«Χάκερς» έβγαλαν στον αέρα έγγραφα του Τουρκικού στρατού!

Η ομάδα RedHack υπέκλεψε και αποκάλυψε λίστα με το στρατιωτικό προσωπικό που σταθμεύει στη 2η Ταξιαρχία Καταδρομών του τουρκικού στρατού προκαλώντας πανικό στο Γενικό Επιτελείο.


Ο κατάλογος του προσωπικού είναι….
αναλυτικός για τον καθένα και έχει πληροφορίες για τους τόπους γέννησης, ημερομηνίες που εντάχθηκαν στο στρατό, βαθμό και τον τομέα εξειδίκευσης, όπως «ελεύθερος σκοπευτής”, » γιατρός» κ.λ.π

Η RedHack ανακοίνωσε τη διαρροή με μήνυμα στο οποίο ασκεί σκληρή κριτική στις τουρκικές ΕΔ,υποστηρίζοντας ότι είναι στην υπηρεσία των ΗΠΑ.Λέει επίσης ότι δεν δημοσιοποιεί πληροφορίες που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του προσωπικού.


Όπως και να ‘χει η υποκλοπή και η δημοσιοποίηση τέτοιων εγγράφων είναι λογικό να έχει κάνει άνω κάτω τουε Τούρκους στρατηγούς. 

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *