι , τα αισθήματα , οι εμπειρίες , ο έρωτας , η αγάπη , ο χρόνος , οι αξίες , ….μου ανήκουν όλα όσα εγώ γεννήθηκα να υπηρετήσω !

Μέσα στο βασίλειο της μητέρας υπάρχουν πολλοί που δεν σέβονται τα παιδιά της … αυτά τα παιδιά είναι τα αδέρφια μου ..είναι οι κουβέντες που δεν θα προλάβω να πω…είναι οι συμβουλές που δεν θα προλάβω να μάθω ….το χάδι που δεν θα νιώσω ποτέ !

Αυτό το βασίλειο είναι όμως δικό μου … και δεν μπορώ να αφήσω κάποιον να μου κλέβει της ευκαιρίες μου ..να μου στερεί το νέο συναίσθημα … τον νέο δρόμο εμπειρίας κλέβοντας από την μητερα μου τα παιδιά της !!

Όλα για πάντα είναι η αποστολή μου … δεν υπάρχει μόνο μαύρο άσπρο ..αλλά σίγουρα υπάρχει μαυρόασπρο μαζί με μένα !

Στο βασίλειο που είμαι και εγώ ένας βασιλιάς μπορεί μονό να υπάρχει το εμείς , το μαζί , το όλα για πάντα !

Επιλογή δεν υπάρχει άλλη … μοιραστε το παντού ότι το βασίλειο του πατερα μας ..έχει πλέον εδώ στην γη κληρονόμους …που ήρθαν μέσα από μια συνείδηση ότι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι !

Μιλήστε στους συνανθρώπους μας και πείτε τους ότι η Τρίτη δύναμη του Σύμπαντος είναι εδώ … η συμφιωλιτικη δύναμη έχει πλέον χαριστή σε ανθρώπους … που δεν μπορούν πια να μοιράζουν τα δώρα του πατέρα μόνο στα δυο αντίθετα αλλά μπορούν και θέλουν να τα ενώσουν …ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

STranger….

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 0
  0
  α ρε. Α ΡΕ .


  καιγομαι πνευματοψυχηκοσωματικα.
 2. 0
  0
  game overrrrrr
 3. 0
  0
  ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟ
 4. 0
  0
  ΈΒΑΛΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΈΚΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΌΝΑ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ …. ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΈΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΜΝΉΜΗ ΠΟΛΑ ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ ΚΑΙ ΜΗ…. ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΕΡΓΆΡΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΈΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ …… ΜΆΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…… ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΜΟΥ ΒΟΉΘΑ ΜΕ….. ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΆΤΗΣΑ ΕΤΣΙ…… ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ……. ΧΑΧΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΐ ΣΟΥ…… Α ΡΕ ΛΙΑΝΤΙΝΗ !!!!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΕΛΕΙΚΑ …… ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΩ ΤΟ ΞΈΡΩ….. ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΎΨΩ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΈΨΕΙ ….. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΈ….. ΚΑΝΕΙΣ ….. ΕΓΩ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΊΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ…. ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΊΣΩ ΤΟ ΜΕΝΟΎ ΣΟΥ [ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ] ΝΑ ΣΟΥ ΚΆΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΜΟ….. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΔΟΥΛΟ ΣΟΥ…..

  ΘΕΕ ΜΑΣ …… ΣΕ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣ ΑΛΛΟ….. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΓΕΡΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΛΌΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ…. ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ ΚΑΙ ΣΏΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ….

  ΑΠΟΛΛΩΛΩ

  ΥΣ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΝΕ….. ΝΙΚΟΛΑ…… ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑ… ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΆΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΌ[ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΎΣΚΟΛΟ ΠΟΙΑ ] …… ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΏ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΆΤΑΙΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΉΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΠΟΤΕ .

  ΥΣ 2 ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ.

  .
 5. 0
  0
  ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΙ

  ΕΛΉΦΘΗ

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  ΠΛΈΟΝ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΊΔΙΟ

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .. ΠΑΝΤΟΎ !

  Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΊΑ ΚΑΤΆΛΗΨΗ…

  Η ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΟΔΗΓΌΣ

  ΓΑΊΑ ΣΕ ΠΛΉΡΗ ΕΝΑΡΜΌΝΙΣΗΣ ΈΓΕΡΣΗ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  αγγελος πρωτοστατης ουρανωθεν επεμφθη..

  πυρ σε εναγωγη με πατρίδα

  ερπετα εσείς το θελησατε

  δώσε ΠΌΝΟ

  ΣΗΜΕΊΟΝ ΕΚΙΝΝΗΣΕΩΣ

  ΣΎΝΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΓΑΊΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

  ΛΟΓΟΣ ΖΟΥΡΑΡΙ

  οποίος κατάλαβε κατάλαβε..

  χαίρομαι

  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

  ΞΕΝΕ ΆΚΟΥΣΕ ΤΟΝ

  ΣΟΚ…
 6. 0
  0
  ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΤ ΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ
 7. 0
  0
  Ε'ισαι τ'οσο προγραμματισμ'ενοσ που παίρνεισ πληροφορ'ιες απο το ίδιο το ματριξ.ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΚΕΝΌς ΓΙΑ ΝΑ ΦΈΡΕΙς ΤΟ ΝΈΟ.σΤΟ Φ'Ως ΔΕΝ ΥΠ'ΑΡΧΕΙ ΦΌΒΟΣ. ε ι σ αι σ το σκοτάδι του αστρισμου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί