Χορεύουν’ κανονικά την Τουρκία πλέον οι Κούρδοι

Οι Κούρδοι γνωρίζουν καλά ότι έχουν το άνω χέρι πλέον στις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους και τους κάνουν ό,τι θέλουν… Αυτή τη φορά, το τουρκικό υπουργείο Ενέργειας, σπεύδει να ικανοποιήσει κουρδικό αίτημα για την παροχή επεξεργασμένων προϊόντων υδρογονανθράκων.


Οι Κούρδοι του βορείου Ιράκ ζήτησαν από την Τουρκία να αυξήσει κατά 4.000 τόνους την ποσότητα πετρελαίου που έχει υποστεί επεξεργασία σε διυλιστήριο, αν και προειδοποίησε για προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν στην μεταφορά του αγαθού στις κουρδικές περιοχές, λόγω της κατάστασης.

Τα προβλήματα στην τροφοδοσία των Κούρδων προέκυψαν από την κατάληψη του μεγαλύτερου διυλιστηρίου από την ISIL. Κατά συνέπεια, η ποσότητα που παραδίδουν οι Τούρκοι θα αυξηθεί από τους 9.000 τόνους στους 13.000 τόνους. Μένει η επίλυση των προβλημάτων «υπερφόρτωσης» της συνοριακής διέλευσης από τα βυτιοφόρα που θα μεταφέρουν το αγαθό.

defence-point.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

One thought on “Χορεύουν’ κανονικά την Τουρκία πλέον οι Κούρδοι

  1. ΚΥΠΡΟΣ οπως ΕΛΛΑΣ says:

    Η Λευκωσία προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ.

    Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου, μία ελληνική σημαία με εμβαδόν 1650 τμ και βάρος που ξεπερνά τα 250 κιλά κάλυψε ένα από τα κεντρικά κτίρια της κυπριακής πρωτεύουσας.

    Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζεται ο πολυχώρος διασκέδασης SABAI ιδιοκτησίας του Χριστόφορου Τορναρίτη, αδελφού του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) και εγγονού του πρώην Γενικού Εισαγγελέα Κρίτωνα Τορναρίτη. Πολλοί φίλοι της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκαν το πρωί στο κτίριο για να βοηθήσουν στην ανάρτηση της σημαίας. Μάλιστα, το θέαμα έχει… αναγκάσει τους περαστικούς να σταματούν και να παρακολουθούν.

    Επίσης, λίγα μέτρα πιο μακριά υπάρχει μία πολυκατοικία η οποία στη μία πλευρά της έχει ζωγραφισμένη από πάνω ως κάτω μια τεράστια ελληνική σημαία η οποία φτιάχτηκε το 2004 όταν η Ελλάδα κέρδισε το Euro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *