ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Η Δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά, αυτή η συγχρονη Ηρωίδα, που μάχεται για την ορθή διάδωση του Ελληνισμού σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, σε παιδιά που θέλουν να γινουν σωστοί ¨Ελληνες, και μάχεται ενάντια στις Τουρκικές «δυνάμεις» που έχουν κατακυριεύσει την Θράκη, σαν να μην υπάρχει το Ελληνικό κράτος… Απειλήθηκε πολλές φορές, ξυλοκοπήθηκε απο μουσουλμάνους, και όμως, στέκεται σαν Ηρωίδα απέναντι στους κατακτητές που με την συναίνεση του πουλημένου κράτικού μηχανισμού της Ελλάδας, καταποντίζουν κάθε μορφή ελληνικού στοιχείου, και εμποδίζουν την μειονότητα των πομάκων κυρίως, να βρουν τις ρίζες τους… Στο παρακάτω βίντεο η Χαρά Νικολοπούλου, με πατριωτικό φρόνημα, στέλνει ένα μηνυμα για το τί είναι η πατρίδα, σε όσους εσκεμμένα ή αθελά τους έχουν ξεχάσει το ελληνικό μεγαλείο και τα ιδανικά της χώρας αυτής..:

Στην σημερινή εποχή, που ο ελληνισμός βάλλεται αισχρά, σε τομείς που αποτελλουν πηγή Ελληνικου πολιτισμού, όπως είναι και η εκπαίδευση, που έχει βαλθεί να δημιουργήσει Ελληνες που δεν θυμούνται την ιστορία τους, θα πρέπει να παραδειγματιστούμε απο τέτοιους δασκάλους πρότυπα, να τους στηρίξουμε και να πράξουμε και εμείς με τον ιδιο τρόπο.. Έχουμε καθήκον να διαφυλάξουμε το ελληνικό μεγαλείο, και να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας, ένα παρελθον που θα προσφέρει ένα υπερηφανο μέλλον. Ενα μεγάλο μπράβο αξιζει σε αυτην την δασκάλα και όσους άλλους τάσσονται ενάντια στο ανθελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα,..!

http://katohika.gr/2011/10/16/blog-post_17-16/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *