Όλα για μια θέση στον Ήλιο….

Πόσο εύκολα γινόμαστε θύματα των πεποιθήσεων μας , των αντασφαλειών μας , των αναγκών μας , της παραδόπιστιας …πφφφ σταματώ θα γράφω μια σελίδα άχρηστα πράγματα που μας διοικούν μέσα μας!

Σε προκαλώ να μην διαβάζεις για να διαβάσεις και κανε τεστ στον εαυτό σου ! Πόσα πράγματα ακολουθείς από ανασφάλεια; Πόσα πράγματα πιστεύεις από φόβο; Πόσα πράγματα κάνεις και ακολουθείς από κενοδοξία μέσα σου;

Αν δεν κωλώσεις και το κάνεις με αυστηρότητα θα μείνεις έκπληκτος !

Ρωτα , πόσα κάνω κάθε μέρα και ουσιαστικά είναι αυτά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ;!

Το εγώ θέλω έχει σημασία γιατί ακόμα και οι στόχοι σου φιλαράκο μπορεί να μην είναι δικοί σου!

Έχουμε ένα τσούρμο αρχαίους , ένα τσούρμο Αλέξανδρους , ένα τσούρμο σωτήρες , ένα τσούρμο αντι άλλα δεν έχουμε ούτε έναν συνειδητοποιημένο ποιος είναι και τι θέλει!

Οι έψιλον από την μια, οι μασόνοι από την άλλη (ασε που μπορεί και κάπου να ενώνονται) εθνικοί, φασίστες, κομμουνιστές ,χριστιανοί ,δεξιοί , παραδεξιοι , κεντροαριστεροδεξιοχριστιανικοεθνικοι, εωσφοριστες , παγανιστες ,μαύροι ,άσπροι και καφέ ….της Παναγίας τα μάτια έχουμε!Ζήτω ταπεινά συγνώμη για όσους ξέχασα άλλα είσαστε πολλοί πανάθεμα σας !

Σύμβολα και συμβολακια , πιστοί και άπιστοι ,ταλιμπαν και τζιχαντιστες με εντολή ο κάθε ένας από αυτούς και ο καθένας ξεχωριστά από τον δικό του μοναδικό Θεό να φέρει την δική του αλήθεια επί της γης !

Μιλάμε για μεγαλύτερο μπουρδέλο στο σύμπαν από ότι είναι η γη σήμερα δεν θα μπορούσε να υπάρξει εις των αιώνα τον άπαντα !!

Και όλη αυτή η τρέλα γιατί ; Έχεις αναρωτηθεί γιατί οδηγείς την Ζωή σου σε αποφάσεις που πηγάζουν από άυλα και μη αποδεδειγμένα πράγματα ; Όχι δεν έχεις …Έχεις κάτσει κάτω να σκεφτείς ρε γιατί βγάζω το μάτι του χριστιανού ; Και αν ο Δίας είναι σε καμία παρτ@υζα και δεν με δει να κάνω τον αγώνα μου για αυτό τότε τι; Και αν ο Χριστός αφέθηκε για λίγο να παίξει ανέμελα άρπα ανάμεσα στα χερουβείμ τότε τι; Ο Βούδας μπορεί να το έχει ρίξει στην μάσα ; Ο Αλλάχ να κυνηγάει της παρθένες που έκλεψαν το ρύζι…να συνεχίσω …να συνεχίσω ρε άνθρωπε πες μου;

Ξαφνικά έσκασαν από παντού μύστες , ανακάλυψαν ξαφνικά χιλίων ετών αλήθειες και ήρθαν να φέρουν την αλλαγή σαν την νέα Λουκα …Ου ου είσαστε Εβραίοι οι μεν …ου ου είσαστε σατανάδες οι δε …ου ου τι πίνετε οι άλλοι οι πιο πονηροί η δήθεν εξελιγμένοι στην σφαίρα του αθεϊσμού και της ανεξαρτησίας !

Ο λόγος; Τώρα τα θυμηθήκατε όλα ρε παλικάρια ; Η απλά τυγχάνει στα σχέδια της νέα παγκόσμιας τάξης να ξυπνήσατε και εσείς!

Να κάνω μάθημα ηθικής μου είναι πολύ δύσκολο μιας και η ηθική μόνο με πράξη σε φωτιά μπορεί να δειχθεί άλλα ρε παλιόπαιδα…ρε παλιόπαιδα σαν πολλές συμπτώσεις δεν παίζουν τώρα τελευταία στην Χώρα μου;

Αν έχεις κόντρα με τον αδερφό σου την ξεκαθαρίζεις μόνιμα , δεν υποκρίνεσαι του σπας το κεφάλι αν είσαι 100% σίγουρος ότι έχεις δίκιο και το κάνεις και μπροστά στους γονείς σου …δεν περιμένεις να αρρωστήσει και πας να τους βγάλεις την πρίζα από το οξυγόνο!!

Μην με αρχίσετε οι χριστιανοί περί αδερφού και τέτοια παράδειγμα είναι προς κατανόηση …

Φτωχαινουμε κάθε μέρα , χάνουμε έδαφος κάθε μέρα , γινόμαστε κάθε μέρα και πιο λίγοι , αποδομουμε κάθε μέρα ότι ιερό ότι εθιμικό είχαμε δημιουργήσει ως χωρά και έρχεστε εσείς ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ να πολεμήσετε ακόμα ένα θεσμό!!

Σαν να μου φαίνεται ότι δεν είναι ξεκάθαρος ο αγώνας σας ,σαν να μου φαίνεται ότι από κάπου παρακινείστε στην συγκεκριμένη εποχή να θέλετε να ρίξετε τα θεμέλια της ορθοδοξίας !!

Μην μένεις με το στόμα ανοικτό και διάβαζε με προσοχή , αν είσαι σίγουρος ότι αυτός οι αυτοί που σε εκπαιδεύουν στην οποία αφύπνιση σου κρύφτηκε..ότι είναι καθαροί και όχι στημένοι -πληρωμένοι…. τότε είμαι σίγουρος ότι μπορείς και να έχεις κρίση πάνω σε στρατηγική πολεμου και ηθική αντιμετώπιση καταστάσεων!

Ο λόγος που δεν κατανοείς και αρχίζεις μέσα σου να βγάζεις ταμπέλες είναι ότι αυτοί οι δήθεν αρχηγοί σου που σου φούσκωσαν τα μυαλά με το μεγαλείο σου , με την ιστορία σου , με διαστημοσκαφοι που έρχονται , με ιχωρ με με με …είναι ψεύτες …απόλυτοι ψεύτες με μόνο γνώμονα μια θέση στον Ήλιο της νέας εποχής που υπηρετούν!

Όταν λέω ψεύτες δεν εννοώ ότι σου δίνουν μονό ψεύτικα δεδομένα (μιση αλήθεια) εννοώ ότι επειδή οι ίδιοι γνωρίζουν την σαπίλα που υπηρετούν δεν είναι ικανοί να σου μεταδώσουν μέσα σπο τον λόγο τους καμία αξία , καμία ενέργεια με ουσία!

Από όλους εσάς τους μεγάλους αφυπνισμενους , τους μεγάλους μύστες , τους φέροντας το σπαθί την μιζανπλί και το λουρί της μάνας δεν άκουσα ποτέ μια λέξη σημαντική…. ΕΛΛΑΔΑ!!

Ναι θα πείτε τι λες ρεεε μόνο αυτό λέμε …Οχι καργιολακια …. ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…

ΦΩΣ

ΗΘΟΣ

ΕΝΩΣΗ

ΘΥΣΙΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΡΓΟ

ΣΚΟΠΟΣ

ΙΕΡΟ

…και τα στόματα σας μόνο δόνηση ερπετικη μοιράζουν και τίποτα από τα παραπάνω!

Ο Έλλην ο πραγματικός ποτέ δεν θα φορούσε φούστα για να καλύψει ανασφάλειες πάρα μόνο για να πολεμήσει !

Ο Έλλην ο αληθινός ποτέ δεν θα δημιουργούσε αντινοηση για όποιον σκοπό μιας και η αγάπη του στην γεωμετρία ξεπερνά την ανάγκη του να ζήσει !

Ποτέ δεν θα κρυβόταν κάτω από σέκτες και συντεχνίες για να εξυπηρετήσει προσωπικά συμφέροντα!

Ο πραγματικός Ηγέτης Έλληνας δεν θα μιλούσε ποτέ με κανένα , δεν θα συνωμοτούσε με κανένα , δεν θα ασχολούνταν ούτε καν στο να ΦΑΝΕΙ ηγέτης !

Είσαστε και πολλοί είσαστε και φοβισμένοι είσαστε και σκιεροί και εγώ χρειάζομαι πολύ βιταμίνη d για να μην χάσω την ομορφιά μου ώστε να συνεχίζω να σας κυνηγώ !

Ακουστέ με παλικάρια , ο πραγματικός Έλληνας αυτή την εποχή έχει μόνο ένα πράγμα κατά νου , την ΕΝΩΣΗ !

Δεν αγγίζουμε τίποτα από την μανα πατρίδα , ΤΙΠΟΤΑ όπως μας την έδωσε η γέννα μας έτσι θα την υπερασπιστούμε , με εκκλησίες , με παπάδες , με αγίους …

Και από γινάτι ακόμα ρε αν θέλεις δεν μπορείς να δεχτείς να περάσει του εχθρού σου το σχέδιο….δεν μπορείς να συμφωνήσεις σε τίποτα με με τον εχθρό όσο και να σε βολεύει αν είσαι καθαρός !

Δικά μας τα σκατά δικές μας και οι πλυστρες αν έχουμε κάνει λαθη θα τα βρούμε μόνοι μας και θα τα λύσουμε μόνοι μας …ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ! Και οχι με την συμβολή φουστιτσας αφυπνισμενης εκ εξωτερικού που θα μας πει τώρα είναι η ώρα να αποδεσμευτείς …ΟΧΙ μωρή κουφάλα τώρα είναι η Ώρα να δεσμευτώ ακόμα και σε ότι δεν πίστεψα ……ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ … ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ , ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ …Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΥ …

Αν είναι τελικά να δώσουμε την μάχη γιατί έτσι επέλεξαν οι επικυρίαρχοι για την πίστη ….ε τότε ρε Έλληνες μην μασάτε και χωρίζεστε …πριν στην πέσουν θέλουν να είσαι μοιρασμένος … αν είναι στην πίστη ρε κουφάλες θα ντυθώ σταυροφόρος …αν είναι στην γνώση και την φιλοσοφία και την ιστορία θα φορέσω χλαμύδα….αν είναι στα εδάφη θα θυμηθώ το ΑΕΡΑ …

Ήθος κύριοι αφυπνίστε τους τόπου….δεν βαρας ποτέ πεσμένο… αν θελετε Ελλάδα στα αλήθεια βοηθάτε να την σηκώσουμε!

Stranger…

55 thoughts on “Όλα για μια θέση στον Ήλιο….

 1. Ζαχαρίας Μυτιληνιός says:

  STRANGER q Από όσα έγραψες στο ποστ σε συμβουλεύω να κρατήσεις την προτελευταία παράγραφο:
  "Αν είναι τελικά να δώσουμε την μάχη γιατί έτσι επέλεξαν οι επικυρίαρχοι για την πίστη ….ε τότε ρε Έλληνες μην μασάτε και χωρίζεστε …πριν στην πέσουν θέλουν να είσαι μοιρασμένος … αν είναι στην πίστη ρε κουφάλες θα ντυθώ σταυροφόρος …αν είναι στην γνώση και την φιλοσοφία και την ιστορία θα φορέσω χλαμύδα….αν είναι στα εδάφη θα θυμηθώ το ΑΕΡΑ …"

  Είμαστε πολλοί που "αισθανόμαστε" έτσι και πίστεψε με όταν έρθει η ώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.
  Δεν χρειάζεται θυμός.
  ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ χρειάζεται για να ξεχωρίσουμε φίλους και εχθρούς.
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   σε "ΠΟΙΟΥΣ" απευθύνεσαι;

   σε μάς και σε εκείνους που όταν χρειαστεί θα μεταμορφοθούν και είναι η μόνη μας ελπίδα. Συμβαίνει πολύ συχνά, κάθε μέρα όταν παρατηρώντας τους να διερωτάμαι "εγώ θα πρέπει να πολεμήσω γιαυτούς" και μάλλον κάπως έτσι θα γίνει, όπως πάντα γινότανε.
   Gio'
   0   0
 2. Ανώνυμος says:

  ειναι τοσο συμπαγες το αρθρο που μου θυμισε εναν αφορισμο (ρητο) απο τον λαο τσε
  "στον ανθρωπο του ταο η τιγρης δεν επιτιθετε γιατι δεν βρισκει σημειο να επιτεθει."
  μαλλον θα δυσκολευτουν τα τρολια να βρουν πατημα για "σχολια"
  0  0
 3. Ανώνυμος says:

  Ο Έλληνας, Νίκο, είναι ο Χριστιανός που θα "νηστέψει" το Πάσχα για να κοινωνήσει, αλλά άμα του σπάσεις τα νεύρα θα κατεβάσει ότι "Χριστο-Παναγία" του 'ρθει εκείνη την ώρα. Είναι κι ο Κρητικός, που πάει στην εκκλησία και πιστεύει στο Χριστό, αλλά άμα λάχει πετάει κι ένα "μα τον Ζα!" αμα θέλει να ορκιστεί (μα τον Δια).! Είναι ο άθεος που άμα παραξενευτεί για κάτι θα τον ακούσεις να λέει "Έλα Χριστέ μου!" . Και η πιο ξύπνια αφυπνισμένη φουστίτσα εκ του εξωτερικού θα χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια με μας. Γιατί εμείς είμαστε ΟΛΑ ΜΑΖΙ απ' τη φύση μας. Όλα ζουν μέσα μας αιώνες τώρα, και συνυπάρχουν. Είναι στο DNA μας, πώς να το κάνουμε! Ποιος άλλος λαος λεει πως "κι ο Άγιος φοβέρα θέλει"?!. Ποιος θα βγάλει άκρη με μας?!? Ποτέ δεν τα κατάφεραν κι ούτε θα τα καταφέρουν. Ποτέ.!
  0  0
 4. Ανώνυμος says:

  Απευθυνεται σε ολους εμας, που μας εχουν κατεβασει τα βρακια και εμεις νομιζουμε ακομη οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΡΕΜΜΥΔΙ … Φιλτατε του ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ… "ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ"
  0  0
 5. Ανώνυμος says:

  Όσοι αγαπούν την ελευθερίαν, την λογικήν και το κάλλος θα βλέπουν την Ελλάδα ως την λαμπράν πρωίαν τού Δυτικού πολιτισμού,………………. ………….. ………..
  Will Duran

  Ένας πολιτισμός καταστρέφεται όταν οι θεοί του καταστρέφονται.
  Emile M. Cioran

  Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.
  Σωκράτης

  Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.
  Ιωάννης Καποδίστριας

  Πολύ λίγα πράγματα συμβαίνουν στο σωστό χρόνο, και τα υπόλοιπα δεν συμβαίνουν καθόλου.
  Ηρόδοτος

  Οι αρχαίοι ήξεραν πολύ καλά πως ο μόνος τρόπος να κατανοούμε τα γεγονότα είναι να είμαστε η αιτία τους.
  Nassim Nicholas Taleb

  http://el.wikiquote.org/wiki/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

  http://eleysis69.wordpress.com/%CE%B8%CE%B5%CF%8E%CE%BD-%CF%8D%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CE%B9/%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%8D%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CE%B9/

  Ο πολιτισμός μας περνάει σήμερα κρίση. Κρίση φαινομενικά οικονομική, αλλά πρωτίστως κρίση πνευματική, κρίση πολιτισμού. Δεν έχω να προτείνω άλλη θεραπεία από την επιστροφή στην αρχαία Ελλάδα.
  0  0
 6. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ says:

  ερώτηση προβληματισμου
  ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΥΣ δηλαδη οχι ανθρωπος γιατι ο ανθρωπος Η ειναι ανθρωπος η αλλο
  ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ????? εκει μας εφτασαν
  γκουουρουδες και οι ααλλοι ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΣΑΣ???????????
  Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ πηρε απ τις σπηλιες των σκιων τους ανθρωπους και τους εβαλε στο ξεφωτο του θεατρου και του ποιην ηθος
  ε ρε μυστες του κακου χρονου σας τους βαλατε παλι στο θεατρο σκιων
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ
  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ
  στον αερα υπαρχουν δισεκατομυρια συχνοτητες συντονιστητε στην συχνοτητα της μητερας ΕΛΛΑΣ αρκετα παραπλανηθηκατε απο τους φιλανθρωπους
  φιλε —μπαμπη— σαν ιδικός της καλλιτεχνιας παρε σκυταλη
  0  0
 7. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Φίλε στρειντερ….ΝΙΚΗΣΕΣ.+++++++++++++++++++++++++++++++++++ ότι καλύτερο έχεις γράψει κατε εμε.Θα συμφωνήσω με κάτι που αρχίζω και το διαπιστώνω και εγώ και το έχω υποψιαστή,το μόνο που τελικά που μπορεί να ενώσει την Ελλάδα είναι η Ορθοδοξία(όχι η ηγεσία της αλλά οι απλοί παπάδες+λαός).Δεν περίμενα να το πω πότε αυτό…δεν είμαι χριστιανός και ας με συνχωρέση ο Ζευς….αλλά το κάνω για την φυλή μου….,αλλά είναι αλήθεια(όχι αυτή του Θεού αλλά το ότι μπορεί να ενώση την φυλή μας).Είναι τελικά ο μόνος θεσμός που μπορεί να ενώσει τους Έλληνες….μπορεί να λειτούργήση σαν εργαλείο,όχι θρησκευτικό αλλά πατριωτικό, σαν εργαλείο ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ σε ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ-ΜΙΛΑΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ-ΠΛΑΤΕΙΕΣ…..μετά μόλις περάσουν τα χειρότερα ….έχουμε όλο τον χρόνο για να τσακωθούμε για τον ΔΙΑ και τον ΧΡΙΣΤΟ και τον αλη μπαμπα με τους σαραντα κλεφτες……..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ….και στους χριστιανούς και στους Εθνικούς….αδέρφια θέλει προσοχή.ΘΑ πρέπει οι παπάδες μεταξύ τους σε όλη την Ελλάδα να οργανωθούν,οι απλοί παπάδες,να συνενοηθούν για αυτά που έρχονται(οι εκκλησίες να γίνουν γιάφκιες)….να ειναι έτοιμοι …και όταν έρθει η ώρα να πάμε στις εκκλησίες ώστε να δημιουργηθούν πυρήνες……οι εκκλησίες είναι αμέτρητες στην Ελλάδα…είναι οι ιδανικές τοποθεσίες για δημιουργία πυρήνων Ελλήνων και συνχρονισμό σε κάθε γειτονία(σε ασύμμετρο πόλεμο).Είναι ιερό καθήκων των παπάδων να το κάνουν αυτό.
  Αυτές είναι δικές μου σκέψεις εδώ και καιρό…για να βρω μια λύση ποιός μπορεί να ενώσει τους Έλληνες…και με αφορμή τον στραειτζερ απλά το είπα.Διότι αυτό που είδα είναι ότι βάλετε κάθε τι Ελληνικό,Ιστορία Ορθοδοξία εως Μυθολογία και Δωδεκάθεο.Από τους τρόπους μας εως την τσέπη μας.Στρεινζερ +++++++++++++++++++ και πάλι μπράβο.
  0  0
  • pandora says:

   Βρε Μπάμπη με συγχωρεις που γράφω πάνω στο σχόλιο σου ( είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη), αλλά όπως λεει και ο φίλος, πραγματικά το τερμάτησες!!!
   Και αντε, εκανες αυτην την σκέψη (απο που ήρθε όμως, ειναι ένα πρόβλημα), φντάζεσαι τον π.χ, παπαγιάννη να εμφανιστεί ως π.χ παπαμαζιωτης;;;
   Συγχωρεσε με Χριστέ μου!
   0   0
  • Ανώνυμος says:

   Μπάμπη, συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου.

   Ανεξάρτητα από την στάση μας απέναντι στη θρησκεία πρέπει να συντηρήσουμε και να αξιοποιήσουμε τον κοινωνικό και οργανωτικό ρόλο της εκκλησίας.Να θυμηθούμε πως η εκκλησία αποτελεί έναν τόπο συνάθροισης -συνεχώς διαθέσιμο-της μικρής μας κοινωνίας (ενορίας).
   Να καταλάβουμε πως στην εκκλησία (συνέλευση,η αρχαία έννοια) μπορούμε να οργανώσουμε την όποια αντίδραση με συμμετοχή όλου του ελληνικού δυναμικού [χωρίς να αποκλείονται όσοι χαρακτηρίζονται(από ποιούς;;) θρησκόληπτοι].
   Να κατανοήσουμε και να διαχωρίσουμε συνειδησιακά (όχι να διασπάσουμε) τον θρησκευτικό από τον κοινωνικό ρόλο της.Να αντισταθούμε στην δρομολογημένη κατάργηση της σύνδεσης της εκκλησίας με την επίλυση καθημερινών μας αναγκών οργάνωσης,προστασίας και άμυνας.

   Δεν θα μπούμε με ρουκέτες στους Ναούς …αλλά στις εκκλησίες…..

   … ….
   0   0
 8. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  STRANGER ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

  ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Η ΄΄ΟΥΣΙΑ΄΄ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ.

  ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΄΄ΕΡΧΕΤΑΙ΄΄ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ.

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΣΗ
  (ΜΟΝΙΜΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΘΕΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ)
  ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΄΄ΕΝΩΣΗ΄΄ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΘΕΣΗ.

  ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΄΄ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ΄΄ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

  ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ,
  ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ/ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ,
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.

  ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΧΘΡΟΥΣ/ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ
  ΄΄ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ΄΄
  ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ.

  ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ/ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ.

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΧΑΛΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,
  ΑΛΛΑ,
  ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ,
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ,
  ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΠΡΑΞΗ/ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   Δαν. 8,21 ὁ τράγος τῶν αἰγῶν βασιλεὺς Ἑλλήνων·…..

   Δαν. 8,23 καὶ ἐπ᾿ ἐσχάτων τῆς βασιλείας αὐτῶν, πληρουμένων τῶν ἁμαρτιῶν αὐτῶν, ἀναστήσεται βασιλεὺς ἀναιδὴς προσώπῳ καὶ συνίων προβλήματα.

   Δαν. 8,24 καὶ κραταιὰ ἡ ἰσχὺς αὐτοῦ καὶ θαυμαστὰ διαφθερεῖ καὶ κατευθυνεῖ καὶ ποιήσει καὶ διαφθερεῖ ἰσχυροὺς καὶ λαὸν ἅγιον.

   Δαν. 8,25 καὶ ὁ ζυγὸς τοῦ κλοιοῦ αὐτοῦ κατευθυνεῖ· δόλος ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ, καὶ ἐν καρδίᾳ αὐτοῦ μεγαλυνθήσεται καὶ δόλῳ διαφθερεῖ πολλοὺς καὶ ἐπὶ ἀπωλείας πολλῶν στήσεται καὶ ὡς ὠὰ χειρὶ συντρίψει.

   =====

   11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς,….

   14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ….

   ======

   23 τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·

   24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς.

   25 ᾿Ιδοὺ προείρηκα ὑμῖν.

   Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
   ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

   ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?????
   0   0
   • Ανώνυμος says:

    Εκεί καταντησαμε! Τώρα το κατάλαβες ξένε; "Ο ΤΡΆΓΟΣ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ ΒΑΣΙΛΕΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ". Το γράφει ο… "Ελλην" ΔΑΝΙΉΛ άλλωστε, αυτός ντε, με καταγωγή από τους ΠΕΛΑΣΓΙΗΛ! Έτσι να κρατήσουμε το ΕΘΙΜΙΚΟ stranger! Αυτό μας ενώνει ΑΛΛΆ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΡΆ όπως βλέπεις!
    0    0
  • Ανώνυμος says:

   15 ῞Οταν οὖν ἴδητε τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως τὸ ρηθὲν διὰ Διανιὴλ τοῦ προφήτου ἑστὼς ἐν τόπῳ ἁγίῳ –ὁ ἀναγινώσκων νοείτω–
   0   0
 9. Ανώνυμος says:

  Απο τα ποιο ουσιώδεις και τίμια άρθρα που έχεις γράψει και πέρα για περα ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Θέλω να σου δηλώσω την εκτίμηση μου γιατί εχεις πράγματι ψυχή και πραγματικά επικοινωνεις με αυτο το Θεϊκό κομματι του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Μια ένσταση όμως …. δεν χρειαζεται θυμός αλλα ψιχρεμια και υπομονή…. να μην ξεχνάμε πως το ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΌ.
  ΣΕ διαβάζω καθημερινά αλλά δεν σχολιάζω γιατί δεν θέλω να γνωρίζει η δεξιά μου τι ποιεί η αριστερά …. δεν νομίζεται ρε παιδιά οτι τους παραδώσαμε μασημένη τροφή? αρκετά μάθατε καραγκιζοπεφωτισμενες μα ιμουδες… απο εδω και στο έξεις δεν θα ξέρετε και εσείς τι σας ξημερώνει…
  Αυτο το αρθρο ομως με αγγίξαι με το θύμο του γιατί κάπως ετσι σκέφτομαι και εγω τους τελευταίους μήνες τους χαιρετισμούς σε ολους τους κατοχικους νεους και παλιούς ……. ειμαι ακομα εδω…..

  απολλωλω
  0  0
 10. Ανώνυμος says:

  Ὦ παῖδες Ἑλλήνων ἴτε,
  ἐλευθεροῦτε πατρίδ', ἐλευθεροῦτε δὲ
  παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τέ πατρῴων ἕδη,
  θήκας τε προγόνων:
  νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.
  0  0
 11. Ανώνυμος says:

  Είσαι αέρας δυνατός που μεταφέρει θετική ενέργεια και σκορπά την θολούρα στην οποία μας έχουν ρίξει. Σε καμαρώνω με κάθε κείμενό σου για την λεβεντιά και την ενόραση που βγαίνει μέσα από κάθε σου σκέψη. Να 'σαι καλά Νικόλα.
  0  0
 12. Ανώνυμος says:

  Το σχόλιο μου περί συναίνεσης θα αναρτηθεί σε πραγματικό χρόνο, δεν θα βγει καθόλου ή θα βγει όταν προστεθούν αρκετά θέματα πάνω από αυτό και πλέον δεν θα διαβάζεται. Το λέω γιατί παρατήρησα ότι όλα τα σχόλια σε περίπου ίδια ώρα αναρτήθηκαν άμεσα. Ελπίζω έστω και με καθυστέρηση να τιμησετε και το δικό μου.
  0  0
 13. Ανώνυμος says:

  Νικόλα, σε διαβάζω εδώ και 1 1/2 χρόνο. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά που γράφεις. Πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι κάτι πιάνω, άλλες πάλι ότι δεν έχω ιδέα περί τίνος μιλάς. Ένα όμως μου έβγαινε πάντα. Και εδώ στο σπίτι όταν σε διαβάζω αλλα και έξω όταν περπατάω, όταν βγάζω φωτογραφίες, όταν ακούω μουσική. Πάντα, μα πάντα, έλεγα μέσα μου: Άσε την ορθοδοξία Νικόλα! Δώσε μου όλα τα άλλα και αν άστη για το τέλος… Ίσως έτσι θα μπορέσω να δεχθώ κάτι που τώρα δεν είμαι έτοιμος και που αρνούμαι να δεχθώ… Η ορθοδοξία είναι τρόπος ζωής.Τη ζεις… Ο καθένας όσοι μπορεί! Ο γέροντας μου, με τη ζωή του μου δίνει παράδειγμα… Και στον εαυτό μου: αφού ξέρεις που είναι το φως, γιατί ψάχνεις αλλού να το βρεις?!

  21515
  0  0
 14. Ανώνυμος says:

  ΟΛΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ STRAINGER – ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ !

  ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΣ Ο ΛΑΚΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΟΜΩΣ …….

  ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

  ΠΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ? ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ !

  ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΑΧΗ ? ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ?

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

  ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥ STRAINGER ? ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ?

  Ή ΤΖΙΧΑΝΤ ΜΕΤΑΞΥ ΠΙΣΤΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΩΝ ,? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΛΩΘΕΙ .
  0  0
 15. Ανώνυμος says:

  ΕΛΛΑΣ έθνος ανάδελφον. Μήν περιμένετε από κανένα να μας σώσει όλοι κοιτάνε τα συμφέροντα τους. Δεν υπάρχουν σύμμαχοι μόνο συμφέροντα. Το μόνο πού μας σώζει εμάς τούς Έλληνες είναι ή ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ αυτά τρέμουν οι εχθροί της ΕΛΛΑΔΟΣ.

  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ. makedonas1912.
  0  0
 16. Ανώνυμος says:

  48. Τέτοια αφήστενε φροντίδα
  Όλο το αίμα οπού χυθή
  Για θρησκεία και για πατρίδα
  Όμοιαν έχει την τιμή.

  149. Στο αίμα αυτό, που δεν πονείτε
  Για πατρίδα, για θρησκειά,
  Σας ορκίζω, αγκαλιασθήτε
  Σαν αδέλφια γκαρδιακά..

  150. Πόσον λείπει, στοχασθήτε,
  Πόσο ακόμη να παρθή
  Πάντα η νίκη, αν ενωθήτε,
  Πάντα εσάς θ’ ακολουθή…

  ΦΑΕΘΩΝ

  ΕΎΓΕ …

  ..την Τετάρτη .
  0  0
 17. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ says:

  "ΣΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΣΑ ΓΡΟΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ. ΠΑΡΑ ΠΗΡΑΜΕ Τ ΆΡΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ"…
  ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ "ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ"
  ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ…
  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΦΥΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
  ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ… ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ…
  0  0
 18. Ανώνυμος says:

  ΌΛΟΙ ΕΣΕΊς ΠΟΥ ΜΙΛΆΤΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ, ΑΝΑΡΩΤΉΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΠΟΤ ΣΕ ΜΑΧΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ? ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ…! ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΑ ΙΔΙΑ… ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ… ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΏΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕς… ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ… ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ! ΑΥΤΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ… ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΝ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΝΑ ΛΈΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ! ….
  Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ
  0  0
 19. Ανύπαρκτος2Ε says:

  Και όλη αυτή η ΤΡΕΛΑ γιατί ; Έχεις
  αναρωτηθεί γιατί οδηγείς την Ζωή σου σε
  αποφάσεις που πηγάζουν από ΑΥΛΑ και ΜΗ
  ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πράγματα ; Όχι δεν
  έχεις …Έχεις κάτσει κάτω να σκεφτείς ρε
  γιατί βγάζω το μάτι του χριστιανού ; Και
  αν ο Δίας είναι σε καμία παρτ@υζα και
  δεν με δει να κάνω τον αγώνα μου για
  αυτό τότε τι; Και αν ο Χριστός αφέθηκε
  για λίγο να παίξει ανέμελα άρπα ανάμεσα
  στα χερουβείμ τότε τι; Ο Βούδας μπορεί
  να το έχει ρίξει στην μάσα ; Ο Αλλάχ να
  κυνηγάει της παρθένες που έκλεψαν το
  ρύζι…να συνεχίσω …ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ρε
  άνθρωπε ΠΕΣ ΜΟΥ;

  Τι να συνεχισεις; Ολα τα 'πες! Και την αληθεια πιστευω την ξερουν μονο οι επικυριαρχοι, ουτε οι πρακτορες τους στη γη ουτε τα υποχειρια τους.

  Ο λόγος; Τώρα τα θυμηθήκατε όλα ρε
  παλικάρια ; Η απλά τυγχάνει στα σχέδια
  της νέα παγκόσμιας τάξης να ξυπνήσατε
  και εσείς! ~~~~ Να ξυπνησουν η να πιστεψουν οτι ξυπνουν;

  αν θελετε Ελλάδα
  στα αλήθεια βοηθάτε να την σηκώσουμε! (πως θα γινει αυτο με βιαγκρα; χαχαχαχα, χιουμορ να γελασουμε και λιγο). Ρε συ stranger καποιοι θελουμε Ελλαδα και καθαρη χωρις μπασταρδια με Ελληνες που να αξιζουν οχι προδοτες οχι καθαρματα. Μπορει να γινει αυτο; Μπα. Μονο αν υπαρχει ο Διας και "ξανασπειρει" απο την αρχη. Αλλα και παλι σε αυτον τον πλανητη το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο. Δεν βγαζεις ακρη… Ειναι μπουρδελο ολη η Γη γενικως…
  0  0
 20. Ανώνυμος says:

  Νικόλα … αφού απευθύνεσαι στους …. τύποις Έλληνες, καλά τα λες,
  ίσως καταφέρεις να ξυπνήσεις κάποιον,
  από τα υπνώττοντα ζώα.

  Όσο για τους ήδη ξύπνιους,
  όλα αυτά που γράφεις περί επιβουλών,
  οπωσδήποτε τα γνωρίζουν γιατί αλλιώς θα ροχάλιζαν ακόμα.

  Από την άλλη όσοι έχουν βγάλει τις τσίμπλες από τα μάτια τους,
  και έχουν και κατ' ελάχιστον κουνήσει λίγο την γκλάβα τους,
  σίγουρα έχουν κατανοήσει τους τρόπους διχασμού
  που χρησιμοποιούν τα λαμόγια,
  ώστε να διαλύσουν τον τόπο.

  Έτσι το μήνυμα σου περί ΈΝΩΣΗΣ και ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ
  είναι εκ των ουκ άνευ.

  ==========

  Όσο γι' αυτά που σούρνεις στους εγκάθετους,
  τους αλλοτριωμένους και πουλημένους,
  τι να πω, περιμένεις κάτι να αλλάξει ;

  ==========

  Και έρχομαι στο σημείο που λες ότι :
  " ….. Δεν αγγίζουμε τίποτα από την μάνα πατρίδα , ΤΙΠΟΤΑ όπως μας την έδωσε η γέννα μας έτσι θα την υπερασπιστούμε , με εκκλησίες , με παπάδες , με αγίους …
  … Δικά μας τα σκατά δικές μας και οι πλύστρες ……..
  …. τώρα είναι η Ώρα να δεσμευτώ ακόμα και σε ότι δεν πίστεψα ……. ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ……."

  Ξεχνάς όμως κάτι:
  φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,
  όχι επειδή μας πολέμησαν υπέρτεροι,
  αλλά επειδή εμείς οι ίδιοι κάναμε τραγικά λάθη,
  και αφήσαμε να εμβληθούν
  στον τρόπο ζωής και κοσμοθέασής μας,
  αλλότριες σκέψεις, ήθη και τρόποι.

  Για να σηκωθούμε λοιπόν,
  πρέπει να θυμηθούμε,
  και να αποτινάξουμε κάθε τι ξένο και λάθος,
  καθετί που είναι βάρος και εμπόδιο,
  κάθε σάπιο και νοσηρό,
  καθετί που δεν είναι τοις πράγμασι ΕΛΛΗΝΙΚΟ,
  να αποτινάξουμε από πάνω μας εκείνο που μας πέρασαν σαν τέτοιο,
  και να κρατήσουμε μόνο το πραγματικά Ελληνικό,
  εκείνο που ξέρει βαθιά μέσα του όποιος ΘΥΜΗΘΕΙ.

  ==========

  Εγώ θα πάω όπως πάντα παραπέρα,
  θα καλέσω τους …. γνήσιους και αληθινούς ΈΛΛΗΝΕΣ,
  να ΘΥΜΗΘΟΥΝ και να ΣΗΚΩΘΟΥΝ,
  γιατί αυτοί είναι που πάντα έδιναν το ΦΩΣ,
  αυτοί είναι που και τώρα πρέπει να κάνουν όχι μόνο το ίδιο
  αλλά να το πράξουν με τρόπο ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ.

  Όλοι οι …. τύποις και οι άλλοι,
  μπορούν να προσβλέπουν σε ένωση, αδελφότητα
  και ότι άλλο στον κόρακα θέλουν.

  Εσείς όμως ….. ΈΛΛΗΝΕΣ,
  που έχετε αναλάβει την ΙΕΡΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,
  και έχετε ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ,
  και Ομόσατε τον Υπέρτατο ΟΡΚΟ,
  έχετε ΧΡΕΟΣ
  να ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
  και να ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ,
  έχετε ήδη …. αργήσει !!!!

  Σε λίγο ….. δεν θα περιμένουμε πλέον κανέναν, όσοι μείνουν θα θεωρηθούν …. χαμένοι .

  Το τελευταίο κάλεσμα ….. οσονούπω
  … θα δοθεί,
  για δικούς και ξένους … ανανήψαντες!

  Αυτά ……………
  0  0
 21. Maria Vaia says:

  ΞΕΝΕ
  ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ… ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ….
  ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ…..
  ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ….
  ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΑΣ …..
  ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΠΡΕΛΛΑ…
  ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ π.Χ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ…..
  ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ….
  ΓΙΑΤΙ?????
  ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ??? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…..
  ΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ…..
  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ……

  ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ…..
  ΓΕΛΑΕΙ Ο ΜΩΡΟΣ ΚΑΝ ΤΙ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙ!!!!!!!!

  ΦΩΣ

  ΗΘΟΣ

  ΕΝΩΣΗ

  ΘΥΣΙΑ

  ΑΛΗΘΕΙΑ

  ΕΡΓΟ

  ΣΚΟΠΟΣ

  ΙΕΡΟ
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ π.Χ και μ.Χ

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
  0  0
 22. nyeuis1 says:

  Μα κι εσεις.
  Ολη μερα εκθεσεις και σχολια.
  Αλλη δουλεια δεν κανετε στη στοα?

  Το σχολιο μου δεν τοβαλες οπως περιμενα.
  Βαριεμαι ομως να διαβαζω τις μαλακιες των μασονων σου και την κανω.
  Γεια σου ατρακτορα

  Εχει κι αλλου μπλογκ
  εξαλλου αρκετα σας αναστατωσα.

  Μασονοι …… ωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμ
  0  0
 23. ΚΑΝΕΝΑΣ says:

  Το οτι ανεχομαι τους ορθοδοξους ή απλα δεν ασχολουμε με το θεμα πιστης για να μην δημιουργουνται διχονοιες μεταξυ μας, δεν σημαινει πως θα ντυθω και σταυροφορος για να υπερασπιζομαι εκκλησιες, παπαδες και αγιους!
  Αλλο η ανοχη και αλλο να μας το τριβεται και στην μουρη!
  Πως μιλας στο να μην βαζουμε ταμπελες και ξαφνικα θα πρεπει να φαμε στην μαπα αλλη μια; Αν θελεις να ενωσεις απλα δεν ασχολεισαι με το συγκεκριμενο θεμα εως οτου θα εχουμε την πολυτελεια να ασχοληθουμε και οχι να παρω την θεση του ενος ή του άλλου για να μην ενοχληθει η πλειοψηφια!
  Σκετο Ελληνας δεν αρκει; πρεπει να λεω και ορθοδοξος στην πιστη; Αν θελετε να ειστε δικαιοι και αντικειμενικοι παρτε το αλλιως γιατι ετσι μου φαινεται πως εσεις πλεον ηθελημενα ή αθελα θα γινεται δεκανικι καποιων…
  0  0
 24. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣ ΤΟΝ Μπαμπη Σιμωνιδη • 2 Οκτωβρίου 2014 – 11:04 μ.μ….
  ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ,
  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ να μπει στην μαχη η εκκλησια,ο κοσμος της,οι πνευματικοι της…Αυτην την ιδεα ειχαμε κ εμεις πριν 1.5 χρονο. …
  Σκεφτηκα το αρχαιο ρητο '' συν Αθηνα και χειρα κινη '
  Αυτην την εποχη η Αθηνα ειναι η ορθοδοξια εδω στην Ελλαδα…Ετσι λοιπον αρχισαμε (μια μικρη ομαδα) να ψαχνουμε ''φωτισμενους''ιερεις που θα μας βοηθουσαν….Δηλ.να γινει μια λειτουργια για την ΕΛΛΑΔΑ,ή να γινει μια αγρυπνια για την ΕΛΛΑΔΑ,μια λειτανια για την ΕΛΛΑΔΑ,ή τι αλλο μπορει να γινει-οι ιερεις ταξερουν καλυτερα απο εμας…
  Σε πληροφορω Μπαμπη μου για 3-3,5 μηνες εψαχνα να βρω ''φωτισμενο'' ιερεα που θα μας βοηθουσε…. ειδαμε δηλ. οτι οι ιερεις ''τρεμουν'' τους Δεσποταδες τους κ δεν τολμουν να κανουν κατι…. Τελικα βρεθηκε ,ενας ιερεας απο αλλη περιοχη,δηλ.αλλο δεσποτη και μας εκανε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που το καταευχαριστηθηκαμε….Μονο που εγινε μονο μια φορα…..Εκτοτε τα παρατησα κ προσευχομαστε μονοι μας..ΑΥΤΑ '…
  ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΑΜΠΗ , ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ…
  0  0
  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   ο αυτά είσαι?
   θα σου κάνω κάποιές ερωτήσεις?
   -πιστεύεις ότι οι Δελφοί "άξιζαν" έναν Αλέξανδρο?
   -από που κατάγονται οι Φράνκοι?
   -οι Έλληνες είναι Πελασγοί,η οι Πελασγοί Έλληνες?Η τέλος πάντων ποιοί είναι οι Πελασγοί και ποιοι αποτελούν την ομοεθνία τους?
   Αν υπάρχουν Άτλαντες,ε τότε ποιός λαός πιστεύεις ότι είναι κατά την δική σου γνώμη?
   0   0
   • Ανώνυμος says:

    δεν είναι ο ''αυτά''

    είναι ο ''ΑΥΤΑ'' ή 'Αυτά''

    ο ''αυτά'' δεν γράφει…μήνες τώρα..

    εκτός αν γράφει μ'άλλο ψευδώνυμο..
    0    0
 25. Ανώνυμος says:

  ΝΟΙΩΘΩ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ STRANGER…ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΠΙ ΤΡΑΒΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ…ΕΕΕΕ???
  0  0
 26. Ανώνυμος says:

  ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΕ, ΕΛΛΗΝΑ.
  ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  ΔΠ
  0  0
 27. Ανώνυμος says:

  https://www.youtube.com/watch?v=gCLDLDa9-vA
  Σάββατο χαράματα μπρος στην Αχερουσία
  χόρεψα ζεϊμπέκικο πάνω στην φωτιά
  βήματα γενέθλια για την αθανασία
  κι όλες οι αγάπες μου μία ξενιτιά

  Πήρα από τα μάτια σου λίγο μαύρο χρώμα
  κι έβαψα τα ρούχα μου -μάνα μη με δεις-
  την στερνή κουβέντα σου την θυμάμαι ακόμα
  σαν χορεύεις μου ΄λεγες, να 'σαι ο Διγενής

  Βλέμματα χαράξανε στις μαύρες τις οθόνες
  κι οι τυφλοί προφήτες προδίδουν τους χρησμούς
  έρωτας αρχάγγελος σαν τις παλιές εικόνες
  κι ο χορός του κόσμου ραγίζει τους αρμούς

  Πήρα από τα μάτια σου λίγο μαύρο χρώμα
  κι έβαψα τα ρούχα μου -μάνα μη με δεις-
  την στερνή κουβέντα σου την θυμάμαι ακόμα
  σαν χορεύεις μου ΄λεγες, να 'σαι ο Διγενής

  Είναι τα τραγούδια μας ηφαίστεια που καίνε
  σώματα κι αγάλματα βγάζουνε φτερά
  τα αρχαία πάθη μας και τα φιλιά σου φταίνε
  κοίτα αναστήθηκα για δεύτερη φορά
  0  0
 28. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ''ΑΥΤΑ'' …(ΑΥΤΟΣ-ΑΥΤΗ-κ΄ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ…)
  Η ΧΡΥΣΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΜΠΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΑΩ(για τους παπαδες,τι μπορει να κανει η εκκλησια για την ΕΛΛΑΔΑ κ.λ.π.)
  ΠΑΝΩ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ..
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.