Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:01 - 23/02/2012

ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 50 Δις ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με τον ίδιο τρόπο χαντάκωσε τη χώρα και με τη συμφωνία του PSI! Όταν ο Λουκάς Παπαδήμος τον Απρίλιο του 2000 χαντάκωνε την Ελλάδα μέσω της ανατίμησης της δραχμής έναντι του ευρώ κατά 5% , «κλειδώνοντας» την ισοτιμία 1 ευρώ=340,75 δρχ., υπολογίζεται ότι επιβάρυνε το δημόσιο χρέος, από τότε μέχρι σήμερα, με 50 δις ευρώ! Ιδού πώς προκύπτουν τα 50 δις ευρώ:

Περίπου τρία εκατομμύρια είναι οι μισθοδοτούμενοι από το Δημόσιο και οι πάσης φύσεως συνταξιούχοι, που συνταξιοδοτούνται είτε από το Δημόσιο είτε από τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Οι μέσες ετήσιες αποδοχές τους, είναι της τάξεως των 20.000 ευρώ. Το κόστος που συνεπάγεται για το Δημόσιο, είναι 3.000.000 Χ 20.000 = 60 δις ευρώ το σύνολο της δαπάνης μισθοδοσίας υπαλλήλων και συντάξεων.
Εάν δεν είχε ανατιμηθεί κατά 5% η δραχμή επί Παπαδήμου, έως το “κλείδωμά” της τον Απρίλιο του 2000, αυτή θα ήταν -5%, δηλαδή 3 δις ευρώ.
Συνεπώς στα δέκα χρόνια από την εφαρμογή του ευρώ, η ζημία που έχουμε είναι: 3Χ10=30 δις ευρώ, τα οποία μαζί με τους τόκους αγγίζουν τα 50 δις ευρώ, επιβάρυνση δημόσιου χρέους.
Κατά σατανική σύμπτωση, τα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου στο θησαυροφυλάκιο της Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) τα οποία αρνείται πεισματικά να “κουρέψει”, είναι 50 δις ευρώ! Δηλαδή όσα έφυγαν από το ελληνικό Δημόσιο μέσω της ανατίμησης Παπαδήμου, πήγαν κατευθείαν στην Ε.Κ.Τ.

Για εκείνη την οικονομική συμφορά που προξένησε σε βάρος της Ελλάδος, ο Παπαδήμος επιβραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναλαμβάνοντας τη θέση του Αντιπροέδρου της Ε.Κ.Τ. θέση την οποία εγκατέλειψε πριν από ενάμισι χρόνο.
Και ο άνθρωπος-συμφορά, ήρθε στη χώρα μας για να επιβραβευτεί και από το σάπιο πολιτικό σύστημα, διοριζόμενος ως Πρωθυπουργός! Αντί δηλαδή ο Λουκάς Παπαδήμος να λογοδοτήσει για την οικονομική συμφορά που προξένησε σε βάρος της Ελλάδος, εμφανίζεται σήμερα ως εθνοσωτήρας, εκφράζοντας μάλιστα και την ικανοποίησή του για την συμφωνία στο Eurogroup, την οποία χαρακτήρισε ως «ιστορική στιγμή για την χώρα»!
Σίγουρα πρόκειται για ιστορική στιγμή, αλλά για τον ότι η εθνική μας κυριαρχία παραδίδεται επισήμως στα χέρια των ξένων, ενώ υποθηκεύεται για δεκαετίες το μέλλον της νέας γενιάς, τα δε εργασιακά δικαιώματα συγκρίνονται με αυτά του Μεσαίωνα!
Οι Έλληνες ευημέρησαν για 7 χρόνια με την παραμονή τους στο ευρώ και σήμερα, διά της υπογραφής του διορισμένου Παπαδήμου, καταδικάζονται (για τα επτά αυτά χρόνια) να παραμείνουν ως κατάδικοι σε ένα ευρώ, το οποίο θα τους εξοντώσει και θα τους καταστήσει επαίτες μέσα στον ίδιο τον τόπο τους!
Αυτές είναι οι επιτυχίες Παπαδήμου!

Δοξάστε τον ή κάντε του ό,τι άλλο νομίζετε!

AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ:

πηγη 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*