Χρυσό ως αντάλλαγμα για μελλοντικές διασώσεις ζητά Γερμανίδα υπουργός!

H Γερμανίδα υπουργός Εργασίας σε συνέντευξη της στην κρατική τηλεόραση ARD ζητά χειροπιαστές εγγυήσεις σε χρυσό ή σε μερίδια σε επιχειρήσεις, σε αντάλλαγμα για μελλοντικές διασώσεις υπερχρεωμένων κρατών της ευρωζώνης.

Πολλές από τις χώρες αυτές διαθέτουν σημαντικά αποθέματα χρυσού και συμμετοχές σε βιομηχανικές επιχειρήσεις, τις οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως εξασφαλίσεις, είπε στην κρατική τηλεόραση ARD η Ursula von der Leyen, που είναι και αντιπρόεδρος του κυβερνώντος χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) της Καγκελαρίου Angela Merkel.


Η von der Leyen είναι το πρώτο μέλος του γερμανικού υπουργικού συμβουλίου που εγείρει τέτοιου είδους αξιώσεις. «Κάποια κράτη καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους… και αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε. Για να μπορέσουν όμως αυτές οι προσπάθειες να διατηρηθούν και στο μέλλον, χρειάζονται εξασφαλίσεις», είπε η Γερμανίδα πολιτικός.


Γερμανική κυβερνητική πηγή έσπευσε να δηλώσει πως η θέση της συγκεκριμένη υπουγού δεν αντανακλά τις θέσεις της γερμανικής κυβέρνησης.

http://www.newscode.gr Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *