Χτύπημα στην οικογένεια. Αλήθεια που θα έβρισκε η Νέα Τάξη καλύτερους υπηρέτες;

Φαίνεται πως το πρώτο μέλημα μόλις σηκωθούν το πρωί από τα «μαλακά» τους κρεβάτια όλοι όσοι σήμερα κυβερνούν αυτόν τον τόπο είναι να βρουν, συχνά με άγχος και αγωνία, τι άλλο θα πρέπει να καταστρέψουν σε αυτή την χώρα που την απομυζούν με όλα τα μέσα προς χάριν των ξένων αφεντικών τους.

Οικονομία, υγεία, εθνική άμυνα, παιδεία, οι βασικοί πυλώνες λειτουργίας ενός έθνους έπρεπε να διαλυθούν και να καταστραφούν. Αλλά δεν έφταναν όλα αυτά. Δεν έφτανε η απελπισία που έσπειραν. Έπρεπε να χτυπήσουν πιο βαθιά. Να χτυπήσουν το βαθύ ριζωμένο θρησκευτικό αίσθημα και όλες εκείνες τις «αναχρονιστικές» αντιλήψεις για την φύση της οικογένειας, το μοναδικό ακόμα στήριγμα που στέκεται ορθό και ακόμα διασώζει όπως όπως την ελληνική κοινωνία.

Αυτό πως θα μπορούσε να γίνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο; Κυκλοφόρησαν το παραμύθι της σύγκλησης με τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ετσι, ενώ υποτίθεται ότι έλυσαν, (κατέστρεψαν), όλα τα αλλά, τώρα εκείνο που θα έπρεπε να επιβληθεί, (και αν δεν γίνει τώρα θα γίνει σίγουρα αργότερα αν δεν εξαφανιστούν όλοι αυτοί οι «σωτήρες» μας ), είναι η νομιμοποίηση της παρά φύσης έξης και όλων των διεστραμμένων ενστίκτων. Έτσι μας έφεραν το ζήτημα της νομιμοποίησης των ομοφυλόφιλων γιατί λέει μας επέβαλε πρόστιμα η Ευρωπαϊκή Ένωση. Και ξέρετε ποιο ήταν αυτό το πρόστιμο; Πέντε χιλιαρικάκια ευρώ.

Αλήθεια σίγουρα ο αξιότιμος κ Στουρνάρας θα λιποθύμησε μόλις το πληροφορήθηκε και όλοι οι «ημέτεροι» έσπευσαν αμέσως να επανορθώσουν. Εκείνοι όμως που πραγματικά ξεσηκώθηκαν σε αυτόν τον «υπέρ πάντων» αγώνα νομιμοποίησης της ψυχασθένειας, είναι οι «ηρωικοί» σύντροφοι του τίποτα, που ονομάζετε.. Αριστερά. Πρώτοι στον αγώνα για την διάλυση κάθε εθνικής υπόστασης. Πρώτοι στον αγώνα για την απόχριστιανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Πρώτοι στον αγώνα για την καταρράκωση όλων των χριστιανικών συμβόλων. Πρώτοι στον αγώνα για την διαγραφή όλης της ελληνικής ιστορίας και για την πυρπόληση, (όχι της Σμύρνης ), της ελληνικής ταυτότητας. Μεγάλοι «αγωνιστές» για να γίνουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας ένα ανεμομάζωμα μιας «τιουρλού», (κατά το τουρκιστί), σαλάτας, με όλα τα ξενόφερτα μπαχαρικά που θα κάψουν τον «λάρυγγα» της εθνικής μας συνείδησης. Αλήθεια που θα έβρισκε η Νέα Τάξη καλύτερους υπηρέτες ;

Και σε όλη αυτή τη λαίλαπα υπάρχουν και εκείνοι που έχουν πιει το «αμίλητο νερό» και προσπαθούν με κάθε μέσο να παραμένουν αθέατοι στην καταστροφή μην τυχόν και θίξουν κάτι από τα πεπραγμένα, μην τυχόν και θεωρηθούν ενοχλητικοί. Είναι αυτοί που ίστανται σε απόσταση με τα μακριά τους μαύρα ράσα και παρακολουθούν τις εξελίξεις σαν να είναι από άλλο πλανήτη. Παρακολουθούν τον συνεχή ευτελισμό όλων των χριστιανικών συμβόλων, την σταδιακή διάλυση του ιερατικού σώματος, την απαξίωση κάθε ορθόδοξης έννοιας και την κατάφορη παραβίαση όλων των στοιχειωδών δικαιωμάτων ενός ακέφαλου στην ουσία ποιμνίου, που άγετε και φέρετε χωρίς τον ποιμένα που του αρμόζει.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Εκείνοι είναι πουλημένοι και γρανάζια των ξένων αφεντάδων τους για την καταστροφή του έθνους και της πατρίδας μας. Αυτοί τι είναι ; Ποιοι είναι οι διάδοχοι του Κοσμά του Αιτωλού, του Παπαφλέσσα, του Γρηγορίου του Πέμπτου, του Χρυσοστόμου της Σμύρνης και εκείνου του αείμνηστου προφήτη ιεράρχη της Φλώρινας, που κάποτε είχε προφητέψει ότι η καταστροφή της Ελλάδας θα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση ; Αν τους έχει απομένει ακόμα κάτι από την βαριά αυτή κληρονομιά και μπροστά στο γενικό ολοκαύτωμα να σηκωθούν και να φύγουν και να αφήσουν τον «βαρύ» θρόνο τους σε αυτούς που ακόμα έχουν την διάθεση να αγωνιστούν. Και υπάρχουν τέτοιοι. Είτε το θέλουν είτε όχι όλοι αυτοί οι ξένοι κατακτητές, η χώρα αυτή είναι η μόνη σε όλο τον κόσμο που ακόμα παράγει αγιοσύνη. Και αυτό κανένας, όσο και αν το πολεμά, δεν μπορεί να το καταστρέψει.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

5 thoughts on “Χτύπημα στην οικογένεια. Αλήθεια που θα έβρισκε η Νέα Τάξη καλύτερους υπηρέτες;

 1. Ανώνυμος says:

  ανοησίες γράφετε. η παραδοσιακή έννοια της οικογένειας καλώς ή κακώς έχει ήδη διαλυθεί πχ διαζύγια και μονογονικές οικογένειες και η σύγχρονη οικογένεια έχει αλλάξει.
  Περί ψυχασθένειας της ομοφυλοφιλίας οφείλετε κύριε δημοσιογράφε να το στηρίξετε σε επιχειρήματα και δη επιστημονικά. Γεγονός είναι ότι η ομοφυλοφιλία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει (παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες για απώθηση) στον άνθρωπο και σε άλλα 500 είδη ζώων. Το άρθρο σας θυμίζει εποχές που έλεγαν ότι οι μαύροι δεν είναι άνθρωποι και δεν έχουν δικαίωμα να είναι ελεύθεροι και ισότιμοι, μήπως πιστεύετε και σε αυτό "άγιε";

 2. Ανώνυμος says:

  Ανώνυμε 1:35 αυτό που κατάλαβες είναι τρεις λαλουν και οκτώ χορεύουν….

  Γεμίσαμε πισογλεντηδες δήθεν τάχα μου ‘’πολιτισμένους’’ που τους αρέσει να χορεύουν πάνω στο πουλί των μαο μαο !!!!!! …

  βρε ουστ λολομπριτζιτες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *