Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:56 - 11/01/2015

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ… Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου κάλεσε το Σάββατο όσους Εβραίους της Γαλλίας το επιθυμούν να μεταναστεύσουν για ασφάλεια στο Ισραήλ, μετά την τζιχαντιστική επίθεση και ομηρεία στο παντοπωλείο κασέρ (εβραϊκών τροφών) στο Παρίσι, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ομήρους.

«Προς όλους τους Εβραίους της Γαλλίας, όλους τους Εβραίους της Ευρώπης, σας λέω: το Ισραήλ δεν είναι μόνο ο τόπος προς τον οποίο στρέφεστε για να προσευχηθείτε, το κράτος του Ισραήλ είναι το σπίτι σας», είπε.

Από την Τετάρτη, μετά το μακελειό στη σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo στο Παρίσι, το Ισραήλ καταγγέλλει «απόπειρα των δυνάμεων του κακού που ενσαρκώνει ο εξτρεμιστικός ισλαμισμός να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο στη Δύση».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κάλεσε επίσης το Παρίσι να διατηρήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας γύρω από τους εβραϊκούς θεσμούς στη Γαλλία.

Το 2014, για πρώτη φορά από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948, η Γαλλία ήταν η πρώτη χώρα προέλευσης μεταναστών προς το Ισραήλ. Περισσότεροι από 5.000 Εβραίοι μετανάστευσαν κατά τη διάρκεια του έτους στο Ισραήλ, έναντι 3.289 το 2013.

tribune.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 01/11/2015 @ 3:53 ΜΜ

    Αλλο κασερ ..κι αλλο …κοσερ….σε λιγο θαχουμε και γραβιερ….

  2. Ανώνυμος 01/11/2015 @ 7:14 ΜΜ

    Δεν καλεί και της Ελλάδας να αραιώνουμε λίγο.

  3. Ανώνυμος 01/11/2015 @ 8:11 ΜΜ

    θα αραιωσουμε ,μην ανησυχεις..
    επειδη το ξερουν και οι ιδιοι,παλι τρεχουν πρωτοι να φωναξουν!! μην το πει κανεις αλλος!! τα γνωστα εβραικα κολπακια…
    την αραιωση και εξαερωση τουα απο την ευρωπη φοβουντε,για αυτο μας εχουν τρελανει στις "τρομοκρατικες" δηθεν…
    "απειλουντε" και βαζουν αλλους να φωναζουν πως απειλουντε,για να γλυτωσουν αυτοι..

  4. Ανώνυμος 01/12/2015 @ 1:25 ΜΜ

    Η Γνωστή πλέων τακτική των σιωνιστών,εχει συμβεί πολλάκις και στο παρελθόν.Αφου αρχικός ζητάτε η επιστροφή τους στην γη της επαγγελίας του <>,εκβιάζοντας ουσιαστικά με φυγή κεφαλαίων,φροντίζουν να έχουν και θύματα ούτως ώστε να στηρίξουν την μίζερη αντισιωνιστικη προπαγάνδα τους, παντα(δυστηχως για την ευρωπη),επιστρεφουν πιο δυνατή αποζημωντας κέρδος…Σφάξε με πασά μου να αγιάσω…Τον απλο άνθρωπο δεν τον συγκινούν πια τα κροκοδείλια δάκρυα των ελεεινότερων τοκογλύφων & δολοφόνων παγκοσμιος…Ας επιστρέψουν επιτέλους εκεί που ανήκουν…στην κατεχόμενη παλαιστινιακη γη… .Χ.ΜΠ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*