Χωρίς δόση ρατσισμού… Να απαγορευθεί η ψήφος στους άνω των 70 ! Μέχρι και θάνατο μπροστά στην κάλπη είχαμε

Όπως υπάρχει το όριο των 18 ετών , πρέπει να υπάρχει και το όριο των 70 ! Η απόσυρση απο την ενεργό δράση πρέπει να είναι σε όλους τους τομείς !

Εδω δεν βλεπει την σχισμή…Λέτε να ξέρει τι ψήφισε ?

Το 45% είναι με κινητικά προβλήματα…

Το 40% πάσχει απο Alzheimer…

To 10% έχει πρόβλημα όρασης…

Το 3% έχει πρόβλημα ακοής…

και το 2% στα πρόθυρα όλων αυτών…

Επεισόδια σημειώθηκαν σε πολλά εκλογικά τμήματα με ηλικιωμένους που αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στην εκλογική διαδικασία είτε δεν μπορούσαν να ανέβουν σκάλες, ή γιατί έψαχναν τα ψηφοδέλτια… άσε που κάποιοι έψαχναν μέσα στην τύφλα τους να βάλουν και σταυρό !!!

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η γκρίνιες και οι τσακωμοί για την καθυστέρηση στην εκλογική διαδικασία.

ΕΠΙΣΗΣ… Δεν μπορούν πια οι παπούδες και γιαγιάδες να κρίνουν και να αλλοιώνουν τα αποτελέσματα των εκλογών που κρίνουν το μέλλον της χώρας !!!

Πέθανε στο εκλογικό τμήμα…

Τραγική κατάληξη βρήκε μία 78χρονη γυναίκα στην Περίσταση Πιερίας, καθώς την ώρα που πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα αισθάνθηκε έντονη δύσπνοια και λιποθύμησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως έσπευσαν να την βοηθήσουν όσοι βρίσκονταν στο εκλογικό τμήμα, ενώ εκλήθη και ασθενοφόρο. Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΠΗΓΗ

Loading...

40 thoughts on “Χωρίς δόση ρατσισμού… Να απαγορευθεί η ψήφος στους άνω των 70 ! Μέχρι και θάνατο μπροστά στην κάλπη είχαμε

  • Ανώνυμος says:

   χαχαχαχαχα όχι δεν πρόλαβε, "μπροστά από την κάλπη" σου γράφει….
   στο παρατσάκ δηλαδή την πρόλαβε ο Χάρος…… τι να πρωτοπρολάβει και αυτός !!!

 1. Ανώνυμος says:

  Πόσοι εξαρτώνται σήμερα οικονομικά (λόγω ανεργίας) από αυτούς; Αν τους κοπεί η ήδη πετσοκομένη σύνταξη πόσοι θα πεινάσουν απότομα; Οι νέοι έχουμε ελπίδες για το μέλλον μας οπουδήποτε. Για εκείνους τι επιφυλάσουμε με τέτοιες νοοτροπίες; το θάνατο; έμμεσα θα είναι και ο δικός μας.

 2. Ανώνυμος says:

  Για τα αγόρια και κορίτσια της καταραμένης γενεάς, έχουμε γράψει ξανά και για αυτό δεν θα επεκταθώ περεταίρω.

  Μετά τον Β' Π.Π. δύο ήταν τα πολιτικά συστήματα που εδραιώθηκαν στον πλανήτη. Ο καπιταλισμός και ο κομουνισμός, που ουδέποτε έφτασε στο σημείο να εφαρμοστή, και παρέμεινε ΜΟΝΟ στον υπαρκτό σοσιαλισμό.

  Ο καπιταλισμός είχε την τάσει, να ισοπεδώνη άλλους λαούς, για να περνάνε καλά οι καπιταλιστές, έτσι μοίραζε την πίτα σε μια πλαστή υλική ευδαιμονία… ο δε κομουνισμός είχε την τάσει να ισοπεδώνει τον ίδιο τον λαό του, για να περνάνε καλά οι του κόμματος!

  Στο τέλος επειδή οι του ανατολικού τύπου ρωσικού σοβιέτ, δεν ήθελαν να ισοπεδώσουν άλλο τον λαό τους… κατέρρευσαν.. για να ακριβολογώ, αυτό ήταν μια από τις αιτίες κατάρρευσηςτους.

  Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!

  Στην Ελλάδα όμως, αν και άνηκε στην δύση… η ίδια η καπιταλιστική δύση αποφάσισε να εδραιώση ένα δυτικού τύπου τροτσιστικό σοσιαλισμό!!! Επιλέχθηκε αυτό το πολιτικό σύστημα, διότι εκτός του ότι ο κομουνισμός κρύβει μέσα του τον ολιγαρχισμό (βλ. ελληνική επιχειρηματική ελίτ και πολιτικούς)… τον διεθνισμό (βλ. και λαθραίους) κ.λ.π… κρύβει μέσα του (όπως έγραψα άνωθεν) την κοινωνική ισοπέδωση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και της πολιτείας!!! και αυτό είναι κάτι που μπορεί κάποιος να διακρίνει, μιαςε και δεν υπάρχουν πνευματική άνθρωποι, δεν υπάρχουν ηγετικές μορφές, από τους τρεις βασικούς κλάδους της "πολιτείας" όπως τους πολιτικούς, στρατιωτικούς, εκκλησιαστικούς. Απουσιάζουν οι μορφές… και αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά το αποτέλεσμα του πολιτικού συστήματος που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα.

  Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι… ενώ ο καπιταλισμός ισοπεδώνει άλλους λαούς για να μοιράζει την πίτα στους υποκόους του… στην Ελλάδα με το δυτικού τύπου τροτσκισμό, ένα μείγμα καπιταλοσοσιαλισμού (Λαϊκός Καπιταλισμός)… οι κάτοικοι της Ελλάδος ισοπέδωσαν τις επόμενες γενεές τους… για να περάσουν αυτοί καλά, γιατί όχι και καλύτερα, σε μια πλαστή υλική ευδαιμονία!

  Ήταν πολύ εύκολο και το πέτυχαν!!!

  Το παράδειγμα της 78χρονης στην Πιερία αποτελεί ενδεικτικό της όλης νοοτροπίας και συνήθειας… βεβαίως πριν από 20 χρόνια, ήταν 58 ετών.

  Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αν είχαμε δημοκρατία… όσοι ήταν και είναι δημοτικοί, δημόσιοι και κρατικοί υπάλληλοι… αλλά και συνταξιούχοι λόγο γήρατος, δηλαδή ανίκανοι για εργασία λόγο ηλικίας, και όχι σωματικής αναπηρίας … τότε αυτομάτως θα έπρεπε να τους αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου σε όλους ανεξαιρέτως, λόγο προσωπικού συμφέροντος επί της ψήφου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ!!! Και ενώ είναι κρατιστές μιας και εξαρτώνται άμεσα από το κράτος, αυτοί εκλέγουν κυβερνήσεις!… Για τους δε ανίκανους για εργασία λόγο γήρατος θα έπρεπε να τους αφαιρείται και η άδεια οδήγησης!

  Βεβαίως για τον λόγο και την αιτία, ότι το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, είναι στον εργασιακό τομέα δημοτικοί, δημόσιοι και κρατικοί υπάλληλοι, ενώ το έτερος σκέλος είναι συνταξιούχοι, έχοντας αμφότερες και οι δύο τάξεις άμεση σχέση με το δυτικού τύπου τροτσκιστικό καπιταλοσοσιαλιστικό κράτος… ουδέποτε θα εφαρμοστεί ένα τέτοιο δημοκρατικότατο μέτρο… μιας και δεν συμφέρει τους από εδώ και από εκεί, πολιτικούς δημαγωγούς!

  Αυτά.

 3. Ανώνυμος says:

  Επίσης το 70% των ψηφοφόρων του ΠΑΝΔΟΚ είναι άνω των 70 χρόνων ! Αυτό και μόνο φτάνει για να έχουν όλα τα γερόντια άνω των 70 …ποινικές ευθύνες ! Και το κυριότερο είναι οτι οι άνω των 70 είναι οι κύριοι εκφραστές της σάπιας γενιάς της μεταπολίτευσης! Ήταν οι τριαντάρηδες και οι σαραντάρηδες του 1974 !!!

 4. Ανώνυμος says:

  Δέν μπορεῖ νά λέγονται τέτοια πράγματα! Ὀ Φασισμός ἐν ἐκπτύξει!
  Σέ ἄλλες ἐποχές οἱ γέροντες ἦταν τό κυβερνοῦν σῶμα τῆς κοινωνίας. (Γερουσία, Δημογεροντία, Σοφοί κτλ).
  Βρήκαμε ἄλλον διχασμό τώρα; Αὐτό εἶναι τό πρόβλημα τῆς ἀνθρωπότητας;
  Προμηθέας Λυόμενος

  • Ανώνυμος says:

   μην νευριαζεις απο γερους θα εχουμε πολλους!τοσοι αραζουν κ ασπριζουν τα μαλλια τους δεν τους βλεπεις ;

 5. Yannis54 says:

  Πριν αλο τους υπέργηρους ας ΑΠΑΩΟΡΕΥΤΕΙ η ψηψος στους ΜΗ ΓΗΓΕΝΕΙΣ.
  Ερωτηση : οι 18ρηδες εχουν καλύτερη κριση απο τους υπέργηρους;;

  • Ανώνυμος says:

   Πιθανον ναι. Οι υπεργηροι εχουν την κριση που εχει ενα πενταχρονο. Σε πληροφορω ο γερος εχει τετοια λυσσα και μανια να κρατηθει απ' τη ζωη που δεν φανταζεσαι. Εχει τετοια μανια να μην πεθανει που κανει οτι ειναι δυνατον…για σκεψου το λιγο

   • Ανώνυμος says:

    μαλλον δεν εχεις δει το ματι του λυσσασμενου νεου που κραταει στο χερι του σημαδεμενα ψηφοδελτια του πατερα του.αλλα μην αγχωνεσαι ερχονται κ αλλα γαμησιατικα απο την αποχη.

 6. Ανώνυμος says:

  ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΟ ΑΠΟ 65 ΧΡΟΝΟΝ. ΕΙΜΑΙ 65 ΚΑΙ ΕΧΟ ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΗ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΕΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΖΟ ΕΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΡΟΤΙΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΨΗΦΙΖΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ. ΨΗΦΙΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΝΟΛΟΥ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΤΟΥ. ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΚΙΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΗ.

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   Ο πατέρας μου έπαιρνε εργολαβίες στέγες,ε το λοιπόν το 1992 όταν μπήκαν οι ξένοι και έπαιρναν δουλειές στην οικοδομή,όταν πήγαινε για να κλίνει δουλεία,του έλεγαν ότι δεν θα του έδιναν ένσημα και του έλεγαν θα προτιμήσω τον αλβανό χωρίς ένσημα…κ αναγκάστηκε σε μια νέα πραγματικότητα βγάζοντας μόνο 50-60 από 200-250 τον χρόνο!!!!!!του στερείς λοιπόν εσύ τα ένσημα(όχι εσύ προσωπικά-γενικά) και θα του στερήσεις και την ψήφο…αυτό μετά ένσημα δεν είναι σωστό που είπες-δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει στον καθένα προσωπικά και δεν έχει ένσημα!δεν έχει κάποιος δουλεία=οπότε δεν έχει και ζωή και θα του στερήσεις κάτι που θα του δώσει δύναμη μπας και αλλάξει η ζωή του(λέμε τώρα).

   • Ανώνυμος says:

    δωστους αλκοολ μπας κ αλλαξει τπτ ,αν κ σε γενικες γραμμες ειναι πιο λογικοι οι γεροι σε αντιθεση με μας. ο 90 παει με χαρα κ ο νεος βλεπει τα exit polls. καλα μας κανουν!

 7. Ανώνυμος says:

  Πάντως να ξέρετε ότι υπάρχει η πρόβλεψη στο Νόμο.
  Δεν είναι "απαγόρευση" ψήφου βέβαια, αλλά από μια ηλικία και μετά ΔΕΝ υποχρεούσε να πας να ψηφίσεις.
  Αλλά ποιός τους κρατάει αυτούς ……. είναι ….. ασυγκράτητοι!!

 8. Ανώνυμος says:

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙ 18 ΡΗΔΕΣ…ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ 19 ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΣΗΜΙΤΗ

  • Ανώνυμος says:

   Εσυ εβαλες μυαλο τουλαχιστον απ οτι καταλαβα.
   Εγω εχω γνωστη, 35αρα τωρα,που ψηφισε σημιτη τοτε και εξακολουθει να ψηφιζει πασοκ… Για τοσο ΜΑΛΑΚΩ μιλαμε…οπου την βρω την κραζω,ειναι πανηλιθια

   • Ανώνυμος says:

    Μήπως να της τον ακούμπαγες λίγο; Μπορεί να ξελαμπικάρει.

    Πάντως ότι είναι να κάνεις κάντο γρήγορα γιατί η επόμενη Κυριακή είναι κοντά…

   • Ανώνυμος says:

    απο την περιπτερου που λαδωσε μεχρι τον φαλακρο φοιτητη που ακομα να παρει το πτυχιο του. ολοι τον χαιδεψαν το κοντο. καλα να παθουμε που καταντησαμε να παρακολουθουμε το καθε χαιβανι της βουλης.

 9. Ανώνυμος says:

  επισης να απαγορευτει η ψηφος απ ολα τα ρεμαλια που εχουν φτασει 30 χρονων κι ακομα περιμενουν απ τους γονεις να τους ζησουν και καταδεχοντε να δουλευουν για 500 ευρω,για το χαρτζιλικι τους δηλαδη.
  Κι επειδη οι σημερινοι ελληνες πατανε στην γη μετα τα 35 και βαλε, καλυτερα το οριο να ξεκιναει απ τα 40 και μετα…..

  • Ανώνυμος says:

   ε η θα καταδεχτεις να δουλεψεις με 500 ρε φιλε,η θα κατσεις σπιτι να σε ζησουν οι γονεις σου!εσυ τι κανεις δηλαδη??

 10. Ανώνυμος says:

  Μαλιστα …Δεν ειναι καταλληλοι να ψηφιζουν,αλλα ειναι μια χαρα καταλληλοι να σας χαρτζιλικωνουν.Επισης ασχετε αρθρογραφε συμφωνα με την λογικη σου,δεν πρεπει να ψηφιζουν και οσοι ειναι κατω των 70 αλλα εχουν κινητικα προβληματα,ή ακοης ή ορασης,για να μην πω για τουσ ψυχασθενεις,που ο καθε τρελλος εχει δικαιωμα να ψηφισει φτανει να ειναι κατω των 70. συμφωνεισ?

  • Ανώνυμος says:

   Με το να χαρτζηλικωνουν, διασκεδαζουν τις τυψεις τους. Ξερουν οτι οι εκουσιες λαθος επιλογες τους μας εφτασαν σ αυτό το σημειο.
   Οσο για το δευτερο ερωτημα σου, ΣΑΦΩΣ να μην ψηφιζουν οσοι εχουν τα θεματα που ανεφερες! Λογικο ειναι!

  • Ανώνυμος says:

   Δεν είναι χαρτζιλίκι αλλά "πολεμική αποζημίωση" για τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές που έκαναν και επηρεάζουν σήμερα τις ζωές των νέων…

 11. Ανώνυμος says:

  οι γεροι βγαζουν μια κακια μια ζηλια σε ανυποπτο χρονο το καταλαβαινεις σου λεει αν δεν ημουν ΕΓΩ τι θα ετρωγες και μην πει καποιος δεν ειναι ολοι ιδιοι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

 12. Ανώνυμος says:

  δηλαδη ολοι πιστευετε οτι για τη καταντια μας φταινε μονο οι υπερηλικες και οι επιλογες τους?ποσους γερους εχει αυτη η χωρα για να καθοριζει ολα τ αποτελεσματα δεν ειδα ουτε σε μια περιφερεια και ουτε σε εναν εστω δημο κατι διαφορετικο.Αν μας φταιει η γενια του πολυτεχνειου και οι 70 και πανω τοτε γιατι οι 35% απεχοντες δεν ενεργοποιηθηκαν μπας και αλλαξει κατι σ αυτον τον ρημαδιασμενο τοπο.Εισης γιατι δε βλεπω κανεναν αγωνιστη ανεργο κανεναν αγωνιστη 25αρη κανεναν αγωνιστη 30αρη κανεναν αγωνιστη 40αρη να διεκδηκει αντριθετως να υπομενει και να κλαιγεται.Δε μας φταιει τιποτα αλλο λοιπον απ το κακο εγω μας την αδιαφορια και την ελλειψη αυτοεκτιμησης.Ας σταματησουμε τη κλαψα την μεμψοιμιρια και τον ραγιαδισμο,ας συνειδητοποιησουμε πως δε πρεπει παντα να φταιει καποιος αλλος και να παρουμε για μια φορα τη κατασταση στα χερια μας και να αγωνιστουμε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας και ολοι μαζι για αολους μας χωρις διακρισεις και συμφεροντα και με οποιο ρισκο υπαρχει.οπως καναν καποτε οι παππουδες και οι παππουδες των παππουδων μας για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ για την ΤΙΜΗ ΜΑΣ για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *