Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:33 - 28/05/2012

Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ» ΗΓΕΤΕΣ… Τάσος Παπαδόπουλος, Χριστόδουλος… Έχετε δει εσείς ποτε κανεναν αμερικάνο πρόεδρο ή γερμανό να πέθανε ποτέ από καρκίνο; Και ήταν πολλοι πανάθεμα τους! Μετά τον Ούγκο Τσάβεζ της Βενεζουέλα, έγινε γνωστό ότι και ο πρώην πρόεδρος της… Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα πάσχει από καρκίνο, αυτή τη φορά στο λάρυγγα. Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ο… άνθρωπος που από βιομηχανικός εργάτης έγινε πρόεδρος στη Βραζιλία και..την έβγαλε από το περιθώριο οικονομικά και διπλωματικά, είναι αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Την είδηση ανακοίνωσε και επίσημα το Συρο-Λιβανικό Νοσοκομείο του… Σάο Πάολο όπου έχει εισαχθεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κατάστασή του είναι καλή και θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία εντός των επόμενων ημερών. Ο Λούλα κυβέρνησε τη Βραζιλία από το 2003 έως το 2010 και θεωρείται ένας από τους
δημοφιλέστερους πολιτικούς που πέρασαν ποτέ από τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του εφάρμοσε κοινωνικά προγράμματα που έβγαλαν από την ανέχεια 29 εκατομμύρια Βραζιλιάνους και έθεσε τη χώρα του στο επίκεντρο της διεθνούς διπλωματικής σκηνής. Είναι προφανές ότι πρόκειται για σύμπτωση. Όπως σε σύμπτωση μπορεί να αποδοθεί το γεγονός, ότι συνηθίζεται να πέφτουν αεροπλάνα και ελικόπτερα με επίσης «ανυπάκουους» ηγέτες πολιτικούς ή στρατιωτικούς. Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους Τον Χριστοδουλο τον φαγάνε, τον έφαγε η μασονία και ο Βαρθολομαιος… Για μια περίοδο στα πρώτα χρόνια της «καριέρας του» ήταν μαζί τους, μαζί τους στην Πανθρησκεία M.R.A. και τις πανθρησκειακές συγκεντρώσεις τους (Παπικών + Ορθοδόξων και λοιπών δογμάτων), μαζί τους στην δίωξη εναντίον της «εσφιγμένου» και των παλαιοημερολογιτών (παλαιο-ορθόδοξων), μαζί τους και στην συμπαιχνιακή (διπλή) προώθηση του 666 (βλ. πρόλογο του βιβλίου «666 ύμνοι στην νεοελληνική» + ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ μέτοχος ) μάλιστα είχε δεχτεί να παίξει το νέο παιχνίδι τους και να στρέψει την ορθοδοξία σε “οικολογική στροφή” στα πλαίσια της «Λατρείας της Γαίας» του Μαιτρεγια ή Μητρογαιου ή μητερα γαια, (δίχως όμως να γνωρίζει τον απώτερο μασονικό σχεδιασμό που είναι η αντιχριστοποίηση της δύσης και ειδικά της Ελλάδος με την προώθηση της πανθρησκείας «θρησκευτικής μαγιονέζας» «M.R.A. 666» και με έμφαση τον σουφισμό ( «αντίχριστη» παρωδία χριστιανισμού με συνδυασμό Χριστιανισμού + Δωδεκάθεου + μια σειρά άλλων θρησκευμάτων) και με ειδική έμφαση την «Λατρεία της Γαίας» με τυπικό ηγέτη τον εβραιοπακιστανό παγκόσμιο ηγέτη του Σουφισμού Ραχμαντ Αχμαντ ή «κίνημα Αχμαντίγια» ή «Μαιτρέγια» ή «Μητρόγαιο» ή


«Μητέρα Γαία» με έδρα το θεοσοφικό Tara (Tera) Center ή “Κέντρο Γαίας” Λονδίνου. Ο όλος σχεδιασμός κινείται μακροπρόθεσμα στα πλαίσια θρησκευτικής πόλωσης της δύσης και ειδικά της Ελλάδος («666») με την χριστιανική («888») Ρ.Ι.Κ. (888 παλαιο-ορθόδοξοι Ρωσίας, 888 Ισα-Ιησούς Ισλάμ εναντίον “Ντατζάλ” Αντίχριστου Δύσεως, 888 Back to Jerusalem Movement Σινας-Κινας + 777 Moon Κορέας) ώστε να δοθεί αφορμή γενοκτονικού ιερού πολέμου «τζιχάντ» στους στρατούς της Ρ.Ι.Κ. εναντίον πρωτίστως της Ελλάδος και δευτερεύοντος της ΗΠ.Ε.Ι. (ο δυτικός άξονας τριμερούς ΗΠΑ – Ευρώπη – Ιαπωνία) Φαίνεται κάποια στιγμή ενημερώθηκε ο Χριστόδουλος για τον ανωτέρω σχεδιασμό από την ΟΕΑ και συγκλονίστηκε η συνείδηση του, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Έτσι στράφηκε αναπάντεχα εναντίον του πρώην συμμάχου του Βαρθολομαιου, ήταν η περίοδος που ακούγαμε στις ειδήσεις για τα περί Νέων Χωρων και διαμάχης Βαρθολομαίου – Χριστόδουλου ο Βαρθολομαιος κατάλαβε οτι ο Χριστοδουλος αρνείται να παίξει άλλο το παιχνίδι τους και προσπάθησε να προσεταιριστεί τουλάχιστον τις μητροπόλεις των “νέων χώρων” (βορειου ελλαδας) ώστε να διορίσει εκεί δικούς τους μητροπολιτες σουφιστες της λατρείας της γαιας τα υπόλοιπα ειναι γνωστά, πιάνει καρκίνος τον Χριστοδουλο στα καλά καθούμενα και οι μασονοκινούμενοι γιατροί αντί να τον κάνουν καλά τον σκοτώνουν μια ώρα αρχύτερα με εκείνη την εγκληματική εγχείρηση που του μετάδωσε τα καρκινικά κύτταρα σε όλο του το σώμα!… (Μάταια προσπάθησε να τον σώσει η ΟΕΑ δίνοντας του αντικαρκινικές οδηγίες μέσω φυσιοθεραπευτικής ιπποκράτειας αγωγής άνευ καταστροφικών για τον οργανισμό ακτινοβολιών, χημειοθεραπειών ή εγχειρήσεων:



πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 01/08/2013 @ 7:03 ΜΜ

    Περαστικά σου που προτιμάς τον εβραιοθεό από τη μάνα γη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*