ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ

Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να αναφέρω ότι το ερμητικό τάγμα της χρυσης
αυγής δεν έχει απολύτως καμία σχέη με το δεξιό κόμμα της χρυσής αυγής
απολύτως καμία .Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (ή, συχνότερα, η Χρυσή Αυγή), ήταν ένα μυστικιστικό τάγμα  που δραστηριοποιούνται στην Μ. Βρετανία

στα τέλη του 19ου και αρχές του 20ου αιώνα, η οποία ασκούσε  θεουργία και πνευματική ανάπτυξη. Υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες επιρροές του 20ού αιώνα στο  Δυτικό αποκρυφισμο. [1] [2]

Έννοιες

της μαγείας και της τελετουργίας στο κέντρο της σύγχρονης παραδόσεις, όπως η Wicca [3] [4] και Thelema, εμπνεύστηκαν από την Χρυσή Αυγή.

Οι τρεις

ιδρυτές της, ο Robert William Γούντμαν, William Wynn Westcott, και τον Samuel Liddell MacGregor Mathers ήταν Μασόνοι και μέλη των Ροδόσταυρων στην Αγγλία (SRIA). [5] Westcott φαίνεται να ήταν η αρχική κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημιουργία της Χρυσής Αυγής.

ΗGemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Χρυσή Αυγή σύστημα βασιζόταν στην ιεραρχία και την κίνηση όπως τις τεκτονικές στοές Ωστόσο, οι γυναίκες έγιναν δεκτές σε ισότιμη βάση με τους άνδρες. Η “Χρυσή Αυγή” ήταν η πρώτη από τα τρια τάγματα , παρόλο που και τα τρια συχνά αναφέρονται συλλογικά ως «Χρυσή Αυγή». Η πρώτη παραγγελία δίδαξε εσωτερική φιλοσοφία βασίζεται στην ερμητική Καμπάλα και την προσωπική ανάπτυξη μέσα από τη μελέτη και την ευαισθητοποίηση των τεσσάρων κλασικών στοιχείων καθώς και τα βασικά της αστρολογίας, ταρώ μαντεία, και γεωμαντεία. Το δεύτερο ή “Εσωτερικό”  η Διάταξη, η Rosae Rubeae et Aureae Crucis (η Πορφυρού Ρόδου και του Σταυρού του χρυσού), δίδαξε σωστή μαγεία, συμπεριλαμβανομένων διορατικής εκπαίδευσης, αστρικά ταξίδια, και την αλχημεία. Το τρίτο ήταν ότι Διάταξη του “Μυστικού Αρχηγών», οι οποίοι λέγεται ότι είναι υψηλής εξειδίκευσης? Που στρέφονται δήθεν τις δραστηριότητες στις  δύο χαμηλότερες τάξεις από επικοινωνία με το πνεύμα των αρχηγών της Δεύτερης Τάξης.


Κλείνοντας τη παρουσίαση θα επανέρθουμε με έρευνα πάνω στην ερμητική χρυσή αυγή

ΠΗΓΗ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *